Z3_POWER Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Τι λέτε ρε παιδιά,έχει δίκιο ο Σουβλάκι.Αν ο έρωτας είναι απανωτά ραντέβου,ατέλειωτοι καφέδες,φουσκομένος λογαριασμός τηλεφώνου,θυσίες σε άλλα χίλια δυο πράγματα ε να μου λείπει και εμένα,δεν έχω χρόνο αλλά δεν έχω και την όρεξη να παλέψω για κάτι τέτοιο.Aχ γλυκιά ελευθερία +1000000:) BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Τι λέτε ρε παιδιά,έχει δίκιο ο Σουβλάκι.Αν ο έρωτας είναι απανωτά ραντέβου,ατέλειωτοι καφέδες,φουσκομένος λογαριασμός τηλεφώνου,θυσίες σε άλλα χίλια δυο πράγματα ε να μου λείπει και εμένα,δεν έχω χρόνο αλλά δεν έχω και την όρεξη να παλέψω για κάτι τέτοιο.Aχ γλυκιά ελευθερία καφέδες, φουσκωμένοι λογαριασμοί, μηδενικός χρόνος για τον εαυτό σου και χίλιες δύο θυσίες είναι μόνο η αρχή... μετά τα πράγματα είναι ακόμα πιο δυσβάστακτα γιατί σου φεύγει ο ενθουσιασμός και συνειδητοποιείς ότι η ροζ γουρουνίτσα ή ο μπλε στρουμφίτσος είναι μία φούσκα της φαντασίας σου μόνο όμως που τώρα είναι πολύ αργά για να ξεκόψεις :lol::lol::lol::lol::lol: πέρα όμως από την πλάκα είναι υπέροχα όταν είσαι ερωτευμένος ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_LOVE_NIKHTAKH_ Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 ΝΑΙ, ειναι ωραια να εισαι ερωτευμενος, αλλα να υπαρχει και ανταποκριση, αλλιως ειναι μαρτυριο:(:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 ΝΑΙ, ειναι ωραια να εισαι ερωτευμενος, αλλα να υπαρχει και ανταποκριση, αλλιως ειναι μαρτυριο:(:( Πες τα Χρυσοστομε... Aκριβως αυτό...:cry::X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 καφέδες, φουσκωμένοι λογαριασμοί, μηδενικός χρόνος για τον εαυτό σου και χίλιες δύο θυσίες είναι μόνο η αρχή... μετά τα πράγματα είναι ακόμα πιο δυσβάστακτα γιατί σου φεύγει ο ενθουσιασμός και συνειδητοποιείς ότι η ροζ γουρουνίτσα ή ο μπλε στρουμφίτσος είναι μία φούσκα της φαντασίας σου μόνο όμως που τώρα είναι πολύ αργά για να ξεκόψεις :lol::lol::lol::lol::lol: πέρα όμως από την πλάκα είναι υπέροχα όταν είσαι ερωτευμένος ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ... και όταν ξαναγυρίσεις στην πραγματικότητα, συνειδητοποιείς ότι η σφαλιάρα είναι πολύ δυνατή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 ΝΑΙ, ειναι ωραια να εισαι ερωτευμενος, αλλα να υπαρχει και ανταποκριση, αλλιως ειναι μαρτυριο:(:( Κατι που ευτυχως δεν ελεγχεται. Βλεπεις μερικα πραγματα στην ζωη καλως(για εμενα) ή κακως (για αλλους) δεν ελεγχονται. Ο ερωτας ειναι οτι πιο ομορφο υπαρχει. Και ειδικα για οσους ξερουν να τον ζουν στο επακρο. http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Καποιο μπορει να θυμουνται οτι πριν καιρο,3 μηνες,χωρισα με την κοπελα μου μετα απο 2μιση χρονια.Πριν 1 μηνα περιπου γνωρισα μια αλλη κοπελια η οποια ηταν καλη ευκαιρια για να προχωρησω παρακατω.Ετσι πιστευα."Την χωρισα" ομως προχθες.Συνειδητοποιησα οτι δεν μπορω να προχωρησω ετσι παρακατω.Τα σκεφτομουν πηγαινοντας προχθες το πρωι στη σχολη,και ακουγοντας το "Just be" του Tiesto.(Ναι εχει και στοιχους αυτο το τραγουδι!).:)Καποιοι λενε οτι ο ερωτας με ερωτα περναει.Αυτο γινεται και το εχω κανει.Οταν προκειται γι'αγαπη ομως?Πιστευα οτι θα "δουλεψει" το ρητο και σ'αυτη την περιπτωση αλλα μαλλον δεν ειναι ετσι...Το μυαλο μου οσο καιρο ημουν μαζι της ηταν "απλα" αλλου.Το τελειωσα τωρα που ειναι νωρις παρα να γινει πιο ασχημο και για εκεινη και για μενα.Καλυτερα να μεινω μονος μου κι ο,τι ειναι να γινει θα γινει.Ετσι,για τις λεπτομεριες της ιστοριας,αλλαξα μεχρι κι msn,απλα και μονο για να μη "βλεπω" τι κανει και πως ειναι η "2μιση χρονια".Καποιοι ισως το πουν υπερβολη,αλλα ετσι κι αλλιως εκεινη ηταν ο λογος που ξεκινησα το msn. Ευχαριστω που ακουσατε τις σκεψεις μου.:) ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 θα μπορουσες απλα να την κανεις block οπως εκανα και γω :p στα σοβαρα τωρα...επειδη και γω περναω σχεδον τα ιδια...και αισθανομαι οτι δεν μπορω να προχωρησω επειδη ακομα την σκεφτομαι κτλπ...καποια στιγμη θα καταλαβεις οτι ολα αυτα γινονται λογω ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ!!! μην υποτιμας τη δυναμη της...σκεψου το λιγο καλυτερα...απλα ειχες συνηθισει στην παρουσια της και σε πολλα αλλα (να μην τα γραψω και αρχισουμε και κλαιμε) και γι'αυτο νομιζεις οτι δεν μπορεις να προχωρησεις... Νταξ, μπορει να ηταν αγαπη...αλλα αν ηταν αγαπη -οπως πιστευα και γω- τοτε δεν θα ειχαμε χωρισει...ειναι απλα συνηθεια...πιστεψε με...εγω το πιστεψα και σε συμβουλευω να κανεις το ιδιο... α, και ειναι πιστευω απολυτα φυσικο μετα απο 2μιση χρονια απλα να μην μπορεις να μην την σκεφτεσαι ενω εισαι με αλλη..ειναι απλα αδυνατον..ειναι η δυναμη της συνηθειας...σκεψου το! ο,τι αλλο θες στειλε pm edit: επισης, αυτα περι μοναξιας τα σκεφτομουν και γω...δεν ξερω τι χαρακτηρας εισαι εσυ αλλα εγω ειμαι του στυλ 'Ι don't want it, I just NEED it....to breathe, to feel, to know I'm ALIVE...' My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Το "αν ηταν η αγαπη δε θα ειχαμε χωρισει"ειναι γεγονος φιλε μου.Απο τη μερια μου ηταν.Απο τη μερια της ομως ηταν μαλλον ενθουσιασμος,ερωτας,περναω καλα και περασε.Οχι πως το παραδεχτηκε οταν χωρισαμε αλλα δε βαριεσαι.. Τωρα μπηκα απο το ΤΕΙ.Την ειδα απο μακρια.Εκανε το μαλλι της καταξανθο σαν της καινουριας φιλης της που κανει παρεα απ'οταν χωρισαμε.Η πλακα ειναι οτι ηταν φανατικα "κατα" ολων αυτων των πραγματων.Τεσπα.:) ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 φιλε rallistas σε καταλαβαινω απολυτα. και εγω χωρισα εδω κ 1.5 μηνα και ενω μου εχουν παρουσιαστει ευκαιριες δεν λεω να προχωρησω. ακομα σκεφτομαι αυτην κ τα 2.5 χρονια που ημασταν μαζι. οσο για το msn δεν το εχω αλλαξει. απλα μπαινω βλεπω την φωτογραφια της και βγαινω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 rallista, προσπαθει κι αυτη κατι να κανει (για το μαλλι που λες λεω, που ειπες οτι δεν εκανε τετοια...) απο κει και περα, εγω δεν συμφωνω με αυτο που λετε οτι αν ηταν αγαπη δεν θα χωριζατε. πιστευω οτι η αγαπη ειναι ο λογος που υπαρχουμε σε αυτον τον κοσμο, αλλα μερικες φορες δεν τα νικαει ολα... ακουγεται απαισιοδοξο αυτο που λεω, αλλα οταν υπαρχει αγαπη δεν σημαινει οτι ολα λυνονται, υπαρχει διαθεση, κατανοηση, υποστηριξη, αλλα μπορει και να μην λυνονται ολα... δεν ξερω την περιπτωση σου και τι εχει γινει ακριβως, αλλα ενταξει...;) αρη, μακαρι να υπηρχαν και αλλοι σαν κι εσας που δεν μπορουν να προχωρησουν και δεν θελουν ετσι απλα να τα φτιαξουν με μια αλλη... παντως, ασχετο, πως γινεται ολοι οσοι γραφουμε στο φορουμ να ειμαστε οι γυναικες και οι ανδρες που θα θελαμε να συναντησουμε, αντιστοιχα, και εξω παμε και πεφτουμε σε διαφορους βλαμμενους, δεν ξερω!!!!! :rolleyes::rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 παντως, ασχετο, πως γινεται ολοι οσοι γραφουμε στο φορουμ να ειμαστε οι γυναικες και οι ανδρες που θα θελαμε να συναντησουμε, αντιστοιχα, και εξω παμε και πεφτουμε σε διαφορους βλαμμενους, δεν ξερω!!!!! :rolleyes::rolleyes: Re paidia dn kanonizoume kana meeting edw panw MONON gia tous erwteumenous tou myphone!!!!???? Love MyPhone Meeting:X:ninja::shifty::O:lol::rolleyes::wacko::happy::shifty: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Παιδιά χελπ. 'Οχι για το πως θα τα φτιάξω με μια κοπέλα (αυτό σε λίγες μέρες μάλλον θα γίνει) αλλά πως γίνετε να την κρατήσω κοντά μου! Σχέση πάνω από 3 μήνες δν έχω κάνειείτε επειδή βαριόμουν εγώ είτε η κοπέλα αλλά θα ήθελα να μείνω με αυτήν για αρκετό χρονικό διάστημα. Είναι 2 χρόνια μικρότερή μ πάει 1 γυμν κ εγώ 3η:O Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Παιδιά χελπ. 'Οχι για το πως θα τα φτιάξω με μια κοπέλα (αυτό σε λίγες μέρες μάλλον θα γίνει) αλλά πως γίνετε να την κρατήσω κοντά μου! Σχέση πάνω από 3 μήνες δν έχω κάνειείτε επειδή βαριόμουν εγώ είτε η κοπέλα αλλά θα ήθελα να μείνω με αυτήν για αρκετό χρονικό διάστημα. Είναι 2 χρόνια μικρότερή μ πάει 1 γυμν κ εγώ 3η:O Έχει λεφτά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Παιδιά χελπ. 'Οχι για το πως θα τα φτιάξω με μια κοπέλα (αυτό σε λίγες μέρες μάλλον θα γίνει) αλλά πως γίνετε να την κρατήσω κοντά μου! Σχέση πάνω από 3 μήνες δν έχω κάνειείτε επειδή βαριόμουν εγώ είτε η κοπέλα αλλά θα ήθελα να μείνω με αυτήν για αρκετό χρονικό διάστημα. Είναι 2 χρόνια μικρότερή μ πάει 1 γυμν κ εγώ 3η:O εξαρταται απο την κοπελα....Ισως αυτο που θα σου πω να ειναι λαθος, αλλα για να κρατησεις μια κοπελα για πολυ κοντα σου πρεπει να συμβαινει καποιο απο τα δυο παρακατω 1)να γινεις οπως θελει αυτη. αυτο ομως σημαινει πως δεν θα εισαι ο εαυτος σου. και αυτος ειναι ο λογος που δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο. 2) να θελετε πραγματικα ο ενας τον αλλο. κατι που ομως σπανια συμβαινει σε τετοια μικρη ηλικια. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Παιδιά χελπ. 'Οχι για το πως θα τα φτιάξω με μια κοπέλα (αυτό σε λίγες μέρες μάλλον θα γίνει) αλλά πως γίνετε να την κρατήσω κοντά μου! Σχέση πάνω από 3 μήνες δν έχω κάνειείτε επειδή βαριόμουν εγώ είτε η κοπέλα αλλά θα ήθελα να μείνω με αυτήν για αρκετό χρονικό διάστημα. Είναι 2 χρόνια μικρότερή μ πάει 1 γυμν κ εγώ 3η:O Sorry pou sou to lew alla dn nomizw pws gunaite na exeis mia sxesi polu kairo se aytin tin ilikia!!! An eisoun 3i lukeiou kai auti prwti 8a allazan ta pragmata!!! Dn 8elw na to peksw eksupnos i megaliteros apla lew auto pou pisteuw!!! Filika Scottas:D:):p Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Έχει λεφτά; Που κολάει αυτό φίλος;:wacko: εξαρταται απο την κοπελα....Ισως αυτο που θα σου πω να ειναι λαθος, αλλα για να κρατησεις μια κοπελα για πολυ κοντα σου πρεπει να συμβαινει καποιο απο τα δυο παρακατω 1)να γινεις οπως θελει αυτη. αυτο ομως σημαινει πως δεν θα εισαι ο εαυτος σου. και αυτος ειναι ο λογος που δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο. 2) να θελετε πραγματικα ο ενας τον αλλο. κατι που ομως σπανια συμβαινει σε τετοια μικρη ηλικια. Χμ... Στο σχολείο μ είναι 3 παιδιά που τα έχουν με κοπέλες 2 + 3 χρόνια μικρότερες, για πάνω από 2 χρόνια... Sorry pou sou to lew alla dn nomizw pws gunaite na exeis mia sxesi polu kairo se aytin tin ilikia!!! An eisoun 3i lukeiou kai auti prwti 8a allazan ta pragmata!!! Dn 8elw na to peksw eksupnos i megaliteros apla lew auto pou pisteuw!!! Filika Scottas:D:):p Την απάντηση την έδωσα από πάνω.... Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Που κολάει αυτό φίλος;:wacko: Nα την καπαρώσεις από τώρα. Διαφορετικά καλά είναι οι 2-3 μήνες. xxD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Παιδιά χελπ. 'Οχι για το πως θα τα φτιάξω με μια κοπέλα (αυτό σε λίγες μέρες μάλλον θα γίνει) αλλά πως γίνετε να την κρατήσω κοντά μου! Σχέση πάνω από 3 μήνες δν έχω κάνειείτε επειδή βαριόμουν εγώ είτε η κοπέλα αλλά θα ήθελα να μείνω με αυτήν για αρκετό χρονικό διάστημα. Είναι 2 χρόνια μικρότερή μ πάει 1 γυμν κ εγώ 3η:O Mπορεις πολυ απλα να της δειχνεις την αγαπη σου καθε μερα...Μπορεις να της κανεις συχνα εκπληξεις?(οχι απαραιτητα δωρα) διαφορα, ακομη και το πιο ασημαντο δωρο φαινεται σημαντικο...Πιστευω πως αν εχει η κοπελα την απαραιτητη ορημοτητα και εσυ φυσικα πιστευω πως θα κρατησει πολυ καιρο.. Sorry pou sou to lew alla dn nomizw pws gunaite na exeis mia sxesi polu kairo se aytin tin ilikia!!! An eisoun 3i lukeiou kai auti prwti 8a allazan ta pragmata!!! Dn 8elw na to peksw eksupnos i megaliteros apla lew auto pou pisteuw!!! Filika Scottas:D:):p Ειναι αναλογα και με το ατομο δεν μπορεις σιγουρα να ξερεις !! Φιλικα, Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 φιλε rallistas σε καταλαβαινω απολυτα. και εγω χωρισα εδω κ 1.5 μηνα και ενω μου εχουν παρουσιαστει ευκαιριες δεν λεω να προχωρησω. ακομα σκεφτομαι αυτην κ τα 2.5 χρονια που ημασταν μαζι. οσο για το msn δεν το εχω αλλαξει. απλα μπαινω βλεπω την φωτογραφια της και βγαινω. Εγω δεν αντεχω ουτε αυτο να κανω φιλε μου... Scotta!Για το meeting το εχω ξαναπει! ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 απο κει και περα, εγω δεν συμφωνω με αυτο που λετε οτι αν ηταν αγαπη δεν θα χωριζατε. πιστευω οτι η αγαπη ειναι ο λογος που υπαρχουμε σε αυτον τον κοσμο, αλλα μερικες φορες δεν τα νικαει ολα... ακουγεται απαισιοδοξο αυτο που λεω, αλλα οταν υπαρχει αγαπη δεν σημαινει οτι ολα λυνονται, υπαρχει διαθεση, κατανοηση, υποστηριξη, αλλα μπορει και να μην λυνονται ολα... δεν ξερω την περιπτωση σου και τι εχει γινει ακριβως, αλλα ενταξει...;) η αγαπη για μενα ειναι πιο σημαντικη απο τον ερωτα... ο ερωτας χανεται ναι, συμφωνω! αλλα ξανακερδιζεται οσο ευκολα χανεται....οταν λοιπον υπαρχει η αγαπη, τοτε προτιθεσαι να κανεις τις απαραιτητες θυσιες ωστε η σχεση σου να αποκτησει παλι ενδιαφερον, σασπενς και τετοια...στο χερι μας ειναι...εαν ο αλλος λοιπον -συμφωνα με μενα- δεν θελει να κανει αυτες τις θυσιες, τοτε προφανως απλα περνουσε καλα και μολις εμφανιστηκαν τα προβληματα την εκανε με ελαφρα πηδηματακια...τεσπα, αυτες οι συζητητησεις διαφερουν και αναλογα με τον καθενα και την προσωπικη εμπειρια.. edit: οσον αφορα το meeting...ας δηλωσουμε απο τωρα οι ελευθεροι ποιοι ειμαστε και να κανονισουμε :p My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Εγω δεν αντεχω ουτε αυτο να κανω φιλε μου... Scotta!Για το meeting το εχω ξαναπει! Eiste pros Katerini meria na kanoume ena love meeting??? Na spasoume ton kluo tis sallonikas kai tis a8inas!!! Ti lete???:p:shifty::X:p:happy::rolleyes::cool: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Eiste pros Katerini meria na kanoume ena love meeting??? Na spasoume ton kluo tis sallonikas kai tis a8inas!!! Ti lete???:p:shifty::X:p:happy::rolleyes::cool: Aν χορηγήσεις πούλμαν για τη μεταφορά:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Σωστοοοοοος!Ας γινουν 2 μικρα πρωτα(βορειοι-νοτιοι) και το κανονιζουμε το μεγαλο!:p ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Aν χορηγήσεις πούλμαν για τη μεταφορά:p Apo a8ina kamoia 10 eurw einai siga to prama:p Ante ta leme to vradu paw na parw to V8 mou:p:lol: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts