Jump to content

vagial

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About vagial

  • Ημ. Γέννησης 11/11/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vagial's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πότε δηλαδή θα ξέρουμε σίγουρα? Γιατί ακούγονται πολλά τελικά! Αντε να δούμε τι θα γίνει γιατί ακούω άλλα'ντι άλλων...! Ευχαριστώ πολύ πάντως...! :)
  2. γεια σας παιδιά!! Υπάρχει κανείς εδώ που μπορεί να μου πει αν ξερει σχετικα με αυτο που ακουγεται οτι θα επανελθει μαλλον το παλιο συστημα?? δηλαδη 2 χρονια αντι για 1 μεσα στη σχολη? Αν γινει κατι τέτοιο θα πιασει και τα παιδια που ειναι ηδη μεσα η θα ξεκινησει απο την νεα σειρα??? ευχαριστώ...!
  3. wesker μια που εισαι μεσα μηπως μπορεις εσυ, αν ξερεις βεβαια,να μου πεις τι ειναι η ομαδα δ' στην αστυνομια??
  4. ρε παιδια ποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι η ομαδα δ ????
  5. α ενταξει.. Τωρα μου λυθηκαν οι αποριες προς το παρον.. ευχαριστω πολυ zafo90!!
  6. μαλιστα, ευχαριστω.... σχετικα με την πρωτη ερωτηση μηπως ξερεις να μου απαντησεις? Αν τα μπερδεψα λιγο τα κανω πιο κατανοητα.. Ας υποθεσουμε οτι δινουν φετος δυο ατομα πανελλαδικες, ο πρωτος ας πουμε εχει τελειωσει κ εχει γινει αστυφυλακας κ δινει για σχολη αξιωματικων, και ο αλλος μπαινει κανονικα απο το λυκειο. Ο πρωτος ως γνωστον θα μπει αμεσως στο δευτερο ετος, ο αλλος εννοειται στο πρωτο. αυτα τα δυο ατομα μετα θα βρισκονται στην αθηνα, στην ιδια σχολη???
  7. ξερει κανεις, αν καποιος για παραδειγμα δωσει φετος εξετασεις και περασει αξιωματικος ελληνικης αστυνομιας μετα θα ειναι στην ιδια σχολη με καποιον αξιωματικο που ειναι ομως στο 2ο ετος?? Τι διαφορα εχουν ακριβως αυτα τα δυο? σχολη αξιωματικων κα σχολη αστυφυλακων??
  8. Ας το ελπισουμε.... καλα εγω θα χασω για καλο και για κακο 3-4 να ειμαι μεσα... μην κοπω απο αυτο και πεσω σε καμια καταθλιψη...:lol:
  9. ευχαριστω πολυ...! επισης....ειμαι 1.72 και 68 kg.... Πρεπει να χασω μερικα ε?? ειναι οντως ετσι αυστηροι?? γιατι ακουσα οτι εκοψαν πολλους γι'αυτο το λογο.....:(
  10. τα εχω ηδη παρει! απλα δεν ηξερα αν γινεται αντικαταση, η αν μου μενουν ολοι οι βασικοι συντελεστες που μαλλον λιγο δυσκολο! οποτε αργοτερα αλλιως θα με βαθμολογησουν στο πρωτο και αλλιως στο 5ο αναλογα στο σε πιο απο τα δυο εχω βαλει την πρωτη μου επιλογη! καταλαβα καλα??
  11. α μαλιστα! γιατι ακουω συνεχεια <<θα περιμενω προκυρυξη για να μπω>> και μου φενεται περιεργο! εμεις κοροιδα ειμαστε δηλαδη που καθομαστε διαβαζουμε?? να σας ρωτησω κ κατι αλλο μιας και ειστε μεσα?? ειμαι θεωρητικη κατ. κ τα μαθηματα βαρυτητας ειναι τα αρχαια κ μετα η ιστορια! εγω που θα παρω ως πρωτη επιλογη σχολη απο το πεμπτο πεδιο μηπως αλλαζουν τα πραγματα????
  12. βασικα εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο! τι διαφορα εχουν οι προκυρυξεις με το να μπεις κανονικα με πανελληνιες εξετασεις???
  13. Α! ωραια! τα πιασαμε τα λεφτα μας τωρα! τελος παντων... ευχαριστω!!
  14. ειμαι απο κρητη.. αν με το καλο περασω που θα με στειλουν????
  15. Το θελω αρκετα για να το προσπαθησω και θα κανω οτι μπορω γι'αυτο. Δεν τα παω ασχημα με την γυμναστικη κ θα μπω κ σε τμημα προετοιμασισς. ευχαριστω πολυ για την απαντηση να'σαι καλα!
×
×
  • Create New...