mol Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 κατι σαν το blair witch project ητανε. εφερνε πολυ σε αυτο, γιατι ειχε πλανα με κινουμενη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Είδα το REC...Εχω μείνει...Τι Halloween και τί μ@λακίες....Αψογο...Μπορεί όμως να μου εξηγήσει κάποιος τί γίνεται στο όλο έργο,γιατί δε κατάλαβα? Είσαι το απόλυτo :respect: Καλά μιλάμε έχεις γράψει! Βρήκες μια ταινία άψογη χωρίς καν να την έχεις καταλάβει. Φαντάσου να την καταλάβαινες κιόλας!! Είσαι πολυυυυυυυυυυυυυ μπροστά. Μιλάμε όμως, χιλιόμετρα :p;) σου αρεσε το rec? τι ακριβως ειχε και σου αρεσε? μην μου πεις οτι ειναι τροκακτικη ταινια... ουτε το Halloween μου αρεσε... Γούστα είναι αυτά. Και εγώ την βρήκα πάρα πολύ καλή (και την κατάλαβα κιόλας :p). Είχε καλή ατμόσφαιρα, η shaky camera πάντα προσθέτει πόντους στην σκηνοθεσία ενός horror movie, η δράση καταιγιστική οι ηθοποιοί καλοί... μια χαρά ταινία μου φάνηκε. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 To REC μάπα είναι. Ούτε στο ελάχιστο horror. Για μια απλή συνηθισμένη ταινία αγωνίας καλή είναι Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 οπως λεει και ο DesertSMisSRaiN: γουστα ειναι αυτα! ουτε σε μενα αρεσε, αλλα αρεσει σε αλλους! τι να κανουμε!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Είσαι το απόλυτo :respect: Καλά μιλάμε έχεις γράψει! Είσαι το απόλυτo :respect: Καλά μιλάμε έχεις γράψει! Η ειρωνία σου σπάει κόκκαλα! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 λοιπον δειτε το bloody valentine....πολυ αιμα...πολυ ωραιες δολοφονιες:) κ το 3d απλα τα σπαει....πολυ καλυτερο απο το scar... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 αααααααααααααααααααα δεν το χω δει...για πες λεπτομερειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Η ειρωνία σου σπάει κόκκαλα! You have no idea :) Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, πραγματικά δεν ήθελα να σε ειρωνευτώ. Για πλάκα το είπα.:rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 αααααααααααααααααααα δεν το χω δει...για πες λεπτομερειες θα σου πω μονο οτι αξιζει να το δεις....αν σου αρεσουν τετοιου ειδους τοτε σιγουρα θα σου αρεσει κ αυτο....κ εχει κ λιγο απιστευτο τελος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 σου αρεσε το rec? τι ακριβως ειχε και σου αρεσε? μην μου πεις οτι ειναι τροκακτικη ταινια... ουτε το Halloween μου αρεσε... τεσπα. θελω καμια καλη ταινια. κατα προτιμηση ψυχολογικο θριλερ. εχετε καμια υποψην σας? α, one_tree_hill δες τον "λευκο θορυβο", αν δεν το εχεις δει. πολυ καλη ταινια. εχει βγει και η συνεχεια του. το λευκος θορυβος το ειδα πριν καιρο αλλα με αφησε αδιαφορο.... απο ψυχολογικα θα σου προτεινω το ''the unborn'',to ''misery'',κ το ''in the mouth οf madness'' Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 ta white noise 1&2 maresan poli emena,aksizei na ta deite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 προτείνετε ενα καλό θρίλερ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 το ειδα προσφατα αρκετα καλο... http://www.pierdtimp.ro/modules/subtitles/images/screenshots/dead_birds.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 λοιπον δειτε το bloody valentine....πολυ αιμα...πολυ ωραιες δολοφονιες:) κ το 3d απλα τα σπαει....πολυ καλυτερο απο το scar... Μια που το ανέφερες, τα 3D γυαλιά τα επιστρέφεις στο τέλος; Το εισιτήριο ήταν πιο ακριβό λόγω 3D ή είχε κανονική τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 ta 3d gialia ta kratas. to eisitirio nomizo exei sxedon diplasia timi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 ta 3d gialia ta kratas. to eisitirio nomizo exei sxedon diplasia timi! Δηλαδή μιλάμε για 18€ εισιτήριο; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 mmm, sta village exei 12euro to eisitirio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 OK! Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Μια που το ανέφερες, τα 3D γυαλιά τα επιστρέφεις στο τέλος; Το εισιτήριο ήταν πιο ακριβό λόγω 3D ή είχε κανονική τιμή; στο odeon που το ειδα εγω τα γυαλια τα επιστρεφεις στο τελος...κ η τιμη ειναι 12€ :) αλλά αξιζει κ με το παραπανω..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Mάλιστα... thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 SAW I, II, III, IV Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 SAW I, II, III, IV όντως,είναι ΤΑ θρίλερ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 SAW I, II, III, IV Ειδα χθες το βραδυ το 5... ενταξει ανατρεπτικο τελος... Περιμενουμε το 6 και το 7 :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 στο odeon που το ειδα εγω τα γυαλια τα επιστρεφεις στο τελος...κ η τιμη ειναι 12€ :) αλλά αξιζει κ με το παραπανω..... στα village τα κρατας:p Ειδα χθες το βραδυ το 5... ενταξει ανατρεπτικο τελος... Περιμενουμε το 6 και το 7 :) μακαρι να σταματησει στο 6! εχει καταντησει πολυ κουραστικο το saw! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ειδα χθες το βραδυ το 5... ενταξει ανατρεπτικο τελος... Περιμενουμε το 6 και το 7 :) Εγώ είδα πριν λίγο το 4...Τι βλακεία που ήταν ρε παιδιά...Βαρετό... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts