jog Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 White noise ίσως? Έχει ένα και δύο................... Όχι. Έχει σχέση με κινητά.Όποιος ήταν να πεθάνει λάμβανε ένα ηχητικό μνμ με την μελλοντική ώρα θανάτου του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas76 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 One Missed Call???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Από τις χειρότερες ταινίες τρόμου, ever! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas76 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Πράγματι......μεγάλη πατάτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Ναι αυτή είναι. Έψαχνα ένα screenshot της ταινίας(ευτυχώς το έχει το imdb). Thanks! Όντως αρκετά μούφα.4/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 και πολύ είναι το 4 Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 είδε κάποιος την κατάρα 3?έχει κυκλοφορήσει στο ιντερνετ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 είδε κάποιος την κατάρα 3?έχει κυκλοφορήσει στο ιντερνετ η απατη σε ολλο της το μεγαλειο.....το ειδα με την δικια μου προχθες κ γελουσαμε αντι να τρομαξουμε....καμια σχεση με τα αλλα δυο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 η απατη σε ολλο της το μεγαλειο.....το ειδα με την δικια μου προχθες κ γελουσαμε αντι να τρομαξουμε....καμια σχεση με τα αλλα δυο... ναι γιατι στα προηγουμενα δυο τρεμαμε απο τον φοβο μας...:lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 ναι γιατι στα προηγουμενα δυο τρεμαμε απο τον φοβο μας...:lol::lol::p τουλαχιστον στα αλλα δυο η kayako κ το κογγολακι φενοντουσαν πιο αληθινα... στο 3 ειναι τελειος ψευτικοι....γενικα η ταινια ειναι πολυ low budget... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Tο Αυτό,του Stephen King.Κ μη μου πει κανείς ότι δεν ήταν τρομαχτικό:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Tο Αυτό,του Stephen King.Κ μη μου πει κανείς ότι δεν ήταν τρομαχτικό:p Είναι...αν είσαι 5... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Είναι...αν είσαι 5... κ παλι δυσκολα.... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ναι γελάτε,γελάτε,το είδα όταν πήγαινα 6η και δε κοιμόμουν μετά για 3 μέρες:p btw,κατέβασα το halloween ressurection,αλλά δε συντονίζονται οι υπότιτλοι...αν μπορεί κάποιος να μου στείλει pm με link για την ταινία και να χει μέσα και συγχρονοσμένους υπότιτλους,θα ήμουν υπόχρεος Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ναι γελάτε,γελάτε,το είδα όταν πήγαινα 6η και δε κοιμόμουν μετά για 3 μέρες:p btw,κατέβασα το halloween ressurection,αλλά δε συντονίζονται οι υπότιτλοι...αν μπορεί κάποιος να μου στείλει pm με link για την ταινία και να χει μέσα και συγχρονοσμένους υπότιτλους,θα ήμουν υπόχρεος μακρια φιλε μου...το χειροτερο απο ολλα.... καλυτερα δες αυτο αν δεν το εχεις δει... http://www.postergeek.com/WallPapers/Halloween-2007/halloween-wallpaper2.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 αυτό τι υπόθεση έχει? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Για το "Rose red" τι άποψη έχετε?Τη θεωρώ την καλύτερη που απο αυτές που έχουν θέμα στοιχειωμένα σπίτια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 αυτό τι υπόθεση έχει? ειναι η αρχη φιλε μου...το ριμεικ του πρωτου halloween... Για το "Rose red" τι άποψη έχετε?Τη θεωρώ την καλύτερη που απο αυτές που έχουν θέμα στοιχειωμένα σπίτια! η επαυλη εχει αφησει εποχη...ειναι περιπου 4 ωρες ταινια κ δεν με κουρασε ουτε στο ελαχιστο...τελεια ατμοσφαιρα καλες ερμηνειες κ σε μερικα σημεια λιγο αγχωτικό απο τις καλυτερες του king Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 House Of Wax,REC,ή το remake Halloween? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 House Of Wax,REC,ή το remake Halloween? 1 rec 2 halloween 3 house of wax( ο θανατος της paris ειναι ολα τα €€ :p ) ΥΓ: αυτο εκλεισα να δω σημερα με την κοπελια μου :) http://1.bp.blogspot.com/_bgufsALrSqQ/STiZWYPJ2DI/AAAAAAAAAA0/L-mdgK0hbZs/s400/my_bloody_valentine_3d_slasher.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 άρα να λκατεβάσω το rec?δε θα το μετανιώσω,ε? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 άρα να λκατεβάσω το rec?δε θα το μετανιώσω,ε? σιγουρα δεν θα το μετανιωσεις απλα να ξερεισ ειναι ισπανόφωνο.... εχουν βγαλει κ αμερικανικη εκδοση το οποιο ειναι πιστη αντιγραφη με τον τιτλο quarantine... εγω προτεινω το rec παντος :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Είδα το REC...Εχω μείνει...Τι Halloween και τί μ@λακίες....Αψογο...Μπορεί όμως να μου εξηγήσει κάποιος τί γίνεται στο όλο έργο,γιατί δε κατάλαβα? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 σου αρεσε το rec? τι ακριβως ειχε και σου αρεσε? μην μου πεις οτι ειναι τροκακτικη ταινια... ουτε το Halloween μου αρεσε... τεσπα. θελω καμια καλη ταινια. κατα προτιμηση ψυχολογικο θριλερ. εχετε καμια υποψην σας? α, one_tree_hill δες τον "λευκο θορυβο", αν δεν το εχεις δει. πολυ καλη ταινια. εχει βγει και η συνεχεια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 κοίτα βασικά δε μπορώ να πω οτι μου αρεσε απλά ήταν διαφορετικό από ό,τι έχω δει... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts