Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΤΗΣ γυναικας η καρδια ειναι μια αβυσσος ελεγε ο Στρατος και ειχε δικιο 'ποτε κολαση και ποτε ο παραδεισος'...

αυτο ειναι που με προβληματιζει....αλλα δεν πειραζει...οταν ζεις εναν ερωτα πρεπει να τον απολαυσεις με οποια συνεπεια και εχει μετα....σημασια εχει οτι το ζεις! και ενα παραπανω οταν ειναι και αμοιβαιο! ;)

Never Give Up:!:

Join friend!

...ΕΓΩ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ 'ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ' ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ...ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

Ερωτεύτηκα μια φωτογραφία στην αρχή...

Μετά μερικές όμορφες λέξεις μέσω sms...

Στη συνέχεια μια γλυκιά, ζεστή φωνή, μέσω τηλεφώνου...

Αργότερα ήρθε η βιντεοκλήση...

Πέρασε και ο καιρός, ήρθαν και οι συναντήσεις "από κοντά"...

Όμορφες στιγμές, οι ομορφότερες όλων...

Τώρα παραμένω ερωτευμένος απλά με μιά ανάμνηση...

Ίσως και με μια ελπίδα...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ειναι πολλοι οι ανθρωποι που νιωθουν συναισθηματα για καποιους αλλους αλλα δυστηχως δεν μπορουν να τα μοιραστουν μαζι τους διοτι καποιες καταστασεις δεν τους επιτρεπουν να ειναι μαζι!Σε αυτη τη περιπτωση πιστευω πως θα πρεπει να κανουμε τα παντα για να κατακτησουμε αυτον/αυτη που θελουμε παιζοντας τα ολα για ολα!!!Αυτο συνηστω σε ολους τους φιλους που προβληματιζονται πως να προσεγγισουν αυτους που θελουν χωρις να χανουν χρονο και οτι ειναι να γινει θα γινει !!!!!:)
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

συμφωνω μαζι σου απολυτα,πχ εγω με την κοπελα που ειμαστε μαζι,οταν βγηκαμε και γνωριστηκαμε καλυτερα..δεν μπορουσα να διανοηθω οτι δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε μαζι!!! βεβαια οπως λεει και η αντζελινα οτι ειναι να γινει θα γινει και περα απο αυτο,αν ειναι να βρεις τον μεγαλο ερωτα θα τον βρεις!

ειχα παψει να "πιστευω" στους μεγαλους ερωτες και να που ομως σου ερχεται απο εκει που δεν το περιμενεις!εχει πολλα γυρισματα αυτη η ζωη!

και πρεπει να το ζουμε καθε στιγμη με τον καλυτερο τροπο...με τα πιο απλα πραγματα!

Join friend!

Ειναι πολλοι οι ανθρωποι που νιωθουν συναισθηματα για καποιους αλλους αλλα δυστηχως δεν μπορουν να τα μοιραστουν μαζι τους διοτι καποιες καταστασεις δεν τους επιτρεπουν να ειναι μαζι!Σε αυτη τη περιπτωση πιστευω πως θα πρεπει να κανουμε τα παντα για να κατακτησουμε αυτον/αυτη που θελουμε παιζοντας τα ολα για ολα!!!Αυτο συνηστω σε ολους τους φιλους που προβληματιζονται πως να προσεγγισουν αυτους που θελουν χωρις να χανουν χρονο και οτι ειναι να γινει θα γινει !!!!!:)

Ένα "αχ" στην angelina γιατί με βάζει στη μπρίζα...

Και ένα ακόμα "αχ" στον Billakosss που ανοίγει τέτοια θέματα... Τέτοια θέματα όπου θέλω να πω τόσα πολλά... αλλά πάλι δεν θα τα πω τελικά... και πού ε; εδώ, στο myPhone, εδώ όπου ξεκίνησαν όλα...

Το τρίτο "αχ" πάει αλλού... μαζί με την ερώτηση: Θυμάσαι; πάνε περίπου δύο χρόνια...

Άντε, ας γεμίσω πάλι το ποτήρι μου...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

κ ενα χρονια πολλα στον Billakosssss ετσι στο ασχετο γιατι βλεπω οτι εχει γενεθλια

παντως κ εγω για το θεμα ειμαι πολυ καλα με την κοπελα μου κ δηλωνω ερωτευμενος!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Και εγώ είμαι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ ερωτευμένη εδώ και 2 χρόνια :love: :love: :love:

Ελπίζω να πάρω το πτυχίο μου και να έρθω Θεσ/νική γιατί μου λείπει πολύ!!! Αχχχχχχχχχχ!!!

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα "αχ" στην angelina γιατί με βάζει στη μπρίζα...

Και ένα ακόμα "αχ" στον Billakosss που ανοίγει τέτοια θέματα... Τέτοια θέματα όπου θέλω να πω τόσα πολλά... αλλά πάλι δεν θα τα πω τελικά... και πού ε; εδώ, στο myPhone, εδώ όπου ξεκίνησαν όλα...

Το τρίτο "αχ" πάει αλλού... μαζί με την ερώτηση: Θυμάσαι; πάνε περίπου δύο χρόνια...

Άντε, ας γεμίσω πάλι το ποτήρι μου...

εσυ πρεπει να εισαι αρκετα ερωτευμενος! ετσι νομιζω...ή μονο εγω το εισπραττω?

drgus σ'ευχαριστω αδερφε! :)

Join friend!

Μαλλον για αυτο ο Billakos δημιουργησε το θεμα για να γραψουμε ολα οσα νιωθουμε!!!!!!Δεν ειναι κακο να εξωτερικευσουμε τα συναισθηματα μας δεν θα μας παρεξηγησει κανεις ολοι εδω μεσα αυτο κανουμε!!!!!

παιδια παντως εγω καταντησα αηδια με τον ερωτα αυτον..δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω το πως γινεται να σκεφτομαστε τα ιδια!

συγκεκριμενα χθες ειμασταν σε ενα μαγαζι πολυ ωραιο με καλη μουσικη και πιναμε κρασακι...

πως περναει μια σκεψη απο το μυαλο μου για τους γονεις της...ξαφνικα μου λεει το ιδιο πραγμα και εχω παθει σοκ!!

δηλαδη πως γινεται να εχουμε την ιδια σκεψη..να ηταν κατι αλλο που ειχαμε πει πιο πριν και το φεραμε στο μυαλο μας..να πω οκ. αλλα αυτο ηταν κατι πολυ τρελο!

και να ηταν μονο αυτο....μεχρι και μαζι βηχουμε! γκουχουυυυυυυ :)

Join friend!

Αυτος ειναι ο ερωτας φιλε μου!!!!Απροβλεπτος σε κανει να νιωθεις πως ολο το συμπαν γυρνα γυρω απο σας τους δυο!!!!!Δε ξερω αν αυτο λεγεται τηλεπαθεια παντως ο ενας νιωθει καταλαβαινει σκεφτεται οτι και ο αλλος!!!!!

Δεν ξερω αν μπορει να ερμηνευτει αλλιως... αλλα ειναι τελειο συναισθημα το θεμα ειναι να κρατησει για παντα!!!!!Σου το ευχομαι απο την καρδια μου!

Έρωτας ειναι η αυταπάτη ότι μια γυναίκα είναι διαφορετική από τις άλλες.

μα ετσι κι αλλιως ειναι διαφορετικη!! διαφορετικα δεν θα εμπαινες ουτε καν στην σκεψη να ερωτευτεις!

Join friend!

Έρωτας ειναι η αυταπάτη ότι μια γυναίκα είναι διαφορετική από τις άλλες.

Εντελως φιλικα θα σου δωσω μια συμβουλη!Αναθεωρησε την αποψη σου για τον ερωτα γιατι δεν θα νιωσεις ποτε ευτυχισμενος και πραγματικα ερωτευμενος και αυτο ειναι πολυ ασχημο!!!!:)

Η προσωπική ευτυχία είναι καθαρά υποκειμένικη.Ο καθένας ορίζει την ευτυχία του σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια.

Εντελως φιλικα θα σου δωσω μια συμβουλη!Αναθεωρησε την αποψη σου για τον ερωτα γιατι δεν θα νιωσεις ποτε ευτυχισμενος και πραγματικα ερωτευμενος και αυτο ειναι πολυ ασχημο!!!!:)

entelos filika ki ego 8a sou po pos to "apof8egma" den einai tou synforoumith alla tou henry louis mencken :)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Σωστο το freakaki (της οποιας θελω να στειλω που μου και ολο το αναβαλω...:O :( )!

βρε παιδια γραψτε με ομορφα λογια κι απλα εαν ειστε καψουρης και γιατι!:D

Μην αρχισουμε τι ειναι ευτυχια,να βαζουμε διασημα "ρητα" κτλ κτλ.

Δεν λεω μια χαρα ειναι αυτα αλλα δεν ειναι τοσο αμεσα οσο το να τα πουμε με δικα μας απλα λογια.

Που Χου εγω σημερα ημουν μαθημα και ξαφνικα εκει που σκεφτομουν να της στειλω μηνυμα αρχισε να χτυπαει το κινητο και ηταν αυτη!!!:love:

Οποτε πανεξυπνος εγω (γκα-γκα δηλαδη αλλα λεμε...),αντι να βγω εξω να μιλησω, μπαινω κατω απο τους παγκους , ξαπλωνω και στα ποδια μια φιλης μου και αρχιζα και μιλαγα...:X

Καλα που δεν με πηρε πρεφα ο προφεσορας.:!:

Παντως η χαρα μου δεν περιγραφοταν!(Ασχετα αν μετα στην προσπαθεια μου να σηκωθω εριξα μια στον παγκο με το κεφαλι μου που ακουστηκε σαν επιθεση καμικαζι...:cry: :p

Παντως αυτο που λεει ο bilakoss μου εχει τυχει κι εμενα.

Να σκεφτομαστε το ιδιο πραγμα την ιδια στιγμη...:D

Ερως...Ερως...Ερως...και Eros!(ο ελευταιος ειναι ο Ramazzotti..ασχετο το ξερω...:p )

μαριε...εγω κοιταω την φωτογραφια μας και με παιρνει τηλ!! τι να πω εγω??

julie massino i'm in love! :love:

Join friend!

love is in the air...:love: :hypno: :drool: Τι να πει κανείς για την αγάπη??? εγώ πάλι 6 χρόνια τώρα συνήθησα να κάνω τις ίδιες σκέψεις και πράξεις βέβαια με τον σύντροφό μου. Στην αρχή ήταν περίεργο αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι αυτό που λένε χημεία.....love is in the air :love: :hypno: :drool:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

και εγω αυτο λεω...αν υπαρχει χημεια μεταξυ σας...αυτο ειναι το πιο σημαντικο σε μια σχεση χημεια και επικοινωνια.

Join friend!

ΕΡΩΤΑΣ

Πότε είμαστε ερωτευμένοι ?

Είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι ή πείσαμε τον εαυτό μας πως πρέπει να ερωτευθεί και απλά ψάξαμε κάποιον/α να μας αρέσει ώστε να πεισθούμε για αυτό ?

Κλαίω από έρωτα ή από εγωισμό ?

Είμαι ερωτευμένος ή εξαρτημένος ?

Αγνός έρωτας ποιήση και Θεός ή έρωτας που τον λέμε έρωτα επειδή βρήκαμε μια γκόμενα και βγάλαμε τα μάτια μας μια δυό φορές ?

Πόσες φορές ερωτευόμαστε στη ζωή μας ?

Και πότε συνειδητοποιούμε πως ήταν έρωτας ? στις αρχές ή όταν τον χάσουμε ?

ΕΡΩΤΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΡΩΤΑΣ

Μια λέξη τόσο πολυχρησιμοποιημένη όπως και το Σ'αγαπώ

Τι να πιστέψεις από τα δύο

Και αν ο έρωτας είναι τυφλός μπορεί το Σ'αγαπώ του να είναι αληθινό και βέβαιο ;

Μήπως το Σ'αγαπώ πρέπει να έρθει μετά τον Ερωτα ?

Και σαν μείνει μετά μόνο το Σ'αγαπώ μήπως αυτό είναι το καλύτερο ? ή κάποιοι το αντιλαμβάνονται σαν το τέλος μιας σχέσης ?

ΕΡΩΤΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΡΩΤΑΣ

Ερωτας ο Παρεξηγημένος

Ασε το καναμε και αυτο και φαγαμε καλα.

Ασε το καναμε και αυτο και φαγαμε καλα.

δεν πρεπει να απογοητευεσαι ομως...

γιατι αν δεν το επιδιωξεις δεν θα βρεις και αυτο που θελεις..

Join friend!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...