DesertSMisSRaiN Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Έχει δει κανείς το καινούριο Paranormal Activity; Το 5 αν δεν κάνω λάθος... Αν ναι, πως σας φάνηκε; To 4ο είναι. Ναι και εγώ θα ήθελα να ακούσω αν μοιάζει με τα προηγούμενα Και γενικά, έχει κανείς να προτείνει κάποια καλή ταινία τρόμου (σχετικά πρόσφατη, γιατί τις παλιότερες τις έχω "κάψει" :p); Edited November 4, 2012 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 SINISTER Τρελό άγχος η ταινία!!! Είχα καιρό να τρομάξω έτσι. Πραγματικά κάτι ενδιαφέρον. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 SINISTER Τρελό άγχος η ταινία!!! Είχα καιρό να τρομάξω έτσι. Πραγματικά κάτι ενδιαφέρον. Θα συμφωνησω... εχει 3-4 σκηνες ακρως τρομακτικες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 SINISTER Τρελό άγχος η ταινία!!! Είχα καιρό να τρομάξω έτσι. Πραγματικά κάτι ενδιαφέρον. Για εμένα τρελή απογοήτευση το Sinister. Εκτός του ότι με πήρε ο ύπνος δύο φορές μέχρι να το τελειώσω, η ιστορία έμπαζε από παντού και κυρίως εξελισόταν βασανιστικά αργά. Αυτά που συνέβησαν στο τελευταία 10-15λεπτο της ταινίας θα έπρεπε να είχαν συμβεί κοντά στο πρώτο μισάωρο. Μέχρι να μπούμε στο θέμα, είχα χάσει κάθε ενδιαφέρον και τελικά το είδα μόνο και μόνο γιατί σκεφτόμουν ότι δε μπορεί κάποιο νόημα θα έχει όλο αυτό. Κρίμα και το υπολόγιζα για κάτι αντίστοιχα καλό με το Insidious... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 SINISTER Τρελό άγχος η ταινία!!! Είχα καιρό να τρομάξω έτσι. Πραγματικά κάτι ενδιαφέρον. Πάω για download,διάβασα πολυ θετικά σχόλια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Το τρελλό τρόμο κ άγχος εγώ δεν το έζησα. Πολύ μέτρια η ταινία είναι. Απλά αν δεν έχεις τι να δεις τότε την βάζεις στο play κ σε περνει ο ύπνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 την είδα προχθές. πολύ αργή πλοκή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbus Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 νομιζω οτι τα paranormal activity καταντησαν αηδια ποια. οπως και με το saw ειχε γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 To 4ο είναι. Ναι και εγώ θα ήθελα να ακούσω αν μοιάζει με τα προηγούμενα Και γενικά, έχει κανείς να προτείνει κάποια καλή ταινία τρόμου (σχετικά πρόσφατη, γιατί τις παλιότερες τις έχω "κάψει" :p); εγω θελω να ρωτησω αν μπορει κανεις να βοηθησει να βρω μια ταινια θριλερ που δν γνωριζω ηθοποιους και τιτλο μοναχα καπως το στορυ και μερικες σκηνες θυμαμαι...αν προθυμοποιειται καποιος ν βοηθησει μηπως την ξερει-γτ βλεπω οτι εχετε δει αρκετες ταινιες- ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 εγω θελω να ρωτησω αν μπορει κανεις να βοηθησει να βρω μια ταινια θριλερ που δν γνωριζω ηθοποιους και τιτλο μοναχα καπως το στορυ και μερικες σκηνες θυμαμαι...αν προθυμοποιειται καποιος ν βοηθησει μηπως την ξερει-γτ βλεπω οτι εχετε δει αρκετες ταινιες- ευχαριστω προκαταβολικα :) ε πες μας λοιπόν αυτά που θυμάσαι :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Και γενικά, έχει κανείς να προτείνει κάποια καλή ταινία τρόμου (σχετικά πρόσφατη, γιατί τις παλιότερες τις έχω "κάψει" :p); Το The woman in black το έχεις δει; Επίσης το Los ojos de Julia είναι πολύ ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Το τρελλό τρόμο κ άγχος εγώ δεν το έζησα. Πολύ μέτρια η ταινία είναι. Απλά αν δεν έχεις τι να δεις τότε την βάζεις στο play κ σε περνει ο ύπνος Το είδα,ουτε κι ΕΓΩ τον έζησα...προφανώς πολλοι δεν εχουν δει πολλα και καλα θρίλερ. Απο την Αλλη η γυναίκα με τα μαύρα που σχολιασατε λιγο πιο πάνω,ok ειναι σκοτεινή ταινία,σηματοδοτεί και την επιστροφή της μεγάλης και θρύλικης hammer films,όμως δε μου κολλάει ο Harry potter να ειναι μπαμπάς...δεν το χέι,μικροδειχνει αρκετα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Το The woman in black το έχεις δει; Επίσης το Los ojos de Julia είναι πολύ ωραίο. Το Ojos de Julia το έχω δει ναι. Το Woman in Black, όπως ειπε και ο Ταξιδιώτης πιο πάνω, με ξενέρωσε εξ αρχής με τον Potter για μπαμπά. Δεν το είδα για περισσότερο από 30 ώρα αλλά δε με τράβηξε. Είδα εχθές το Silent House και ήταν χειρότερο απ'ότι το περίμενα. Εκτός του ότι δεν ήξερε τι ήθελε να γίνει (supernatural horror ή home invasion movie) είχε και ένα από τα πιο τετριμμένα twists που παίζουν στις ταινίες τρόμου και ΚΑΘΕ φορά που βλέπω το συγκεκριμένο twist σε ταινία, ακόμα και αν γενικότερα μου άρεσε, νιώθω ότι με δουλεύουν οι σεναριογράφοι. Οπότε δεν το προτείνω. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 απο τα καλυτερα θριλερ ειναι η Final Destination και η Saw series Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 απο τα καλυτερα θριλερ ειναι η Final Destination και η Saw series Το final destination τo θεωρώ αμερικανιά. Το saw ξεκίμησε πολύ καλά μέχρι που αποφάσισαν να βγάλουν 2,3,4.5,10,15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Τρελή απογοήτευση το Texas Chainsaw 3D (btw, γιατί "Texas Chainsaw" και όχι "Texas Chainsaw Massacre";; Έχει να κάνει με τα πρόσφατα shootings στην Αμερική ή απλά έπεσε και αυτή η ταινία θύμα του hashtag world του Twitter όπου όλα πρέπει να γίνονται πιο λακωνικά; ) Η ταινία ήταν τόσο απογοητευτική μάλιστα, που ξαναέβαλα να δω το Texas Chainsaw Massacre του 2003 για να την ξεχάσω - η οποία δεν ήταν και αριστούργημα αλλά δεν είχε τα χάλια της τωρινής τουλάχιστον. Υπόθεση μηδέν, η προσπάθεια να κάνουν το Leatherface πιο ανθρώπινο αποτυχημένη, οι ηθοποιοί άκυροι και οι διάλογοι πιο αστείοι και από κωμωδία. Και δε θα αναφερθώ καν στο γεγονός πως ένα μεγάλο μέρος της ταινίας είναι ουσιαστικά μια extended διαφήμιση για τον Trey Songz. Το εξευτέλισαν και αυτό το "θηρίο" των horror movies. Αναρωτιέμαι αν τους έχει μείνει καμιά άλλη σειρά τρόμου από τα 70s-80s-90s για να κάψουν πια... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Το final destination τo θεωρώ αμερικανιά. Το saw ξεκίμησε πολύ καλά μέχρι που αποφάσισαν να βγάλουν 2,3,4.5,10,15. Οι πρώτες τριλογίες κατι έλεγαν στις ταινίες αυτές,φυσικα καμια δεν άγγιξε το πρωτο μέρος απο θεμα συνέχειας.ολες οι υπόλοιπες που ακολούθησαν ηταν περισσοτερο αρπαχτές. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Είδα το The Collection. Θυμίζει λίγο το SAW αλλά χωρίς τόσες πολλές παγίδες. Δεν τρομάζεις, αλλά βλέπεται άνετα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbus Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 απο τα καλυτερα θριλερ ειναι η Final Destination και η Saw series μονο το 1ο της καθες ταινιας αξιζε. μετα σαχλαμαρες για να εχουμε να λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Είδα το MAMA του DelToro. Αρκετά ενδιαφέρον ειδικά με τον τρόπο που κινούνται τα 2 παιδιά, αλλά και το concept αρκετά ξεχωριστό. Οι 2 ηθοποιοί αδιάφοροι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Είδα το MAMA του DelToro. Αρκετά ενδιαφέρον ειδικά με τον τρόπο που κινούνται τα 2 παιδιά, αλλά και το concept αρκετά ξεχωριστό. Οι 2 ηθοποιοί αδιάφοροι. Το MAMA βασικά είναι του Andres Muschieti αν θυμάμαι καλά το επώνυμο του.Ο Del Toro ήταν παραγωγός νομίζω.Κατά τα αλλά συμφωνώ μαζί σου. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 μονο το 1ο της καθες ταινιας αξιζε. μετα σαχλαμαρες για να εχουμε να λεμε. Έτσι ακριβώς.συμφωνώ. Δεν πρόκειται όσο ζω να ξεχάσω την ανατροπή στο saw στο τέλος της πρώτης ταινίας...είχα μείνει άναυδος,όχι δεν τρόμαξα,πέρα από 2-3 απότομες σκηνές,όμως το πανέξυπνο φινάλε με καθήλωσε.όπως και η μουσική. Ένα επίσης σχετικά καλό ατμοσφαιρικό θρίλερ εποχής είναι το the raven,προσωπικά μου άρεσε,είχε ωραία ατμοσφαίρα και καλή πλοκή. Προτείνω επίσης και το the dark skies,καλούτσικο.βασικά μία σκηνή είναι όλα τα λεφτά αρκεί ο θεατής να έχει κάποιο home cinema σε μία ανεκτή έντασή:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 PAINLESS Εκπληκτικό Ισπανικό θρίλερ!!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Σκέφτομαι να δω το dead silence. Από τα λίγα που είδα στο youtube καλό μου φάνηκε. Το χει δει κανείς να με πει εντυπώσεις? Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Εγω, προσωπικα μου αρεσε αρκετα αν και δε τη λες και πολυ τρομαχτικη :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts