DesertSMisSRaiN Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Ειδα χθες το βραδυ το 5... ενταξει ανατρεπτικο τελος... Περιμενουμε το 6 και το 7 :) Μέχρι 6 θα βγει :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Το 5 είναι καλό?Να το δω? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Το 5 είναι καλό?Να το δω? Ναι αρκετά συμπαθητικό και ανατρεπτικό. Οι σκηνές των θανάτων είναι πιο soft σε σχέση με τα προηγούμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Tο είδα τελικά.Καλο ήταν...Ποιο άλλο προτείνετε? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Εγω θα προτεινα να ψαχτειτε οσοι θελετε κι εχετε ορεξη σε παλιες ταινιες, σχετικα αγνωστες, του ειδους...Μικρη εβλεπα αρκετες τετοιες και ειναι αρκετα πιο καλες απο οτι τα "χιτακια". Θα αρχισω να ξαναψαχνω και θα προτεινω καμια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 eida xtes to UNBORN... ok an exeresoume thn hot protagonistria kai ton gary oldman <spoudaios hthopios>> to PROTO miso htan idio me to RING TO DEUTERO miso htan idio me ton exorkisth, kai TO TRITO miso htan idio me to austronauts wife. autos poy to ekane TI SKEFT0TAN?:O Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Μαλλον αυτες τις 3 ταινιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZIZ Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 SAW I, II, III, IV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Και το Ρ2 είναι πολύ καλό. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Το P2 το ειδα την προηγουμενη βδομαδα..αρκετα καλο ηταν..βεβαια δν το βρηκα και τοσο ευκολα..δν ειναι και τοσο γνωστο.. Επισης αρκετα καλο ειναι το ''Mirrors''..;).. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Το P2 το ειδα την προηγουμενη βδομαδα..αρκετα καλο ηταν..βεβαια δν το βρηκα και τοσο ευκολα..δν ειναι και τοσο γνωστο.. Επισης αρκετα καλο ειναι το ''Mirrors''..;).. το σάββατο είδα κι εγώ το Mirrors αρκετά καλό ομολογώ με ανατριχιαστικές σκηνές αλλά όχι τόσο απότομες που να σου κόβει την ανάσα και να τρομάζεις πιο πολύ αηδίαζες παρά τρόμαζες. Αλλά από τα καλά θρίλερ που έχω δει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 καμια γνωμη για το "walled in"? kai to "let the right one in"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 καμια γνωμη για το "walled in"? kai to "let the right one in"? το πρωτο δεν μου αρεσε καθολου...το αλλο ειναι να το δω αυτες τις μερες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Είδα το Hit & Run. Σπλατεράκι της σειράς, χωρίς ιδιαίτερο budget ή πρωτοτυπία, ωστόσο δεν θα του έβαζα κάτω από 6. Για να περάσει ένα βράδυ, καλό είναι. Έχει δει κανείς το Babysitter Wanted? Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Έχει δει κανείς το Babysitter Wanted? Το... απέκτησα και όταν το δω θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Θα περιμένω :) Άλλωστε κυκλοφόρησε και σε καλή ποιότητα το The Unborn :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 τσεκαρετε κ αυτα τα δυο... http://www.videoterror.com/COVERS/KM31.jpghttp://tormentedfilms.com/store/images/storm-warning.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Θα περιμένω :) Wait no more. Καταρχάς, είπα να δω αυτήν την ταινία επειδή με έπεισε το 8,1 που του έδινε το imdb. Σήμερα η βαθμολογία έχει πέσει στο 7,4 (και όσο περισσότεροι το βλέπουν, μάλλον θα πέσει ακόμα...). Anyway, η ταινία είναι προφανώς low budget, αλλά είναι ΟΚ. Τουλάχιστον τα πρώτα 40 λεπτά, οπότε έχει και κάποια ατμόσφαιρα. Στα υπόλοιπα 40' γίνεται πιο extreme και αλλάζει πορεία το story, χωρίς να έχει υπερβολικό gore (εδώ που τα λέμε με το θέμα που προκύπτει along the way, θα μπορούσε το αίμα να είναι πολύ περισσότερο). Tελοσπάντων, δεν θέλω να προδώσω το ""μυστικό"", αλλά με χάλασε λίγο το twist της υπόθεσης. Με τις βαθμολογίες δεν τα πάω καλά, αλλά το 7,4 του imdb μού φαίνεται αρκετά μακριά από έναν λογικό μ.ό. γι'αυτήν την ταινία. Άλλωστε κυκλοφόρησε και σε καλή ποιότητα το The Unborn :) Μάλλον θα περιμένω μια καλύτερη έκδοση -όχι ότι καίγομαι να το δω. Αν το τσεκάρεις, πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Wait no more. Καταρχάς, είπα να δω αυτήν την ταινία επειδή με έπεισε το 8,1 που του έδινε το imdb. Σήμερα η βαθμολογία έχει πέσει στο 7,4 (και όσο περισσότεροι το βλέπουν, μάλλον θα πέσει ακόμα...). Anyway, η ταινία είναι προφανώς low budget, αλλά είναι ΟΚ. Τουλάχιστον τα πρώτα 40 λεπτά, οπότε έχει και κάποια ατμόσφαιρα. Στα υπόλοιπα 40' γίνεται πιο extreme και αλλάζει πορεία το story, χωρίς να έχει υπερβολικό gore (εδώ που τα λέμε με το θέμα που προκύπτει along the way, θα μπορούσε το αίμα να είναι πολύ περισσότερο). Tελοσπάντων, δεν θέλω να προδώσω το ""μυστικό"", αλλά με χάλασε λίγο το twist της υπόθεσης. Με τις βαθμολογίες δεν τα πάω καλά, αλλά το 7,4 του imdb μού φαίνεται αρκετά μακριά από έναν λογικό μ.ό. γι'αυτήν την ταινία. Μάλλον θα περιμένω μια καλύτερη έκδοση -όχι ότι καίγομαι να το δω. Αν το τσεκάρεις, πες μας. Βλέπω λίγο το cast τώρα. Καλά βάλανε τον τηλεοπτικο Kyle XY να παίξει μαζί με τον τηλεοπτικό πατέρα του στην ίδια ταινία?? Μη μου πείτε ότι και στην ταινία κάνει τον πατέρα του!!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Εγω τωρα κατεβαζω ενα θριλερακι ''the strangers'' που ειναι καποιοι αγνωστοι με μασκες μεσα σε ενα σπιτι και θελουν να σκωτοσουν το ζευγαρι που μενει στ σπιτι..κατι τετοιο..:p..βσκ μηπως το εχει δει κανεις..?? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Εγω τωρα κατεβαζω ενα θριλερακι ''the strangers'' που ειναι καποιοι αγνωστοι με μασκες μεσα σε ενα σπιτι και θελουν να σκωτοσουν το ζευγαρι που μενει στ σπιτι..κατι τετοιο..:p..βσκ μηπως το εχει δει κανεις..?? Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσίασε.Χλιαρο ηταν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Εγω τωρα κατεβαζω ενα θριλερακι ''the strangers'' που ειναι καποιοι αγνωστοι με μασκες μεσα σε ενα σπιτι και θελουν να σκωτοσουν το ζευγαρι που μενει στ σπιτι..κατι τετοιο..:p..βσκ μηπως το εχει δει κανεις..?? θριλερακι?????κωμωδία καλυτερα πες :p εγω το ειδα κ γελουσα αντι να τρομαξω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Βλέπω λίγο το cast τώρα. Καλά βάλανε τον τηλεοπτικο Kyle XY να παίξει μαζί με τον τηλεοπτικό πατέρα του στην ίδια ταινία?? Μη μου πείτε ότι και στην ταινία κάνει τον πατέρα του!!:lol::lol::lol::lol: Όχι, δεν κάνει τον πατέρα του! Και ο Dallas (που βασικά στην ταινία παίζει ένα ρολάκι) έχει κανονικά αφαλό. Καλά, δεν τον δείχνει κιόλας, αλλά υποθέτω :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 θριλερακι?????κωμωδία καλυτερα πες :p εγω το ειδα κ γελουσα αντι να τρομαξω.. A καταλαβα..:lol:..ναι πλεον λιγα ειναι τα πραγματικα θριλερ με ολη την εννοια της λεξης..καλα αν ειναι θα το δω εγω (μην πανε χαμενα και 701mb..:p..) α οσον αφορα τα SAW ε βγηκε το ενα ολοι τρεχαμε να δουμε περι τινος προκειται, μετα το ΙΙ, το ΙΙΙ τα ιδια ε μετα πιστευω πως καταντησαν βαρετα..ποσα πια να βγαλεις..:O.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 τσεκαρετε κ αυτα τα δυο... http://www.videoterror.com/COVERS/KM31.jpg Αρκετα καλουλι!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts