Calendra Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Η ατάκα "χαβαλέ έκανα κρύβει ολόκληρη στρατηγική από πίσω, δηλαδή, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτή η ατάκα είναι κάλυψη για το ότι κάτσει... αν κάτσει λές εγώ χαβαλέ πήγα να κάνω και έμπλεξα... εάν δεν κάτσει λες πάλι το ίδιο και ούτε γάτα ούτε ζημιά :lol::lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Η ατάκα "χαβαλέ έκανα κρύβει ολόκληρη στρατηγική από πίσω, δηλαδή, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτή η ατάκα είναι κάλυψη για το ότι κάτσει... αν κάτσει λές εγώ χαβαλέ πήγα να κάνω και έμπλεξα... εάν δεν κάτσει λες πάλι το ίδιο και ούτε γάτα ούτε ζημιά :lol::lol::lol: μα αφου εκανε χαβαλε το παιδι! :lol::lol: Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 μα αφου εκανε χαβαλε το παιδι! :lol::lol: δεν είπα το αντίθετο...μία παρατήρηση έκανα :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Η ατάκα "χαβαλέ έκανα κρύβει ολόκληρη στρατηγική από πίσω, δηλαδή, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτή η ατάκα είναι κάλυψη για το ότι κάτσει... αν κάτσει λές εγώ χαβαλέ πήγα να κάνω και έμπλεξα... εάν δεν κάτσει λες πάλι το ίδιο και ούτε γάτα ούτε ζημιά :lol::lol::lol: οντως..αλλωστε τα πιο σοβαρα πραγματα λεγονται με την μορφη αστειου! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 οντως..αλλωστε τα πιο σοβαρα πραγματα λεγονται με την μορφη αστειου! εσυ freak κάτι παραπάνω θα γνωρίζεις ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 γενικα μιλησα;) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 γενικα μιλησα;) άσχετο, freak ως οδοντίατρος μπορείς να μας εξηγήσεις επιστημονικά τον λόγο για τον οποίο όταν κάποιος είναι ερωτευμένος χρησιμοποίούμε την έκφραση "πονάει το δοντάκι σου"? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 οντως..αλλωστε τα πιο σοβαρα πραγματα λεγονται με την μορφη αστειου! Δλδ τώρα μας λες ότι την έπεφτα στη γιαγιά στο 11; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 άσχετο, freak ως οδοντίατρος μπορείς να μας εξηγήσεις επιστημονικά τον λόγο για τον οποίο όταν κάποιος είναι ερωτευμένος χρησιμοποίούμε την έκφραση "πονάει το δοντάκι σου"? αυτή την απάντηση θέλω να την ακούσω και εγώ:D mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Δλδ τώρα μας λες ότι την έπεφτα στη γιαγιά στο 11; OXI!!Παρεξηγησις...εσυ στην αγγλια δεν εισαι;;:rolleyes: άσχετο, freak ως οδοντίατρος μπορείς να μας εξηγήσεις επιστημονικά τον λόγο για τον οποίο όταν κάποιος είναι ερωτευμένος χρησιμοποίούμε την έκφραση "πονάει το δοντάκι σου"?η εκφραση υποθετω πως ειναι παρομοιωση.πως οταν ποναει το δοντι καποιου ολη του η προσοχη ειναι στραμενη εκει;;ετσι και με τον ερωτα. επιστημονικα δεν εχει παρατηρηθει κατι σε σχεση με τα δοντια.με τα μαλλια και το δερμα ναι,αλλα με τα δοντια οχι. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Freak, σε λίγο ξεκινάω για αεροδρόμιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 OXI!!Παρεξηγησις...εσυ στην αγγλια δεν εισαι;;:rolleyes: η εκφραση υποθετω πως ειναι παρομοιωση.πως οταν ποναει το δοντι καποιου ολη του η προσοχη ειναι στραμενη εκει;;ετσι και με τον ερωτα. επιστημονικα δεν εχει παρατηρηθει κατι σε σχεση με τα δοντια.με τα μαλλια και το δερμα ναι,αλλα με τα δοντια οχι. δηλαδή τι παθαίνουν τα μαλλιά και τα δόντια των ερωτευμένων??:!: mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 δηλαδή τι παθαίνουν τα μαλλιά και τα δόντια των ερωτευμένων?? -------------------- τα δε μαλλια πεφτουν ,τα δε δοντια πονανε:lol: Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Αρα παει... τα χανω τα μαλια μου... κριμα...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 OXI!!Παρεξηγησις...εσυ στην αγγλια δεν εισαι;;:rolleyes: η εκφραση υποθετω πως ειναι παρομοιωση.πως οταν ποναει το δοντι καποιου ολη του η προσοχη ειναι στραμενη εκει;;ετσι και με τον ερωτα. επιστημονικα δεν εχει παρατηρηθει κατι σε σχεση με τα δοντια.με τα μαλλια και το δερμα ναι,αλλα με τα δοντια οχι. απογοητεύτηκα...περίμενα ότι θα είχε να κάνει με σιρόπια, μέλια και άλλα ...γλυκά που συνδέονται με τους πόνους των δοντιών :p:p:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 λοιπον, οι Αθηναιοι ψηνεστε για κανα love-meeting? :p My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 νομίζω ότι είμαστε λίγοι [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 λιγοι και καλοι! :) My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Μεσα κι εγωωωω. ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 λοιπον, οι Αθηναιοι ψηνεστε για κανα love-meeting? :p νομίζω ότι είμαστε λίγοι λιγοι και καλοι! :) Μεσα κι εγωωωω. εδώ είμαστε off topik, υπάρχει νομίζω ανάλογο τόπικ για συναντήσεις :O i am in anyway:!: mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Freak, σε λίγο ξεκινάω για αεροδρόμιο.καλα να περασεις.να μας πεις μετα τους ερωτες σου στα λονδινα:lol: δηλαδή τι παθαίνουν τα μαλλιά και τα δόντια των ερωτευμένων??:!:τα δοντια ειπαμε,τιποτα! απογοητεύτηκα...περίμενα ότι θα είχε να κάνει με σιρόπια, μέλια και άλλα ...γλυκά που συνδέονται με τους πόνους των δοντιών :p:p:pοχι,οχι μονο τα μαλλια "λαδωνουν" πιο γρηγορα,το δε δερμα ειναι στα καλυτερα του.φημες ή αληθεια δεν ξερω.στην φυσιολογια το ειχα διαβασει νομιζω ,στις ενδορφινες. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 καλα να περασεις.να μας πεις μετα τους ερωτες σου στα λονδινα:lol: τα δοντια ειπαμε,τιποτα! οχι,οχι μονο τα μαλλια "λαδωνουν" πιο γρηγορα,το δε δερμα ειναι στα καλυτερα του.φημες ή αληθεια δεν ξερω.στην φυσιολογια το ειχα διαβασει νομιζω ,στις ενδορφινες. σοβαρά τώρα εγώ έχω παρατηρήσει απώλεια βάρους [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 εγω τωρα που μπηκα φανταρος απεκτησα καποιας φυσης διλημμα. δεν ειναι ακριβως διλημμα. απλα μπηκα σε σκεψεις. πριν 3 χρονια ημουν με μια κοπελα μαζι για ενα χρονο. ειχαμε περασει τα ωραια μας και τα ασχημα μας αλλα λογω αποστασης (αθηνα αμαλιαδα) χωρισαμε. 1,5 χρονο τη σκεφτομουν και δεν ειχα προχωρησει στη ζωη μου. συνεχεια ηθελα να ξαναειμαστε μαζι. τελικα γνωρισα μια κοπελα με την οποια ειμαι πλεον πανω απο ενα χρονο μαζι και τα βρισκουμε τελεια. ακομα δεν εχουμε τσακωθει. με καταλαβαινει και την καταλαβαινω πληρως... χτες ομως η πρωην (που τοσο καιρο δεν συζηταγε καν το να ειμαστε μαζι) μου εστειλε καποια μηνυματα ολο νοημα. μπορει να εχουν περασει 3 χρονια, μπορει να εχω προχωρησει στη ζωη μου, μπορει να εχω βρει κατι πολυ καλο, ομως ενα κομματι μου τη σκεφτεται ακομα και τη θελει... και νιωθω πολυ ασχημα... με εβαλε σε πολλες σκεψεις με αυτα που μου ειπε και δεν επρεπε.. τι καθομαι και σας λεω τωρα ε? βασικα καπου πρεπει να τα πω... τεσπα... Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 μην κανεις το λαθος να γυρισεις πισω...ξερω οτι το θες αλλα σκεψου οτι θα το μετανιωσεις και θα τραβηξεις ξανα τα ιδια...σκεψου τις συνεπειες!!! My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 ναι το ξερω οτι ειναι λαθος. δεν θελω να γυρισω πισω. απλα θελω να ξαναζησω καποιες στιγμες οπως παλιοτερα. αν με καταλαβαινεις... δεν σκεφτομαι να τα ξαναβρουμε. Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts