soublaki-3 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Μπισκοτάκι τα είπες όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Scotta, θέλει να της φέρεσαι με προσοχή...Αγαπή, φροντίδα και προδέρμ... Αλλιώς θα σου ξεφουσκώσει φίλε Scotta :eek:! :rotfl::rotfl::rotfl: ΧΑΧΑΧ αο Ετσι,παντα κυνικος ο Xourxoulitsos:rolleyes: :D [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Δεν πάω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά ο Scottas νομίζω ότι δε φταίει και τόσο. Τα δικαιώματα τα έχει δώσει η κοπελιά (να τη μπινελικώνει, να την εκβιάζει κλπ). Ή του έχει πολύ αδυναμία, ή τον αγαπάει πολύ ή μας πουλάει φούμαρα ο Scottas :p Να κάνω μια ερώτηση; Scottas, μπήκες σε ένα φόρουμ και ρωτάς συμβουλές για τη σχέση σου. Οκ, δεν το κατακρίνω. Κι εγώ αν χρειαστώ συμβουλή μπορεί να το γράψω. Αλλά, για σκέψου, αν η κοπέλα σου έκανε το ίδιο και ζητούσε συμβουλή από διάφορους... Τι θα έκανες; Θα την έσφαζες στο γόνα; :p Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 telos kalo ola kala;) tis eipa na xwrisoume gt me auta pou kaneis dn mporw na sunexisw kai ris edwsa kapoia epeixirimata gia na min paei stin kupro kai telika dn 8a paei;) Kanonisame na pame xalkidiki gia 4 meroules telika:p Otan tis eipa na xwrisoume arxise na klaiei kai elege pws pragmatika dn 8elei na xwrisoume kai oti magapaei:p (kakws tin pareksigisa telika) Filika NIkolas ;););) με προβληματιζεις... τι συμπεριφορα ειναι αυτη... δηλαδη απο εκει φαινεται ποσο σε αγαπαε; της λες να χωρισετε, την εκβιαζεις δηλαδη και αυτη καθεται... εγω στην θεση της χρυσε μου, θα σου ελεγα "στο καλο και να μας γραφεις..." και τι καταλαβες τωρα που δεν θα παει στην κυπρο;; νιωθεις περηφανος που τα καταφερες; τι να πω... αυτο παντως με το χωρισμο να το προσεξετε μερικοι, γιατι την ξερετε την ιστορια ε;; ειναι σαν τις παραιτησεις των υπουργων, που λενε συνεχεια οτι παραιτουνται και δεν το εννουν.. ενας πολιτικος ομως καποτε λεγεται οτι απαντησε σε καποιον υπουργο που ειπε οτι θα παραιτηθει: "κ. Χ, μην υποβαλλεται παραιτησεις τοσο συχνα, γιατι μπορει καμια φορα να γινουν δεκτες"!!!!!!!! :D προσεχε λοιπον κι συ, μην σου απαντησει αλλο πραγμα απο αυτο που θελεις καμια φορα και μεινεις με το χωριζουμε στο χερι... πως μπορειτε παντως μερικοι να λετε ευκολα χωριζουμε! απορω! την απορια αυτη κι εγω την εχω... πως γινεται να λες ετσι ευκολα χωριζω και να μην το εννοεις κιολας, να το λες για εκφοβισμο! ουτε μαρτυρας σε ανακριση να ειναι ο αλλος... :X Aυτο ειναι για εσενα ρε συ φιλε scottas "Τελος καλο ολα καλα" Δηλαδη της εκανες ψυχολογικο πολεμο κι "εκβιασμο" για να περασει το δικο σου (μεταξυ μας τωρα ετσι?) και τωρα(???) υποτιθεται οτι σου απεδειξε τι? Οτι σε αγαπαει? Ή οτι εχει ματια μονο για εσενα? Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα δεν σου απεδειξε τιποτα περισσοτερο απο το οτι την εχεις του χεριου της και οτι μπορεις να εκμεταλευεσαι την αδυναμια που σου εχει για να περναει το δικο σου. (Τα δυο παραπανω αποδυκνειονται με αλλους τροπους) Προσωπικα δεν μπορω να σου πω τιποτα περισσοτερο απο το οτι τετοιες μεθοθοι εκφοβισμου του αλλο (ποσο μαλλον οταν μιλαμε για την σχεση μας ρε συ) δεν οδηγουν σε τιποτα αλλο απο αδιεξοδα. Κι αργα ή γρηγορα θα βρεθουν μπροστα σας. Ο σκοπος ΔΕΝ αγιαζει -παντα- τα μεσα. συμφωνω απολυτα! cookie, και μαζι σου επισης!!! :) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Ρε Scotta, μήπως δεν σ' αγαπάει και αγαπάει το εργαλείο σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 telos kalo ola kala;) tis eipa na xwrisoume gt me auta pou kaneis dn mporw na sunexisw kai ris edwsa kapoia epeixirimata gia na min paei stin kupro kai telika dn 8a paei;) Kanonisame na pame xalkidiki gia 4 meroules telika:p Otan tis eipa na xwrisoume arxise na klaiei kai elege pws pragmatika dn 8elei na xwrisoume kai oti magapaei:p (kakws tin pareksigisa telika:O:O) Filika NIkolas Ευχομαι να καταλαβεις καποια στιγμη ποσο ασχημα συμπεριφερθηκες κ να αλλαξεις μυαλα πριν αλλαξει η κοπελα σου γιατι τοτε θα τρεχεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Ρε Scotta, μήπως δεν σ' αγαπάει και αγαπάει το εργαλείο σου; Ελπίζω να εννοείς την Audi του μπαμπά http://www.laymark.com/i/m/m084.gif http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Scotta, θέλει να της φέρεσαι με προσοχή...Αγαπή, φροντίδα και προδέρμ... Αλλιώς θα σου ξεφουσκώσει φίλε Scotta :eek:! Σίγουρα θα υπάρχει μια τρόμπα (?) εκεί κοντά.http://www.mplampla.gr/files/Trillian/prettywink.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 δλδ της ειπες "η δεν πας κυπρο ή χωριζουμε?" αυτη αρχισε να κλαιει να σου ορικιζεται πως ουτε τα χαλουμια στο μαρινοπουλο δεν θα ξαναδει,και εσυ σαν μεγαλοκαρδος που εισαι της εδωσες και αλλη ευκαιρια? και επιασε αυτο?????? @μαριο : αν ξαναπας εξω χωρις συνοδεια θα χωρισουμε....(επιασε?)χαχαχα :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 δλδ της ειπες "η δεν πας κυπρο ή χωριζουμε?" αυτη αρχισε να κλαιει να σου ορικιζεται πως ουτε τα χαλουμια στο μαρινοπουλο δεν θα ξαναδει,και εσυ σαν μεγαλοκαρδος που εισαι της εδωσες και αλλη ευκαιρια? και επιασε αυτο?????? @μαριο : αν ξαναπας εξω χωρις συνοδεια θα χωρισουμε....(επιασε?)χαχαχα Οπως λεει επιασε.... Καλα εσεις φλερταρετε και μεσα απο το φορουμ:wacko: στο σπιτι δεν μπορειτε να τα πειτε κατ ιδιan [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 το πουλαω το σπιτιιιιιιιιι κι οτι αγγιξες εσυ κι οτι κοιταξες εσυ κι οτι ζησαμε μαζιιιιιιιιιιιιι εκτελει το κομματι ατιμες γυναικες παντα μας ταλαιπωρειτε :ρ Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 το πουλαω το σπιτιιιιιιιιι κι οτι αγγιξες εσυ κι οτι κοιταξες εσυ κι οτι ζησαμε μαζιιιιιιιιιιιιι εκτελει το κομματι ατιμες γυναικες παντα μας ταλαιπωρειτε :ρ καλε μου billako, ποιο νοημα θα ειχε κι η δικη σας κι η δικη μας η ζωη αν δεν ταραιπωρουσαμε εμεις εσας κι εσεις εμας;; :rolleyes::rolleyes::O:O αφου δεν μπορουμε να το αποφυγουμε, τουλαχιστον ας το απολαυσουμε!!! :O:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 καλε μου billako, ποιο νοημα θα ειχε κι η δικη σας κι η δικη μας η ζωη αν δεν ταραιπωρουσαμε εμεις εσας κι εσεις εμας;; :rolleyes::rolleyes::O:O αφου δεν μπορουμε να το αποφυγουμε, τουλαχιστον ας το απολαυσουμε!!! :O:rolleyes: καθηγητριουλα?? προσεχε τι λες!!!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 καθηγητριουλα?? προσεχε τι λες!!!! but why???? :O:O:O:lol::lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Πως θα επιλέγατε ανάμεσα σε μια φίλη που την ξέρετε 4 περίπου χρόνια,έχει στόχους για τον εαυτό της (διαβάσματα,Erasmus,μεταπτυχιακά),και ξαφνικά βλέπετε μια απλότητα που την διακρίνει σε διάφορα πράγματα (και ενώ αυτό παλιά περνούσε απαρατήρητο τώρα είναι sexy) και μεταξύ μιας γλυκιάς χυμώδους συναθλήτριας στο τένις,πιο χαλαρή σίγουρα αλλά σχεδόν άγνωστη σαν προσωπικότητα (βαριέμαι να περιγράφω ποιος είμαι και τι κάνω,πολύ περισσότερο όταν ακούω την άλλη και θέλω απλά να πηδήξω).Με ποια θα μου κοστίσει λιγότερο να ασχοληθώ..; 1)Δεν τίθεται ζήτημα ομορφιάς,και οι δυο είναι κοντά στα γούστα μου. 2)Έχω περίπου τις ίδιες πιθανότητες να κάνω κάτι με μια από τις δυο. 3)Γράψτε με επιχειρήματα,ρωτήστε ότι θέλετε.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Ψηφιζω υπερ της συναθλητριας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Και τις δυο, αφου εχεις και τις ιδιες πιθανοτητες...φροντισε ομως να εισαι καπως διακριτικος μην το μαθει η φιλη οτι νταραβεριζεσαι και με αλλη... την τενιστρια παιζει και να μην την πειραξει, ισα ισα θα σε βρισκει πιο σεξυ που θα εχεις παρε δωσε και με αλλες. Καλα τωρα ειναι σοβαρες ερωτησεις αυτες;;;;:wacko: Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Και τις δυο, αφου εχεις και τις ιδιες πιθανοτητες...φροντισε ομως να εισαι καπως διακριτικος μην το μαθει η φιλη οτι νταραβεριζεσαι και με αλλη... την τενιστρια παιζει και να μην την πειραξει, ισα ισα θα σε βρισκει πιο σεξυ που θα εχεις παρε δωσε και με αλλες. Καλα τωρα ειναι σοβαρες ερωτησεις αυτες;;;;:wacko: Lol, κρίμα, και το ξεκίνησες καλά :p tsatsos_21, μα τι τσάτσος είσαι. Π**α τη συναθλήτρια, την άλλη κράτα την π****οκαβάτζα, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί μια Dr. http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Πως θα επιλέγατε ανάμεσα σε μια φίλη που την ξέρετε 4 περίπου χρόνια,έχει στόχους για τον εαυτό της (διαβάσματα,Erasmus,μεταπτυχιακά),και ξαφνικά βλέπετε μια απλότητα που την διακρίνει σε διάφορα πράγματα (και ενώ αυτό παλιά περνούσε απαρατήρητο τώρα είναι sexy) και μεταξύ μιας γλυκιάς χυμώδους συναθλήτριας στο τένις,πιο χαλαρή σίγουρα αλλά σχεδόν άγνωστη σαν προσωπικότητα (βαριέμαι να περιγράφω ποιος είμαι και τι κάνω,πολύ περισσότερο όταν ακούω την άλλη και θέλω απλά να πηδήξω).Με ποια θα μου κοστίσει λιγότερο να ασχοληθώ..; 1)Δεν τίθεται ζήτημα ομορφιάς,και οι δυο είναι κοντά στα γούστα μου. 2)Έχω περίπου τις ίδιες πιθανότητες να κάνω κάτι με μια από τις δυο. 3)Γράψτε με επιχειρήματα,ρωτήστε ότι θέλετε.:) δεν μας ειπες κατι σημαντικο.. να κανεις σχεση θελεις ή να πηδηξεις?:O :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Hello again!Επιστρεφω στο θεματακι που εγραψα προχθες.Της προτεινα την Κυριακη το βραδυ να πηγαιναμε 4 μερες καπου οι δυο μας διακοπες.Μου ειπε να δω για τιμες κτλ και να της πω.Χθες το εκανα και το βραδακι που μιλαγαμε αρχισε να μου λεει οτι εχει κατι γνωστους εκει που θα παμε κι οτι μπερδευεται πολυ το πραγμα μεταξυ μας και δεν θελει να μου δινει ελπιδες και μηπως πηγαιναμε με χωριστα δωματια.Της ειπα οτι το μονο που ηθελα ηταν 4 μερες μαζι της και τιποτα αλλο κι αυτη το εκανε Μεσανατολικο.Με ξενερωσε εντελως οπως καταλαβατε και της ειπα οτι δε θα καθομαι να παρακαλαω για να περασουμε καλα και δεν εχει διακοπες. Μου φαινεται οτι πληρωνω τα σπασμενα του αλλου και δε μ'αρεσει καθολου και θα το τελειωσω το θεμα.. ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 δεν μας ειπες κατι σημαντικο.. να κανεις σχεση θελεις ή να πηδηξεις?:O Νομίζω το ξεκαθάρισε (βαριέμαι να περιγράφω ποιος είμαι και τι κάνω,πολύ περισσότερο όταν ακούω την άλλη και θέλω απλά να πηδήξω) Είναι λίγο μπερδεμένο, ίσως λόγω κ****ς κατά τη συγγραφή του μηνύματος :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ε τοτε την συναθλητρια...who gives a $ for her personality :p αν και αυτη κατα κει το παει, τοτε τι το κουραζεις.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 δεν μας ειπες κατι σημαντικο.. να κανεις σχεση θελεις ή να πηδηξεις?:O Καμιά δεν είναι μόνο για πήδημα,δυστυχώς:O Νομίζω το ξεκαθάρισε Είναι λίγο μπερδεμένο, ίσως λόγω κ****ς κατά τη συγγραφή του μηνύματος :p Ρε θεέ,εννοώ ότι τα πρώτα ραντεβού γνωριμίας είναι μια τραγικότητα,που να κάθεσαι και να συζητάς τώρα,είναι και λιγομίλητη,φάκατα. (Δεν έχει κάποια υστέρηση,λιγομίλητη είπα:p) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ε τοτες προσπαθεις και με τις δυο και οποια προλαβει :p :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Λιγομίλητη; Καλά πόσα + έχει πια? http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts