libido Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 μελαγχόλησα! Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 gay kai straight αντίστοιχα.Το λένε οι λέξεις.Το homo θα μπορουσε να σημαινει και homo sapiens...:p Δεν βρισκω οτι στερειται λογικης, ή σ'αρεσουν τα αγορια ή σ'αρεσουν τα κοριτσα(χωρις "ι") ή εστω και τα δυο... Το να εχεις κανει κατι δεν παιζει ρολο πιστευω. Εντιτ:Χρονια Πολλα! Δευτερο εντιτ::p libido γιατι καλε; :( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 μελαγχόλησα! Γιατι???:( :confused: :!: Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 μελαγχόλησα! libido MHN "πέφτεις" και συ γιατί χανόμαστε!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 είμαι καιρο μονη, βγαινω συνεχεια τις τελευταιες εβδομαδες αλλά δεν βρισκω κατι ουτε με βρισκει αυτο το κατι Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 libido, την έχω περάσει αυτήν την φάση... Κ μάλιστα πρόσφατα... Να ψάχνω και να μήν βρίσκω κάποια που να μου αρέσει (με οποιονδήποτε τροπο)... Ωσπου ανακάλυψα οτι ήταν μπροστά μου... Κ δέν έχασα ευκαιρία... Carpe Diem (νομίζω έτσι γράφεται... Άδραξε την μέρα)... Θα βρείς κ εσύ, κ ο καθένας απο μας το ταίρι του, κ όλα θα φτιάξουν (είχα βαρεθεί να το ακούω αυτο απο φίλους μου :p ) Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 libido, την έχω περάσει αυτήν την φάση... Κ μάλιστα πρόσφατα... Να ψάχνω και να μήν βρίσκω κάποια που να μου αρέσει (με οποιονδήποτε τροπο)... Ωσπου ανακάλυψα οτι ήταν μπροστά μου... Κ δέν έχασα ευκαιρία... Carpe Diem (νομίζω έτσι γράφεται... Άδραξε την μέρα)... Θα βρείς κ εσύ, κ ο καθένας απο μας το ταίρι του, κ όλα θα φτιάξουν (είχα βαρεθεί να το ακούω αυτο απο φίλους μου :p ) για εμενα της λες ετσι?:p υγ:περα απο τη πλακα εχεις απολυτο δικιο, τα καλυτερα ερχονται απο εκει που δε τα περιμενεις.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 αααααααααααχ αυτό θα έχω για Logo τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις! Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 αααααααααααχ αυτό θα έχω για Logo τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις!Ειπαμε, τα λεει κι ο Τερζης!;) ;) ;):p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 είμαι καιρο μονη, βγαινω συνεχεια τις τελευταιες εβδομαδες αλλά δεν βρισκω κατι ουτε με βρισκει αυτο το κατι +1 απο μενα. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Προσωπικα δεν συμμεριζομαι την αποψη του Τοτου περι κοινωνιας κ.τ.λ. μιας και δεν ειμαι της αποψης πως θα πρεπει να νοιαζει τον καθεναν μας το τι θα πει ο κοσμος κ.τ.λ. Αυτα ειναι χωριατιες. Η σχεση ισως αργησει εκ των πραγματων. Υπερεχουμε αριθμητικα.:p Μην μασας.:p Ανδρεα ειστε ολοι πολυ καχυποπτοι ή εγω ειμαι πολυ αφελης;:p Δεν ξέρω, αλλά θα περιμένω λίγακι ακόμα μέχρι να με πείσει ο φίλος οτι λέει αλήθεια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 ...στα υπογεια ειναι η θεα... αφιερωμενο σε εσας που κοιτατε ψηλα και χανεται την ουσια ... χωρις το μωρο μου ου ου ου υο ου.... δεν παω που-θε-να! χωρις το μωρο μου ου ου ου υο ου.... τι-πο-τααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Βρε παιδιά αφού το ξέρετε το κόλπο...δεν πρόκειται να το βρείτε αν το ψάχνετε συνέχεια θα σας βρει αυτό μόνο του και μάλιστα την στιγμή που δεν το περιμένετε. Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Βρε παιδιά αφού το ξέρετε το κόλπο...δεν πρόκειται να το βρείτε αν το ψάχνετε συνέχεια θα σας βρει αυτό μόνο του και μάλιστα την στιγμή που δεν το περιμένετε. +10000000000000 Όλα στην ώρα τους... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 +10000000000000 Όλα στην ώρα τους... Μακριά απ'τον _____ μας, κι όπου θέλει ας είναι:cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 αμα ηταν ετσι ολοι μας επρεπε να εχουμε την ωρα μας αλλα που... ακομη και 10 χρονια μικροτερη να πιασουμε παλι το λαδι θα μας βγαλουν :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 αμα ηταν ετσι ολοι μας επρεπε να εχουμε την ωρα μας αλλα που... ακομη και 10 χρονια μικροτερη να πιασουμε παλι το λαδι θα μας βγαλουν :p Οχι δα.....:cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 δεν ειναι θεμα να το ψαχνεις επιμονα.... απλα βαζεις τον εαυτο σου να σκεφτει κατι διαφορετικο. το οτι θα ερθει απο μονο του,κι εγω συμφωνω. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 καλημεραααααααααα:) θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα και τους ανωθεν εις την γενικην...:happy: ερχεται απροσκλητος εκει που ηθελες να λησμονησεις...:p αν την ψαχνεις,δεν σε βρισκει...:ninja: ειναι ακυβερνητη βαρκα οπως θα ελεγε και ο Γούίλιαμ... ολα καλα λοιπον... ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΑΝΩ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 τί να κάνω; που να το κυνηγήσω;θες να σου πω οδο και αριθμο τωρα?:p απλα αφεσου και θα σε βρει αυτο..την κερει την δουλεια του το σκασμενο:D Φίλε, κ εγώ έτσι πίστευα μεχρι πριν ένα μήνα και λίγες μέρες... Κ έφτασα πλέον να είμαι σε σχέση εδώ κ 1 μήνα κ 1 μέρα κ να περνάω πολύ καλα :) φιλε?? ^λιο^ :p κοπελες ειμαστε ολες οσες αναφερομαστε στο παιχνιδι με το μωρο με την πανα... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 φιλε?? ^λιο^ :p κοπελες ειμαστε ολες οσες αναφερομαστε στο παιχνιδι με το μωρο με την πανα... OK, Sorry, my fault :O Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εντάξει, να ερωτεύεσαι, κ με το παραπάνω μάλιστα, αλλά κράτα κ ένα κομματάκι για τον εαυτό σου! Εξάλλου κατά τη γνώμη μου είναι ποιο ωραίο να μη δείχνεις όλο σου τον εαυτό, γιατί άμα της τον δείξεις (τον εαυτό:lol: ) με τη μία, σε 2 μέρες σε βαρέθηκε_^^ Εγώ προτιμώ να κρατάω όλο το κομμάτι για πάρτη μου.....:cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εγώ προτιμώ να κρατάω όλο το κομμάτι για πάρτη μου.....:cool: :cool: :cool: εντάξι ρε σ, δώσε κ κάτι, δεν κάνει κακό:lol: Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 εντάξι ρε σ, δώσε κ κάτι, δεν κάνει κακό:lol: Αν είναι να δώσω ένα κομμάτι, μόνο ένα συγκεκριμένο θα έδινα........:lol: :lol: ξέρεις ποιο έτσι.....:lol: :lol: Κι αυτό μόνο για λίγο, δεν είναι για χόρταση....:lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Αν είναι να δώσω ένα κομμάτι, μόνο ένα συγκεκριμένο θα έδινα........:lol: :lol: ξέρεις ποιο έτσι.....:lol: :lol: Κι αυτό μόνο για λίγο, δεν είναι για χόρταση....:lol: :lol: Ανδρέα είσαι απαίσιος, δεν ξέρω γιατί σε συμπαθώ:lol: Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts