sallax Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον pan82 Το eye το έχει δει κανένας;; Λένε ότι είναι τρομακτικόΚαλό είναι, πολύ καλό... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Kαθόλου τρομακτικό δεν μου φάνηκε το eye! Μόνο σε κάποια φάση που πετάγεται απότομα το κοριτσάκι εκεί που ζωγραφίζει τρομάζεις, από το απότομο της κίνησης και μόνο... Καμία σχέση δλδ με το ringu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Kαθόλου τρομακτικό δεν μου φάνηκε το eye! Μόνο σε κάποια φάση που πετάγεται απότομα το κοριτσάκι εκεί που ζωγραφίζει τρομάζεις, από το απότομο της κίνησης και μόνο... Καμία σχέση δλδ με το ringu. Καμιά άλλη σκηνή θα φανερώσουμε, τι λέει? :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Καμιά άλλη σκηνή θα φανερώσουμε, τι λέει? :whistle: Kαλά sorry... :( http://www.langkawi.dk/cry.gif Μην βαράς...http://www.langkawi.dk/t187.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trv Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Παιδια ενα εχω να πω.. "Prince of Darkness" του John Carpenter.. ΔΕΙΤΕ ΤΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trv Παιδια ενα εχω να πω.. "Prince of Darkness" του John Carpenter.. ΔΕΙΤΕ ΤΟ! ΕΡΓΑΡΑ!!! :up: :up: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Εγώ θα προτείνω να δείτε το Νεκροταφείο Ζώων 1 του Σ.Κίνγκ. Πολύ καλό... Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL Ποιο είδες πρώτο? :) To kineziko...Oso gia to eye prosopika itan katorthoma pou den koimithika sti mesi....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SpecFor21 Εγώ θα προτείνω να δείτε το Νεκροταφείο Ζώων 1 του Σ.Κίνγκ. Πολύ καλό... OLD TIME CLASSIC!!! :up: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SpecFor21 Εγώ θα προτείνω να δείτε το Νεκροταφείο Ζώων 1 του Σ.Κίνγκ. Τι περίπου "υπόθεση" έχει η ταινία; Την έχω δει άπειρες φορες στο videoclub και δεν την έχω νοικιάσει,μήπως έκανα λάθος; :confused: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αν και απο πολύ μικρή είμαι λάτρης του είδους κι έχω συνηθισει αρκετά σ' όλα αυτά ωστε να με απογοητεύουν πολλά θρίλερ τελευταία( η φράση "ευτυχώς δεν τρόμαξα πολύ" αν και συνηθίζεται είναι η πλέον πιο απαράδεκτη για όσους θέλουν να λένε οτι τους αρέσει το είδος....)το Τhe Ring κατάφερε μετά απο πολλά άλλα να με κάνει να το σκέφτομαι για πολύ μετά... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Περα απ'αυτά, θεωρώ τον St. King μακράν τον καλύτερο στο είδος!!!!!!! Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Α!Και τώρα που το θυμήθηκα όσον αφορά τον Κing, μια μικρή εξέρεση ήταν η Ονειροπαγίδα. Περίμενα πολύ περισσότερα.... Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nelly Τι περίπου "υπόθεση" έχει η ταινία; Την έχω δει άπειρες φορες στο videoclub και δεν την έχω νοικιάσει,μήπως έκανα λάθος; :confused: Οικογενεια χάνει το γάτο της σε τροχάιο . Για να μη στεναχωρηθεί το παιδάκι και πάθει ο κ**** του , ο (σοφός) μπαμπάς του (και μετά τις προτροπές ενός ντόπιου γερου) θάβει το ζωο σε ενα νεκροταφείο ινδιανων όπου οτι θάψεις "επιστρέφει"... αλλά αλλαγμένο και κακό... :mad: Το γατί επιστρέφει αλλα λίγο αλλού για αλλού... :blink: Μέρες μετά σκοτώνεται και ο γιος της οικογενειας και ο έξυπνος μπαμπάς παίρνει την απόφαση να θάψει εκει τον κανακάρη του... Και το πάρτυ αρχίζει :!: Ατμοσφαιρικη είναι δε λέω... Οχι να τα κάνεις πάνω σου πάντως.. Οτι και να κανετε παντως μη δειτε το 2 θα ξενερώσετε (ασε που δεν ειναι βασισμένη σε Κινγκ...) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Η Ονειροπαγίδα ήταν μια Χολυγουντιανή παραγωγή με ότι επακόλουθα εχει αυτό...και ήταν και το μισό βιβλίο... έλειπε καμιά ώρα ταινία...και αρκετές δύσπεπτες σκηνές... Δείτε το Πράσινο Μίλι σήμερα στην ΤV το οποίο θεωρώ μία από τις καλύτερες μεταφορές King στην τηλεόραση. Οντας φανατικός οπαδός του King μπορώ να πω ότι έχουν γίνει αρκετά εκτρώματα στο σινεμά που ο King δυστυχώς έβαλε την υπογραφή του.... Π.χ . το Night Flier που έδειξε πρόσφατα στην τηλεόραση. Αλλά τι να κάνεις .... $$$ είναι αυτά... :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 The Exorcist (μόνο η πρώτη). The Omen (H προφητεία) 1 & 2. Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Ενα είναι το όνομα στα thrillers : Dario Argento :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Πρόσφατα είδα το The Ring και μου φάνηκε εντελώς ΜΟΥΦΑ. Γούσταρα πολύ το Βλέπω το θάνατό σου 2 (Final Destination 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mousi Γούσταρα πολύ το Βλέπω το θάνατό σου 2 (Final Destination 2) και το και το ωραια με απαικτες φασεις....ειδικα στο δυο με την σκαλα...Αωογη φαση Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Για μένα κορυφαία σκηνή είναι στο 1 με το λεωφορείο.... :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 ti na pw re guyzzz...me ta filarakia moy mamhthikame na blepoyme thriller to kalokairi alla tpt...oyte ena toso da tromagmataki...kai palia alla kai nea(kala mayta kian epese gelio...)pantws ekapws aksiologo einai to nekrotafeio zwwn 1(pet semetary) by stephen king e kai kapws...alla genika tzifos! me tis tsontes pio poly tromazoyme....kserete otan arpazei to pal@mari to terastio kai kopanaei thn gkomena kai les....ti skotwse de ti skotwse...:D just kidding...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον anderson Το "The Omen" επίσης ήταν θρίλερ για γερά νεύρα και κυρίως για την εποχή του... Αυτο ειναι ΤΡΟΜΟΥ 100% !!! :eek: :eek: - οπως και ο Εξορκιστης ! Τα αλλα τυπου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κα 13ης, ΦΡΕΝΤΥ ΚΡΟΥΓΚΕΡ κλπ, ειναι απλα για να σε ξαφνιασουν και να τρομαξεις στιγμιαια ! Τα Θριλερ-Τρομου που εχουν να κανουν με Θρησκευτικο σεναριο (βλέπε 2ρη παρουσια, Αντιχριστους και παραφυσικα φαινομενα..) ειναι οντως αρκετα τρομαχτικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Πάμε... Excorsist 1 Omen 1,2,3 Hellraiser 1 Nightmare on Elm Street 1 Demon Seed Evil Dead 1 Nosferatu (original) και από καινούριες παραγωγές The ring The others Blair Witch 1 Final Destination 1 Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την vampyre Πάμε... Excorsist 1 Omen 1,2,3 Hellraiser 1 Nightmare on Elm Street 1 Demon Seed Evil Dead 1 Nosferatu (original) και από καινούριες παραγωγές The ring The others Blair Witch 1 Final Destination 1 Oles autes einai teleies!Pantos ego xana vazo to 'stigmata'..Ti sto luko?Mono emena me tromaxe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Για αυτούς που αγάπησαν το αυθεντικό Ring υπάρχει και το πρόσφατο "Dark Water" απο τον ίδιο σκηνοθέτη (Hideo Nakata) το οποίο είναι ακόμα καλύτερο. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Min akouo kinezika!!!K sto Ring to Kineziko k sto Eye kontepsa na koimitho!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts