mitsos Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Γνωρίζουμε κάτι για το νέο νοκια 3250? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Γνωρίζουμε κάτι για το νέο νοκια 3250? 0,64 :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Εγω χρησιομοποιω το ΝΟΚΙΑ 8310 με δεικτη SAR 0.82 ( υψηλο θα ελεγα... :( ) . Θελω να ρωτησω αν δεχομαστε την επιδραση της ακτινοβολιας μονο οταν μιλαμε στο κινητο ή ακομη και οταν το εχουμε σε λειτουργια ή οταν το χρησιμοποιουμε για να ακουμε ραδιοφωνο ( ομολογω πολυ συχνα ... ) . Μηπως γμωριζει κανεις??? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Δεν είναι υψηλό εάν σκεφτείς ότι το όριο είναι στο 2.0 ;) Για αυτούς που μιλούν με τις ώρες το ιδανικό είναι να χρησιμοποιούν όχι το απλό hfree αλλά bluetooth ακουστικό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Γεια. Ξερει καποιος το Motorola Pebl ποσο SAR εχει? Το ψαχνω παντου και βρισκω διαφορετικες τιμες. Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Exει 0,80. Το γράφει λογικά και στο βιβλίο οδηγιών της συσκευής. Υποχρεούνται να το κάνουν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Re guys einai alitheia oti to v360 exei aktinovolia xamiloteri apo 0,60? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maestro Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Παιδια πως ειναι δυνατον το Κ750i φιλων μου να γραφει στο πακετο SAR 0.66 και το δικο μου να γραφει 0.99?????? Απαραδεκτο μου ακουγεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Παιδιά κάποιος μου είπε ότι η ακτινοβολία του "σεσουάρ" είναι μεγαλύτερη από του κινητού:confused: :confused: Κάποιος ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος να μας διαφωτίσει???? τί γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Παιδια πως ειναι δυνατον το Κ750i φιλων μου να γραφει στο πακετο SAR 0.66 και το δικο μου να γραφει 0.99?????? Απαραδεκτο μου ακουγεται.. δοκιμασες maestro να γυρισεις το manual αναποδα? :) το πιο πιθανο ειναι να εγινε τυπογραφικο λαθος, ολα βγαινουν απο το εργοστασιο με τις ιδιες προδιαγραφές Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Το Κ750i έχει 0,66 ενώ το D750i 0,52. To V360 δεν το έχω στην λίστα που τηρώ. Είναι καινούριο; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Το Κ750i έχει 0,66 ενώ το D750i 0,52. To V360 δεν το έχω στην λίστα που τηρώ. Είναι καινούριο; Δεν ειναι καινουργιο.Μοτορολα ειναι,clamsell,262.000 tft,vga camera,video,mms,bt,mp3 κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Τελικα ξερεισ κανεισ sar για motorola v360? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Παιδιά κάποιος μου είπε ότι η ακτινοβολία του "σεσουάρ" είναι μεγαλύτερη από του κινητού:confused: :confused: Κάποιος ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος να μας διαφωτίσει???? τί γίνεται??? Pragmatika ta sesoyar paragoyn polh aktinobolia logo toy kinhthra!!!Enas aplos tropos na to katalabeis einai an parathrhseis pws dhmhoyrgoyn perhsoteres paremboles se othones!(Hlektronikos eimai :) ) Symboylh:Makria apo phlones hpsilhs tashs ths D.E.H. einai karkinogonoi:cry: Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Τελικα ξερεισ κανεισ sar για motorola v360? Ο δείκτης SAR του V360 ισούται με 0,72 W/kg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Μπορει καποιος να μου επιβεβαιωσει το 0.12 στο ΜΡΧ200? το βλεπω στο βιβλιαρακι και δεν το πιστευω οτι ειναι τοσο κατω! Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Υeap τόσο είναι, γνωστό τοις πάσοι για αυτή του την επίδοση. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Ο δείκτης SAR του V360 ισούται με 0,72 W/kg. Τωρα εγω πρεπει να ανυσηχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 To MOTOROLA MPX-220 exei thn idia me to MPX-200; Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Οχι το Motorola MPx220 έχει 0.58 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ο δείκτης SAR του V360 ισούται με 0,72 W/kg. Mia tetoia epidosi theorite ipsili? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 OXI! .... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Εγω χρησιομοποιω το ΝΟΚΙΑ 8310 με δεικτη SAR 0.82 ( υψηλο θα ελεγα... :( ) . Θελω να ρωτησω αν δεχομαστε την επιδραση της ακτινοβολιας μονο οταν μιλαμε στο κινητο ή ακομη και οταν το εχουμε σε λειτουργια ή οταν το χρησιμοποιουμε για να ακουμε ραδιοφωνο ( ομολογω πολυ συχνα ... ) . Μηπως γμωριζει κανεις??? :worry: τελικα υπαρχει απαντηση σε αυτο το ερωτημα? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Σημερα ακουσα το εξης. Καθε κινητο μπορει να παραγει ως ελαχιστη ακτινοβολια 0,01w/kg το οποιο ειναι λογικο,και ως μεγιστη 2w/kg se cosmote,3 w/kg σε voda+τΤΙΜ.αυτο δεν ειναι λιγο κουλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts