george_mech Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Αυτό το ''...απο εκεί που δεν το περιμένεις...'' παιδιά ξαναπέστε το...Κάτι τέτοιο μου συνέβη και εμένα και τα είδα όλα!:w00t: :happy: :happy: :love: mario_fit σ'ευχαριστώ και εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Thanks rose_9 και garfield :) έχετε δίκιο http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 i walk this empty street down the road of broken dreams where the city sleeps and i am the only one and i walk alone auto ta lei ola meta apo 3 mines istoria m e afise grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 σημερα κλεινω μηνα!!!! ειμαι πολυ ευτυχεις! ελπιζω καθε μηνα και καλυτερα!! :love: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 οποτε πρεπει να την γνωρισεις καλυτερα....εχεις σκεφτει κατι? ερχεται και η γιορτη του Βαλεντινου! :love: Ναι έρχεται,αλλά δε σκέφτηκα κάτι μεχρι τώρα.Για ρίχτε καμιά καλή ιδέα guys!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Eυχαριστώ πολύ Πένυ μου!:) Billakos να ζήσετε και να τους πολλαπλασιάσετε (τους μήνες εννοώ :p ) Ελα λίγο και στο μσν κανα βραδάκι να μας τα πεις και πιο αναλυτικά.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 ευχαριστω garfielf!! θα περασω και απο εκει αντιμετοπιζω ενα προβληματακι αυτες τις μερες.....(με το msn) :( mitsos: δεν ξερω βρε παλικαρι μου τι θα κανουμε...αν εχεις κατι στο νου σου πες μου με πμ γιατι μπορει να μας παρακολουθουν! :shifty: αν και κατι σκεφτομαι...αλλα....δεν ξερω...θα δειξει. ;) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Είναι κακό να καψουρεύεσαι 2 βδομάδες πριν μπεις φαντάρος;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Ναι.....:p seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Και αν είναι δύσκολο να έρχεται να σε βλέπει στις εξόδους και στις άδειες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Τότε μάλλον είναι λίγο σκούρα τα πράγματα... Αλλά για όλα τα πράγματα υπάρχει τρόπος, δε νομίζεις? ;) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Δύσκολα λέω εγώ...Είναι λίγο μικρούλα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Είναι κακό να καψουρεύεσαι 2 βδομάδες πριν μπεις φαντάρος;;; ξερεις ποτε ειναι κακο? οταν καψουρευεσαι και μετα τρως την πατατα.....και να δεις τι ωραια πατατα ειναι.δεν πεφτεις απο τα συννεφα απλα..αλλα και ολη η γη στο κεφαλι σου. και μετα το αλλο κακο ειναι οτι καποια πραγματα παρεξηγουνται και δεν πιστευει ο ενας τον αλλον.και ας υπαρχει αγαπη. και ρωταω εγω τωρα,οταν αγαπας τον/την αλλον/η και γινει κατι...δεν μπορεις εστω και μια φορα να τον/την πιστεψεις? και ειναι σωστο να χωρισεις αδικημενα? και πειτε μου και το αλλο...τις διαφορες ηλικιων εχετε με τις σχεσεις σας? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 ξερεις ποτε ειναι κακο? οταν καψουρευεσαι και μετα τρως την πατατα.....και να δεις τι ωραια πατατα ειναι.δεν πεφτεις απο τα συννεφα απλα..αλλα και ολη η γη στο κεφαλι σου. και μετα το αλλο κακο ειναι οτι καποια πραγματα παρεξηγουνται και δεν πιστευει ο ενας τον αλλον.και ας υπαρχει αγαπη. και ρωταω εγω τωρα,οταν αγαπας τον/την αλλον/η και γινει κατι...δεν μπορεις εστω και μια φορα να τον/την πιστεψεις? και ειναι σωστο να χωρισεις αδικημενα? και πειτε μου και το αλλο...τις διαφορες ηλικιων εχετε με τις σχεσεις σας? Η αγάπη δέν είναι αρκετή για να κρατήσει μία σοβαρή σχέση. Πολύ βασική προυπόθεση είναι να υπάρχει ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Αν δέν πιστεύει ο ένας τον άλλον, τότε φίλε μου πρέπει να ψάξεις και να βρείς τις βαθύτερες αιτίες που συμβαίνει αυτό....Κάποιες φορές οι παρεξηγήσεις μπορεί να γίνουν και η αιτία να βάλετε καλύτερες βάσεις στη σχέση σας.... Εγώ έχω διαφορά ηλικίας με το αγόρι μου...είναι μικρότερος....οφείλω να ομολογήσω ότι στην αρχή με προβλημάτισε πάρα πολύ...με κάνει όμως να νοιώθω τόσο ξεχωριστή γι αυτόν που σιγά σιγά με βοηθάει να το ξεπεράσω... Συζητώντας το με ένα φίλο (ομοιοπαθή :) ) μου είπε κάτι που είχε διαβάσει : "Η ηλικία δέν σε προστατεύει από την αγάπη, η αγάπη όμως, μέχρι ενός σημείου, σε προστατεύει από την ηλικία". http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Κάποιες φορές οι παρεξηγήσεις μπορεί να γίνουν και η αιτία να βάλετε καλύτερες βάσεις στη σχέση σας.... αυτο θα δειξει...δεν μπορεις να το ξερεις..αν ο/η αλλος/η δεν μπορει να δεχτει την απαντηση ή δικαιολογια του αλλου. αλλα αν συνεχισει...σιγουρα θα ειναι καλυτερα πιστευω. Εγώ έχω διαφορά ηλικίας με το αγόρι μου...είναι μικρότερος....οφείλω να ομολογήσω ότι στην αρχή με προβλημάτισε πάρα πολύ...με κάνει όμως να νοιώθω τόσο ξεχωριστή γι αυτόν που σιγά σιγά με βοηθάει να το ξεπεράσω... Συζητώντας το με ένα φίλο (ομοιοπαθή :) ) μου είπε κάτι που είχε διαβάσει : "Η ηλικία δέν σε προστατεύει από την αγάπη, η αγάπη όμως, μέχρι ενός σημείου, σε προστατεύει από την ηλικία". και μενα η κοπελα μου ειναι λιγο μεγαλυτερη απο μενα..αλλα το τελευταιο πραγμα που θα με προβληματιζε θα ηταν η ηλικια... ενω υπαρχουν τοσα αλλα συστατικα για να υπαρξει καλη χημεια..η ηλικια κατα την δικη μου γνωμη ειναι δευτερευον. γιατι οταν καψουρευτεις και αγαπησεις...δεν κοιτας οχι ηλικια...αλλα ο/η συντροφος σου μπορει να μην εχει μυτη..και εσυ να καιγεσαι για εκεινον/η Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Εγώ είμαι λίγο μεγαλύτερος... έχουμε διαφορά 9 χρόνια :O http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Εγώ είμαι λίγο μεγαλύτερος... έχουμε διαφορά 9 χρόνια :O ευγε! μηπως ντρεπεσαι? εγω εχω 6 χρονια διαφορα. αντε επειδη σε συμπαθω 6,5 :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 ego me ton kalo mou exoume 16 meres 6 mhnes kai duo xronia diafora.... aytos einai megaluteros :p :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 πειράζει που έχω αρχίσει να πίνω σαμπούκα από τη 1 το μεσημέρι;;;:cry: :heat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 πειράζει που έχω αρχίσει να πίνω σαμπούκα από τη 1 το μεσημέρι;;;:cry: :heat: Οχι μωρε νταξ'!:happy: :p Στα ουισκια μην το γυρισεις και τα ανακατεψεις!!!:D Κι εμενα ειναι 2χρονια μεγαλυτερη η κοπελα μου,αλλα απο οτι μυ εχει εξομολογηθει οταν ειμαστε μαζι αισθανεται οτι εγω ειμαι πιο "μεγαλος". Με την εννοια οτι της "βγαζω" μια ασφαλεια,σιγουρια κτλ κτλ. Πολυ σημαντικο σε μια σχεση ειναι και ----> Ε.Ε....(Περαν απο οσα εχουν προαναφερθει και ειναι πολυ σωστα) Και δεν μιλαω για την Ευρωπαικη Ενωση.:p Μιλαω για Επικοινωνια και Εμπιστοσυνη. Ειναι σημαντικο να ξερεις οτι Επικοινωνεις με το ταιρι σου. Οτι κατανοει αυτα που του λες και δεν εχει κλειστα τα "αυτια'' του,οντας προσκωλυμενος στα δικα του μονο πιστευω και θελω. Και εμπιστοσυνη (την οποια φυσικα την κερδιζεις), μιας και σιγουρα θα βρεθουν και "τριτοι" και διαφορες καταστασεις που μπορει να δημιουργησουν ριξη στην σχεση. (Επακολουθο-Γι'αυτο και κατα την ταπεινη μου γνωμη οι πολλες ζηλιες ειναι αρνητικο και μονο σε μια σχεση...) http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 ευγε! μηπως ντρεπεσαι? εγω εχω 6 χρονια διαφορα. αντε επειδη σε συμπαθω 6,5 :p Όχι βέβαια, γιατί να ντρέπομαι; τη φυλακή τη γλυτώνω οπότε... :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 εμενα ειτε θελει να με φαει ειτε δεν θελει....μια συνδεσουλα θα την κανουμε! :p Εμείς την κάναμε :p έτσι ξεκίνησαν όλα δηλαδή :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Εμείς την κάναμε :p έτσι ξεκίνησαν όλα δηλαδή :p ναι ε? πρωτοτυπο! τελικα οι καλυτεροι ερωτες ειναι και οι απροοπτοι! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 πιστεύετε στον κεραυνοβόλο έρωτα? Εμένα πάντως μου έχει συμβεί για πρώτη φορά στη ζωή μου με την σχέση που έχω τώρα. Από τα πρώτα λεπτά που συναντηθήκαμε ένοιωσα ότι θα είμαστε μαζί... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 ναι ναι ειναι αυτο που λεμε ερωτας με την πρωτη ματια! και εγω το ιδιο ενοιωσα και πραγματικα ηταν πολυ ωραια αισθηση...αχ................ Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts