Jump to content

Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές

Cloud
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα ενταξει εσυ εαν εχεις αντιληψη οτι πας "greek police" και σε κανα ξενοδοχειο οταν θα πας εκει θα προσγειωθεις αποτομα θα το δεις..δεν σου λεω οτι πας στα ΟΥΚ η στην delta force αλλα οταν πας εκει μην αρχιζεις και μιλας και κανεις και ρανεις..Καλυτερα περνα απαρατηρητος για να περασεις και καλα.

Και εγω καταλαβες τι ειπα φιλε ?ειπα εαν γινει καταγγελια ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ οχι εαν τον βρει το σωμα.Δηλαδη εαν γινει καταγγελια δεν θα γινει μια ερευνα?Και δεν θα ζητησει κυρωσεις το παιδι?Φιλε βλεπε τι γραφω.......

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τίποτα δεν θα του κάνουν ,ακόμα και να τον πάρουν πρέφα πάει στην γραμματεία και την ζητάει τότε ή λέει οτι λόγω γραφειοκρατίας δεν μπόρεσε να την προσκομίσει εγκαίρως χαζομάρα να ξεγραφτεί αμέσως
http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg

...........................σου είπα ότι η ποινή είναι μία υποτυπώδης ποινή, κάτι που δεν το λέω μόνο εγώ άλλα υψηλόβαθμα στελέχη!

Εσύ μου λές τις θεωρίες σου και πάς και ενα βήμα πιο πέρα και μου λές να περνώ απαρατήρητος λες και μιλας σε κανένα 18άρι.

Φίλε ως ένας 24αρης γιός Ταξίαρχου του στρατού ξηράς μεγαλωμένος μέσα στα στρατόπεδα, σου λέω ότι ξέρω τι θα πρέπει να κάνω σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ποιός σου είπε εσένα ότι πάω να κάνω τον μάγκα;

Πολύ απλά σου είπα τι λένε ανώτεροι αξιωματικοί (Αντιστράτηγος του Ελ. Στρ.)

Τέλος μετά απο χρόνια σπουδών έχω μάθει να μιλάω με βάσει στοιχεία και διασταυρωμένες πληροφορίες και όχι να λέω την άποψη μου στηρίζοντας την στον αέρα.

Αν λοιπόν έχεις κάτι σημαντικό και ουσιώδες να μας πεις το οποίο και να το στηρίζεις κάπου και όχι απλά να κάνεις μία υπόθεση τότε πες το μας.

Τίποτα δεν θα του κάνουν ,ακόμα και να τον πάρουν πρέφα πάει στην γραμματεία και την ζητάει τότε ή λέει οτι λόγω γραφειοκρατίας δεν μπόρεσε να την προσκομίσει εγκαίρως χαζομάρα να ξεγραφτεί αμέσως

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει τα πράγματα εκ των έσω!!!:grin:

Χαλάρωσε ρε μάγκα, σου είπα ότι η ποινή είναι μία υποτυπώδης ποινή, κάτι που δεν το λέω μόνο εγώ άλλα υψηλόβαθμα στελέχη!

Εσύ μου λές τις θεωρίες σου και πάς και ενα βήμα πιο πέρα και μου λές να περνώ απαρατήρητος λες και μιλας σε κανένα 18άρι.

Φίλε ως ένας 24αρης γιός Ταξίαρχου του στρατού ξηράς μεγαλωμένος μέσα στα στρατόπεδα, σου λέω ότι ξέρω τι θα πρέπει να κάνω σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ποιός σου είπε εσένα ότι πάω να κάνω τον μάγκα;

Πολύ απλά σου είπα τι λένε ανώτεροι αξιωματικοί (Αντιστράτηγος του Ελ. Στρ.)

Τέλος μετά απο χρόνια σπουδών έχω μάθει να μιλάω με βάσει στοιχεία και διασταυρωμένες πληροφορίες και όχι να λέω την άποψη μου στηρίζοντας την στον αέρα.

Αν λοιπόν έχεις κάτι σημαντικό και ουσιώδες να μας πεις το οποίο και να το στηρίζεις κάπου και όχι απλά να κάνεις μία υπόθεση τότε πες το μας.

αυτες οι αντιληψεις ειναι που κανουν κακο φιλε μου.......γιος και γιος δεν ειδα εναν απο αυτους να εχουν να κοτσι να πανε στην γαλλια να δουμε ποιος ειναι ο μαγκας(αλλα ξεχασα εντο στο ελλαντα οι μαλακες εγιναν αρχηγοι..)

αυτες οι αντιληψεις ειναι που κανουν κακο φιλε μου.......γιος και γιος δεν ειδα εναν απο αυτους να εχουν να κοτσι να πανε στην γαλλια να δουμε ποιος ειναι ο μαγκας(αλλα ξεχασα εντο στο ελλαντα οι μαλακες εγιναν αρχηγοι..)

Πρώτα θα πρέπει να πώ ότι η παρεξήγηση μεταξύ εμένα και τον συνάδελφο WeskerS λύθηκε τελειωτικά με προσωπικά μηνύματα.:rolleyes:

Θα πρέπει όμως να σου πω giannhsgar1 ότι την ιδιότητα του πατέρα μου δεν την ανέφερα για να πώ πως είμαι καλύτερος απο κάποιον άλλο αφού και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το ανέφερα όμως για να σημειώσω ότι μεγάλωσα σε ένα αρκετά πειθαρχημένο περιβάλλον, γνωρίζοντας την γενικότερη νοοτροπία.

Άλλωστε αυτό που δείχνεις να απεχθάνεσαι εσύ το απεχθάνομαι και εγώ.

Στη πατρίδα μου λένε:

"Σαν είναι ο τράγος δυνατός

δε τονε σταίνει η μάντρα

ο άντρας κάνει τη γενιά

κι' όχι γενιά τον άντρα!"

Πιστεύω λοιπόν να σε έπεισα γί' αυτό.

Όσο για τη Γαλλία δεν το κατάλαβα;:confused:

Πάντως σε περίπτωση που αφήνεις αιχμές στο πρόσωπό μου θα πρέπει να σου πώ ότι έχω επισκευθεί διάφορες χώρες σε επιστημονικά συνέδρια και πειράματα (Ελβετία, Αγγλία, Πορτογαλία, Κύπρος) έχοντας μάλιστα βραβευτεί σε πανευρωπαϊκό συνέδριο για την δουλειά μου ανάμεσα σε 200 Ευρωπαίους πρώην πλέον:D συναδέλφους μου. Γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο που εκπροσώπησα επάξια την πατρίδα μου.

Δεν τα λέω όλα αυτά για να κάνω τον έξυπνο, δεν το έχω ανάγκη.

Τα λέω όμως για να σου δώσω να καταλάβεις για πιο λόγο ανέφερα την ιδιότητα του πατέρα μου, αλλα και το ότι έχω βγεί και έξω έχοντας κάνει κάποια ταπινά πράγματα.

Οπότε και με βάσει τα λεγόμενά σου

δεν ειδα εναν απο αυτους να εχουν να κοτσι να πανε στην γαλλια να δουμε ποιος ειναι ο μαγκας(αλλα ξεχασα εντο στο ελλαντα οι μαλακες εγιναν αρχηγοι..)

μάλλον ανοίκω στους μάγκες και όχι στους μ@λ@κες :lol:

Φιλικά...:rolleyes:

Παιδιά πήγα σήμερα στο Α.Τ της περιοχής μου και μου είπαν ότι θα μπούμε μέσα τέλος Οκτώβρη.Μπορεί και αρχές Νοέμβρη....
ΕΛ.ΑΣ

E φιλε το λεγαμε χεχε.Τελη Οκτωμβρη δηλαδη ΣΙΓΟΥΡΑ μετα της 25...

Για να υπαρχει περιπτωση και για Νοεμβρη..Στανταρ μετα της 25 Οκτωμβριου εαν ειναι να μπουμε.Ε καλυτερα να προετοιμαστουμε και σωματικα δηλαδη να αρχισουμε τρεξιμο και καμια καμψη γιατι εκει τις πρωτες 40 μερες θα εχει πολυ τετοια.

Να σου πω ειπανε ποτε θα δηλωσουμε πολεις κτλ ?Η ποτε θα μας καλεσουνε?Ειναι αληθεια οτι παμε στο Α.Τ και ορκιζομαστε πριν μπουμε στην σχολη (αλλα ΚΑΙ μεσα στην σχολη μετα το 40ημερο) η κανω λαθος?

Μου είπαν για μετά τις εκλογές.καλά αυτό το ξέραμε βέβαια.ναι.κάτι σαν ορκομωσία θα κάνουμε.θα μας πάρουνε και αποτυπώματα.
ΕΛ.ΑΣ

Ως γνωστόν, μόλις μπούμε στη σχολή μας περιμένει μία βασική εκπαίδευση 40 ημερών.:heat:

Έχω ακούσει ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου δόκιμοι εγκαταλείπουν τη σχολή εκείνη την περίοδο.

Είναι κανείς εδώ μέσα που να ξέρει τι περιλαμβάνει το μενού;:worry:

Πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα; Γιατί για να εγκαταλείπουν φαντάζομαι ότι θα είναι λίγο ζόρικα.

Μήπως θα πρέπει να γυμναστούμε μέχρι να πάμε;

Φιλε εαν δεν μπορεις να κανεις 10-15 καμψεις και δεν αντεχεις πχ να τρεξεις κανα 2 χιλιομετρα γυμνασου μην το σκεφτεσαι να εισαι ανετος.

Η βασικη των 40 ημερων ειναι φυσικα και το πιο δυσκολο κομματι της Αστυφυλακων.Εαν το βγαλεις εισαι ενταξει.Ναι ειναι αληθεια οτι οι πιο πολλοι φευγουν τοτε αλλα και αυτοι που φευγουνε ειναι ελαχιστοι...

Καλο θα ηταν να κανεις μια προετοιμασια αλλωστε χρονο εχεις..

Φαντάζομαι θα εννοείς χαλαρό τρέξιμο στα 2 χιλιόμετρα όχι ας πούμε σε 9 λεπτά.

Και απο τι κατάλαβα εγκαταλείπουν μόνοι τους, δεν τους διώχνουν.

Αν παράδειγμα υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθεί πάντα (θα υπάρχει δεν μπορεί) τι κυρώσεις έχει;

Η εκπαίδευση ξεκινάει σταδιακά ή απότομα; Δηλαδή με το που μπαίνεις σε βάζουν στα βαθιά νερά ή υπάρχει μία σταδιακή προσαρμογή;

δηλαδη τι να λεμε τι μπορει να περασει ενα ατομο σε 40 μερες?...οχι θελω να μαθω παλι καλα που απο οτι βλεπω σε δυο χρονια θα μπαινουν μονο μετα απο στρατιωτικο διοτι τωρα..

(κατι λενε για πεζικο/πυροβολικο/ειδ δυναμεις)

Φιλε η 40 ημερες ειναι η ΒΑΣΙΚΗ στρατιωτικη εκπαιδευση.Δηλαδη ειτε πας ειδικες δυναμεις ειτε πεζικο περνας μια βασικη εκπαιδευση κανενος μηνα..Δεν ειναι αυτη η τελικη εκπαιδευση.

2 χιλιομετρα τροπος του λεγειν ρε σι αλλα να μην κανουνε κανα 2-3γυρους στο γηπεδο ετσι χαλαρα?Κοιτα κυρωσεις δεν ξερω εαν εχεις δεν νομιζω να εχεις αλλα ε οσο να ειναι θα γινεις ρεζιλη ρε σι..

Καλυτερα κανε προετοιμασια.

Αυτο για τις ειδικες δυναμεις , ειναι το εξης τουλαχιστον οπως το ακουσα οτι το τελευταιο εξαμηνο οι δοκιμοι αστυφυλακες πανε σε καποια μοιρα ειδικων δυναμεων για παραπανω εκπαιδευση.Μαλιστα ενας φιλος μου Ρεντινα που ηταν ΛΟΚ μου ειπε οτι πηγαν εκει πολλοι δοκιμοι για αρκετο καιρο.

καλα το βασικο ειδ δυναμεις καμια βολη καμια πορεια αυτα:p

οντως ειναι καλυτερα να βαλεις τον κωλο σου κατω και αν στρωθεις να τρεξεις για το δικο σου καλο καταρχην και δευερον τα 2 χλμ ειναι για πλακα τωρα εαν εισαι σε σημειο που δεν βγαζεις ουτε το 1 ε τοτε μην πας καν!