intermario_gr Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 φιλε intermario εκανες πολυ καλη δουλεια. Μονο μια παρατηρηση:αυτες τις ημερες των αμερικανων τι τις ηθελες;:ninja::hunter::kill::lol::lol: Τις 3 ατακες που εχεις βαλει κατω, τις δινει οταν δεν υπαρχει καποια γιορτη; Θα μου ξέφυγαν, μη νομίζεις ότι εμένα μου καίγεται καρφί πότε έχουν την ανεξαρτησία τους ή οτιδήποτε άλλο... Όπως σωστά υπαινύχθηκες, είναι για σκότωμα ούτως ή άλλως! :lol: Τις 3 ατάκες τις βγάζει όταν δεν υπάρχει κάποια γιορτή την ημέρα εκείνη, διαφορετική ατάκα κάθε φορά που ανοίγεις το πορτάκι... (1 > 2 > 3 > 1 > ...). Μία χάρη απ' όλους σας... Μπορείτε να δείτε κατα τα μεσάνυχτα (λίγο πριν, λίγο μετά) αν αλλάζει στην ώρα της η μπάρα με τη γιορτή της νέας μέρας; Σε μένα αργεί λίγο, τεστάρω για να δω πόσο, έχω κάτι στο μυαλό μου που ίσως το φτιάξει αρκεί αυτή η διαφορά ώρας να είναι ίδια για όλους. Για λόγους debugging, παρατηρήστε το και πείτε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 κατσε εχεις πειραξει το ποτε αλλαζει την αναγκελια;Αν ναι πως; Εγω δεν εβαλα ολη την εφαρμογη αλλα μονο το today.conf απο τη δικια σου και κρατησα τα υπολοιπα απο αλλη εφαρμογη. Εμενα το βγαζει καπου στο απογευμα της προηγουμενης.Φανταστικα οτι δουλευει με καποια στανταρ διαφορα απο την GMT(λογικα της χωρας αυτου που εφτιαξε την εφαρμογη) και οχι με βαση τη τοπικη ωρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον φιλο intermario για το today!δυστυχως το περασα σημερα και δεν μπορεσα να δω κατι για το bug με την αλλαγη της ημερας!αλλα πιστευω πως το ιδιο θα ειναι σημερα μετα τα μεσανυχτα (εαν δεν υπαρχει καποια γιορτη αυριο) θα πρεπει να αλλαξει και να βγαζει καποιο απο τα μηνυματα!σωστα?οποτε θα το τσεκαρω ετσι! Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek82 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Μπράβο σας , κάνετε πολύ καλή δουλειά! Αλήθεια υπάρχει κάποιος οδηγός για ανάπτυξη εφαρμογών για το motorolla? Σε qt γράφουμε ; Λέω να του ρίξω μια ματιά... Παράθεση .: www.educ8s.tv :. Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού! .: www.educ8s.com :. Ανάπτυξη εκπαιδευτικών mobile εφαρμογών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 κατσε εχεις πειραξει το ποτε αλλαζει την αναγκελια;Αν ναι πως; Εγω δεν εβαλα ολη την εφαρμογη αλλα μονο το today.conf απο τη δικια σου και κρατησα τα υπολοιπα απο αλλη εφαρμογη. Εμενα το βγαζει καπου στο απογευμα της προηγουμενης.Φανταστικα οτι δουλευει με καποια στανταρ διαφορα απο την GMT(λογικα της χωρας αυτου που εφτιαξε την εφαρμογη) και οχι με βαση τη τοπικη ωρα. Το έχω πειράξει, ναι. Άλλαξα την παράμετρο σε GMT+2 (ώρα Ελλάδος) και τώρα μου αλλάζει τη μπάρα κάποια στιγμή τα χαράματα) απλά δεν ξέρω ακριβώς την ώρα γιατί έχω κάποιες μέρες να κάνω... ολονυκτία! Μάλλον είναι macnick αυτό που λες, η time zone δεν είναι πραγματική αλλά σχετική με την τοποθεσία του δημιουργού της εφαρμογής ίσως... Macnick και λοιποί, πείτε μου αν μπορείτε τί ζώνη ώρας λέει στο start_today.sh και τι ώρα αλλάζει η μπάρα στο δικό σας today, να διασταυρώσω αποτελέσματα. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Το έχω πειράξει, ναι. Άλλαξα την παράμετρο σε GMT+2 (ώρα Ελλάδος) και τώρα μου αλλάζει τη μπάρα κάποια στιγμή τα χαράματα) απλά δεν ξέρω ακριβώς την ώρα γιατί έχω κάποιες μέρες να κάνω... ολονυκτία! Μάλλον είναι macnick αυτό που λες, η time zone δεν είναι πραγματική αλλά σχετική με την τοποθεσία του δημιουργού της εφαρμογής ίσως... Macnick και λοιποί, πείτε μου αν μπορείτε τί ζώνη ώρας λέει στο start_today.sh και τι ώρα αλλάζει η μπάρα στο δικό σας today, να διασταυρώσω αποτελέσματα. :worry: κοιταξα το δικο μου και εγραφε GMT -8 και η γιορτη αλλαζε καπου στις 6.00 το απογευμα.οποτε τωρα το εβαλα GMT -2.νομιζω οτι για καποιο απροσδιοριστο λογο αυτο ειναι το σωστο, αν σκεφτεις οτι στο δικο σου(gmt +2)αλλαζει τα ξημερωματα(μηπως 04.00; ) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 κοιταξα το δικο μου και εγραφε GMT -8 και η γιορτη αλλαζε καπου στις 6.00 το απογευμα.οποτε τωρα το εβαλα GMT -2.νομιζω οτι για καποιο απροσδιοριστο λογο αυτο ειναι το σωστο, αν σκεφτεις οτι στο δικο σου(gmt +2)αλλαζει τα ξημερωματα(μηπως 04.00; ) ισχυει.Σημερα αλλαξε ακριβως 12.00 το βραδυ.Το σωστο ειναι GMT -2. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 ισχυει.Σημερα αλλαξε ακριβως 12.00 το βραδυ.Το σωστο ειναι GMT -2. Thanks macnick, κι εγώ εκεί καταλήγω τελικά. Το έβαλα στο GMT-2 κι όλα πάνε ρολόι! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό(νομίζω) πρόβλημα με το κινητο μου...(motoming)... Άλλαξα πρόσφατα υπολογιστή και δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μεταφέρω αρχεία...Μα είναι δυνατών? 2 υπολογιστές είχα πρίν απο αυτόν και μια χαρά έκανα την δουλειά μου... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το συγχρονίσω με το windows media player και να ακούσα τα τραγούδια που έχω μέσα(έλεος)... Κάμιά ιδέα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Domenico! Υ.Γ. : έχω ακόμα μια απορία λίγο άσχετη... Γίνεται μέσω του ασύρματου μόντεμ της οτενετ που έχω να μπώ στο ίντερνετ απο το κινητό??? (σόρρυ αλλα είμαι τελειως ασχετος...):blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Υ.Γ. : έχω ακόμα μια απορία λίγο άσχετη... Γίνεται μέσω του ασύρματου μόντεμ της οτενετ που έχω να μπώ στο ίντερνετ απο το κινητό??? (σόρρυ αλλα είμαι τελειως ασχετος...):blink: δεν γινεται, γιατι το τηλεφωνο δεν διαθετει wi-fi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό(νομίζω) πρόβλημα με το κινητο μου...(motoming)... Άλλαξα πρόσφατα υπολογιστή και δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μεταφέρω αρχεία...Μα είναι δυνατών? 2 υπολογιστές είχα πρίν απο αυτόν και μια χαρά έκανα την δουλειά μου... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το συγχρονίσω με το windows media player και να ακούσα τα τραγούδια που έχω μέσα(έλεος)... Κάμιά ιδέα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Domenico! Υ.Γ. : έχω ακόμα μια απορία λίγο άσχετη... Γίνεται μέσω του ασύρματου μόντεμ της οτενετ που έχω να μπώ στο ίντερνετ απο το κινητό??? (σόρρυ αλλα είμαι τελειως ασχετος...):blink: Για το ασύρματο internet, δε γίνεται για το λόγο που ανέφερε ο mol. Μπορείς όμως να μπεις internet από το κινητό χρησιμοποιώντας την ADSL του σπιτιού σου συνδέοντας το κινητό με το PC μέσω USB. Υπάρχει τρόπος συγκεκριμένος, αν ενδιαφέρεσαι πες μου. Όσο για το κύριο ερώτημα που έκανες, πρώτον σιγουρέψου ότι το κινητό σου είναι σε Mass storage USB mode. Και δεύτερον, ποιόν driver της Motorola χρησιμοποιείς στο PC σου; Πάρε καλύτερα τον 3.5, αν χρησιμοποιείς Vista και έχεις παλιότερη έκδοση, κάνει νερά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Για το ασύρματο internet, δε γίνεται για το λόγο που ανέφερε ο mol. Μπορείς όμως να μπεις internet από το κινητό χρησιμοποιώντας την ADSL του σπιτιού σου συνδέοντας το κινητό με το PC μέσω USB. Υπάρχει τρόπος συγκεκριμένος, αν ενδιαφέρεσαι πες μου. Όσο για το κύριο ερώτημα που έκανες, πρώτον σιγουρέψου ότι το κινητό σου είναι σε Mass storage USB mode. Και δεύτερον, ποιόν driver της Motorola χρησιμοποιείς στο PC σου; Πάρε καλύτερα τον 3.5, αν χρησιμοποιείς Vista και έχεις παλιότερη έκδοση, κάνει νερά! Λοιπόν...πρώτα απ'ολα σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Με ενδιαφέρει να μπώ στο ίντερνετ μέσω του κινητού μου με τον τρόπο που είπες αν δεν σου κάνει κόπο να μου το εξηγήσεις...Δεν έχω drivers της motorola διότι δεν μου έδιναν με την συσκευή...μήπως μπορείς να μου δώσεις ένα link για να κατεβάσω??? Χρησιμοποιώ windows xp... Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι, Domenico!:rolleyes: ΥΓ: τελικά όντως έφταιγε το ότι δεν ήταν σε Mass storage USB mode... τώρα όλα οκ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Δεν έχω drivers της motorola διότι δεν μου έδιναν με την συσκευή...μήπως μπορείς να μου δώσεις ένα link για να κατεβάσω??? Χρησιμοποιώ windows xp... Ναι ούτε εμένα δε μου έδωσαν οι γύφτοι drivers. Έλεος! Τι να πεις, ευτυχώς είμαστε κι εμείς εδώ. Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις πολύ πρόσφατους drivers --> Motorola USB driver v3.5 Download link Όσο για την πρόσβαση του Internet, πήγαινε εδώ --> Use your broadband connection on your A1200. Στα Αγγλικά είναι ο οδηγός. Το FakeDSM που θα δεις στις οδηγίες υπάρχει και στο WonderMoto2 (αν δεν το έχεις μπορείς να το βρείς εδώ --> WonderMoto2 download link). Ελπίζω να βοήθησα..! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 σε ευχαριστώ παρα πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Εγω θα ήθελα να δοκιμάσω το hi-fi.... είναι χωρίς καμμία χρέωση? Εως και τι εμβέλεια πιάνει αυτό? (παντού...?:confused:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ΚΑλησπερα παιδες!καιρο εχουμε να ποσταρουμε....!εχετε βαλει κανενα αλλο προγραμμμα για περισσοτερες αφυπνισεις?γιατι το ηδη υπαρχον ειναι χαλια...!μονο 2 αφυπνισεις περνει! Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ΚΑλησπερα παιδες!καιρο εχουμε να ποσταρουμε....!εχετε βαλει κανενα αλλο προγραμμμα για περισσοτερες αφυπνισεις?γιατι το ηδη υπαρχον ειναι χαλια...!μονο 2 αφυπνισεις περνει! Ναι, για να αρχίσουμε να "κινούμαστε" σιγά σιγά... πολλή σιωπή έπεσε εδώ μέσα! Φίλε Νοτάκο, υπάρχει το FoxAlarm (ενός Κινέζου developer, ευτυχώς παίζει μεταφρασμένο)... Και μάλιστα, αν και είναι πολύ προβληματικό σε μερικά άλλα μοντέλα και firmware, στο δικό μας δουλεύει τέλεια! Μπορείς να το ρυθμίσεις να τρέχει αντί του γνήσιου και έτσι να το αντικαταστήσεις με το νέο alarm. Λίγα πράματα για το alarm.. Έχει 8 θέσεις για αφυπνίσεις κι όχι 2 όπως είχε το παλιό! Εδώ μπορείς να ορίσεις σε μία αφύπνιση αν θες καθημερινό alarm, μεμονωμένο, εβδομαδιαίο (διαλέγεις και ποιές μέρες την εβδομάδα θα χτυπά κλπ) Υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιες προγραμματισμένες ώρες να πυροδοτεί διάφορα γεγονότα (κεραία on/off, κινητό on/off, αλλαγή στυλ κουδουνίσματος, τρέξιμο κάποιας εφαρμογής), κοινώς ότι μπορείς να φανταστείς! Ααα, έχει και επιλογή ανα μία ώρα (και για τις ώρες του 24ώρου που εσύ θες μόνο) να σου "λέει" την ώρα (με φωνή)! Τα σπάει :D Η εγκατάστασή του βέβαια θέλει λίγο κόπο αλλά από τη στιγμή που θα το σετάρεις, θα σε ανταμοίψει για τον κόπο σου! Πάρε μια ιδέα από εδώ και πες μου τη γνώμη σου... μην αρχίσεις εγκατάσταση όπως γράφει μέσα, θα μπερδευτείς. Θα ποστάρω σύντομα οδηγίες αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Ναι, για να αρχίσουμε να "κινούμαστε" σιγά σιγά... πολλή σιωπή έπεσε εδώ μέσα! Φίλε Νοτάκο, υπάρχει το FoxAlarm (ενός Κινέζου developer, ευτυχώς παίζει μεταφρασμένο)... Και μάλιστα, αν και είναι πολύ προβληματικό σε μερικά άλλα μοντέλα και firmware, στο δικό μας δουλεύει τέλεια! Μπορείς να το ρυθμίσεις να τρέχει αντί του γνήσιου και έτσι να το αντικαταστήσεις με το νέο alarm. Λίγα πράματα για το alarm.. Έχει 8 θέσεις για αφυπνίσεις κι όχι 2 όπως είχε το παλιό! Εδώ μπορείς να ορίσεις σε μία αφύπνιση αν θες καθημερινό alarm, μεμονωμένο, εβδομαδιαίο (διαλέγεις και ποιές μέρες την εβδομάδα θα χτυπά κλπ) Υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιες προγραμματισμένες ώρες να πυροδοτεί διάφορα γεγονότα (κεραία on/off, κινητό on/off, αλλαγή στυλ κουδουνίσματος, τρέξιμο κάποιας εφαρμογής), κοινώς ότι μπορείς να φανταστείς! Ααα, έχει και επιλογή ανα μία ώρα (και για τις ώρες του 24ώρου που εσύ θες μόνο) να σου "λέει" την ώρα (με φωνή)! Τα σπάει :D Η εγκατάστασή του βέβαια θέλει λίγο κόπο αλλά από τη στιγμή που θα το σετάρεις, θα σε ανταμοίψει για τον κόπο σου! Πάρε μια ιδέα από εδώ και πες μου τη γνώμη σου... μην αρχίσεις εγκατάσταση όπως γράφει μέσα, θα μπερδευτείς. Θα ποστάρω σύντομα οδηγίες αν θέλεις. φιλε INTERMARIO δωσε μας και παλι τα φωτα σου! Αναμενω οδηγιες σου!και τα αρχεια που πρεπει να κατεβασω(ή να κατεβασω αυτα που εχει στο μοτοφανς?) Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeblue Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Για σας, ειμαι και εγω ενας νεος κατοχος του Α1200e και αλλαξα 5-6 firmware προσπαθωντας να βρω το καλλυτερο. σιγουρα εως τωρα ειναι το "R541_G_11.52.12R_F4_greek_by_macnick_" και πολλα ευχαριστω στο macnick γιατι προσφορα του. Για σας ποιο ειναι το καλλυτερο firmware? προσωπικα δεν με ενδιαφερουν καθολου τα παιχνιδια αλλα κυριως Multimedia εφαρμογες. Καλλυτερος Player για mp3 ? καλυτερος player για video ? - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Για σας, ειμαι και εγω ενας νεος κατοχος του Α1200e και αλλαξα 5-6 firmware προσπαθωντας να βρω το καλλυτερο. σιγουρα εως τωρα ειναι το "R541_G_11.52.12R_F4_greek_by_macnick_" και πολλα ευχαριστω στο macnick γιατι προσφορα του. Για σας ποιο ειναι το καλλυτερο firmware? προσωπικα δεν με ενδιαφερουν καθολου τα παιχνιδια αλλα κυριως Multimedia εφαρμογες. Καλλυτερος Player για mp3 ? καλυτερος player για video ? - κοιτα φιλε δεν ξερω ποιο ειναι το καλυτερο, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι οποιοδηποτε και αν θες μπορουμε να του βαλουμε ελληνικα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisxo Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Καλησπερα σε ολους !!! μπορει να με βοηθησει καποιος για το πως θα ξεκινησω να πειραξω το α1200 ??? Το εχω τοσο καιρο και δεν του εχω κανει τιποτα,πως μπορω να εγκαταστησω καποια προγραμματα??? ενα βασικο που με απασχολει ειναι πως θα απενεργοποιησω τον ηχο της καμερας,οποιος μπορει ας βοηθησει ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καλησπερα σε ολους !!! μπορει να με βοηθησει καποιος για το πως θα ξεκινησω να πειραξω το α1200 ??? Το εχω τοσο καιρο και δεν του εχω κανει τιποτα,πως μπορω να εγκαταστησω καποια προγραμματα??? ενα βασικο που με απασχολει ειναι πως θα απενεργοποιησω τον ηχο της καμερας,οποιος μπορει ας βοηθησει ευχαριστω !!! Ξεκινα με το firmware του φιλου macnick και στην πορεια εδω ειμαστε....!αν ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες θα το καταφερεις!ο οδηγος ειναι παρα πολυ απλος !νομιζω υπαρχει στην υπογραφη του macnick link για τον οδηγο! Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisxo Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ευχαριστω ξεκιναω και ο θεος βοηθος !!!! σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisxo Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 πρεπει να κανω κατι πρωτα με το motorolla phone tools??πρεπει να κανω back up καποια αρχεια εκτος των επαφων μου?? πως γινετε η αντιγραφη αυτη με το tools??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 πρεπει να κανω κατι πρωτα με το motorolla phone tools??πρεπει να κανω back up καποια αρχεια εκτος των επαφων μου?? πως γινετε η αντιγραφη αυτη με το tools??? κανονικα ναι πρεπει να κανεις back up τις επαφες σου και τις photo και ολα τα σχετικα!εγω επειδη εν ξερω κατι γινοταν με το motofola phone tools δεν κρατησα back up απλα χρησιμοποιησα αλλα sim;) Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts