speed_fire08 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 @speed_fire08: Φίλε ρίξε μια ματιά εδώ (θα σου συνιστούσα να το βάλεις στα favorites): http://www.web-source.net/html_codes_chart.htm ή πήγαινε να κάνεις μαθήματα HTML!! :lol::lol: (Χωρίς παρεξήγηση). no offence taken φιλε! Η αληθεια ειναι πως δεν εχω ασχοληθει ποτε μου με html+internet!:lol: thnx για το λινκ!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Iδου και το δικο μου :http://nothanks.hi5.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Παιδια να ρωρησω κατι ? Πως μπορω να ¨κατεβασω¨ απο to myspace.com τραγoyδια που εχουν βαλει καποιεσ μπαντες για να προωθησουν τη δουλεια τους_εχς βρει μερικα που αξιζουν και θελω να τα εχω και στο mp3 μου!Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Μερικές φορές υπάρχει κουμπί download νομίζω. Αλλίως ψάξε σε κανένα p2p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 kante me kai emena ena add re pedia...----->http://panakotas17.hi5.com/ Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Ρε παιδιά,έκανα ένα hi5...Λοιπόν,θέλω να βάλω μια playlist με full τραγούδια...Βάζω από το site που είχα και στο myspace,κι ενώ εκεί έπαζι κανονικά,εδώ τίποτα...Και είναι σπαστικό το iLike...εγώ δοκίμασα από το playlistprojecg,νιμίζω λέγεται...Ξέρετε κάτι? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Δεν ξερω αν ειναι σωστο ή οχι.... παντως για τους χρηστες του facebook εφτιαξα ενα Group για τους χρηστες του myphone. Απλα κανετε αναζητηση στα group(myphone) και κανετε add! καλη αρχη λοιπον!:) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Εγω εχω στο zoo γιατι μαρεσει να παιζω online παιχνιδια κι'επισης εχω και στο facebook.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Εγώ έβαλα στο Facebook γιατί με πρήξανε οι φίλοι μου και τώρα κόλλησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Κι εγώ στο FB (a.k.a. Stalkbook), φυσικά για ευνόητους stalkerish λόγους. http://www.laymark.com/i/m/m110.gif Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Εγώ είχα κάνει στο hi-5 επειδή είχαν πολλοί φίλοι μου αλλά το έσβησα φυσικά γιατί από ένα σημείο και μετά λες: "Όχι άλλο κάρβουνοο"! :p Έχω στο zoo.gr μόνο και μόνο για να παίζω τάβλι και μπιλιάρδο με 1-2 φίλους μου και πρόσφατα έκανα στο facebook. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 ρε παιδια πανω να κανω login στο hi5 και μου λεει πως το email που δινω δεν ειναι εγκυρο και δεν αντιστοιχει σε καποιον χρηστη...τι συμβαινει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 ρε παιδια πανω να κανω login στο hi5 και μου λεει πως το email που δινω δεν ειναι εγκυρο και δεν αντιστοιχει σε καποιον χρηστη...τι συμβαινει? τα τρελα του χαιφαιβ. :mad: κ εμενα μου το εκανε κ αναγκαστηκα να φτιαξω καινουργιο!αυτη τη στιγμη εχω 4 και στα 2 δε μπορω να μπω για αυτο το λογο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 μην μου λες τετοια τωρα...δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να κανω login?:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Εγω εχω στο myspace...προσφατα εκανα και στο facebook αλλα δεν μου αρεσε καθολου και το παρατησα..only myspace...!!! Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 To facebook ειναι το καλυτερο απ ολα. ειναι πρωτο στην Αμερικη αυτο λεει πολλα. εγω εφτιαξα περυσι τον χειμωνα για να μιλαω με μια φιλη που πηγε καποιους μηνες εξωτερικο και απο τοτε μπενω σχεδον καθημερινα, ειναι κολημα! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Δεν ξερω,εμενα μου φαινεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βαρετο...μπηκα 2-3 φορες απο τοτε που εφτιαξα το profile μου και δεν αντεξα παραπανω απο 1'! Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 και γω μια απ' τα ιδια!πολυ βαρετο και ολο τα ιδια και ιδια!μονο 2-3 φορες μπηκα.αν και θελω να ξαναμπω πας και βρω παλιους μου φιλους-συμμαθητες-γνωστους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 έχουμε πει,υπάρχουν αυτοί που τα χρησιμοποιούν ορθά υπάρχουν και αυτοί που βάζουν 45867 φωτογραφίες με μπράτσα,κοιλιακούς,ντεκολτέ κτλ για να πάρουν κανά comment και να νιώσουν σημαντικοί.Κενοί περιεχομένου,μόνο έτσι μπορούν να ξεχωρίσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 έχουμε πει,υπάρχουν αυτοί που τα χρησιμοποιούν ορθά υπάρχουν και αυτοί που βάζουν 45867 φωτογραφίες με μπράτσα,κοιλιακούς,ντεκολτέ κτλ για να πάρουν κανά comment και να νιώσουν σημαντικοί.Κενοί περιεχομένου,μόνο έτσι μπορούν να ξεχωρίσουν. +1....αν εισαι πανω απο 17 και ασχολεισαι με τετοια πραγματα εχεις θεμα....:O Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 +1....αν εισαι πανω απο 17 και ασχολεισαι με τετοια πραγματα εχεις θεμα....:O πλεον λιγοι ειναι αυτοι των ανω 17...οι περισσοτεροι ειναι απο 13-18 το πολυ 19... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Εγω παντως μπαινω καθε μερα και λιωνω στα Retro Games :up: επισης με βοηθησε να βρω φιλους που ειχα 10 χρονια να ανταμωσω..οπως και να'χει το facebook εχει μπει για τα καλα στην ζωη μας :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 εχω hi5, αλλα δεν ασχολουμαι κ πολυ. θυμαμαι στην αρχη ειχα μια κοπελα η οποια εγραψε οτι βρισκει ηλιθιο να εχει καποιος χιλιαδες friends. μετα απο μερικους μηνες που μπηκα, ειχε 1.400+ :lol: καπου διαβασα οτι το facebook(δεν εχω προφιλ λογω προσωπικων δεδομενων:p) εβαλε πλεον οριο στους 5.000 φιλους διοτι ειναι αδιανοητο. δηλαδη 1.000φιλοι ειναι λογικο;;:lol: εκτος κ αν εισαι κανενας διασημος(τραγουδιστης, ηθοποιος, αθλητης κλπ) που εχει θαυμαστες. ποιος αλλος μπορει να εχει 1.000 ατομα γνωστους στην ιδια ιστοσελιδα;;:wacko::rolleyes: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 εχω hi5, αλλα δεν ασχολουμαι κ πολυ. θυμαμαι στην αρχη ειχα μια κοπελα η οποια εγραψε οτι βρισκει ηλιθιο να εχει καποιος χιλιαδες friends. μετα απο μερικους μηνες που μπηκα, ειχε 1.400+ :lol: καπου διαβασα οτι το facebook(δεν εχω προφιλ λογω προσωπικων δεδομενων:p) εβαλε πλεον οριο στους 5.000 φιλους διοτι ειναι αδιανοητο. δηλαδη 1.000φιλοι ειναι λογικο;;:lol: εκτος κ αν εισαι κανενας διασημος(τραγουδιστης, ηθοποιος, αθλητης κλπ) που εχει θαυμαστες. ποιος αλλος μπορει να εχει 1.000 ατομα γνωστους στην ιδια ιστοσελιδα;;:rolleyes: μα δεν το ξέρεις;είναι σημαντικό να έχεις περισσότερους εικονικούς φίλους από τον άλλον! :worry: χωρίς πλάκα,αυτοί που έχουν πάρα πολλούς φίλους θεωρούνται σημαντικοί και οι άλλοι τους ζηλεύουν.έχω παραβρεθεί σε τέτοια συζήτηση "πόσους φίλους έχεις?'' -"956" -"εγώ 3525" -"όχι ρε ****το" :mad: ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 μα δεν το ξέρεις;είναι σημαντικό να έχεις περισσότερους εικονικούς φίλους από τον άλλον! :worry: χωρίς πλάκα,αυτοί που έχουν πάρα πολλούς φίλους θεωρούνται σημαντικοί και οι άλλοι τους ζηλεύουν.έχω παραβρεθεί σε τέτοια συζήτηση "πόσους φίλους έχεις?'' -"956" -"εγώ 3525" -"όχι ρε ****το" :mad: ........ Εγώ έχω 44 :D Και τους ξέρω όλους! :up: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts