mario_fit Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Πολυ! Splatter αλλα και γενικα τρομου. Κακο ειναι;:( :p Nα ειναι κακο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:eek: Τι λες κοπελα μου γλυκια;;;;;;;;;;;;;;;;;:X :D Απλουστατα περιμενα αυτη σου την απαντηση για να σου παραθεσω τα ταπεινα μου και αμετρητα...:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georou_man Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 The grudge 2,Το αυτό,Τhe Ring 1 και 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Ο Dario Argento σας αρεσεί. Στους επομένους μήνες θα κυκλοφορήσει το the third mother. Mε αυτο θα ολοκληρωθεί και η τριλογία που ξεκίνησε με το Suspiria και το Inferno. To περιμένω με αγωνία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 The it... Η απιστευτη βλακεια.. Πραγματικα,απογοητευτηκα οταν το δα..... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 The it... Η απιστευτη βλακεια.. Πραγματικα,απογοητευτηκα οταν το δα..... Σοβαρομιλας; Αυτο το εργο εχει στοιχειωσει τα παιδικα μου χρονια...Ευχαριστα...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Διαβάστε το βιβλίο και θα με θυμηθείτε.Πολύ ανώτερο από την ταινία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Διαβάστε το βιβλίο και θα με θυμηθείτε.Πολύ ανώτερο από την ταινία Νομίζω πως με εξαίρεση τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ, όλες οι ταινίες είναι κατώτερες από τα αντίστοιχα βιβλία... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 The Exorcist,The Amityville horror,Texas Chainsaw Massacre,saw,final destination,the shining,The Ring,Them. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Νομίζω πως με εξαίρεση τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ, όλες οι ταινίες είναι κατώτερες από τα αντίστοιχα βιβλία... Λόγω τρέλας με τα βιβλία που έχουν γίνει ταινίες και το αντίστροφο και επειδή έχει τύχει να διαβάσω το συγκεκριμένο βιβλίο μπορώ να πω ότι συμφωνώ με VeCo... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 dracula ολες οι ταινιες με τον μοναδικο christopher lee. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Λόγω τρέλας με τα βιβλία που έχουν γίνει ταινίες και το αντίστροφο και επειδή έχει τύχει να διαβάσω το συγκεκριμένο βιβλίο μπορώ να πω ότι συμφωνώ με VeCo... Και ο λόγος που πέτυχε ήταν ότι δεν ακολούθησε πιστά το βιβλίο, καθώς κάτι τέτοιο ήταν και είναι για κάθε βιβλίο που γίνεται ταινία, αδύνατο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Δεν έχω δει και ποτέ μου ταινία που να είναι πιστή στο βιβλίο..Άλλωστε κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 αυτη ειναι πιστη μεταφορα απο το βιβλιο αν και ειναι *******--->http://www.imdb.com/title/tt0118460/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 αυτη ειναι πιστη μεταφορα απο το βιβλιο αν και ειναι *******--->http://www.imdb.com/title/tt0118460/ Πω πω... Το είχα δει όλο! Το πώς είχα αντέξει είναι άγνωστο! Φυσικά δεν συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με του Kubrick! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Πω πω... Το είχα δει όλο! Το πώς είχα αντέξει είναι άγνωστο! Φυσικά δεν συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με του Kubrick! Επί την ευκαιρία, πόσες version υπάρχουν της ταινίας αυτής?!? Γιατί εγώ έχω δει μόνο του Kubrick... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Επί την ευκαιρία, πόσες version υπάρχουν της ταινίας αυτής?!? Γιατί εγώ έχω δει μόνο του Kubrick... Υπαρχει του Κιουμπρικ και υπαρχει και αυτη: http://www.imdb.com/title/tt0118460/ Αρκετα καλη θα ελεγα κι αυτη αλλα δεν φτανει το αυθεντικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 πολυ καλο http://www.imdb.com/title/tt0098084/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 πολυ καλο http://www.imdb.com/title/tt0098084/ Καλό ήταν! Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που το είδα, αλλά μερικές σκηνές τις θυμάμαι ακόμα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Υπαρχει του Κιουμπρικ και υπαρχει και αυτη: http://www.imdb.com/title/tt0118460/ Αρκετα καλη θα ελεγα κι αυτη αλλα δεν φτανει το αυθεντικο. Χμμμ..δεν την έχω δει...Κάτσε να την βάλω στα υπόψη...Γενικά πιστεύω ότι κάποια θρίλερ και κάποιες ταινίες τρόμου΄"λένε" πολλά μόνο στις αυθεντικές τους εκδόσεις... πολυ καλο http://www.imdb.com/title/tt0098084/ Καλό ήταν! Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που το είδα, αλλά μερικές σκηνές τις θυμάμαι ακόμα...! Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα..Ίσως γιατί το περίμενα διαφορετικό... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα..Ίσως γιατί το περίμενα διαφορετικό... Εγώ δεν είχα διαβάσει το βιβλίο (κι ούτε το διάβασα μετά), οπότε το είδα απλά σαν μια ταινία, χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες. Ήμουν και πιο μικρός τότε... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 to stay alive to exete dei?einai ontos thriller?aksizei na to do? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 το καλυτερο ολων των εποχων εξορκιστης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 file mol to stay alive to exo dei kai einai kaloutsiko alla den poli tromaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 to stay alive to exete dei?einai ontos thriller?aksizei na to do? Σίγουρα δεν είναι ταινία τρόμου... Προσωπικά, αν δεν έπαιζε η Sophia Bush, θα το θεωρούσα κακό, τώρα απλά μέτριο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 sas efxaristo gia tis apantiseis.leo na to do simera.den pistevo na kseneroso.tha deiksei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts