C_Maidis Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Μοιραίο Θηλυκό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Ενταξει ρε παιδια οτι εγινε εγινε,μην την κραζουμε ακομη την κοπελα. DIAVOLIN82 αντε με ενα καλο παιδι τωρα που να ταιριαζετε περισσοτερο! Ευχαριστώ Nagata μου... Αλλά λέω να βυθιστώ στην μοναξιά μου...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 :rolleyes: και μετα μιλαμε για αδυναμο φυλο :O Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 :rolleyes: και μετα μιλαμε για αδυναμο φυλο :O Που κολλάει αυτό..?:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Ευχαριστώ Nagata μου... Αλλά λέω να βυθιστώ στην μοναξιά μου...:( Μην το λες...Ολο και κατι θα βρεθει.Γιορτινες μερες ερχονται για ολους,θα βρεθει ενα ωραιο δωρακι κ για σενα :) Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Μην το λες...Ολο και κατι θα βρεθει.Γιορτινες μερες ερχονται για ολους,θα βρεθει ενα ωραιο δωρακι κ για σενα :) Το πρόβλημα είναι οτι δεν θέλω να βρεθεί...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Α οκ τοτε! Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Αφου δεν θες να βρεθει που ειναι το προβλημα και βαζεις :(; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Αφου δεν θες να βρεθει που ειναι το προβλημα και βαζεις :(; Βάζω:( που δεν θέλω να βρεθεί...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Παμε παλι. Γιατι δεν θελεις να βρεθει; :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Γιατί είναι κολλημένη με τον πρώην της (άρα δεν θέλει να βρει κάτι άλλο) και ξέρει ότι είναι λάθος :) My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Πως τα μπλεκετε ετσι μερικοι, δεν σας καταλαβαινω... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Εγώ έχω να πω, μεγάλο πράμα η αγάπη όταν μπλέκεται με τον εγωισμό και την λογική :| My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Οντως εχει γινει ενα μπερδεμα,αλλα πραγματικα η Mαρια ειναι σε δυσκολη θεση. Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Οντως εχει γινει ενα μπερδεμα,αλλα πραγματικα η Mαρια ειναι σε δυσκολη θεση. κανενα προβλημα δεν εχει.. καμια φορα ξερεις..παιδευομαστε απο μονοι μας. αν θες να κανεις κατι,κανεις. αν δεν θες δεν κανεις δεν κανεις. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Γιατί είναι κολλημένη με τον πρώην της (άρα δεν θέλει να βρει κάτι άλλο) και ξέρει ότι είναι λάθος :) Καμία σχέση... Μόνο με τον πρώην μου δεν είμαι κολλημένη... ΑΑΑΑΑ με κανέναν δεν είμαι, τώρα μουλάρωσα...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 με κάποιον είσαι τέλος πάντων από κεινη την ιστορία με το κεράτωμα :p My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Μεγαλο ασμα τελικα... Αν και δεν ειμαι τοσο της ποιοτητας... :rolleyes: http://uk.youtube.com/watch?v=VGRYG5HO5mI :p :p :p :p :p *ανθρωπακι που χορευει τσιγγανοτσιφτετελια* [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Μεγαλο ασμα τελικα... Αν και δεν ειμαι τοσο της ποιοτητας... :rolleyes: http://uk.youtube.com/watch?v=VGRYG5HO5mI :p :p :p *ανθρωπακι που χορευει τσιγγανοτσιφτετελια* Αυτά είναι post! Γεμάτα ποιότητα και κουλτούρα! :p;) Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Nα σαι καλα για το ωραιο βιντεακι sofi :) Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
life_is_nice Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Για όλους τους ερωτευμένους του myphone including me i believe i can fly i believe i can touch the sky http://www.youtube.com/watch?v=AYq6bdJF4ts Μαρία είσαι το άλλο μου μισό. Αφιερωμένο στους ερωτευμένους του myphone. I believe i can fly www.youtube.com/ watch?v=AYq6bdJF4ts Μαρία είσαι το άλλο μου μισό. :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Για όλους τους ερωτευμένους του myphone including me i believe i can fly i believe i can touch the sky http://www.youtube.com/watch?v=AYq6bdJF4ts Μαρία είσαι το άλλο μου μισό. Δυναμικος μπηκες! ελπιζω το θεμα να επισημανθει αυτες τις μερες!! :love: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
life_is_nice Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Δυναμικος μπηκες! ελπιζω το θεμα να επισημανθει αυτες τις μερες!! :love: Κι εγώ το ελπίζω. Καμιά ιδέα για του Βαλεντίνου κανείς? Αφιερωμένο στους ερωτευμένους του myphone. I believe i can fly www.youtube.com/ watch?v=AYq6bdJF4ts Μαρία είσαι το άλλο μου μισό. :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Δυναμικος μπηκες! ελπιζω το θεμα να επισημανθει αυτες τις μερες!! :love: Λόγω Βαλεντίνου?!?Το σωστό είναι θα είμαστε ερωτευμένοι και να το δείχνουμε κάθε μέρα (και αυτό το λέω και για μένα που το ξεχνάω μερικές φορές) Κι εγώ το ελπίζω. Καμιά ιδέα για του Βαλεντίνου κανείς? Για δώρο?!?Υπάρχει το αντίστοιχο thread...αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρω.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
life_is_nice Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Την πρώτη φορά που την είδα δεν έπαιρνα τα μάτια μου από πάνω της. Την δεύτερη φορά που την είδα δάγκωσα την λαμαρίνα. Την τρίτη φορά που την είδα σκέφτηκα πως είναι η γυναίκα με την οποία θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου. Εύχομαι να το πάθε τε και εσείς. Αφιερωμένο στους ερωτευμένους του myphone. I believe i can fly www.youtube.com/ watch?v=AYq6bdJF4ts Μαρία είσαι το άλλο μου μισό. :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts