stefocus Δημοσιεύτηκε January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2006 Φιλοι μου ξερετε εαν μπορω να βρω ενα pda που να μπορει να βγαζει video out? Eαν δεν υπαρχει κατι τετοι, υπαρχει καποια συσκευη που να το κανει αυτο ? Εχω ακουσει οτι το qtek 2020 , εχει μια συσκευη που καθετε επανω, και βγαζει video out. Περιμενω νεα σας. Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Στέφανος Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Το dell axim x50v όπως και το νεότερο x51v έχουν vga out. Αλλιώς μπορείς να βάλεις μια cf vga out κάρτα σε κάποιο άλλο ppc. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά λένε ότι στο x50v με wm5.0 (ίσως και στο x51v) υπάρχει πρόβλημα με το vga out που μάλλον θα λυθεί με μελλοντική ROM update. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Αν βρεις σε καλή τιμή το Τoshiba e800 ή e830 μαζί με το presentation pack που εκτός από video out, βγάζει και usb. Δουλεύει σίγουρα. Αλλά θέλει ψάξιμο γιατί μιλάμε για συσκεύη με ppc2003 που δεν κυκλοφορεί πια. φωτο Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Τα Dell X50v & Χ51v έχουν vga-out. υπάρχει και κάποιος τύπος από Αμερική που φτιάχνει καλώδια. στο http://www.aximsite.com θα βρεις λεπτομέρειες. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefocus Δημ. January 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Ευχαριστω πολυ φιλοι μου. Θα το ψαξω και εαν βρω κατι καλο θα ποσταρω και εγω. Παράθεση Στέφανος Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Ευχαριστω πολυ φιλοι μου. Θα το ψαξω και εαν βρω κατι καλο θα ποσταρω και εγω. Σε Qtek 9000 πώς θα το κάνουμε ρε παιδιά; Δεν υπάρχει τίποτα σε Bluetooth συσκευή VGA out; :cool: Σοβαρά τώρα, για τις διδασκαλίες (προσωπικά) ή για άλλες δουλειές που απαιτούν έξοδο (γενικότερα) θα ήταν ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ οι σημειώσεις του PowerPoint σε Video Projection στον τοίχο μέσω του Qtek 9000 ή της οποίας άλλης συσκευής Pocket PC. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryv Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Σε Qtek 9000 πώς θα το κάνουμε ρε παιδιά; Δεν υπάρχει τίποτα σε Bluetooth συσκευή VGA out; :cool: Σοβαρά τώρα, για τις διδασκαλίες (προσωπικά) ή για άλλες δουλειές που απαιτούν έξοδο (γενικότερα) θα ήταν ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ οι σημειώσεις του PowerPoint σε Video Projection στον τοίχο μέσω του Qtek 9000 ή της οποίας άλλης συσκευής Pocket PC. H λύση που ζητάς είναι να μη χρειάζεσαι καμμία συσκευή :!: Επειδή το έψαχνα πριν λίγο καιρό, η πιο καλή λύση είναι να αγοράσεις projector που μπορεί να διαβάζει αυτόματα flash sticks. Η εταιρεία σου δίνει ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται σαν ένας επιπλέον εκτυπωτής (όπως το pdfwriter). Aπό το powerpoint / άλλη εφαρμογή, εκτυπώνοντας σε αυτόν στην ουσία μετατρέπεται το αρχείο σου σε διαφάνειες στo stick που μπορεί να διαβάσει ο projector. Οι projectors αυτοί έχουν μια @#!~@$#@ ονομασία την οποία δε θυμάμαι. Αν βάλεις USB + videoprojector + powerpoint στο google, θα βρεις αρκετούς στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 H λύση που ζητάς είναι να μη χρειάζεσαι καμμία συσκευή :!: Επειδή το έψαχνα πριν λίγο καιρό, η πιο καλή λύση είναι να αγοράσεις projector που μπορεί να διαβάζει αυτόματα flash sticks. Η εταιρεία σου δίνει ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται σαν ένας επιπλέον εκτυπωτής (όπως το pdfwriter). Aπό το powerpoint / άλλη εφαρμογή, εκτυπώνοντας σε αυτόν στην ουσία μετατρέπεται το αρχείο σου σε διαφάνειες στo stick που μπορεί να διαβάσει ο projector. Οι projectors αυτοί έχουν μια @#!~@$#@ ονομασία την οποία δε θυμάμαι. Αν βάλεις USB + videoprojector + powerpoint στο google, θα βρεις αρκετούς στην αγορά. Δεν θέλω όμως μόνο αυτό. Θέλω π.χ. να παίρνει αν όχι ένα vga out, τουλάχιστον ένα video out δηλαδή έξοδο RGB που δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Αυτό, γιατί η εμφάνιση στον projector θέλω να είναι real-time, δηλαδή να χειρίζομαι τα πραγματά μου π.χ. στο powerpoint του PPC, ειδάλλως δε βοηθάει. Είναι το ίδιο με το να βάλεις ένα PC στον projector. Δεν μπορεί... όλο και κάτι θα υπάρχει... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofokliss Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Ρίξτε μια ματιά εδώ σχετικά με μια πρόσφατη συζήτηση για το θέμα. Νομίζω περιέχει όλες τις πιθανές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefocus Δημ. January 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Επειδη εψαξα και δεν βρηκα. Ξερει καποιος να μου πει εαν μπορω να βαλω video out και οχι vga out σε καποιο pda? Υπαρχει καποιο μοντελο που να το κανει , εστω και με ανταπτορα? Θελω να βγαλω το destinator στην οθονη του αυτοκινητου μου απο το pda. Δεν εχει vga in αλλα μονον video in. Ευχαριστω πολυ και παλι. Παράθεση Στέφανος Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts