Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

FREAK_OF_NATURE την Κυριακη βγηκαμε ρε συ.Ειχε λιγο κρυο και τοτε,αλλα πραγματικα δεν μας ενδιαφερε τπτ εκεινη την ωρα.Το κακο ειναι οτι θελει λιγακι να εχει τον ελεγχο,αλλα θα της το κοψω :)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε ναι ρε συ,αν δεν προσεξουμε την αρχη,θα παει ολη η συνεχεια χαλια :D

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ξεχασα να γραψω.Λοιπον,βγηκαμε,ηπιαμε ενα ποτακι τα ειπαμε,ολα μια χαρα.Αργοτερα πηγαμε μια βολτα και περπατησαμε πλαι στην παραλια μεχρι τον λευκο τον πυργο συγκεκριμενα..χεχε..!Ε σε καποια φαση,ηρθαμε πιο κοντα,επεσε ενα φιλι,και απο εκεινη την στιγμη ημαστε μαζι :) Μακαρι να κρατησει!

πωπω φιλε τι με θυμισες...εμεις καποτε μεχρι το μακεδονια palace ειχαμε παει..αλλα ηταν καλοκαιρι!!! :lol:

αντε με το καλο!!

Never Give Up:!:

Join friend!

johner ειναι καλο κοριτσι και σεμνο,αλλιως θα πηγαιναμε και εμεις μεσα :D

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

προσωπικα το μακεδονια palace το θεωρω πολυ σαλιαριστικο χοτελ.

Join friend!

Πρωτάρηδες... εγώ τις πάω κατευθείαν μέσα στο macedonia palace.http://sportakias.com/images/smilies/xarxar.gif

Στις βαλίτσες αναφέρεσαι,φαντάζομαι.

Δεν είναι δυνατόν αυτό που μου συμβαίνει!!! Λοιπόόόν, εγω που λέτε περνάω μια φάση που θέλω να έχω το κινητό μου κλειστό, τα τηλέφωνα κατεβασμένα, να κάθομαι σπίτι μου κ όταν θέλω να βγαίνω να βγαίνω μόνο με τους φίλους μου...Ο "φίλος" μου όμως δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό..Κλείνω πχ εγώ το κινητό έρχεται από το σπίτι μου κ από την δουλεία μου...Αν του φωνάξω κ θυμώσω τότε είναι που μπορεί να κοιμηθεί έξω από το σπίτι μου μέχρι το επόμενο πρωί... Πως του δίνουμε να καταλάβει ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ για όσο θέλω χωρίς να έχω αυτά τα περιστατικά...? :confused:

Κοιτα η αληθεια δυσκολευομαστε να σας καταλαβουμε σε τετοιες φασεις.Αλλα και εσυ δεν γινεται να τον αγνοεις ρε συ ολη μερα.Καταλαβαινεις οτι νιωθει χαλια κ αυτος.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δεν είναι δυνατόν αυτό που μου συμβαίνει!!! Λοιπόόόν, εγω που λέτε περνάω μια φάση που θέλω να έχω το κινητό μου κλειστό, τα τηλέφωνα κατεβασμένα, να κάθομαι σπίτι μου κ όταν θέλω να βγαίνω να βγαίνω μόνο με τους φίλους μου...Ο "φίλος" μου όμως δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό..Κλείνω πχ εγώ το κινητό έρχεται από το σπίτι μου κ από την δουλεία μου...Αν του φωνάξω κ θυμώσω τότε είναι που μπορεί να κοιμηθεί έξω από το σπίτι μου μέχρι το επόμενο πρωί... Πως του δίνουμε να καταλάβει ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ για όσο θέλω χωρίς να έχω αυτά τα περιστατικά...? :confused:

σε κρεμαω επι τοπου κιολας!!

τι θα πει θελεις να εχεις τα κινητα κλειστα και οταν θες να βγαινεις να βγαινεις μοοονο με τους φιλους σου???

πλακα με κανεις?

αν δεν τον θελεις τωρα και σου ειναι βαρος...χωριζεις..

Join friend!

τι θα πει θελεις να εχεις τα κινητα κλειστα και οταν θες να βγαινεις να βγαινεις μοοονο με τους φιλους σου???

πλακα με κανεις?

:lol: Γιατί με κρεμάς ρε Billako μου...? :cry: Αφού πληγώνεται το παιδί όταν του λέω ότι χωρίζουμε αποφάσισα να του λέω ότι θέλω να μείνω μόνη...!!! Δεν είμαι καλή...???:rolleyes:

Eλα ρε γτ να τον στειλεις?Τι σου εκανε?

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

αν ειναι αυτος που νομιζω θελει αποστολη (διωξιμο δλδ) :lol:

Join friend!

Επειδή ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΜΑΙ, γι'αυτό!!! :p Είμαι σ'έναν κόσμο δικό μου... Απλά είμαι ερωτευμένη με άλλον, ακόμα γμτ μου...:mad:

:lol: Γιατί με κρεμάς ρε Billako μου...? :cry: Αφού πληγώνεται το παιδί όταν του λέω ότι χωρίζουμε αποφάσισα να του λέω ότι θέλω να μείνω μόνη...!!! Δεν είμαι καλή...???:rolleyes:

ξεκαθαρισε το..

δε σε γουσταρω ρε φιλε

θαν πονεσει μια φορα,αλλα μετα θα περασει..το καθημερινο που εχει τωρα ειναι μαρτυριο σκετο

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αν ειναι αυτος που νομιζω θελει αποστολη (διωξιμο δλδ) :lol:

Έλα ποιον νομίζεις τον μεγάλο ή τον απο'δώ...?[/b]

ξεκαθαρισε το..

δε σε γουσταρω ρε φιλε

θαν πονεσει μια φορα,αλλα μετα θα περασει..το καθημερινο που εχει τωρα ειναι μαρτυριο σκετο

Γιατι δεν το έχω κάνει νομίζεις...? Αλλα μετα πινει κ φωνάζει κάτω απο το σπίτι μου...:mad:

ξεκαθαρισε το οσο ειναι νηφαλιος πως δεν σ αρεσουν αυτα τα καραγκιοζιλικια..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Γιατι δεν το έχω κάνει νομίζεις...? Αλλα μετα πινει κ φωνάζει κάτω απο το σπίτι μου...:mad:

και θα το κανει για πολλα χρονια ακομα..πιστεψε με..

προς γυναικες: οσο θα δινεται δικαιωματα αυτα θα παθενεται δυστηχως.

Join friend!

Αφού πληγώνεται το παιδί όταν του λέω ότι χωρίζουμε αποφάσισα να του λέω ότι θέλω να μείνω μόνη...!!! Δεν είμαι καλή...???:rolleyes:

:respect::respect::respect:

Απλά θεά!

Αγοράζεις ένα λευκό φανελάκι και γράφεις με μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο "ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ" ή "ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ" και του το δίνεις ως δώρο για τα x-mas..

πλακα με κανεις?

+1

...Δεν είμαι καλή...???:

Ειλικρινά αυτήν την ερώτηση την κάνανε και σε κάποια άλλη και έχασε κάτι λεφτάκια (βλέπε youtube-->rachel+moment of truth)

Επειδή ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΜΑΙ, γι'αυτό!!! :p Είμαι σ'έναν κόσμο δικό μου... Απλά είμαι ερωτευμένη με άλλον, ακόμα γμτ μου..

Κοίτα ούτε εγώ παντρεύομαι αλλά δεν χτυπιέμαι κιόλας..Απλά ξεκαθάρισε τι θες και κάντο..Με συνοπτικές διαδικασίες..

αν ειναι αυτος που νομιζω θελει αποστολη (διωξιμο δλδ)

Σιγά μην θέλει και φάλαγγα (έτσι γράφεται?)

Γιατι δεν το έχω κάνει νομίζεις...? Αλλα μετα πινει κ φωνάζει κάτω απο το σπίτι μου...

Πίνει κιόλας ε?!?Μια συνδρομή στους Ανώνυμους Αλκοολικούς και ένα τηλεφώνημα στο 100 να τον μάζεψει για διατάραξη κοινής ησυχίας και τότε θα δεις που θα σταματήσει να γίνεται όλο αυτό..

και θα το κανει για πολλα χρονια ακομα..πιστεψε με..

προς γυναικες: οσο θα δινεται δικαιωματα αυτα θα παθενεται δυστηχως.

+1 (επανήλθα το ξέρω)

ξεκαθαρισε το οσο ειναι νηφαλιος πως δεν σ αρεσουν αυτα τα καραγκιοζιλικια..

Και καλό θα ήταν να τονίσεις το γεγονός ότι γύρω σου μένουν και άλλα άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα να γίνονται αυτήκοοι μάρτυρες τέτοιων σκηνών...

:respect::respect::respect:

Απλά θεά!

Θεά επειδή του είπε ότι θέλει να μείνει μόνη της και όχι να χωρίσουν?!?:wacko:

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Επειδή ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΜΑΙ, γι'αυτό!!! :p Είμαι σ'έναν κόσμο δικό μου... Απλά είμαι ερωτευμένη με άλλον, ακόμα γμτ μου...:mad:

Καλα αφου εισαι με αλλον κολλημενη τοτε γιατι εμπλεξες μαζι του????????

ΟΕΟ?????

Δε πατε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello !

Toυλαχιστον να του το φερεις γλυκα οτι τελος και ως εδω ητανε!

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...