Jump to content

Eten G500 PPC PHONE+GPS!!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα αυτο ειναι που πωλειται στη χωρα μας(απο Πλαισιο) εδω και αρκετες ημερες.

Το ενδιαφερον της υποθεσης ειναι πως πουθενα αλλου στον κοσμο δεν ειχε κυκλοφορησει και ακομα και καποιοι τοπικοι αντιπροσωποι της ΕΤΕΝ επεμεναν πως δε διατιθεται πουθενα( για αυτο και το msmobiles το παρουσιαζει σα να διατιθεται τωρα για πρωτη φορα)!

Περίεργο γιατί ο φίλος ταξιδιώτης22 που το πήρε από πλαίσιο

μου είπε ότι έχει 128...

Θα τον ξαναρωτήσω ή θα περάσω να το δω.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Απαντήσεις 644
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

manos the greek σβήσε κανένα μήνυμα από το inbox σου για να σου στείλουμε κανένα pm :)
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Περίεργο γιατί ο φίλος ταξιδιώτης22 που το πήρε από πλαίσιο

μου είπε ότι έχει 128...

Θα τον ξαναρωτήσω ή θα περάσω να το δω.

Οχι, ειναι σιγουρα το +, ειναι 256 η συνολικη μνημη.

Μπορεις να το δεις κι εδω:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=56&Product_Id=340956

Ρε παιδια η φωτο που εχει το πλαισιο σιγουρα δεν ειναι το destinator pn σε καμια μορφη!

Εχω το pn σε acer n35 και δεν εχει καμια σχεση. Μου θυμιζει κατι σε bird's eye στο destinator 3.

Σε λιγες ωρες ειμαι ετοιμος να το χτυπησω.. Απο αυριο θα πρηζω και εγω μιας και θα ειμαι κατοχος... θα πω κ

εντυπωσεις!

Επισης εχω μια ακομη απορια. Οταν εισαι σε πλοηγηση και σε παρει καποιος τηλεφωνο τι γινεται? Κοβεται η πλοηγηση? δε χτυπαει το τηλεφωνο? λειτουργουν ταυτοχρονα ?

Φιλικα,

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

μολις το πηγα σε καποιο γνωστο για να το δει οποτε το ανοιξε και ειδε οτι πηγανε να το επισκευασουνε και μαλιστα βαλανε και logo να το κολησουνε !! αν ειναι δυνατον !!

το θεμα ειναι οτι μου ειπε οτι και να το στειλεις θα σοθ πουνε να αλλαξουννε την πλακετα ! μπορει καποιος φιλος να μου πει που μπορω να το στειλω ?

κανενας για βοηθεια παιδια ?

Ρε παιδια η φωτο που εχει το πλαισιο σιγουρα δεν ειναι το destinator pn σε καμια μορφη!

Εχω το pn σε acer n35 και δεν εχει καμια σχεση. Μου θυμιζει κατι σε bird's eye στο destinator 3.

Σε λιγες ωρες ειμαι ετοιμος να το χτυπησω.. Απο αυριο θα πρηζω και εγω μιας και θα ειμαι κατοχος... θα πω κ

εντυπωσεις!

Επισης εχω μια ακομη απορια. Οταν εισαι σε πλοηγηση και σε παρει καποιος τηλεφωνο τι γινεται? Κοβεται η πλοηγηση? δε χτυπαει το τηλεφωνο? λειτουργουν ταυτοχρονα ?

Φιλικα,

Αν αναφερεσαι στη φωτο εδω:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Catalog_Id=1&Product_Id=340905

ειναι απο αλλο προγραμμα πλογησης, οχι απο Destinator.

Οσο για τη δευτερη ερωτηση σου, οταν καποιος σε καλεσει οταν εισαι σε πλοηγηση, τοτε το τηλεφωνο σε ειδοποιει κανονικα(αναδυεται το μενου εισερχομενης κλησης) και η πλοηγηση συνεχιζεται κανονικα στο παρασκηνιο.

Αν θελεις(π.χ χρησιμοποιεις ασυρματο ακουστικο) μπορεις να μιλας και να βλεπεις τις οπτικες οδηγιες( διαδρομη κ.λ.π) ταυτοχρονα.

αφου δοκιμασα το resco keyboard για ελλενικα και δεν μου δουλευε εγκατεστησα το interkey της paragon και ολα οκ τωρα.μονο που ειναι trial μ@μω

την τυχη μου.κανα κλειδακι κανεις?:X

ναι αλλα για το ηχειο κανεις δε μου απαντησε...μμμ ....:( :( :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

τελικα δεν βρηκα λυση με το pc μου.ενω στο laptop μου (win xp) συγχρονιζει οκ

με active sync, στο pc Μου (win 2000) δεν συγχρονιζει.

καμια ιδεα?εχω εγκαταστησει 2 διαφορετικες εκδοσεις toy active sync.τι αλλο να κανω?δεν αντεχω αλλο

re paidia exei telika ta idia problhmata me to m600 sta 8emata tou hxeiou kai tou pos akougetai stis klhseis ? nai h oxi ?

kai pio GPS programma xrhsimopoihte gia navigation ? ypo8eot pos h syskeuh den erxetai me kapoio embeded programma kai xartes sosta?

re paidia exei telika ta idia problhmata me to m600 sta 8emata tou hxeiou kai tou pos akougetai stis klhseis ? nai h oxi ?

kai pio GPS programma xrhsimopoihte gia navigation ? ypo8eot pos h syskeuh den erxetai me kapoio embeded programma kai xartes sosta?

Πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα όσο αναφορά τον ήχο παρουσιάζει με το

Μ600.

Οι περισσότεροι όπως και εγώ χρησιμοποιούμε το Destinator (3,PN,6)

το οποίο προσφέρει πολύ καλή κάλυψη της Ελλάδος και ο νέος χάρτης

θα είναι ακόμα καλύτερος όσο αναφορά την κάλυψη.

Και όχι δεν έρχεται μαζί με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης.

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Καλησπέρα, θ αμπορούσε να μου στείλει κανείς την εφαμρογή για το ραδιόφωνο; Έχει ένας φίλος μου την εν λόγω συσκευή και δεν μπορεί να βρει το προγραμματάκι...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα, θ αμπορούσε να μου στείλει κανείς την εφαμρογή για το ραδιόφωνο; Έχει ένας φίλος μου την εν λόγω συσκευή και δεν μπορεί να βρει το προγραμματάκι...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μπορείς να το βρεις στην διεύθυνση http://www.eten-users.net/topic1720

Απλά κάνε πρώτα ένα free registration.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ E-TEN G500. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΑΣΤΑ...ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ GPS ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

paidia prospa8w na kanw update sto g500 ti rom 097 kai kollaei kata tin egastash (menei sto 1% kollimeno gia kanena misawro) exei anaba8mish kaneis????

ναι εγω την προηγουμενη εβδομαδα και δεν ειχα κανενα προβλημα.

απο που κατεβασες τη rom?

Υπαρχει περιπτωση να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη (χωρις active sync) και να το βλεπει μονο σαν usb device?

Δηλαδη σαν εξωτερικο σκληρο δίσκο ή σαν συσκευη αποθηκευσης.

Με το ΜΙΟ που ειχα, την ειχε αυτη τη δυνατοτητα, τωρα το ΕΤΕΝ δεν ξερω.....

Υπαρχει περιπτωση να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη (χωρις active sync) και να το βλεπει μονο σαν usb device?

Δηλαδη σαν εξωτερικο σκληρο δίσκο ή σαν συσκευη αποθηκευσης.

Με το ΜΙΟ που ειχα, την ειχε αυτη τη δυνατοτητα, τωρα το ΕΤΕΝ δεν ξερω.....

Ψάξε να βρεις το Card Export II που κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς!

tin katebasa apo 2 diaforetika links apo forum tou http://www.eten-users.net. oses fores kai an to ekana to idio problima eixa! mi sou pw kai gia tin anabathmisi tou speaker pou "mougathike" teleiws!. exeis kapoio site h' link pio aksiopisto????

ektos kai kanw kapoio lathos sti diadikasia

ναι εγω την προηγουμενη εβδομαδα και δεν ειχα κανενα προβλημα.

απο που κατεβασες τη rom?

Καλημερα σας!

Ψαχνωντας για μια τετοια συσκευη, επεσα αρχικα στα φορουμ για το ΜΙΟ... Οπου εκει, οι περισσοτεροι χρηστες (ή εστω αρκετοι) διαμαρτυρονται για την ποιοτητα της ομιλιας, για τηλεφωνηματα που χανονται και γενικοτερα για τη λειτουργικοτητα της συσκευης ως κινητο τηλεφωνο!

Εδω διαβαζοντας ξανα και ξανα, διαπυστωνω ΜΟΝΟ ενα προβλημα το οποιο και αυτο λυθηκε με μια ειδους αναβαθμιση!

Θελω λοιπον να σας ρωτησω, ως κινητο και ΜΟΝΟ ως κινητο... πως ειναι η λειτουργικοτητα του! Ειναι σταθερο; Ειναι καλη η ποιοτητα ομιλιας;

Δε θελω να μου πειτε σας παρακαλω, οτι αν θελω ΜΟΝΟ κινητο να παρω κατι αλλο. Θελω ενα κινητο με δυνατοτητες PDA, και αν ΔΕΝ μπορει να πληρει τις δυνατοτητες ενος κινητου, τοτε υπαρχει προβλημα!

Ελπιζω να με καταλαβαινεται...οποτε περιμενω τα σχολια σας, οπως ειπα οσον αφορα τις ικανοτητες του και ΚΥΡΙΩΣ τη σταθεροτητα του ως κινητο και ως ποιοτητα ομιλιας!

Σας ευχαριστω θερμα!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Ως κινητό, έχει δυσκολία χειρισμού λόγω έλλειψης πληκτρολογίου. Βέβαια υπάρχει πολύ software (και πολύ καλό) που πιθανα να σε βολέψει. Στα μηνύματα το ίδιο. Το θεωρώ καθαρά προσωπικό το θέμα όμως.

Εκεί που έχω σοβαρές ενστάσεις είναι στο θέμα ποιότητας και έντασης των ήχων εν γένει. Δεν έχω δεί κάποιο WM Phone να έχει ήχους που να πλησιάζουν έστω και κατά τι τους ήχους ενός απλού κινητού. Μιλάω και για τα μεγαφωνάκια του, αλλά και για την κάψα που ακούς τον συνομιλητή. Η χαμηλή ένταση το κάνει φοβερά δύσχρηστο στο αυτοκίνητο η σε θορυβώδεις χώρους. Οπως είπα όμως δεν θεωρώ οτι έιναι θέμα ΕΤΕΝ, αλλά γενικώς σε όλα τα WM-Phones. (Είχα το qtek 9100, και επίσης μιλώντας με διάφορους άλλους, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα)

Απο πλευράς συνδεσιμότητας κατά την ομιλία (ΒΤ), μου κάνει διάφορα προβλήματάκια, κολληματάκια, αλλά τα θεωρώ προσωρινά και τα οποία θα λυθούν μόλις βγει αναβάθμιση απο την Ελληνική αντιπροσωπεία. Σαν ποιότητα ομιλίας είναι μέτρια μέσω ΒΤ και κακή μέσω του δικού του handsfree(πολύ κακής ποιότητας ακουστικά).

Απο πλευράς σταθερότητας είναι άνω του μετρίου, όχι ότι δεν κολλάει αλλά δεν είναι συχνό και δεν το θεωρώ κριτήριο. Είναι και πόσο το "ζορίζεις"....

Ελπίζω να σε κατατόπισα κάπως.

Γ.

Ήθελα να πω και εγω την γνώμη μου όντας κάτοχος ΤΟΥ G500+.Το μηχανάκι είναι πολύ καλό και συμφωνώ με τον Gepol (που θυμάμαι από το φόρουμ της ace για το 9100!), ότι τα όποια μικροπροβλήματα του θα διορθωθούν με μεταγενέστερες ROM από την ETEN.Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι το θέμα της μπαταρίας του όπου στο δικό μου δεν κρατάει πάνω από 1-1,5 μέρα με μέτρια χρήση.Ειδικά αν βάλω και το destinator τότε μέσα στην μέρα θα θέλει φόρτιση.Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να είναι η μπαταρία μου προβληματική αλλά θα το δω σε μερικές μέρες.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι ο μετρητής της μπαταρίας δεν πρέπει να μετράει σωστά.Θα εγκαταστήσω και έναν άλλο για να συγκρίνω και θα ποστάρω σχετικά!

JOURNEYMAN

Μια χαρά είναι η μπαταρία σου, απλά το τηλέφωνο καίει πολύ....σε εμένα κρατάει το ίδιο και λιγότερο με μεσσαία χρήση..Οσο για το GPS, μόνο άμα είσαι μέσα στο αυτοκινητο και το έχεις στην φορτιση, αλλιώς....:(

Οσο για τον μετρητή δεν νομίζω ότι είναι θέμα software, αλλά αν δεις διαφορά, πες μου και μένα, θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Γ.