teokeh Δημοσιεύτηκε January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2006 Και που λετε σήμερα γυρνώντας απο τη δουλειά βλέπω δύο λογαριασμούς Altec!!!!! Ένας για το σταθερό...ο άλλος???? Οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ μου στείλανε λογαριασμό!!!!! να πληρώσω μέχρι 25/01 χρέωση ενός μηνός!!!!!!(17/02 - 28/02) για Altecnet ADSL 384 και Πρόσβαση Α.ΡΥ.Σ για το ίδιο διάστημα!!! Και η πλάκα είναι πως ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου στις 17/11!!!! Ε όχι ρε παιδιά, τα πήρα και....τους πήρα. Μέχρι τις 17/01 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ να διαλέξω εάν θέλω να συνεχίσω την συνδρομή σε αορίστου ή όχι. Ε όχι και να προπληρώσω την σύνδεση για ένα διάστημα που ΔΕΝ θα έχω σύνδεση!!!! Το τι μου είπαν....βασικά τίποτα, λογιστικοί λόγοι μου είπαν και τιμολογούνε ανά μήνα και.....τρίχες. Τι με νοιάζει εμένα εσείς πότε τιμολογείτε, εγώ πλήρωσα 17/11 μέχρι 17/02, τελεία και παύλα. Και οι αστείοι είχαν την αυταπάτη πως εγώ θα τους πληρώσω και θα μου πιστώσουν τα χρήματα αργότερα.....και φυσικά η απάντηση που λάβαν είναι πως για να μου πιστώσουν τα χρήματα πρέπει ΠΡΩΤΑ να τα λάβουν....κάτι που δεν επρόκειτω να γίνει ποτέ!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ, altec, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ???:lol: Φυσικά ούτε που αναγράφεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο και όπως είναι ευκόλος εννοούμενο απο 17/01 ψάχνω για σύνδεση καινούργια. .....πάντος είχαν πολύ πλάκα, με πήραν 2 φορές και προσπαθούσαν να μου πούνε τι??? Ότι πρέπει να ενημερώσω 2!!! μήνες πρι τελειώσει το πακέτο το τρίμηνο, και φυσικά απάντησα "σιγά μην δηλώσουμε και στο ταμείο που το αγοράζουμε εαν το θέλουμε μετά απο τρείς μήνες". :worry: :worry: Τι να πω, με απογοήτευσαν πλήρως και είχα μείνει ευχαριστημένος.Πάντως με βγάλανε απο το δείλλημα, να συνεχίσω ή όχι με αυτούς. Altec τέλος λοιπόν, next?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 ke ego file moy altec 384 exo kai mallon tha tin koyo kai ego...meta apo ayto poy kanane...telika koroidia einai kai megali malista... ;););) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Απο τη στιγμη που πρεπει να τους ενημερωσεις 1 μηνα πριν οτι θελεις να διακοψεις πως περιμενεις να γινει η διακοπη μεχρι 17/1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. January 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Απο τη στιγμη που πρεπει να τους ενημερωσεις 1 μηνα πριν οτι θελεις να διακοψεις πως περιμενεις να γινει η διακοπη μεχρι 17/1? Με λίγο πιο προσεκτικό διάβασμα θα δείς ότι μέχρι 17/01 θα πρέπει να κάνω αίτηση διακοπής για 17/02, 1 μήνα πριν δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Με λιγο πιο προσεκτικο διαβασμα στους ορους του πακετου σου θα δεις οτι πρεπει να κανεις αιτηση διακοπης 2 μηνες πριν. Οποτε εχει δικιο η αλτεκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 μιλάτε για πακέτο; Αν ναι, τότε από που και ως που μπορεί να σε υποχρεώσει κάποιος να συνεχίσεις αν δεν ειδοποιήσεις 2 μήνες πριν και πώς περιμένουν πως θα πάρουν τα λεφτά; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Απότι κατάλαβα εγώ, η πολιτική τους είναι ότι όποιος δεν ενημερώσει για διακοπή μετα το τέλος του προπληρωμένου χρονικού διαστήματος του πακέτου, περνάει αυτόματα σε συνδεση αορίστου χρόνου. Λογικό, και νομίζω ότι ειναι και πολιτική αρκετών εταιριών για τα πακέτα τους. Οπότε αφού δεν ζητησε διακοπή ο φίλος 2 μήνες πριν όπως έλεγε το συμβόλαιο που πλέον φέρει την υπογραφή του, φαρδιά πλατιά, η ALTEC του στειλε λογαριασμό και για τον επόμενο μήνα, μετά την λήξη του πακέτου. Φυσικά αν θες τον πληρώνεις, αν δεν τον πληρώσεις θα σου κόψουν γραμμή και ISP μετά την λήξη του πακέτου. Δεν βλέπω τπτ ιδιαίτερα μεμπτό. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1177724#post1177724 Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες (και στην HOL δηλαδή :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 λοιπον παιδια εμενα ενεργοποιηθηκε η τριμηνη adsl με altec(jetpack) στις 22/11/05 και εχθες ελαβα τους ιδιους λογαριασμους που προανεφεραν τα παιδια. η πολιτικη της αλτεκ εχει ως εξης, οι συνδρομητες που επιθυμουν να διακοψουν τις υπηρεσιες πρεπει να τους ειδοποιησουν 1 μηνα νωριτερα, δεδομενου την πιθανη καθυστεριση των ελτα και οτι μεσολαβησε σαββατοκυριακο ΑΥΤΟΙ πρεπει να εκδοσαν τον λογαριασμο μου κοντα στους 2 μηνες νωριτερα. τους πηρα τηλ και επεμεναν οτι πρεπει να τα πλερωσω τα λεβεντοπαιδα ακομα και οταν τους ειπα οτι εγω επιθυμω να διακοψω οταν ληξει το τριμηνο. τα σχολια δικα σας. Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Καλά αυτό με τους δύο μήνες πριν ειδοποίηση από πού προκύπτει? Γιατί εγώ τους όρους τους έχω διαβάσει καμια εικοσαριά φορές και δεν είδα πουθενά χρονικό όριο. Μόνο οτι μετά το πέρας του τριμήνου μετατρέπεται σε δωδεκάμηνη. Και επειδή μου έγινε και μένα αυτό με το λογαριασμό, ούτε η altec είπε οτι δεν τους ενημέρωσα εγκαίρως, αλλά οτι είναι τακτική της εταιρείας η συμπλήρωση ημερολογιακού μήνα και όχι τριμήνου. Τακτική για την οποία δεν ενημερώθηκα ποτέ αλλά και φυσικά δεν έχω υπογράψει με την φαρδιά πλατιά υπογραφή μου, όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω. Τέλος, η τηλεφωνήτρια μου είπε οτι είναι λογικό λέει να σε χρεώνουν γιατί αυτοί θα πληρώσουν τον ΟΤΕ για όλο το μήνα. Ε, ας μου κάναν ενεργοποίηση 1/12 ή ναμου λέγαν οτι θα χρεωνόμουν 15 μέρες επιπλέον και να αποφάσιζα εγώ. Όχι με το ζόρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Kαι σε μενα σημερα ηρθε ο λογαργιασμος της αλτεκ ενω εχθες τους εστειλα φαξ για διακοπη,το πακετο μου ληγει στις 15-2-2006 και πρεπει να πληρωσω 18 ευρω για 15 μερες εως τελος δηλαδη φεβρουαριου. Εγω λεω να μην πληρωσει κανεις τιποτα ειναι απαραδεκτοι μηπως τι μπορουν να μας κανουν; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 τελικα πληρωσε κανεις? εγω οχι:X Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 καλα ρε τι ειναι αθτοι της altec ουτε στα mails δεν μου απαντανε. Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 όσο για αυτά τα mails.. ένα από τα ίδια.. 3-5 ίδιες απαντήσεις από 3-5 ξεχωριστά άτομα.. με Θέμα: είτε σβήστηκε κ δεν διαβάστηκε κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Δεν παιρνουν φρακγο !!! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmi Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 kala se olous to kanan re paidia? kai se mena to idio kana. APARADEKTOI. Den exei simasia an leei to xarti oti kobeis 2 mines prin lixei alla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmi Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Απλώς στέλνω και εγώ ένα post γιατί όλα αυτα που ακούω και διαβάζω τα έχω περάσει και εγώ. Και εμενα μου ήρθε λογαριασμος, Μίλησα με άπειρους τηλεφωνητές, με 2 supervisors (κ. Χρονοπούλου και κ. Ταταμίδη) και ενω με διαβεβαίωσαν πρίν από 1 μηνα ότι όλα λύθηκαν, το πρόβλημα εξακολουθεί. Προτείνω κανένας να μη μιλάει με τηλεφωνήτριες αλλα να ζητάνε όλοι αυτες τις 2 κυρίες γιατι οι τηλεφωνητες δε τις δινουν στο τηλεφωνο επειδη εχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Η κ. Χρονοπούλου μου ειπε οτι ειναι θεμα κακων τηλεφωνητων που ενημερωναν τον κοσμο οτι η συνδρομη μπορει να διακοπει 1 μηνα πριν η και χωρις ειδοποιηση ενω το συμβολαιο λεει 2 μηνες. Εγω δεν πληρωνω φραγκο και προτεινω να κανουμε ομαδικη καταγγελια γιατι μονο ετσι τσουζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. February 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Εγώ πάντως δεν πλήρωσα κανέναν λογαριασμό και αναμένω διακοπή της σύνδεσης στις 17/02. Εάν δεν γίνει θα δωθεί 2η τηλεφωνική διαμάχη.....και θα δοκιμάσω και τα ονόματα που αναγράφει ο πιό πάνω φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosG7 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 τετοια κολπα κανει η altec ρε παιδια? γι'αυτο τωρα εβγαλε την προσφορα 512 στην τιμη του 384??? σου λεει ετσι κι αλλιως θα τους τα παρω απο τις ανανεωσεις, κριμα γιατι ελεγα και εγω να παρω το jetpack. δηλαδη θα πρεπει μολις το παρω να τους πω την επομενη μερα οτι δεν θελω να συνεχισω μετα το τελος του πακετου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 παιδια h altec το παρακανει.... ενεργοποιηση jetpack 3 μηνες προπληρωμενα στισ 18/11/05, στις 29/12/05 εκδιδουν λογαριασμο για να πληρωσω απο 18/2/06-30/02/06(μικρο ποσο αλλα για μενα δεν εχει σημασια) μολις βλεπω τον λογαριασμο απορισα αφου ο τεχνικος που μιλησα οταν ενεργοποιησα την συνδεση μου ειπε να τους ειδοποιησω ενα μηνα πριν ληξει. στις 11/1/06 που ελαβα τον λογαριασμο τους πηρα τηλ, τους εστειλα με mail αιτηση διακοπης. σημερα 9/2/06 ελαβα αλλο λογαριασμο για το διαστημα 1/3/06-31/3/06. ΕΛΕΟΣ !!! τους πηρα τηλ και λενε πως ποτε δεν εκανα αιτηση διακοπης. Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Ρε παιδιά, αναφαίρεστε σε πακέτο ADSL; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Ναι, για altecnet jet pack μιλάμε. Είναι πακέτο προπληρωμένο για adsl.Εγώ πάντως έχω κάνει εδώ και αρκετές ημέρες καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Δηλαδή πληρώνεις για σιγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να κάνεις συμβόλαιο που σε υποχρεώνει να παραμήνεις(όπως κάνουνε κάποιες εταιρίες που δίνουν δώρα) και μετά την λύξη του, ανανεώνουν μόνοι τους την συνδρομή;; :confused: Αφού κατα την αγορά του πακέτου δεν έχεις υπογράψει τίποτα.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Ολα τα πακετα μετα το περας του προπληρωμενου χρονου σε μεταφερουν σε συνδρομη αοριστου. Απλα το εξοφρενικο με την αλτεκ ειναι οτι ζηταει 2 μηνες πριν να γινει η διακοπη, ομως αν δεν κανω λαθος αυτο αναφερεται καθαρα στη συμβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Και 2 μηνες νωριτερα να παρεις να τους πεις παλι τα ιδιο θα συμβει.Και εγω εχω κανει καταγγελια και περιμενω την διακοπη 15 του μηνος τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts