vagial Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 καταρχην συγχαρητηρια σε ολους τους επιτυχωντες και καλη τυχη στη νεα σας ζωη(θα αλλαξει αρκετα πιστεψτε με) η βασικη στα στρατοπεδα ειναι αρκετα κουραστικη οπως προειπαν οι συναδελφοι και με αρκετο ψυχολογικο φορτο..ωστοσο εμεις ζοριστηκαμε περισσοτερο στη βασικη μεσα στη σχολη αν και ηταν μονο 10 μερες..το καλο με εσας ειναι οτι δεν θα εχετε δευτεροετεις..αν και αυτο εχει και παρα πολλα αρνητικα..οι στιγμες απο την βασικη θα σας λειψουν σιγουρα.. vagial αν δεν το θελεις πραγματικα μην προσπαθησεις καν..τα αθληματα θελουν αρκετα καλη προετοιμασια για να τα περασεις και με τις κοπελες ειναι αρκετα αυστηροι.αν και σπανια,κοβουν και στα ψυχοτεχνικα..οι γυναικες κατα κυριο λογο πανε σε γραφειο.πρεπει να εισαι αρκετα μαχιμη σε οποια υπηρεσια και να πας. αφου ειναι δυσκολα και επικινδυνα τα πραγματα εξω.. οσο για το θεμα του mp3 σε εμας δεν επιτρεποταν,αν και οι περισσοτεροι ειχαμε αφου μπορεις να το κρυψεις ευκολα.. Το θελω αρκετα για να το προσπαθησω και θα κανω οτι μπορω γι'αυτο. Δεν τα παω ασχημα με την γυμναστικη κ θα μπω κ σε τμημα προετοιμασισς. ευχαριστω πολυ για την απαντηση να'σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Εγώ μένω δίπλα στην Νάουσα. Η σχολή από όσα έχω ακούσει είναι πολύ καλή. Σήμερα δηλώσαμε τις σχολές. Πρώτη προτίμηση έβαλα την Κομοτηνή γιατί δεν την παλεύω άλλο εδώ και επειδή είμαι σειρά 177 μάλλον εκεί πάω! :p Κανένας άλλος; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 εγω ναουσα...για πες για τη σχολη τπτ..ακουσα οτι ειναι λιγο ψηλα σε υψομετρο και κατι τετοια.αλλου ακουσα οτι ειναι ψιλο παλια η σχολη και αλλου οτι ειναι καινουρια.για πες μου εσυ μιας και εισαι απο εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ ψηλά... Έχει καλό υψόμετρο. Όσο για το αν είναι παλιά αυτό ισχύει αν και την ψηλό ανακαίνισαν. Πάντως ξέρω ότι είναι από τις καλύτερα οργανωμένες (μετά της Κομοτηνής που πάω :p). Το ακριβώς αντίθετο από αυτής των Γρεβενών... Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagial Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ειμαι απο κρητη.. αν με το καλο περασω που θα με στειλουν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ειμαι απο κρητη.. αν με το καλο περασω που θα με στειλουν???? Δεν μπορείς να ξέρεις.Εξαρτάται από τα μόρια που θα βγάλεις,τη σειρά προτίμησης που θα δηλώσεις τα τμήματα και αν ανηκεις στους τριτεκνους-πολύτεκνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagial Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Δεν μπορείς να ξέρεις.Εξαρτάται από τα μόρια που θα βγάλεις,τη σειρά προτίμησης που θα δηλώσεις τα τμήματα και αν ανηκεις στους τριτεκνους-πολύτεκνους. Α! ωραια! τα πιασαμε τα λεφτα μας τωρα! τελος παντων... ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Πόσα κορίτσια πήραν φέτος μήπως ξέρουμε; Ρωτάω έτσι εγκυκλοπαιδικά :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagial Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 βασικα εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο! τι διαφορα εχουν οι προκυρυξεις με το να μπεις κανονικα με πανελληνιες εξετασεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 βασικα εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο! τι διαφορα εχουν οι προκυρυξεις με το να μπεις κανονικα με πανελληνιες εξετασεις??? Οι προκυρηξεις των στρατιωτικών σχολών δεν είναι τροπος εισαγωγής.Οι προκυρηξεις αναφέρουν τον αριθμό των εισακτέων σε καθε στρατιωτική σχολή,τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν,τις ασθένειες που αποκλείουν τους υποψήφιους από τις στρατιωτικές σχολές,τα όρια μυωπιας και πολλά αλλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagial Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 βασικα εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο! τι διαφορα εχουν οι προκυρυξεις με το να μπεις κανονικα με πανελληνιες εξετασεις??? α μαλιστα! γιατι ακουω συνεχεια <<θα περιμενω προκυρυξη για να μπω>> και μου φενεται περιεργο! εμεις κοροιδα ειμαστε δηλαδη που καθομαστε διαβαζουμε?? να σας ρωτησω κ κατι αλλο μιας και ειστε μεσα?? ειμαι θεωρητικη κατ. κ τα μαθηματα βαρυτητας ειναι τα αρχαια κ μετα η ιστορια! εγω που θα παρω ως πρωτη επιλογη σχολη απο το πεμπτο πεδιο μηπως αλλαζουν τα πραγματα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 α μαλιστα! γιατι ακουω συνεχεια <<θα περιμενω προκυρυξη για να μπω>> και μου φενεται περιεργο! εμεις κοροιδα ειμαστε δηλαδη που καθομαστε διαβαζουμε?? να σας ρωτησω κ κατι αλλο μιας και ειστε μεσα?? ειμαι θεωρητικη κατ. κ τα μαθηματα βαρυτητας ειναι τα αρχαια κ μετα η ιστορια! εγω που θα παρω ως πρωτη επιλογη σχολη απο το πεμπτο πεδιο μηπως αλλαζουν τα πραγματα???? Τα αρχαία και η ιστορία είναι αυξημένης βαρητητας στο 1ο πεδίο δηλαδή στις θεωρητικές επιστήμες.Στο 5ο πεδίο που είναι η αστυφυλακων τα αυξημένης βαρητητας είναι το ΑΟΘ και τα μαθηματικά γενικής παιδείας τα οποία και πρέπει να πάρεις ως επιλογής αν θες να πας αστυφυλακων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagial Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Τα αρχαία και η ιστορία είναι αυξημένης βαρητητας στο 1ο πεδίο δηλαδή στις θεωρητικές επιστήμες.Στο 5ο πεδίο που είναι η αστυφυλακων τα αυξημένης βαρητητας είναι το ΑΟΘ και τα μαθηματικά γενικής παιδείας τα οποία και πρέπει να πάρεις ως επιλογής αν θες να πας αστυφυλακων. τα εχω ηδη παρει! απλα δεν ηξερα αν γινεται αντικαταση, η αν μου μενουν ολοι οι βασικοι συντελεστες που μαλλον λιγο δυσκολο! οποτε αργοτερα αλλιως θα με βαθμολογησουν στο πρωτο και αλλιως στο 5ο αναλογα στο σε πιο απο τα δυο εχω βαλει την πρωτη μου επιλογη! καταλαβα καλα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 τα εχω ηδη παρει! απλα δεν ηξερα αν γινεται αντικαταση, η αν μου μενουν ολοι οι βασικοι συντελεστες που μαλλον λιγο δυσκολο! οποτε αργοτερα αλλιως θα με βαθμολογησουν στο πρωτο και αλλιως στο 5ο αναλογα στο σε πιο απο τα δυο εχω βαλει την πρωτη μου επιλογη! καταλαβα καλα?? Τα μόρια σου θα είναι διαφορετικά στο 1ο και διαφορετικά στο 5ο πεδίο και αυτό δεν έχει σχέση με τη πρώτη σου επιλογή.Το ότι θα είναι διαφορετικά οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικά αυξημένης βαρύτητας το κάθε πεδίο.Δεν χάνεις από πουθενά μόρια μην αγχωνεσαι.Απλώς θα έχεις διαφορετικά μόρια στο ένα πεδίο και διαφορετικά στο άλλο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 παιδια ξερετε μηπως ποτε θα μπουμε για βασικη και ποσο καιρο θα κανουμε εκπαιδευση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Εγώ που ρώτησα στην αστυνομία μου είπε κάποια πράγματα αλλά δεν μου φάνηκαν λογικά... Μου είπαν πως 6 Οκτωβρίου θα πάμε στις σχολές μας, θα ορκιστούμε την ίδια μέρα και αμέσως θα φύγουμε για βασική εκπαίδευση... Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagial Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 ευχαριστω πολυ...! επισης....ειμαι 1.72 και 68 kg.... Πρεπει να χασω μερικα ε?? ειναι οντως ετσι αυστηροι?? γιατι ακουσα οτι εκοψαν πολλους γι'αυτο το λογο.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Εγώ που ρώτησα στην αστυνομία μου είπε κάποια πράγματα αλλά δεν μου φάνηκαν λογικά... Μου είπαν πως 6 Οκτωβρίου θα πάμε στις σχολές μας, θα ορκιστούμε την ίδια μέρα και αμέσως θα φύγουμε για βασική εκπαίδευση... :blink::blink::blink: και να γινει αυτο δν νομιζω να ορκιστουμε αμεσως.πρωτα θα κανουμε την βασικη ειτε στο στρατοπεδο ειτε στη σχολη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Η βασική γίνεται στον στρατό και εμείς από "πάνω" πάμε Θήβα. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazerakias Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Εγώ παιδιά θέλω να περάσω στην Ικάρων ιπτάμενος.Καλή μου τύχη και σε σας επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Καλή επιτυχία φίλε μου αν και θέλει πολλά μόρια ;). Α! Και να μην έχεις σφραγίσματα! @ vagial Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα με τα κιλά. Έχει κανονικό βάρος ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagial Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ας το ελπισουμε.... καλα εγω θα χασω για καλο και για κακο 3-4 να ειμαι μεσα... μην κοπω απο αυτο και πεσω σε καμια καταθλιψη...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Θελω να ρωτησω οσους ειναι δοκιμοι αστυφυλακες σχετικα με τα κινητα τηλεφωνα μεσα στη σχολη??Υπαρχει περιπτωση να επιτρεψουν κινητο με καμερα μες στη σχολη????Ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα???? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagorakis Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Ρεθυμνοο:w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Θελω να ρωτησω οσους ειναι δοκιμοι αστυφυλακες σχετικα με τα κινητα τηλεφωνα μεσα στη σχολη??Υπαρχει περιπτωση να επιτρεψουν κινητο με καμερα μες στη σχολη????Ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα????Ένα φιλαράκι μου είχε κινητό με κάμερα και τον έπιασαν, του πήραν το κινητό και έφαγε κράτηση 100ε... Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts