_best_ Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Καλα αφου εισαι με αλλον κολλημενη τοτε γιατι εμπλεξες μαζι του???????? ΟΕΟ????? Δε πατε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +1.000.000 Τι ειναι αυτα ρε diavolin? Τον κοροιδευες, το επαιζες καλη και ησουν κολλημενη με αλλον? Αυτα δε γινονται! Αυτος "επενδυσε" πανω σου και τωρα τον πετας! Φυσικα και θα τα κανει ολα αυτα! Θα του περασει, αν δει οτι δεν του δινεις σημασια... (εκτος αν το διασκεδαζεις...:mad:). Θα συνεχισει για καποιο καιρο να τα κανει αυτα ομως. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Δεν είναι δυνατόν αυτό που μου συμβαίνει!!! Λοιπόόόν, εγω που λέτε περνάω μια φάση που θέλω να έχω το κινητό μου κλειστό, τα τηλέφωνα κατεβασμένα, να κάθομαι σπίτι μου κ όταν θέλω να βγαίνω να βγαίνω μόνο με τους φίλους μου...Ο "φίλος" μου όμως δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό..Κλείνω πχ εγώ το κινητό έρχεται από το σπίτι μου κ από την δουλεία μου...Αν του φωνάξω κ θυμώσω τότε είναι που μπορεί να κοιμηθεί έξω από το σπίτι μου μέχρι το επόμενο πρωί... Πως του δίνουμε να καταλάβει ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ για όσο θέλω χωρίς να έχω αυτά τα περιστατικά...? :confused: Κανονικα θα σε εκραζα για πολλους λογους...θες ενα δειγμα απο αυτους?α)περναω μια φαση=βαριεμαι του θανατα,μην περνας ''φασεις'' οταν εχει σχεση,να χαρεις τον ανθρωπο σου β)''φιλος''=οχι γκομενος,σε λιγο θα τον πεις και παλικαρακι γ)κλεινεις το κινητο και τον κραζεις κιολας? δ)να κοιμηθει απεξω?τοσο καλη εισαι? Αλλα δεν θα συνεχισω γιατι το λαθος ειναι ολοφανερα του αλλου που δεν προεβλεψε την διπολικη σου προσωπικοτητα,ντροπη του,δεν βλεπει?που παει? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Αγοράζεις ένα λευκό φανελάκι και γράφεις με μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο "ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ" ή "ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ" και του το δίνεις ως δώρο για τα x-mas.. +1 Ειλικρινά αυτήν την ερώτηση την κάνανε και σε κάποια άλλη και έχασε κάτι λεφτάκια (βλέπε youtube-->rachel+moment of truth) Κοίτα ούτε εγώ παντρεύομαι αλλά δεν χτυπιέμαι κιόλας..Απλά ξεκαθάρισε τι θες και κάντο..Με συνοπτικές διαδικασίες.. Σιγά μην θέλει και φάλαγγα (έτσι γράφεται?) Πίνει κιόλας ε?!?Μια συνδρομή στους Ανώνυμους Αλκοολικούς και ένα τηλεφώνημα στο 100 να τον μάζεψει για διατάραξη κοινής ησυχίας και τότε θα δεις που θα σταματήσει να γίνεται όλο αυτό.. +1 (επανήλθα το ξέρω) Και καλό θα ήταν να τονίσεις το γεγονός ότι γύρω σου μένουν και άλλα άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα να γίνονται αυτήκοοι μάρτυρες τέτοιων σκηνών... Θεά επειδή του είπε ότι θέλει να μείνει μόνη της και όχι να χωρίσουν?!?:wacko: που εισαι ρε παιδι μουυυυυυ!! εγω παλι θα κανω την αρχη?? (ντεμεκ εκπροσωπος!) ρε diavolin δεν θελω να σε κραζω..αλλα με αυτα που με λες...με γυρνας το μυαλο! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Βρισκει και τα κανει. Ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Oταν βγηκε αυτο το κομματι εγινε ενα τραγικο λαθος,δεν αναφερθηκε οτι δεν απευθυνεται στις γυναικες. Αφου βρε κοριτσια δεν μπορειτε γιατι εφαρμοζετε την τακτικη θα τα φτιαξω με καποιον για να ξεχασω τον προηγουμενο???? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 zyp3r απο πεισμα και μονο το κανουνε.Το μονο ομως που καταφερνουνε ειναι να δυσκολευονται ακομη περισσοτερο. 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Oταν βγηκε αυτο το κομματι εγινε ενα τραγικο λαθος,δεν αναφερθηκε οτι δεν απευθυνεται στις γυναικες. Αφου βρε κοριτσια δεν μπορειτε γιατι εφαρμοζετε την τακτικη θα τα φτιαξω με καποιον για να ξεχασω τον προηγουμενο???? Γιατι να μην απευθυνεται σε γυναικες? Μπορει και παραμπορει! Αλλα με την προϋποθεση να μην υπαρχει παραθυρο επανασυνδεσης της παλιας σχεσης! :) Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 οπως εχει αποδειχθει δεν μπορει.Αλλα αυτο με το παραθυρο που λες μου το εξηγεις λιγο καλυτερα???? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 :lol::lol::lol: Παιδιά μην συγχυζεστε απλα επειδη δεν μπορω να σας αναλύσω όλη την ιστορία σας λέω ότι με όλα όσα πέρασα είμαι πάρα μα πάρα πολύ καλή μαζί του... Α κ τον χώρισα εχτες!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 αντε..περιμενουμε τωρα να σουρωσει και να ερθει κατω απο το μπαλκονι σου.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 ΑΑΑ αφού μολις τον χώρισα ήρθε κατα τις 3 το πρωί... Ε που θα πάει θα έρθει 1 2 3 ε κάποια στιγμή βαρεθεί...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 γιατιπως τον χωρισες?με σμς?η απο το τηλεφωνο? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Όχι είχαμε βγει για ένα ποτό χτες κ του τα ξαναείπα για 100στη φορά αυτά που νιώθω αλλά με ποιό άγριο ύφος αυτήν την φορα.. Δεν μπορώ να πω ως εκεινη την στιγμη κύριως.. Τελοσπάντων εγω εφυγα κ τον αφησα να πίνει κ αφού τελειωσε το πιοτο είπε να μου κάνει ερωτική εξομολογηση κατω απο το σπίτι μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 κριμα.. αλλα ετσι και του ξαναδωσεις ελπιδες θα εισαι για πολλες μπατσες:p :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Όχι δεν το ξανασκοπεύω...:) Μην με δείρεις...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 DIAVOLIN82 μας απαλλοτρίωσες.:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 DIAVOLIN82 μας απαλλοτρίωσες.:( Μα γιατι...???:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Διαβολίτσα πολύ κοινότοπος χωρισμός...:cry: Περιμέναμε κάτι πιο εμπνευσμένο από σένα! :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 +1 κι'απο μένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Το εφαγες το παιδι,θα τον κανει αλκολικο τωρα!:D 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Διαβολίτσα πολύ κοινότοπος χωρισμός...:cry: Περιμέναμε κάτι πιο εμπνευσμένο από σένα! :( Ζητώ συγνώμη από το κοινό μου αλλά εχω ξεμείνει από ιδέες παιδιά...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Ζητώ συγνώμη από το κοινό μου αλλά εχω ξεμείνει από ιδέες παιδιά...:p Ok σε συγχωρούμε αυτή τη φορά!Την επόμενη όμως πρόσεξε μη μας προδώσεις πάλι!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Τωρα το παιδι θα εχει πιει τα αντερα του, ολο το Βοσπορο!!!!!!!!! Και ταυτοχρονα θα τραγουδαει και το γνωστο ασμα: Ελπιζω να τρωει κιολας για να μη χαλασει το στομαχι του απο τα ξιδια!!!!!!!!! (Ρε τι μ@λ@κες κυκλοφορουν!!!!) (ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ!!!!) Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 αντε..περιμενουμε τωρα να σουρωσει και να ερθει κατω απο το μπαλκονι σου.. Ελπίζω να μην μένεις στον 1ο όροφο Diavolin γιατί τον βλέπω πάνω στο μεθύσι να προσπαθεί να σκαρφαλώσει... ΑΑΑ αφού μολις τον χώρισα ήρθε κατα τις 3 το πρωί... Ε που θα πάει θα έρθει 1 2 3 ε κάποια στιγμή βαρεθεί...:) Ευτυχώς πιάνουν και τα κρύα το ΣΚ (κάτι πήρε το μάτι μου για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα) επομένως τον βλέπω να σταματάει για λίγο καιρό την δράση του γιατιπως τον χωρισες?με σμς?η απο το τηλεφωνο? Το mms ξέχασες...:) Όχι είχαμε βγει για ένα ποτό χτες κ του τα ξαναείπα για 100στη φορά αυτά που νιώθω αλλά με ποιό άγριο ύφος αυτήν την φορα.. Δεν μπορώ να πω ως εκεινη την στιγμη κύριως.. Τελοσπάντων εγω εφυγα κ τον αφησα να πίνει κ αφού τελειωσε το πιοτο είπε να μου κάνει ερωτική εξομολογηση κατω απο το σπίτι μου... 1ο λάθος βγήκατε για ποτό που σημαίνει πως αυτός το πήρε ως ραντεβού, 2ο λάθος πήγατε σε δημόσιο χώρο που ότι και αν του έλεγες δεν θα μπορουσε να αντιδράσει και 3ο λάθος τον άφησες μόνο του να πίνει..... κριμα.. αλλα ετσι και του ξαναδωσεις ελπιδες θα εισαι για πολλες μπατσες:p +1 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Ενταξει ρε παιδια οτι εγινε εγινε,μην την κραζουμε ακομη την κοπελα. DIAVOLIN82 αντε με ενα καλο παιδι τωρα που να ταιριαζετε περισσοτερο! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts