Jump to content

Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές

Cloud
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καταρχην συγχαρητηρια σε ολους τους επιτυχωντες και καλη τυχη στη νεα σας ζωη(θα αλλαξει αρκετα πιστεψτε με)

η βασικη στα στρατοπεδα ειναι αρκετα κουραστικη οπως προειπαν οι συναδελφοι και με αρκετο ψυχολογικο φορτο..ωστοσο εμεις ζοριστηκαμε περισσοτερο στη βασικη μεσα στη σχολη αν και ηταν μονο 10 μερες..το καλο με εσας ειναι οτι δεν θα εχετε δευτεροετεις..αν και αυτο εχει και παρα πολλα αρνητικα..οι στιγμες απο την βασικη θα σας λειψουν σιγουρα..

vagial αν δεν το θελεις πραγματικα μην προσπαθησεις καν..τα αθληματα θελουν αρκετα καλη προετοιμασια για να τα περασεις και με τις κοπελες ειναι αρκετα αυστηροι.αν και σπανια,κοβουν και στα ψυχοτεχνικα..οι γυναικες κατα κυριο λογο πανε σε γραφειο.πρεπει να εισαι αρκετα μαχιμη σε οποια υπηρεσια και να πας. αφου ειναι δυσκολα και επικινδυνα τα πραγματα εξω..

οσο για το θεμα του mp3 σε εμας δεν επιτρεποταν,αν και οι περισσοτεροι ειχαμε αφου μπορεις να το κρυψεις ευκολα..

Το θελω αρκετα για να το προσπαθησω και θα κανω οτι μπορω γι'αυτο. Δεν τα παω ασχημα με την γυμναστικη κ θα μπω κ σε τμημα προετοιμασισς. ευχαριστω πολυ για την απαντηση να'σαι καλα!

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ μένω δίπλα στην Νάουσα. Η σχολή από όσα έχω ακούσει είναι πολύ καλή. Σήμερα δηλώσαμε τις σχολές. Πρώτη προτίμηση έβαλα την Κομοτηνή γιατί δεν την παλεύω άλλο εδώ και επειδή είμαι σειρά 177 μάλλον εκεί πάω! :p Κανένας άλλος;
only crossfit...

εγω ναουσα...για πες για τη σχολη τπτ..ακουσα οτι ειναι λιγο ψηλα σε υψομετρο και κατι τετοια.αλλου ακουσα οτι ειναι ψιλο παλια η σχολη και αλλου οτι ειναι καινουρια.για πες μου εσυ μιας και εισαι απο εκει!

Δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ ψηλά... Έχει καλό υψόμετρο. Όσο για το αν είναι παλιά αυτό ισχύει αν και την ψηλό ανακαίνισαν. Πάντως ξέρω ότι είναι από τις καλύτερα οργανωμένες (μετά της Κομοτηνής που πάω :p). Το ακριβώς αντίθετο από αυτής των Γρεβενών...
only crossfit...

ειμαι απο κρητη.. αν με το καλο περασω που θα με στειλουν????

Δεν μπορείς να ξέρεις.Εξαρτάται από τα μόρια που θα βγάλεις,τη σειρά προτίμησης που θα δηλώσεις τα τμήματα και αν ανηκεις στους τριτεκνους-πολύτεκνους.

Δεν μπορείς να ξέρεις.Εξαρτάται από τα μόρια που θα βγάλεις,τη σειρά προτίμησης που θα δηλώσεις τα τμήματα και αν ανηκεις στους τριτεκνους-πολύτεκνους.

Α! ωραια! τα πιασαμε τα λεφτα μας τωρα! τελος παντων... ευχαριστω!!

βασικα εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο! τι διαφορα εχουν οι προκυρυξεις με το να μπεις κανονικα με πανελληνιες εξετασεις???

βασικα εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο! τι διαφορα εχουν οι προκυρυξεις με το να μπεις κανονικα με πανελληνιες εξετασεις???

Οι προκυρηξεις των στρατιωτικών σχολών δεν είναι τροπος εισαγωγής.Οι προκυρηξεις αναφέρουν τον αριθμό των εισακτέων σε καθε στρατιωτική σχολή,τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν,τις ασθένειες που αποκλείουν τους υποψήφιους από τις στρατιωτικές σχολές,τα όρια μυωπιας και πολλά αλλά.

α μαλιστα! γιατι ακουω συνεχεια <<θα περιμενω προκυρυξη για να μπω>> και μου φενεται περιεργο! εμεις κοροιδα ειμαστε δηλαδη που καθομαστε διαβαζουμε??

να σας ρωτησω κ κατι αλλο μιας και ειστε μεσα?? ειμαι θεωρητικη κατ. κ τα μαθηματα βαρυτητας ειναι τα αρχαια κ μετα η ιστορια! εγω που θα παρω ως πρωτη επιλογη σχολη απο το πεμπτο πεδιο μηπως αλλαζουν τα πραγματα????

α μαλιστα! γιατι ακουω συνεχεια <<θα περιμενω προκυρυξη για να μπω>> και μου φενεται περιεργο! εμεις κοροιδα ειμαστε δηλαδη που καθομαστε διαβαζουμε??

να σας ρωτησω κ κατι αλλο μιας και ειστε μεσα?? ειμαι θεωρητικη κατ. κ τα μαθηματα βαρυτητας ειναι τα αρχαια κ μετα η ιστορια! εγω που θα παρω ως πρωτη επιλογη σχολη απο το πεμπτο πεδιο μηπως αλλαζουν τα πραγματα????

Τα αρχαία και η ιστορία είναι αυξημένης βαρητητας στο 1ο πεδίο δηλαδή στις θεωρητικές επιστήμες.Στο 5ο πεδίο που είναι η αστυφυλακων τα αυξημένης βαρητητας είναι το ΑΟΘ και τα μαθηματικά γενικής παιδείας τα οποία και πρέπει να πάρεις ως επιλογής αν θες να πας αστυφυλακων.

Τα αρχαία και η ιστορία είναι αυξημένης βαρητητας στο 1ο πεδίο δηλαδή στις θεωρητικές επιστήμες.Στο 5ο πεδίο που είναι η αστυφυλακων τα αυξημένης βαρητητας είναι το ΑΟΘ και τα μαθηματικά γενικής παιδείας τα οποία και πρέπει να πάρεις ως επιλογής αν θες να πας αστυφυλακων.

τα εχω ηδη παρει! απλα δεν ηξερα αν γινεται αντικαταση, η αν μου μενουν ολοι οι βασικοι συντελεστες που μαλλον λιγο δυσκολο! οποτε αργοτερα αλλιως θα με βαθμολογησουν στο πρωτο και αλλιως στο 5ο αναλογα στο σε πιο απο τα δυο εχω βαλει την πρωτη μου επιλογη! καταλαβα καλα??

τα εχω ηδη παρει! απλα δεν ηξερα αν γινεται αντικαταση, η αν μου μενουν ολοι οι βασικοι συντελεστες που μαλλον λιγο δυσκολο! οποτε αργοτερα αλλιως θα με βαθμολογησουν στο πρωτο και αλλιως στο 5ο αναλογα στο σε πιο απο τα δυο εχω βαλει την πρωτη μου επιλογη! καταλαβα καλα??

Τα μόρια σου θα είναι διαφορετικά στο 1ο και διαφορετικά στο 5ο πεδίο και αυτό δεν έχει σχέση με τη πρώτη σου επιλογή.Το ότι θα είναι διαφορετικά οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικά αυξημένης βαρύτητας το κάθε πεδίο.Δεν χάνεις από πουθενά μόρια μην αγχωνεσαι.Απλώς θα έχεις διαφορετικά μόρια στο ένα πεδίο και διαφορετικά στο άλλο.:)

Εγώ που ρώτησα στην αστυνομία μου είπε κάποια πράγματα αλλά δεν μου φάνηκαν λογικά... Μου είπαν πως 6 Οκτωβρίου θα πάμε στις σχολές μας, θα ορκιστούμε την ίδια μέρα και αμέσως θα φύγουμε για βασική εκπαίδευση...
only crossfit...

ευχαριστω πολυ...! επισης....ειμαι 1.72 και 68 kg.... Πρεπει να χασω μερικα ε?? ειναι οντως ετσι αυστηροι?? γιατι ακουσα οτι εκοψαν πολλους γι'αυτο το λογο.....:(

Εγώ που ρώτησα στην αστυνομία μου είπε κάποια πράγματα αλλά δεν μου φάνηκαν λογικά... Μου είπαν πως 6 Οκτωβρίου θα πάμε στις σχολές μας, θα ορκιστούμε την ίδια μέρα και αμέσως θα φύγουμε για βασική εκπαίδευση...

:blink::blink::blink:

και να γινει αυτο δν νομιζω να ορκιστουμε αμεσως.πρωτα θα κανουμε την βασικη ειτε στο στρατοπεδο ειτε στη σχολη!

Καλή επιτυχία φίλε μου αν και θέλει πολλά μόρια ;). Α! Και να μην έχεις σφραγίσματα!

@ vagial Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα με τα κιλά. Έχει κανονικό βάρος ;)

only crossfit...

Ας το ελπισουμε.... καλα εγω θα χασω για καλο και για κακο 3-4 να ειμαι μεσα... μην κοπω απο αυτο και πεσω σε καμια καταθλιψη...:lol:

Θελω να ρωτησω οσους ειναι δοκιμοι αστυφυλακες σχετικα με τα κινητα τηλεφωνα μεσα στη σχολη??Υπαρχει περιπτωση να επιτρεψουν κινητο με καμερα μες στη σχολη????Ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα????
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Θελω να ρωτησω οσους ειναι δοκιμοι αστυφυλακες σχετικα με τα κινητα τηλεφωνα μεσα στη σχολη??Υπαρχει περιπτωση να επιτρεψουν κινητο με καμερα μες στη σχολη????Ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα????
Ένα φιλαράκι μου είχε κινητό με κάμερα και τον έπιασαν, του πήραν το κινητό και έφαγε κράτηση 100ε...
only crossfit...