tsoump Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 έκανα όσα αναφέρει στη σελίδα 32 ο macnick και ενώ το πρόγραμμα στο τέλος έγραψε pass δεν υπήρξε τίποτα το διαφορετικό στο κινητό :( Επανέλαβα τη διαδικασία κ πάλι τα ίδια .. Γιατί συμβαίνει αυτό? Το fw του macnick ειναι πειραγμενο μονο σε μερικα σημεια ( ικανοτητα να τρεχει κατι εφαρμογες απο ο,τι θυμαμαι) . Δεν σου αλλαζει ουτε το λειτουργικο ουτε την εμφανιση του. Αν θες να δεις διαφορες τραβα στο modmymoto, θα βρεις πολλα και διαφορα ωραια. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 (edited) Το fw του macnick ειναι πειραγμενο μονο σε μερικα σημεια ( ικανοτητα να τρεχει κατι εφαρμογες απο ο,τι θυμαμαι) . Δεν σου αλλαζει ουτε το λειτουργικο ουτε την εμφανιση του. Αν θες να δεις διαφορες τραβα στο modmymoto, θα βρεις πολλα και διαφορα ωραια. μα και εγώ δε θέλω να κάνω κάτι τρελό σε αλλαγή. Απλά ούτε τα αρχεία pkg δεν ανοίγει! --OK, problem solved τελικά... Edited July 27, 2010 by domenico Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aktibistis Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΟΤΟΡΟΛΑ Α1200ε και δεν μπορω να αποθηκευσω τα sms στον υπολογιστη εχει καταφερει κανεις να το κανει και αν ναι πως και επισεισ το συνδεω στο pc και μετα αποσυνδεεται please μια βοηθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ρε παιδια , πως φορτώνουμε VCF αρχεία ( επαφών ) στο ming? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadosp Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος στο δίσκο του το ελληνικό πακέτο γλωσσάς ή και όλο το firmware για το Motorola Ming A1200E? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος στο δίσκο του το ελληνικό πακέτο γλωσσάς ή και όλο το firmware για το Motorola Ming A1200E? Ευχαριστώ. Πολύ σκληρή ανασκαφή έχεις παίξει. Έκανα μια έρευνα στο δίσκο μου και δε βρήκα κανένα firmware για το ming. Σίγουρα, θυμάμαι να έχω περασμένη μια custom ROM με Linux στα αγγλικά, καθότι το άνοιξα προ εξαμήνου για την αναβίωση της εμπειρίας. Τα link που αναφέρονται στο εν λόγω thread δε λειτουργούν πια; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadosp Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 (edited) Τα link που αναφέρονται στο εν λόγω thread δε λειτουργούν πια; Ναι δυστυχώς.:( Έλιωσα στο ψάξιμο ακόμη και "Web Archive" χρησιμοποίησα αλλά τίποτα.:worry: Η μεγάλη ζημιά για αυτά τα αρχεία έγινε με το κλείσιμο του rapidshare, μιας και όλοι ανεβάζαν εκεί. Ουσιαστικά το είχα αγοράσει της γυναίκας μου από Hong Kong πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα. Και ξέρεις τώρα πως είναι αυτά... οι γυναίκες δεν πουλάνε ποτέ κάτι που τους έχει δωρίσει ο αγαπημένος τους...... ή έτσι τουλάχιστον νομίζω!?:lol::lol::p:p Edited June 15, 2020 by sadosp ασ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Ναι δυστυχώς.:( Έλιωσα στο ψάξιμο ακόμη και "Web Archive" χρησιμοποίησα αλλά τίποτα.:worry: Η μεγάλη ζημιά για αυτά τα αρχεία έγινε με το κλείσιμο του rapidshare, μιας και όλοι ανεβάζαν εκεί. Ουσιαστικά το είχα αγοράσει της γυναίκας μου από Hong Kong πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα. Και ξέρεις τώρα πως είναι αυτά... οι γυναίκες δεν πουλάνε ποτέ κάτι που τους έχει δωρίσει ο αγαπημένος τους...... ή έτσι τουλάχιστον νομίζω!?:lol::lol::p:p Αχ δόλιε, έτσι σε κάνανε να πιστέυεις...!:p Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει να κάνει με τα φύλα. Πάντως, ίσως να είναι καλή ιδέα να αποταθείς μέσω PM σε κάποιο από τα μέλη που ήταν κάποτε πολύ ενεργά. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts