konv Δημοσιεύτηκε January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2006 Ρε παιδιά για βοηθήστε λιγάκι... Σήμερα με πήραν από cosmoline και μου είπαν πως αν τους χρησιμοποιήσω ως πάροχο θα μου δώσουν 2 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις τον μήνα χωρίς πάγια και χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 profanws me proepilogi... den me enthousiazei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Ρε παιδιά για βοηθήστε λιγάκι... Σήμερα με πήραν από cosmoline και μου είπαν πως αν τους χρησιμοποιήσω ως πάροχο θα μου δώσουν 2 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις τον μήνα χωρίς πάγια και χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; στο site τους τι λενε; http://www.cosmoline.com ή στο 13803 νομιζω Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 η προεπιλογη δεν ειναι υποχρεωτικη, αν θελεις τη βαζεις. το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι προσφορα ομως γι'αυτο και δεν θα το βρεις στο site :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Μιας και ο fabo επανέφερε το θέμα να ρωτήσω. Δηλαδή μιλάμε για 2 ώρες το μήνα οπότε 4 ώρες δωρεάν αστικές για κάθε λογαριασμό του ΟΤΕ που ερχόταν ανά δίμηνο; Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Επειδή με έχουν πάρει κι εμένα για τη συγκεκριμένη προσφορά να σας ενημερώσω (απ'την ενημέρωση που μου έκαναν δηλαδή) ότι πράγματι η προεπιλογή ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Και φυσικά, αν οι κλήσεις σας για όλο το μήνα είναι μόνο αστικές και λιγότερο από 2 ώρες δεν θα εκδοθεί λογαριασμός, δεν θα πληρώσετε δραχμή. Α, κι ένα ασύρματο τηλέφωνο δώρο δίνει μαζί, επίσης χωρίς καμία υποχρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Μιας και ο fabo επανέφερε το θέμα να ρωτήσω. Δηλαδή μιλάμε για 2 ώρες το μήνα οπότε 4 ώρες δωρεάν αστικές για κάθε λογαριασμό του ΟΤΕ που ερχόταν ανά δίμηνο; Ακριβως και η χρεωση γι'αυτες τις ωρες ειναι ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Επειδή με έχουν πάρει κι εμένα για τη συγκεκριμένη προσφορά να σας ενημερώσω (απ'την ενημέρωση που μου έκαναν δηλαδή) ότι πράγματι η προεπιλογή ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Και φυσικά, αν οι κλήσεις σας για όλο το μήνα είναι μόνο αστικές και λιγότερο από 2 ώρες δεν θα εκδοθεί λογαριασμός, δεν θα πληρώσετε δραχμή. Α, κι ένα ασύρματο τηλέφωνο δώρο δίνει μαζί, επίσης χωρίς καμία υποχρέωση. Ειναι σχεδον ετσι...θα εκδοθει αναλυτικος λογαριασμος με τις κλησεις σας αλλα θα ειναι μηδενικος! Απλως θα εκδοθει για να δειτε τι κανατε και που! Επισης ισχυει και αυτο που αναφερθηκε για το ασυρματο τηλεφωνο. Κι υπαρχει μια 'πονηρια' που αν και δεν 'παιζει' παντα θα την αφησω κι αυτη για οσους αποφασισουν να υπογραψουν. :) Το προγραμμα που σας προτειναν τηλεφωνικα (με τις δωρεαν ωρες και το ασυρματο) ομως αποτελει προσφορα οποτε και δεν θα το βρειτε στον τιμοκαταλογο. Αν τελικα αποφασιστετε να το παρετε στειλτε μου ενα pm να σας πω πως θα γινει :) Ααα, και να αναφερω πως το ασυρματο αν και ειναι της Cosmoline μπορει να κανει κλησεις και εκτος Cosmoline. :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unique_nio Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Ναι την συγκεκριμενη υπηρεσια την εχω και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βέβαια τώρα μπηκα στο προγραμμα cosmoline talk free 300 και μιλαω μέχρι 5 ώρες σε κινητά, αστικά, και υπεραστικα με 15 ευρώ το μήνα.Σούπερ ειναι αυτό...!!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unique_nio Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Θέμα: :) :lol: :) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ Η COSMOLINE ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 14.90 ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΜΕΣΑ). ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ.... ΑΥΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, σε παρακαλώ να μην γράφεις κεφαλαία γιατί είναι δυσανάγνωστα και είναι σαν να φωνάζεις. Επίσης αρκεί να το γράψεις μία φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Είμαι και εγώ πλέον συνδρομήτρια της cosmoline στο πρόγραμμα απεριόριστων αστικών και υπεραστικών αν κα στην αρχή μου είχαν βάλει λάθος πρόγραμμα τέλος πάντων έγινε λέει μπέρδεμα! Για πείτε μου όλα ισχύουν όπως τα λένε περιμένω τον πρώτο λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Είμαι και εγώ πλέον συνδρομήτρια της cosmoline στο πρόγραμμα απεριόριστων αστικών και υπεραστικών αν κα στην αρχή μου είχαν βάλει λάθος πρόγραμμα τέλος πάντων έγινε λέει μπέρδεμα! Για πείτε μου όλα ισχύουν όπως τα λένε περιμένω τον πρώτο λογαριασμό Tι σου εχουν πει ακριβως; :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Θέμα: :) :lol: :) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ Η COSMOLINE ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 14.90 ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΜΕΣΑ). ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ.... ΑΥΤΑ + παγιο οτε, ασε καλυτερα σε καποια εταιρια χωρις παγιο οτε. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_gr Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ COSMOLINE ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ 14,80 ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΤΕ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ CON-X ΕΝΩ ΣΤΗΝ COSMOLINE ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ INTERNET KAI ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΡΗΤΡΕΣ ΑΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑ ΣΤΟ 13803. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΣΤΙΚΑ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ 14,8 ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΛΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΕ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΟ COSMOLINE ME 14.80 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ.ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 έτσι είναι.... το έχω δυο μήνες τώρα και βρήκα την υγειά μου... βέβαια πληρώνω και το πάγιο του οτε αλλά εμένα επειδή μιλάω πολύ με συμφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts