Jump to content

Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές

Cloud
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω θελω Ικαρων αλλα επειδη εχω ενα μικρο προβληματακι υγειας στο ποδι μπορει να με κοψουν στις ιατρικες εξετασεις.. και η αμεσως επομενη ειναι η Αξιωματικων αστυνομιας. Αυτες μονο...

Ειμαι εντελως αντιθετως με τους μαηθτες οι οποιοι πιανουν την αιτηση για τις Στρατιωτικες Σχολες και τις βαζουν ολες...εχω τσακωθει κι ολας γι αυτο το λογο..

Εσυ??

Αλλα και γενικα ολοι για ποιες Σχολες πατε??

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά περιμέντε να δείτε προκηρύξεις πρώτα , γιατί κάτι μου λέει πως θα μεγαλώσει και ο αριθμός των εισακτέων φέτος.

Και εξακολουθώ να πιστεύω πως θα το σκεφτεί καλά όποιος θα δηλώσει τις σχολές αυτές.

LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω θελω Ικαρων αλλα επειδη εχω ενα μικρο προβληματακι υγειας στο ποδι μπορει να με κοψουν στις ιατρικες εξετασεις.. και η αμεσως επομενη ειναι η Αξιωματικων αστυνομιας. Αυτες μονο...

Ειμαι εντελως αντιθετως με τους μαηθτες οι οποιοι πιανουν την αιτηση για τις Στρατιωτικες Σχολες και τις βαζουν ολες...εχω τσακωθει κι ολας γι αυτο το λογο..

Εσυ??

Αλλα και γενικα ολοι για ποιες Σχολες πατε??

Εγώ Ικάρων-Μηχανικοί(ΣΜΑ) θέλω αλλά δεν παίζει και πολύ να περάσω.Είναι αυτή η βάση..πολύ υψηλή:(

Η στύα δε σε ενδιαφερει?

Όχι.Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για τη στυα.έχω συζητήσει με 2 της ΣΜΑ και μου το τόνισαν και οι 2 να μη δηλώσω στυα.Ο ένας μου είπε ότι σε υποτιμούν πολύ και ότι θα είσαι εσύ πάντα για τη λάτζα.Και από άλλες όμως πηγές δεν άκουσα καλά λόγια.Ε βασικά έτσι είναι για όλες τις σχολές υπαξιωματικών.Υπάρχει μεγάλη διάκριση.

Και αμα δεν την πιασεις την ΣΜΑ? Γιατι οντως ειναι πολυ ψηλα. Εναλακτικη...?

Δεύτερη επιλογή μηχανολόγων αεροναυπηγών πάτρας και πιο πίσω όλα τα τμήματα μηχανολόγων μηχανικών στο πολυτεχνείο.Δυστηχώς όλα ανέβηκαν πολύ φέτος.Θυμάμαι όταν προτοαποφάσισα να έχω δεύτερη επιλογή το αεροναυπηγών πάτρας η βάση ήταν 17100 και κάτι ψιλά και τώρα είναι 17900 και:(

Nα σου κανω μια ερωτηση τωρα να δω τι θα απαντησεις...:p

Εσυ απο τις Στρατιωτικες Σχολες θες μονο την ΣΜΑ...η βαση ομως ειναι ψηλα...και υπαρχει πιθανοτητα να μην την πιασεις.

Αν ισχυσει απο φετος αυτο που λενε για το μηχανογραφικο των Στρατιωτικων Σχολων τι θα κανεις....??

Δεν θα την βαλεις την ΣΜΑ η θα ρισκαρεις....?

Nα σου κανω μια ερωτηση τωρα να δω τι θα απαντησεις...:p

Εσυ απο τις Στρατιωτικες Σχολες θες μονο την ΣΜΑ...η βαση ομως ειναι ψηλα...και υπαρχει πιθανοτητα να μην την πιασεις.

Αν ισχυσει απο φετος αυτο που λενε για το μηχανογραφικο των Στρατιωτικων Σχολων τι θα κανεις....??

Δεν θα την βαλεις την ΣΜΑ η θα ρισκαρεις....?

Αν ισχύσει από φέτος δε θα τη βάλω τη ΣΜΑ.Βασικά αν και είμαι καλός μαθητής δε πιστεύω με τίποτα ότι μπορώ να περάσω σμα απλώς θα κάνω μια προσπάθεια.Δεν έχω να χάσω και τίποτα.Αλλά αν ισχύσει αυτό που λένε από φέτος τότε όχι δε θα τη δηλώσω:(

Και εγω ετσι θα σκεφτομουνα στην θεση σου...ομως ειμαι σιγουρος οτι πολλοι σαν εσενα που θα θελουν π.χ ΣΜΑ μετα αν δεν περασουν θα βαλουν ΣΤΥΑ...οπως αυτοι που θελουν Ευελπιδων και δεν περασουν θα βαλουν ΣΜΥ...κτλ....με συνεπεια να ανεβουν οι βασεις των Υπαξιωματικων κατα πολλα μορια...

Και εγω ετσι θα σκεφτομουνα στην θεση σου...ομως ειμαι σιγουρος οτι πολλοι σαν εσενα που θα θελουν π.χ ΣΜΑ μετα αν δεν περασουν θα βαλουν ΣΤΥΑ...οπως αυτοι που θελουν Ευελπιδων και δεν περασουν θα βαλουν ΣΜΥ...κτλ....με συνεπεια να ανεβουν οι βασεις των Υπαξιωματικων κατα πολλα μορια...

Όντως και θεωρώ μεγάλη βλακεία την όλη κατάσταση:blink:

Καλά περιμέντε να δείτε προκηρύξεις πρώτα , γιατί κάτι μου λέει πως θα μεγαλώσει και ο αριθμός των εισακτέων φέτος.

Απο που το καταλαβες αυτο...?

Πανω απο 200 ατομα αποκλειεται να παρει μια Στρατιωτικη σχολη...

Φετος τα πιο πολλα ατομα τα πηρε η ΣΤΥΑ που πηρε γυρω στα 140..

Πανω απο 200 ατομα αποκλειεται να παρει μια Στρατιωτικη σχολη...

Φετος τα πιο πολλα ατομα τα πηρε η ΣΤΥΑ που πηρε γυρω στα 140..

Να έπερνε η ΣΜΑ τόσα άτομα..θα μπορούσα να είμαι μέσα σ'αυτούς:(

Πάντως εγώ πιστεύω πως θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέει ο IRRIDUCIBILI.Μόλις εφαρμοστεί αυτή η διάταξη θα μειωθεί αρκετά ο αριθμός των εισακτέων γιατί πολλά άτομα σαν εμένα που θέλουν να μπουν σε μια στρατιωτική σχολή που έχει μεγάλη βάση δε θα το ρισκάρουν και θα πάνε στην επόμενη επιλογή.Ειδικά άμα δε γουστάρουν και πολύ το στρατό.

Παιδιά και γω θα δηλώσω στρατιωτικές σχολές και αστυνομία αλλά το θέμα είναι να πιάσουμε τις βάσεις. Τεσπα. Άλλο ήθελα να ρωτήσω, μήπως ξέρετε αν η Μακεδονία είναι στην παραμεθόριο; Αν είναι μάλλον για στρατιωτικές σχολές μπαίνω με λιγότερα μόρια. (ή κάνω λάθος; )

Καλά Χριστούγεννα :)

only crossfit...

μήπως ξέρετε αν η Μακεδονία είναι στην παραμεθόριο; Αν είναι μάλλον για στρατιωτικές σχολές μπαίνω με λιγότερα μόρια.

Τί ακριβώς εννοείς?

Άλλο ήθελα να ρωτήσω, μήπως ξέρετε αν η Μακεδονία είναι στην παραμεθόριο; Αν είναι μάλλον για στρατιωτικές σχολές μπαίνω με λιγότερα μόρια. (ή κάνω λάθος; )

Oχι δεν ισχυει αυτο...

Και απο Μακεδονια να εισαι..και απο Κρητη...τα ιδια μορια πρεπει να βγαλεις στις Πανελληνιες για να μπεις στις Στρατιωτικες σχολες.

Οποτε λαθος κανεις... :rolleyes:

Oχι δεν ισχυει αυτο...

Και απο Μακεδονια να εισαι..και απο Κρητη...τα ιδια μορια πρεπει να βγαλεις στις Πανελληνιες για να μπεις στις Στρατιωτικες σχολες.

Οποτε λαθος κανεις... :rolleyes:

Α τώρα κατάλαβα.Άμα ήταν έτσι θα έφευγα στο τελευταίο χωριό στην άκρη του βουνού για να μπω στη σχολή σίγουρα.Οι ειδικές κατηγορίες αφορούν μόνο τους πολυτέκνους(αν και δε το καταλαβαίνω αυτό αφού στο στρατό όλα πληρωμένα είναι φαγητό,ρούχα κλπ) παιδιά ή αδέρφια αναπήρων στρατού,Ε.Π.Υ κλπ

Καλή χρονιά σε όλους.Φέτος θέλω να δηλώσω στρατιωτική σχολή και συγκεκριμένα την τεχνικών υπαξιωματικών Αεροπορίας.Έχει περάσει κανείς εκεί?Τι αθλήματα θέλει να δώσεις?Έχω μυωπία και σκέφτομαι για laser.Θα με πάρουν αν περάσω?Είμαι από ΤΕΕ

Παιδια είχα ακουσει πως στις σχολες αστυφυλακων αν και το οριο ειναι 1,70 υπαρχουν ατομα που δεν τα εχουν "πιασει".

Δεν το πιστευα και πηγα σε μια ορκομοσια...

παιδια πραγματικα υπαρχουν καποια ατομα που ειναι κατω απο το οριο.. ξερει κανεις τι παιζει;

επισης... αν καποιος εχει κανει καποια εγχειρηση αρκετα σοβαρη στο ποδι συγκεκριμένα και θελει να περασει εκει παιζει να τον κοψουν στις εξετασεις οι γιατροι ακομη κι αν μπορει να περασει τα αθληματα; :worry:

εαν εχουν καποιο μεσον γινεται,αλλα για τι υψος μιλας αν ηταν 1,67 ε δε νομιζω να τους κοβουν.Επισης ξερω και το αλλο.Εχουν ενα οριο οσον αφορα την μυοπια στα ματια.Εγω που εχω πολυ πιο πανω απο το οριο μου ειπαν οτι αν παω ψευτικο χαρτι απο γιατρο δεν μπορουν να το καταλαβουν και ξερω ατομα απο μεσα που εχουν μυοπια πανω απο το οριο και με ψευτικα χαρτια και φακους επαφης δεν τους εχουν παρει χαμπαρι.Γενικως μπορεις να κανεις μαι*****ες για να μπεις.Οσο για την εγχειριση και ενας φιλος μου ειχε κανει στο γονατο αλλα δεν τον αφησαν οι ιδιοι οι γιατροι να παει στα αθληματα γιατι υπηρχε κινδυνος σοβαρου τραυματισμου και ετσι δεν πηγε αστυφυλακων
[sIGPIC][/sIGPIC]

εαν εχουν καποιο μεσον γινεται,αλλα για τι υψος μιλας αν ηταν 1,67 ε δε νομιζω να τους κοβουν.Επισης ξερω και το αλλο.Εχουν ενα οριο οσον αφορα την μυοπια στα ματια.Εγω που εχω πολυ πιο πανω απο το οριο μου ειπαν οτι αν παω ψευτικο χαρτι απο γιατρο δεν μπορουν να το καταλαβουν και ξερω ατομα απο μεσα που εχουν μυοπια πανω απο το οριο και με ψευτικα χαρτια και φακους επαφης δεν τους εχουν παρει χαμπαρι.Γενικως μπορεις να κανεις μαι*****ες για να μπεις.Οσο για την εγχειριση και ενας φιλος μου ειχε κανει στο γονατο αλλα δεν τον αφησαν οι ιδιοι οι γιατροι να παει στα αθληματα γιατι υπηρχε κινδυνος σοβαρου τραυματισμου και ετσι δεν πηγε αστυφυλακων

Εχω ακουσει ιστοριες και στην τηλεοραση που για 1-2 εκ. δεν τους περασαν ρε γμτ...

λες να θελει βυσμα για να σε περασουν?

για αυτο σκεφτομαι να δυναμωσω το ποδι για να μην καταλαβαινω τιποτα μεχρι τις εξετασεις.

Ποτε περιπου βγαινουν τα αποτελεσματα ρε παιδια ξερουμε; και ποτε περνανε περιπου εξετασεις;

το λεω επειδη ΗΔΗ εχω περασει καπου κι αν δεν περασω φετος αστυφυλακων θελω να παω εκει που εχω περασει...

πρεπει να προλαβω τις ημερομηνιες...