FREAK_OF_NATURE Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Sorry pou sou to lew alla dn nomizw pws gunaite na exeis mia sxesi polu kairo se aytin tin ilikia!!! An eisoun 3i lukeiou kai auti prwti 8a allazan ta pragmata!!! Dn 8elw na to peksw eksupnos i megaliteros apla lew auto pou pisteuw!!! Filika Scottas:D:):p κανεις δε σου ειπε να μην λες αυτα που σκεφτεσαι.. αλλα για ελα λιγο στην θεση του φιλου μας.. εχεις εσυ σχεση,ρωτας κατι και ερχεται ενας και σου λεει"νταξει μωρε,δε θα κρατησει" με την ιδια ακριβως λογικη για πες μου,πως θα ενιωθες αν σου ελεγα εγω πως η καθηγητρια σου σε δουλευει και σε εχει για να περναει την ωρα της και να σε κοροιδευει με τις φιλες της; :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Eiste pros Katerini meria na kanoume ena love meeting??? Na spasoume ton kluo tis sallonikas kai tis a8inas!!! Ti lete???happy::rolleyes: τι να το κανεις εσυ νικολα το love meeting;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes::p:p απλως το παρατηρησα αυτο που λεμε πολλες φορες εδω οτι εμενα μου τη σπαει αυτο, εμενα εκεινο και απαντανε αντιστοιχα ανδρες ή γυναικες λεγοντας οτι εγω δεν το κανω αυτο, εγω δεν θα το εκανα αυτο, εμενα δεν μου αρεσει εκεινο!!! :D:D [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 ΡΕ,ρε,ρε παιδιά έλεος με την αγάπη,αγαπάτε τη μάνα σας,τον κολλητό σας,τον πλησίον σας,μα να αγαπάτε μια γκόμενα που πιθανότατα σας χώρισε και δεν θα σας θυμάται σε 1 χρόνο..λίγο εγωισμό το κέρατο μου.Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων στο ζήτημα αυτό,αυτοί που χάνουν άλλα 2μίση χρόνια από τη ζωή τους να λένε η Μαρία έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, και έμαθα ότι τώρα συχνάζει αλλού, και μακάρι να είχα μια ευκαιρία ακόμα μαζί της και υπάρχουν και εκείνοι που λένε με τη Μαρία πέρασα καλά όσο κράτησε κρατάω τα θετικά,τα αρνητικά και τις εμπειρίες και προχωράω για να ζήσω ξανά τέτοιες στιγμές ακόμα καλύτερα..Εσάς ποιό σας ακούγετε καλύτερο?Μην κολλάτε στον ιδρώτα σαν τις αλογόμυγες [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Αυτό το "περνάω καλά" δεν μπορώ να το καταλάβω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 νομιζω πως θα μπω και γω οπου να ναι στο κλαμπ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ΡΕ,ρε,ρε παιδιά έλεος με την αγάπη,αγαπάτε τη μάνα σας,τον κολλητό σας,τον πλησίον σας,μα να αγαπάτε μια γκόμενα που πιθανότατα σας χώρισε και δεν θα σας θυμάται σε 1 χρόνο..λίγο εγωισμό το κέρατο μου.Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων στο ζήτημα αυτό,αυτοί που χάνουν άλλα 2μίση χρόνια από τη ζωή τους να λένε η Μαρία έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, και έμαθα ότι τώρα συχνάζει αλλού, και μακάρι να είχα μια ευκαιρία ακόμα μαζί της και υπάρχουν και εκείνοι που λένε με τη Μαρία πέρασα καλά όσο κράτησε κρατάω τα θετικά,τα αρνητικά και τις εμπειρίες και προχωράω για να ζήσω ξανά τέτοιες στιγμές ακόμα καλύτερα..Εσάς ποιό σας ακούγετε καλύτερο?Μην κολλάτε στον ιδρώτα σαν τις αλογόμυγες μαλλον δεν το χεις ζησει...γι'αυτο τα λες αυτα....λες και ειναι επιλογη μας φιλος που αγαπησαμε και ειμαστε μαζοχες εμεις που ποναμε...λες και το γουσταρουμε να ειμαστε χαλια και να την σκεφτομαστε σχεδον συνεχεια... :p φυσικα θα ηταν καλυτερο να μπορουσαμε να προχωραγαμε τη ζωουλα μας οπως τοσο ευκολα το λες αλλα η πραξη διαφερει κατα ΠΟΛΥ! Γιατι το να κανεις μια νεα σχεση δεν ειναι τοσο δυσκολο αλλα το να ξεπερασεις την παλια ειναι ολη η μαγκεια! My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Αυτό το "περνάω καλά" δεν μπορώ να το καταλάβω... Περναω καλα = Η κοπελα κανει πολυ καλο κρεβατι!!!! :!::!: Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ΡΕ,ρε,ρε παιδιά έλεος με την αγάπη,αγαπάτε τη μάνα σας,τον κολλητό σας,τον πλησίον σας,μα να αγαπάτε μια γκόμενα που πιθανότατα σας χώρισε και δεν θα σας θυμάται σε 1 χρόνο..λίγο εγωισμό το κέρατο μου.Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων στο ζήτημα αυτό,αυτοί που χάνουν άλλα 2μίση χρόνια από τη ζωή τους να λένε η Μαρία έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, και έμαθα ότι τώρα συχνάζει αλλού, και μακάρι να είχα μια ευκαιρία ακόμα μαζί της και υπάρχουν και εκείνοι που λένε με τη Μαρία πέρασα καλά όσο κράτησε κρατάω τα θετικά,τα αρνητικά και τις εμπειρίες και προχωράω για να ζήσω ξανά τέτοιες στιγμές ακόμα καλύτερα..Εσάς ποιό σας ακούγετε καλύτερο?Μην κολλάτε στον ιδρώτα σαν τις αλογόμυγες μην εισαι τοσο σκληρος και απολυτος με τους ανθρωπους, δεν εχουν ολοι την ιδια καρδια, την ιδια ψυχη και τα ιδια συναισθηματα. εσυ μπορεις να ξεκολλας πιο ευκολα απο τις καταστασεις κι αλλοι ανθρωποι να χρειαζονται περισσοτερο χρονο, δεν σημαινει οτι ο ενας ειναι καλος και ο αλλος κακος, ειναι απλως διαφορετικοι. αν ανηκεις στην δευτερη κατηγορια που περιγραφεις, μπραβο σου, δεν θα υποφερεις στη ζωη σου, αλλα εκει εξω υπαρχουν και ανθρωποι της πρωτης κατηγοριας και αντι για τα σκληρα σου λογια χρειαζονται ενα φιλικο σπρωξιμο για να συνεχισουν. άλλοι το βρισκουν πιο γρηγορα, αλλοι πιο αργα... ολοι εχουμε τους χρονους μας και δεν ειναι απαραιτητο να συγκλινουν!!! ;);):D:D:D [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ΡΕ,ρε,ρε παιδιά έλεος με την αγάπη,αγαπάτε τη μάνα σας,τον κολλητό σας,τον πλησίον σας,μα να αγαπάτε μια γκόμενα που πιθανότατα σας χώρισε και δεν θα σας θυμάται σε 1 χρόνο..λίγο εγωισμό το κέρατο μου.Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων στο ζήτημα αυτό,αυτοί που χάνουν άλλα 2μίση χρόνια από τη ζωή τους να λένε η Μαρία έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, και έμαθα ότι τώρα συχνάζει αλλού, και μακάρι να είχα μια ευκαιρία ακόμα μαζί της και υπάρχουν και εκείνοι που λένε με τη Μαρία πέρασα καλά όσο κράτησε κρατάω τα θετικά,τα αρνητικά και τις εμπειρίες και προχωράω για να ζήσω ξανά τέτοιες στιγμές ακόμα καλύτερα..Εσάς ποιό σας ακούγετε καλύτερο?Μην κολλάτε στον ιδρώτα σαν τις αλογόμυγες φίλε μου απ'τα λόγια σου καταλαβαίνω πως είτε έχεις φάει μεγάλη πίκρα από κάποια ή δεν έχεις ζήσει τον αληθεινό έρωτα!!!:love: Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 νομιζω πως θα μπω και γω οπου να ναι στο κλαμπ :love: kostaki συγκρατήσου!:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Εχώ χαίρομαι αυτή την περίοδο που δεν είμαι. Εχω πολλά στο κεφάλι μου, δεν θέλω άλλους μπελάδες... Ε ρε πώς τα φέρνει η ζωή... Γυρνάμε σήμερα από το μπάσκετ με το Μαρούσι, και στον ΗΣΑΠ είμαι με ένα φιλαράκι και δίπλα μας κάθονται δύο κοπέλες...Μιλούσανε για τη δουλειά και λέει αυτή που κάθεται δίπλα μου στην άλλη για μια συνάδελφο ότι θα της βάλει το κεφάλι μες το χώμα και κάτι αλλα περίεργα. Επεμβαίνω κι εγώ στη συζήτηση, και της λέω ότι πολύ καλά θα κάνει. Λέει η μία στην άλλη να έρθει από το σπίτι της για καφέ και να της δείξει τον αρκούδο της, και λέει η φίλη της ότι έχει αρκούδο δίπλα της, εμένα δλδ...Ε, σηκώνω κι εγώ το μανίκι και της λέω ότι αποκλείεται να είμαι αρκούδος γιατί έχω ελάχιστες τρίχες...Και τι κάνει η διπλανή μου; Μου ξεκουμπώνει το μπουφάν να δει εάν έχω τρίχες στο σώμα...Τέλος πάντων, κανονίζανεε για καφέ, και τους λέω να πάμε όλοι μαζί, ο φίλος μου εν τω μεταξύ ήθελε να πάει να ξαπλώσει νωρίς...Να μην τα πολυλογώ, λέει η άλλη στη διπλανή μου, να πάμε μόνοι μας και να βρεθούμε όλοι μαζί μια άλλη μέρα...Για τα υπόλοιπα, βάλτε τη φαντασία σας να οργιάσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Βάλτε την φαντασίας σας να δουλέψει λοιπόν παιδιά πολεμήστε την τρίχα με κάθε μέσο,ξυρίστε την ακόμα και με σπαθιά,αξίζει το ρίσκο.Όπως λέει και το σλόγκαν μιας εταιρίας <<Τολμήστε το για να μην έχετε όσες τρίχες έχει ο αρκούδος της φίλης σας>>;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ε ρε πώς τα φέρνει η ζωή... Γυρνάμε σήμερα από το μπάσκετ με το Μαρούσι, και στον ΗΣΑΠ είμαι με ένα φιλαράκι και δίπλα μας κάθονται δύο κοπέλες...Μιλούσανε για τη δουλειά και λέει αυτή που κάθεται δίπλα μου στην άλλη για μια συνάδελφο ότι θα της βάλει το κεφάλι μες το χώμα και κάτι αλλα περίεργα. Επεμβαίνω κι εγώ στη συζήτηση, και της λέω ότι πολύ καλά θα κάνει. Λέει η μία στην άλλη να έρθει από το σπίτι της για καφέ και να της δείξει τον αρκούδο της, και λέει η φίλη της ότι έχει αρκούδο δίπλα της, εμένα δλδ...Ε, σηκώνω κι εγώ το μανίκι και της λέω ότι αποκλείεται να είμαι αρκούδος γιατί έχω ελάχιστες τρίχες...Και τι κάνει η διπλανή μου; Μου ξεκουμπώνει το μπουφάν να δει εάν έχω τρίχες στο σώμα...Τέλος πάντων, κανονίζανεε για καφέ, και τους λέω να πάμε όλοι μαζί, ο φίλος μου εν τω μεταξύ ήθελε να πάει να ξαπλώσει νωρίς...Να μην τα πολυλογώ, λέει η άλλη στη διπλανή μου, να πάμε μόνοι μας και να βρεθούμε όλοι μαζί μια άλλη μέρα...Για τα υπόλοιπα, βάλτε τη φαντασία σας να οργιάσει...καλα εσυ υπαρχει περιπτωση να μπεις σε τρενο,λεωφορειο,τραμ ,ταξι και να ΜΗΝ κανεις καμακι;;;; ακομα κλαιει η κυρια που την παρατησες και κατεβηκες στη σταση κλεανθους:lol::lol::lol: Βάλτε την φαντασίας σας να δουλέψει λοιπόν παιδιά πολεμήστε την τρίχα με κάθε μέσο,ξυρίστε την ακόμα και με σπαθιά,αξίζει το ρίσκο.Όπως λέει και το σλόγκαν μιας εταιρίας <<Τολμήστε το για να μην έχετε όσες τρίχες έχει ο αρκούδος της φίλης σας>>;) λολ.υπαρχει τετοιο σλογκαν..;;; συμπερασμα :ποτε μην λες ποτε:) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 καλα εσυ υπαρχει περιπτωση να μπεις σε τρενο,λεωφορειο,τραμ ,ταξι και να ΜΗΝ κανεις καμακι;;;; Μα δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι μ' αρέσει να πειράζω τους ανυποψίαστους πολίτες; :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ποσταρω δωθε για να πω μονο οτι ο ερωτας ειναι πολυ ωραιο πραμα τελικα...Και οτι η ζωη ειναι πολυ ομορφη...Κι αλλα τετοια γλυκαναλατα...:love: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ποσταρω δωθε για να πω μονο οτι ο ερωτας ειναι πολυ ωραιο πραμα τελικα...Και οτι η ζωη ειναι πολυ ομορφη...Κι αλλα τετοια γλυκαναλατα...:love: μμμμ θα συμφωνω ξανα για ακομα μια φορα παλι!!!!:O:O:O αντε να περασουν οι μερες... αντε!!!!:X:X:love::love: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Κρατηστε ψιλα τη σημαια δεσποινιδες μου και μην την αφησετε να πεσει κατω για το τιποτα..:) ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Περίμενα κι εγώ ο κακομοίρης να έχει φτάσει το topic στις 10 σελίδες + αλλά ατύχησα...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Περίμενα κι εγώ ο κακομοίρης να έχει φτάσει το topic στις 10 σελίδες + αλλά ατύχησα...:cry: τι να σχολιασουμε;; το ζητημα θα ηταν να μην ειχες μιλησει στην κοπελα!!! :lol::lol::p:p σε πειραζω, μην παρεξηγηθεις!!! αλλα δεν αφηνεις και καμια βρε σουβλακι...:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Πο πο προσβόλα...Σουβλάκι είσαι six feet under τώρα,πρέπει να ανταποδώσεις τα πυρά. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 τι να σχολιασουμε;; το ζητημα θα ηταν να μην ειχες μιλησει στην κοπελα!!! :lol::lol::p:p σε πειραζω, μην παρεξηγηθεις!!! αλλα δεν αφηνεις και καμια βρε σουβλακι...:rolleyes: βρε τρελα μου δεν ειναι και κανας πεφτουλας ο σουβλακις...ειναι καλο παιδι. ποση ωρα ειχαμε κατσει ρε σουβλακι;2;;ε 2 ωρες ηταν Κυριος..μονο στο λεωφορειο την επεσε στην αλλη αλλα τον συγχωρω.. :lol:οχι σαν κατι αλλους(ονοματα δε λεμε ,υποληψεις δεν θιγουμε) που με το που καθισεις στην καρεκλα σου ξεκινουν το τροπαρι και τα δειγματα οικειοτητας χωρις να τους δωσεις δικαιωμα...:rolleyes::rolleyes: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 βρε τρελα μου δεν ειναι και κανας πεφτουλας ο σουβλακις...ειναι καλο παιδι. ποση ωρα ειχαμε κατσει ρε σουβλακι;2;;ε 2 ωρες ηταν Κυριος..μονο στο λεωφορειο την επεσε στην αλλη αλλα τον συγχωρω.. :lol:οχι σαν κατι αλλους(ονοματα δε λεμε ,υποληψεις δεν θιγουμε) που με το που καθισεις στην καρεκλα σου ξεκινουν το τροπαρι και τα δειγματα οικειοτητας χωρις να τους δωσεις δικαιωμα...:rolleyes::rolleyes: ωχχχ κι για αλλον χτυπαει η καμπανα!!! :lol::lol::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ποιος να ναι;;:worry::worry: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 τι να σχολιασουμε;; το ζητημα θα ηταν να μην ειχες μιλησει στην κοπελα!!! :lol::lol::p:p σε πειραζω, μην παρεξηγηθεις!!! αλλα δεν αφηνεις και καμια βρε σουβλακι...:rolleyes: Αλλο το κάνω ΧΑΒΑΛΕ, και άλλο ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ. Εχει μεγάλη διαφορά. Στην προκειμένη περίπτωση από χαβαλέ ξεκίνησε και αλλού κατέληξε. :X Και όχι, δεν το επιδίωξα, η ρουφιάνα η φίλη της φταίει για όλα.:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Αλλο το κάνω ΧΑΒΑΛΕ, και άλλο ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ. Εχει μεγάλη διαφορά. Στην προκειμένη περίπτωση από χαβαλέ ξεκίνησε και αλλού κατέληξε. :X Και όχι, δεν το επιδίωξα, η ρουφιάνα η φίλη της φταίει για όλα.:O σου κανε χαλαστρα;;; :lol::lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Τι γλυκομιλητος εισαι βρε συ σουβλακι!:P p.s. Συμφωνω με το παραπανω διαχωρισμο που κανεις μεταξυ χαβαλε και "κινησης" (δυστυχως στην Ελλαδα οι περισσοτερες-περισσοτεροι δεν τα ξεχωριζουν- απλως για εμενα βαζω το "την πεφτω σε κοπελα" http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts