Jump to content

Καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ήταν και πολύ χάλια η δεύτερη. Απλά ως συνήθως, τα sequel δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες ταινίες (πριν ελαχίστων εξαιρέσεων - για να μην είμαστε κι απόλυτοι).

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο ηταν το promotion της ταινιας. Κατεληξε να γινει urban legend :p

Όλη η δουλειά είναι να πιστέψεις ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία. Και ομολογώ πως στον κινηματογράφο που το είδα το έχαψα ότι μπορεί και να είναι. Και εκεί είναι που γίνεται θρίλερ. Αν καταλάβεις και πόσο μάλλον αν το ξέρεις εκ των προτέρων ότι είναι ψεύτικη, τότε απλά μια μέτρια ταινία. Πάντως: Με μια απλή Handy Cam οι παραγωγοί κατάφεραν να βγάλουν δισεκατομμύρια από εισπράξεις γιατί είχε μεγάλη απήχηση το έργο. Ούτε εφέ ούτε τίποτα από ποιότητα κι όμως. Τσίμπησε ο κόσμος.

Και φυσικά μόλις είδαν ότι εβγαλαν κέρδος είπαν "κοίτα τα κορόιδα, ας κάνουμε και δεύτερη να φάμε κι άλλα λεφτά"...

Για την ιστορια, ηταν διαγωνιζομενη σε ενα "φεστιβαλ" για νεους ανεξαρτητους κινηματογραφιστες που διοργανωνε ενα ιδρυμα του Ρεντφορντ

Στο θεμα μας τωρα, μολις ειδα το A tale of two sisters (μετα απο πολυυυ ψαξιμο)

Αρκετα καλη σε οσους αρεσει ο "ασιατικος τρομος" θα αρεσει σιγουρα

Λιγο στο τελος με μπερδεψε,αλλα μαλλον πρεπει να περιμενω το αμερικανικο ρημεικ (δεν εχει ανακοινωθει τιποτα αλλα το θεωρω σχεδον σιγουρο)

Υ.Γ. αναζητηστε το ποστερ-απτις καλυτερες αφισες που εχω δει ποτε για ταινια

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Για την ιστορια, ηταν διαγωνιζομενη σε ενα "φεστιβαλ" για νεους ανεξαρτητους κινηματογραφιστες που διοργανωνε ενα ιδρυμα του Ρεντφορντ

Στο θεμα μας τωρα, μολις ειδα το A tale of two sisters (μετα απο πολυυυ ψαξιμο)

Αρκετα καλη σε οσους αρεσει ο "ασιατικος τρομος" θα αρεσει σιγουρα

Λιγο στο τελος με μπερδεψε,αλλα μαλλον πρεπει να περιμενω το αμερικανικο ρημεικ (δεν εχει ανακοινωθει τιποτα αλλα το θεωρω σχεδον σιγουρο)

Υ.Γ. αναζητηστε το ποστερ-απτις καλυτερες αφισες που εχω δει ποτε για ταινια

To vrika kai egw meta apo polli psaximo se xvid to A TALE OF TWO SISTERS.. Tha elega oti i ploki den proxora toso eukola oso tha perimene kaneis.. apokoimithika stin mesi tou ergou.. eimoun kai kourasmenos.. ! Mporei na tou dosw akoma mia eukairia sto mellon. :rolleyes:

Πρεπει να τους δωσεις,μετα την πρωτη ωρα γινονται οι ανατροπες και γενικα ειναι πολυ καλογυρισμενη και με πολυ καλη φωτογραφια. Επισης ο ηχος παιζει σημαντικο ρολο (επειδη λες οτι το ειδες σε xvid)

Σε dts ειναι ολα τα λεφτα :p

Πρεπει να τους δωσεις,μετα την πρωτη ωρα γινονται οι ανατροπες και γενικα ειναι πολυ καλογυρισμενη και με πολυ καλη φωτογραφια. Επισης ο ηχος παιζει σημαντικο ρολο (επειδη λες οτι το ειδες σε xvid)

Σε dts ειναι ολα τα λεφτα :p

To noikiases se dvd? Kykloforise se elliniki ekdosi ? (apo elliniko dianomea enow)

Οχι δυστυχως δεν εχει κυκλοφορησει Ελλαντα, για την ακριβεια την εψαχνα παντου ωσπου την "βρηκα" σε ενα πολυ κεντρικο βιντεοκλαμπ της Θεσσαλονικης, το πηρα ολο χαρα και:¨

ηταν αντιγραφη

ηταν απο xvid σε dvd

ειχε δικαναλικο ηχο(χαλια)

και μετα την πρωτη ωρα κολλησαν οι υποτιτλοι :w00t: (και γενικα τα κορεατικα μου δεν ειναι τοσο καλα :p)

φυσικα την πληρωσα κανονικα...και τραβηξα ταλαιπωρια τζαμπα (ασχετο αλλα επρεπε να πω κι εγω τον πονο μου)

Τελικα κατεβασα το dvd σε τορρεντ, με αγγλικους υποτιτλους, DTS και DD5.1

εγω θελω να ειμαι νομιμος αλλα αυτοι δεν μ'αφηνουν :rolleyes:

αν θελεις το torrent το'χω.

τι γνωμη εχετε για τον σχιζοφρενη δολοφονο με το αλυσοπριονο; απ' οτι ξερω η ταινια εχει ξαναπαιχτει στην δεκαετια 70' . ειναι πολυ τρομακτικη;

Τρομακτική σίγουρα όχι. Έχει αρκετό σασπένς και πολλές "αιμοτοβαμμένες" φάσεις, αλλά σίγουρα δεν είναι πολύ τρομακτική... Μάλλον σε θρίλερ την βάζω...

λιγες μονο σκηνες; γιατι απ' οτι εχω ακουσει τους εκανε λουκανικα και τους κρεμουσε πανω σε γατζους, οπως κρεμανε τα κρεατα οι κρεοπωληδες!

Αν λέτε για το " Σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι " (καινούρια έκδοση) είναι πολύ μάπα το καρπούζι.

ναι για αυτο λεμε. το εχεις δει; δεν ειναι τρομακτικο; να το δω πρωι ή βραδυ; μπας και τρομαξατε παρα πολυ και με ξανετε πλακα; σε σχεση με το παλαιοτερο ( οποιος το εχει δει. ) τι λεει;

Προσωπικά πιστεύω πως είναι ολίγον αηδία...Υπάρχουν βέβαια και στιγμές που δεν ξέρεις τι θα γίνει. ΠΧ εκει που η γυναίκα που έχουν βρει βγάζει το πιστόλι από το μ@@@ί της και αυτοκτονεί . ΛΟΛ>! Ποιος τρελός το φαντάστηκε! Έχει και άλλες καλές και άλλες τρομακτικές σκηνές αλλά δεν μου άρεσε και πολύ αν και το είδα 23:00 και μόνος μου.Φανταστείτε..

μα αν ειναι αηδια σημαινει οτι προκαλει και τρομο.. ειναι ενα δολοφονος ή πολλοι;

σημερα ειδα το friday the 13th. πολυ μαπα το εργακι, αλλα τουλαχιστον τωρα ξερω γιατι θα εμφανιστει ο jaison στα επομενα friday the 13th. δλδ κατι σαν το halloween.

Ρε παιδιά για βοηθήστε λίγο. Χθες ξέθαψα απο το dvd club το ''Ανάμεσα στους ζωντανούς''(Soul survivors). Ok ήταν αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με την υπόθεση.Υπάρχει κανείς που το χει δει πρόσφατα να εξηγήσει λίγο? Ε λίγο η κούραση λίγο που δεν πολυπρόσεχα ... καταλαβαίνετε τωρα :rolleyes:

Αυριο στο Star στις 21:00 εχει το " The Shining " ( κραταει 4,5 ωρες!! ) και στον Ant1 στις 23:00 εχει το Jeepers Creepers!!

Το 1; :worry: Ειχα δει το 2 στο βιντεο και ειχε πολυ πλακα! :D :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα που έχει το ''The shining'' αξίζει να αφιερώσω 4,5 ολόκληρες ώρες λες και δεν έχω τίποτ' άλλο να κάνω ??? :wacko:

Τί λέτε εσείς ???

Σήμερα που έχει το ''The shining'' αξίζει να αφιερώσω 4,5 ολόκληρες ώρες λες και δεν έχω τίποτ' άλλο να κάνω ??? :wacko:

Τί λέτε εσείς ???

Aν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις κάντο. Σίγα μη κάτσεις καλοκαιριάτικα μέσα στο σπίτι για να δεις μια ταινία που μπορείς να την νοικιάσεις όποτε θέλεις από το videoclub.

Αν δεν έχεις και κάτσεις μέσα στο σπίτι. Κάτσε να την δεις. Σίγουρα είναι ότι καλύτερο έχει η TV σήμερα το βράδυ.

Kαι για να μην συνεχίζεται η ανακρίβεια της sofi-k μερικά posts πιο πάνω, η ταινία έχει διάρκεια 146 λεπτά. 2.5 ώρες περίπου δλδ. Και όχι 4.5..... :blink:

εμενα γιατι μου φαινεται οτι το jeepers Creepers εχει περισσοτερη δραση;

Kαι για να μην συνεχίζεται η ανακρίβεια της sofi-k μερικά posts πιο πάνω, η ταινία έχει διάρκεια 146 λεπτά. 2.5 ώρες περίπου δλδ. Και όχι 4.5.....
το πρωτο shining ( 1980 ) ειχε διαρκεια 146 λεπτα. αυτο εχει 260 λεπτα..