Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα γράψω κάτι που το ένιωσα πολύ καλά σήμερα...

Το έχω βάλει και στην υπογραφή μου παλιότερα και το έχω ακούσει σε ραδιοφωνικο σταθμό...

Η μεγαλύτερη διαστροφή στον έρωτα είναι...

να κυνηγάς αυτό που σε πληγώνει

και να πληγώνεις αυτό που σε κυνηγάει...

:( :worry:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Woyduli μ'έχεις καλύψει απόλυτα....

Μαζί κι εσύ Πετρο μ' αυτό.

Η μεγαλύτερη διαστροφή στον έρωτα είναι...

να κυνηγάς αυτό που σε πληγώνει

και να πληγώνεις αυτό που σε κυνηγάει...

Δεν ήξερα πως να εκφράσω ακριβώς αυτά που ήθελα να πω.

Πείτε μου κάτι παιδιά. Πιστεύετε οτι ο πραγματικός έρωτας- αγάπη δε χάνεται ποτέ , ή ακόμα κι αν χαθεί θα υπάρξει μια στιγμή που αυτοί που είναι φτιαγμένοι για να είναι μαζί θα ξαναεννοθούνε? Θέλω να το ελπίζω πάντως, για να μη κάνω διαρκώς τη σκέψη οτι οτι ίσως ''δίνομαι" σε΄λάθος πράγματα. Αυτά τα νομίζω, που έλεγε κι ο wouduli.

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.

εγω πιστευω οτι απο την στιγμη που υπαρχει αγαπη...εστω και αν χωρισουν μπορουν να ξαναενωθουν...καποιοι αλλοι ειναι που δεν το πιστευουν και ριχνουν μαυρη πετρα πισω!

αλλα η αγαπη δεν χανεται ποτε!! και το πιστευω!

το οτι δινεσαι σε λαθος ανθρωπους..το καταλαβαινεις μετα απο καιρο...που οταν βρεις αυτο που σου ταιριαζει θα νοιωσεις super power!

Never Give Up:!:

Join friend!

θα υπάρξει μια στιγμή που αυτοί που είναι φτιαγμένοι για να είναι μαζί θα ξαναεννοθούνε?

Το πιστεύω αυτό elen82...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ο έρωτας είναι πολύ ωραίος γιατί αδυνατίζεις.

Πλάκα πλάκα, απο τον έρωτα σου κόβεται η όρεξη και χάνεις τα κιλάκια τσακ μπαμ!

Βεβαίως δε μου συμβαίνει πλεον καθότι παντρεύτηκα τον Μεγάλο μου Ερωτα, καναμε και δυο κούκλες, αλλά θυμαμαι στην π.Χ. εποχή μας, δέκα κιλά ειχα χάσει σ' ενα μηνα χωρίς να το καταλαβω.

Μεχρι βρε παιδιά, που νηστική σχεδόν 3 μερες, έβλεπα τη ρωσική, πήγαινα να τη δοκιμάσω, πεταγοταν το προσωπο του μπροστα μου κ μου κοβόταν αυτοματα η όρεξη.

Στον στρατό? Εκεί να δείτε!!! Πετσι και κόκκαλο έμεινα σε μια βδομαδα μέσα. Απεργία πεινας.

Πάνε αυτά τώρα.. Στρουμπούλεψα κι ησύχασα. Και τη ρωσική πλέον την τρώω με το κουτάλι.

Ερωτα λοιπον (με την έννοια του καρδιοχτυπίου, του ραντεβου κλπ)μετά απο είκοσι σχεδόν χρονια, δε μπορώ να πω ότι έχουμε, αλλά απο αγάπη, περισσεύει...:)

Ηρεμία στο θέμα από χτες το βράδυ...

Μας τελείωσε ο έρωτας...;

Θα μου πείτε τώρα, αυτό είναι θέμα που φυσιολογικά έχει περισσότερη κίνηση τη νύχτα...

Ηρεμία στο θέμα από χτες το βράδυ...

Μας τελείωσε ο έρωτας...;

Θα μου πείτε τώρα, αυτό είναι θέμα που φυσιολογικά έχει περισσότερη κίνηση τη νύχτα...

:lol: Καλό Πέτρο!

Ο έρωτας δεν έχει ώρες. Το νιώθεις επί 24ώρου βάσεως. :D

Κι εγώ είμαι ερωτευμένος... με τη ζωή. :lol:

Πάντως δεν έχει και πολύ καιρό που τα βέλη του Έρωτα πέρασαν ξυστά από δίπλα μου. Μου φαίνεται πως θέλει εξάσκηση για καλύτερο σημάδι! :rolleyes: :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Πιστεύετε οτι ο πραγματικός έρωτας- αγάπη δε χάνεται ποτέ , ή ακόμα κι αν χαθεί θα υπάρξει μια στιγμή που αυτοί που είναι φτιαγμένοι για να είναι μαζί θα ξαναεννοθούνε? Θέλω να το ελπίζω πάντως, για να μη κάνω διαρκώς τη σκέψη οτι οτι ίσως ''δίνομαι" σε΄λάθος πράγματα.

Elen82 νομιζω οτι εδω κολλαει μια φράση απο την Μήδεια του Ευρυπίδη: "αυτά που ήταν για να γίνουν δεν έγιναν ποτε, και αυτά που γίνονται δεν ήταν για να γίνουν.... τώρα σιωπή...."

Πάντως η αλήθεια ειναι οτι τα καλυτερα ειναι αυτα που ακομα δεν εχουν ερθει, για αυτο τα ματια μας δεκατεσσερα να τα δουμε και να τα εκτιμησουμε για να μην χασουμε το τραινο.

o dikos mou o dromos exei xronia dialeksei tin odo "grafei monos" epikindini leksi o dikos mou o dromos den mou deixnei mia stegi, gia agapi mou dinei mia valitsa sto xeri...

:lol: Καλό Πέτρο!

Ο έρωτας δεν έχει ώρες. Το νιώθεις επί 24ώρου βάσεως. :D

Κι εγώ είμαι ερωτευμένος... με τη ζωή. :lol:

Πάντως δεν έχει και πολύ καιρό που τα βέλη του Έρωτα πέρασαν ξυστά από δίπλα μου. Μου φαίνεται πως θέλει εξάσκηση για καλύτερο σημάδι! :rolleyes: :lol:

Απλώς τη νύχτα είναι διαφορετική η διάθεση...

Αυτή την ώρα, και μάλιστα αν είσαι στη δουλειά όπως εγώ αυτή τη στιγμή, με τον κάθε ένα να σε ζαλίζει... δεν μπορείς να ξεφύγεις, να ταξιδέψει το μυαλό...

Ενώ το βράδυ... είναι αλλιώς...

Απλώς τη νύχτα είναι διαφορετική η διάθεση...

Αυτή την ώρα, και μάλιστα αν είσαι στη δουλειά όπως εγώ αυτή τη στιγμή, με τον κάθε ένα να σε ζαλίζει... δεν μπορείς να ξεφύγεις, να ταξιδέψει το μυαλό...

Ενώ το βράδυ... είναι αλλιώς...

Μου έχει τύχει Πέτρο και πολύ απλά αδιαφορούσα. :lol:

Ήμουν σε άλλες συχνότητες. :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

εγω πιστευω οτι απο την στιγμη που υπαρχει αγαπη...εστω και αν χωρισουν μπορουν να ξαναενωθουν...καποιοι αλλοι ειναι που δεν το πιστευουν και ριχνουν μαυρη πετρα πισω!

αλλα η αγαπη δεν χανεται ποτε!! και το πιστευω!

το οτι δινεσαι σε λαθος ανθρωπους..το καταλαβαινεις μετα απο καιρο...που οταν βρεις αυτο που σου ταιριαζει θα νοιωσεις super power!

Εγώ απο την άλλη πιστεύω ότι για να χωρίσανε κάτι δεν πήγαινε καλά,οπότε και να ξαναεπανασυνδεθούνε αυτό το κάτι θα τους χωρίσει πάλι,γιατί στην ζωή δεν χρειάζεται μόνο έρωτας και αγάπη για να είσαι με ένα άτομο αλλά πολλά άλλα ακόμα που λέγονται λεπτομέρειες:) .

Πολλοί απο εμάς έχουμε ερωτευτεί,αγαπήσει,πονέσει και χωρίσει,σίγουρα θα θυμόμαστε αυτές τις στιγμές αλλά δεν μπορείς να ζείς με τα φαντάσματα του παρελθόντος,αν χώρισες σημαίνει ότι δεν υπήρχε αυτό το κάτι που είναι για σένα,οπότε προχωράς για άλλα.

Μεγαλώνοντας μαθαίνουμε.

Btw garfield στρατό?:blink: στρατιωτικίνα είσαι?

Δε θα πω πολλά..

Τους τελευταίους 4 μήνες νιώθω πράγματα που δεν έχω νιώσει ποτέ μου.

Εύχομαι να κρατήσει για πάντα :love:

"αυτά που ήταν για να γίνουν δεν έγιναν ποτε, και αυτά που γίνονται δεν ήταν για να γίνουν.... τώρα σιωπή...."

Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι αυτό που είναι να γίνει, πάντα γίνεται... και όλα έχουν το λόγο τους που γίνονται...

Δε θα πω πολλά..

Τους τελευταίους 4 μήνες νιώθω πράγματα που δεν έχω νιώσει ποτέ μου.

Εύχομαι να κρατήσει για πάντα :love:

ερωτευτηκε το μικρό μας?

αντε... με το καλό και εσύ... :)

:X

Btw garfield στρατό?:blink: στρατιωτικίνα είσαι?

Οχι βρε! Απλά, όταν ο άντρας μου πήγε στρατό το πρώτο τριμηνο, τετράμηνο υπέφερα αφάνταστα.

Μετά, πήγα κι εγώ στη Σάμο κι έκανα μαζί του τη θητεία εκεί :p

Μετά παντρευτήκαμε εκεί για να παίρνει καθημερινές διανυκτερευσεις. Ε, έπειτα ήρθε η μετάθεση, ήρθαμε στην Αθήνα, υπηρετήσαμε κι εδώ (:p :lol: ) κι έπιτέλους απολυθήκαμε :D

Χε χε αυτος ήταν έρωτας.. Με πράξεις όχι με λόγια, ε??;)

δυσκολοι οι ερωτες οταν πανε οι αντρες φανταροι...αλλα μονο εκει δειχνεις οτι τον αγαπας...και οχι...

-αγαπη μου μου ηρθε το χαρτι για στρατο

-στο καλο αγαπη μου! :lol:

Join friend!

Και εγω τον αντρα μου τον εστειλα φανταρο!!!!!Εχασα 6 κιλα,κλαμα απο το σπιτι δεν εβγαινα,σχολη-σπιτι-σχολη ημουνα!Και δεν το εκανα επειδη μου το ζητησε ή το απαιτησε το εκανα επειδη ετσι ενιωθα!!!!Του σταθηκα στα δυσκολα και αυτες οι καταστασεις οι δυσκολες ειναι που σε κανουν να δενεσαι περισσοτερο και να εκτιμας τον ανθρωπο σου!!!!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Ο έρωτας είναι πολύ ωραίος γιατί αδυνατίζεις.

Πλάκα πλάκα, απο τον έρωτα σου κόβεται η όρεξη και χάνεις τα κιλάκια τσακ μπαμ!

Βεβαίως δε μου συμβαίνει πλεον καθότι παντρεύτηκα τον Μεγάλο μου Ερωτα, καναμε και δυο κούκλες, αλλά θυμαμαι στην π.Χ. εποχή μας, δέκα κιλά ειχα χάσει σ' ενα μηνα χωρίς να το καταλαβω.

Μεχρι βρε παιδιά, που νηστική σχεδόν 3 μερες, έβλεπα τη ρωσική, πήγαινα να τη δοκιμάσω, πεταγοταν το προσωπο του μπροστα μου κ μου κοβόταν αυτοματα η όρεξη.

Στον στρατό? Εκεί να δείτε!!! Πετσι και κόκκαλο έμεινα σε μια βδομαδα μέσα. Απεργία πεινας.

Πάνε αυτά τώρα.. Στρουμπούλεψα κι ησύχασα. Και τη ρωσική πλέον την τρώω με το κουτάλι.

Ερωτα λοιπον (με την έννοια του καρδιοχτυπίου, του ραντεβου κλπ)μετά απο είκοσι σχεδόν χρονια, δε μπορώ να πω ότι έχουμε, αλλά απο αγάπη, περισσεύει...:)

Ρε'συ garfield εγώ γιατί τον 1ο χρόνο πήρα 10 κιλά?? και συνέχισα ακάθεκτη, μία έπαιρνα,μία έχανα. Αλλά όλοι μου έλεγαν ότι με πρόσεχε και καλοπέρναγα μαζί του γι'αυτό και ανέβαζα νουμεράκια...είδες πως ο έρωτας χτυπάει διαφορετικά τους ανθρώπους???

Τώρα μετά από 6 χρόνια είμαστε και οι δυο σε δίαιτα :):)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

Σίγουρα η στρατιωτική θητεία είναι μία δοκιμασία για το ζευγάρι..

Είναι όμως τόσα πολλά αυτά που μπορούν καθημερινά να σε υποβάλουν σε δοκιμασίες, που προσωπικά πιστεύω ότι με λίγη θέληση όλα μπορούν να ξεπεραστούν...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

Να σας ρωτησω κατι???Μπορει να ακουγεται χαζο αλλα πολλες φορες το εχω σκεφτει..Γινεται να παει καποιο αγορι φανταρος,η κοπελα του να τον περιμενει,να ειναι σωστη(σπιτι-δουλεια-σπιτι)και να την κανει ο φανταρος τελικα???:confused:

exeis kati apories ores ores re stalitsa :p

ftou kaka makria apo emas :D

logika 8a exei sumbei...alla opos eipa kai molis tora ftou ftou makria apo emas!!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Να σας ρωτησω κατι???Μπορει να ακουγεται χαζο αλλα πολλες φορες το εχω σκεφτει..Γινεται να παει καποιο αγορι φανταρος,η κοπελα του να τον περιμενει,να ειναι σωστη(σπιτι-δουλεια-σπιτι)και να την κανει ο φανταρος τελικα???:confused:

Ακου λεει! Και βέβαια γίνεται. Σ αυτο συντελούν και τα έξής: να ειναι ευάλωτος και να του την πέσει καποια που τα καταφέρνει θαυμάσια σε κατι τετοια. Πολύ θέλει ο άνθρωπος?:p

εγω λεω οτι αν καποιος θελει να κανει την λαδια θα την κανει.

τωρα φανταρος-φανταρινα..δεν εχει σημασια..

σκοπος ειναι να μη φτασεις σε τετοιο σημειο.

Join friend!

Και ένα τραγουδάκι:

ΑΡΗ, ΑΡΗ

καψούρα μου μεγααάλη

για σένα ήρθα παααάλι

εδώ και τραγουδωωωώ, οοο

και για παααάντα...

θα είσαι η ζωηηηή μου

η πιο γλυκιά στιγμηηηή μου

το άλλο μου μισοοοό

οοοο οοοο

ΑΡΗ ΑΡΗ.......

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...