Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάλι έξω έπεσες..... sorry

Μα δεν προσπαθώ να "μαντέψω" το λόγο της άποψης σου. Δικαίωμά σου είναι να έχεις αυτή την γνώμη,απλά υπέθεσα. :)

andreasarc, εννοείτε ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να δείξει το τι αισθάνεται για κάποιο πρόσωπο. Και αυτό είναι η μαγεία της όλης υπόθεσης: ο καθένας "μάχεται" με τα "όπλα" που έχει μάθει να "χειρίζεται

+1 :)

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Δεν ξέρω πόσα από τα πολλά που χάνω μπορείς να απαριθμήσεις, αλλά σίγουρα μπορώ να σου απαριθμήσω οτι κερδίζω περισσότερα!!;) ;)

θα ηθελα τα απαριθμησεις ..

Τουλαχιστον για να αποδειξεις σε ολους εμας τους κολλημενους ποσο χαμηλο δεικτη νοημοσυνης εχουμε που ποναμε οταν χανουμε απο διπλα μας αυτον που ζησαμε μαζι του ενα μεγαλο κομματι της ζωης μας..

και αν μη τι αλλο παλευουμε μεχρι τελευταια στιμη για να αλλαξουμε την οποια ασχημη πορια εχει παρει η ιστορια του καθενα μας ξεχωριστα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος ..

υπαρχει δυνατη θεληση!!

θα ηθελα τα απαριθμησεις ..

Τουλαχιστον για να αποδειξεις σε ολους εμας τους κολλημενους ποσο χαμηλο δεικτη νοημοσυνης εχουμε που ποναμε οταν χανουμε απο διπλα μας αυτον που ζησαμε μαζι του ενα μεγαλο κομματι της ζωης μας..

και αν μη τι αλλο παλευουμε μεχρι τελευταια στιμη για να αλλαξουμε την οποια ασχημη πορια εχει παρει η ιστορια του καθενα μας ξεχωριστα..

Φίλε μου σε καμια περιπτωση δεν υπονοω οτι έχετε μειωμενη νοημοσύνη. Απλά διαφορετική άποψη....

Φίλε μου σε καμια περιπτωση δεν υπονοω οτι έχετε μειωμενη νοημοσύνη. Απλά διαφορετική άποψη....

Αρχικα ειμαι κοριτσακι!:O

Και δευτερον δεν μου απαντησες ???

Θα ηθελα να μου πεις πια ειναι αυτα τα τοσα πολλα που κερδιζεις??

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

μου φαινεται βγηκαμε λιγο εκτος...

ενταξει δεν θα τα βαλουμε με τον Αντρεα...ο καθενας εχει την αποψη του και εμεις την ακουμε.

αλλοι αγαπανε και αλλοι δεν αγαπανε...ή δεν θελουν να αγαπησουν...εμεις οτι και να γινει θα αγαπαμε!!

Never Give Up:!:

Join friend!

μου φαινεται βγηκαμε λιγο εκτος...

ενταξει δεν θα τα βαλουμε με τον Αντρεα...ο καθενας εχει την αποψη του και εμεις την ακουμε.

αλλοι αγαπανε και αλλοι δεν αγαπανε...ή δεν θελουν να αγαπησουν...εμεις οτι και να γινει θα αγαπαμε!!

το θεμα ειναι τι ?

το παρελθον ή το μελλον?:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

το θεμα ειναι τι ?

τι παρελθον τι μελλον...ολα τα ιδια ειναι :p

κοιταμε μπροστα,να περασουμε καλυτερα,να διωρθοσουμε τα λαθη μας πρωτα εμεις κι επειτα να πεσουμε στην ιδια παγιδα...

Join friend!

Αρχικα ειμαι κοριτσακι!:O

Και δευτερον δεν μου απαντησες ???

Θα ηθελα να μου πεις πια ειναι αυτα τα τοσα πολλα που κερδιζεις??

Sorry έλλιψα για λίγο....

Το οτι έχεις την απόλυτη ελευθερία να κάνεις ότι γουστάρεις σου λέει κάτι;

Σήμερα μπορεί να θέλω να πάω με την Α και αύριο με τη Β, μπορείς να το κάνεις αυτό σε μια σχέση;

Εχω πολλάαααααα ακόμα....

Μου κάνει λίγο επιτηδευμένος ο κυνισμός σου! Χωρίς παρεξήγηση πάντα....

Μμμμ.... τι εννοείς ακριβώς;

το θεμα ειναι τι ?

Τον εαυτό μας καλύτερα.....

Σήμερα μπορεί να θέλω να πάω με την Α και αύριο με τη Β, μπορείς να το κάνεις αυτό σε μια σχέση;

σιγουρα ειναι μια προταση ελευθεριας να εισαι σημερα με την α αυριο με την β κοκ..αλλα πιστευω οτι δεν σε καλυπτει αυτο..

δεν ειναι το ιδιο..καποια στιγμη εχεις αναγκη εναν ανθρωπο διπλα σου...που να σε συμπληρωνει...

μαλλον δεν βρηκες κατι τετοιο...

Join friend!

σιγουρα ειναι μια προταση ελευθεριας να εισαι σημερα με την α αυριο με την β κοκ..αλλα πιστευω οτι δεν σε καλυπτει αυτο..

δεν ειναι το ιδιο..καποια στιγμη εχεις αναγκη εναν ανθρωπο διπλα σου...που να σε συμπληρωνει...

Με καλύπτει και με το πολύ παραπάνω μάλιστα... κι αν δεν με καλύψει, υπάρχει και η Γ...:) :) :) :)

Ti εννοείς να με συμπληρώνει; δε νομίζω οτι έχω ανάγκη κάτι τέτοιο....

Με καλύπτει και με το πολύ παραπάνω μάλιστα... κι αν δεν με καλύψει, υπάρχει και η Γ...:) :) :) :)

Ti εννοείς να με συμπληρώνει; δε νομίζω οτι έχω ανάγκη κάτι τέτοιο....

να βρεις το αλλο σου μισο εννοω :)

Join friend!

Classic discussion!

Αυτή την συζήτηση θα την έχω κάνει και χίλιες φορές με την παρέα μου...

Η αλήθεια είναι πως οι δύο απόψεις που εκφράζουν οι andreas και ο bilakosss, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Κανείς δεν έχει δίκιο και κανείς δεν έχει άδικο. Απλά έχουν διαφορετική οπτική γωνία. Διαφορετικά θέλω και προτεραιότητες και, γενικά, διαφορετική προσωπικότητα.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι "φτιαγμένοι" για να είναι με έναν άνθρωπο, να ζούνε την ερωτική τους ζωή με ένα άτομο (μονογαμικά, αν θέλετε) και υπάρχουν και οι αντίθετοι, εκείνοι που κουράζονται και μόνο στην σκέψη της διαρκούς σχέσης με ένα μόνο άτομο.

Όσες φορές έχω κάνει την συζήτηση αυτή με τους φίλους μου στα ίδια έχουμε καταλήξει: Οι μισοί συμφωνούν με τη μία οι άλλοι μισοί με την άλλη άποψη. Και αυτό συμβαίνει πολύ απλά επειδή οι άνθρωποι σε αυτά τα θέματα είναι διαφορετικοί και μάλιστα πολύ.

Άλλοι την βρίσκουν με τα ολονύκτια τηλεφωνήματα και τις μεγάλες βόλτες στην παραλία άλλοι θέλουν να πάνε στο club και να παίξουν "το παιχνίδι". Άλλοι θέλουν να βρουν "το ταίρι" τους που θα τους καλύπτει ολοκληρωτικά (και στην προσπάθειά τους ξεχνάνε δυστυχώς πολλές φορές να ζήσουν τις στιγμές που πολύ πιθανόν να μην είναι αυτό που περίμεναν...αλλά είναι σημαντικές όταν τις θυμούνται αργότερα) και άλλοι δεν θέλουν να φτιάξουν τέτοιες αναμνήσεις, θέλουν μονάχα να καλύψουν άλλες ανάγκες (και στην προσπάθειά τους ξεχνάνε πως μέρος του παιχνιδιού δεν είναι μόνο το σεξ αλλά ολόκληρη η διαδικασία του φλερτ, της αναστάτωσης που σε κρατάει ξύπνιο το βράδυ και η αγωνία για το τηλέφωνο που...δεν χτυπάει το ρημάδι)

Βέβαια τίποτα δεν αποκλείει την μεταπήδηση από την μία κατηγορία στην άλλη.

Προς τους εκφραστές και των δύο "κατηγοριών": Και οι δύο καταστάσεις έχουν "να δώσουν" και να μας μάθουν πράγματα τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους. Μην θεωρείτε όμως δεδομένο πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ψάχνουν το παιχνίδι αυτό κάθε βράδυ και σε διαφορετικό bar ή οτι πρέπει ντε και καλά όλοι να βρούνε το ταίρι τους.

Αυτό πιστεύω εγώ, anyway ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δεν αισθάνομαι καθόλου μισός:) :)

skeftesai kapote na pantreuteis?

an pantreuteis tha tin keratwneis tin gynaika sou, swsta?

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

εγω προσφατα ειχα μια σχεση που τελικα την χαλασα εγω ο βλακας...:( και μετα απο 2εβδομαδες περιπου που την εστειλα μνμ μπας και γινει τπτ ξανα...αλλα τπτ.

την λεω παμε για κανα καφε κ.τ.λ

και μου λεει.θα ρωτησω το αγορι μου και θα σου πω...

πω πω πικρα........................................................................:( :(

ετσι ειναι αυτα

KeepWalking

Φίλε gazofon αν επιτρέπεται πόσο χρονών ήταν αυτή (κ εσύ);

θελω να πιστευω απο 21 και κατω...

αχ.......:love:

Join friend!

το λες και ανωριμοτητα αλλα και παλι ειναι to much!!

Αντιδραση ειναι θιγμενου εγωισμου ...μερες μετρα και θα δεις ..! ειμαι σιγουρη..

τι στο καλο στη τσεπη τον ειχε ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

το λες και ανωριμοτητα αλλα και παλι ειναι to much!!

Αντιδραση ειναι θιγμενου εγωισμου ...μερες μετρα και θα δεις ..! ειμαι σιγουρη..

τι στο καλο στη τσεπη τον ειχε ?

ε το κανουν καποιες αυτο...σιγα..πρωτη φορα το ακους??

Join friend!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...