kaloudis Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 mia erotisi tha ithela na kanw.paizei rolo stis times sar ton kinitwn an eisai sindromitis cosmote vodafone i wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest dog1971 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Κατά βάση έχει να κάνει με την κεραία του κινητού, και το πόση ακτινοβολία στέλνει προς τις κεραίες του παρόχου, άσχετα με το ποιός είναι αυτός... Αλλά νομίζω πως η κεραία λειτουργεί "δυνατότερα" όταν είναι σε περιοχή με μικρό σήμα (ακριβώς για να πιάσει ικανοποιητκό σήμα) οπότε τότε εκπέμπει και περισσότερη ακτινοβολία. Αν κάποιος ξέρει καλύτερα το θέμα, ας με επιβεβαιώσει/διαψεύσει/διορθώσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest dog1971 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 "Κάποιου του έδειχναν το φεγγάρι, και αυτός κοίταζε το δάχτυλο", λένε στην Ανατολή... Ένα κινητό που φορτίζει πάνω από το κεφάλι του παιδιού ενώ αυτό κοιμάται, ας πούμε, είναι σαν 100 ώρες ομιλίας με το ασύρματο τηλέφωνο. Το να πας την κόρη σου σε ένα σχολείο που στεγάζεται δίπλα σε πυλώνες της ΔΕΗ (υπάρχουν πολλά τέτοια στην Ελλαδάρα μας, επειδή τα οικόπεδα σε τέτοιες περιοχές είναι φτηνότερα), είναι σαν να φορτίζεις 100 κινητά πάνω από το κεφάλι της κάθε μέρα. Το να εγκατασταθεί ένα εργοστάσιο λιθάνθρακα στην ευρύτερη περιοχή που ζείτε, είναι 10 φορές χειρότερο για την υγεία από όλα τα παραπάνω μαζί (κι ας υπάρχει το διοξείδιο του άνθρακα ακόμα και στις γκαζόζες, όπως είπε και κάποιος σοφός πολιτικός μας). Και ούτω καθ'εξής... Πιστεύει κανείς ότι τα παιδιά μας ζουν σε ένα υγειές περιβάλλον, που το μολύνουν μόνο οι ακτινοβολίες των τηλεφώνων; Το να ψειρίζουμε τα πάντα τελικά είναι άλλοθι, για να μην κοιτάμε τα μεγάλα και σημαντικά.. Ας κάνουμε κάτι για αυτά, και τα τηλέφωνα, όπως είπαν κι άλλοι, είναι αμελητέα μπροστά τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Επιτέλους μία στοιχειοθετημένη απάντηση... Well done PCman... Μπορείς μήπως να μου κρατήσεις καμία καλή θέση κάτω από την γη??? ;) αυτες τις εχουμε ολοι reserve μην ανησυχεις..:) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Εγώ είμαι της άποψης ότι μπορείς να γλυτώσεις γλύτωσέ το. Προσωπικά έχω καταργήσει το ασύρματο μέσα στο σπίτι. Στο κινητό πάντα μιλάω με bluetooth ή handsfree. Έχω ακούσει ότι το ασύρματο έχει μεγαλύτερη ακτινοβολία από το κινητό. Από κει και πέρα όταν είμαι σπίτι καλωδιάκι και πάλι καλωδιάκι είτε πρόκειται για δίκτυο είτε πρόκειτε για τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Εγώ είμαι της άποψης ότι μπορείς να γλυτώσεις γλύτωσέ το. Προσωπικά έχω καταργήσει το ασύρματο μέσα στο σπίτι. Στο κινητό πάντα μιλάω με bluetooth ή handsfree. Έχω ακούσει ότι το ασύρματο έχει μεγαλύτερη ακτινοβολία από το κινητό. Από κει και πέρα όταν είμαι σπίτι καλωδιάκι και πάλι καλωδιάκι είτε πρόκειται για δίκτυο είτε πρόκειτε για τηλέφωνο. 5 ποστ πιό πάνω είναι το τι κάνει το καθένα... Κι εγώ άκουσα ότι ο γάιδαρος πετάει αλλα δεν βλέπω κανέναν πετούμενο. Για δείτε τι πραγματικά ισχύει στον κόσμο και σταματήστε να ακούτε τον κάθε άσχετο. Έτσι πάμε πίσω... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Μία βασική παράμετρος για μένα είναι η εμβέλεια κάθε συσκευής. Η ένταση του σήματος υποτετραπλασιάζεται με κάθε διπλασιασμό της απόστασης. Επομένως όταν το κινητό έχει εμβέλεια χιλιομέτρων και το ασύρματο τηλέφωνο ούτε 100, δεν θεωρώ ότι το ασύρματο έχει ουσιαστικά επιβλαβή ακτινοβολία. Βέβαια δεν θα μίλαγα και 5 ώρες την ημέρα από αυτό... ;) Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 παιδια βγηκε προχθες ενας στη ΕΡΤ-3 και ελεγε για τις ακτινοβολιες. ενταξει, τα φορητα τηλεφωνα εκπεμπουν ακτινοβολια. αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν η ακτινοβολια του ρουτερ που εκπεμπει το ρουτερ δηλαδη το wifi ειναι βλαβερο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 παιδια βγηκε προχθες ενας στη ΕΡΤ-3 και ελεγε για τις ακτινοβολιες. ενταξει, τα φορητα τηλεφωνα εκπεμπουν ακτινοβολια. αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν η ακτινοβολια του ρουτερ που εκπεμπει το ρουτερ δηλαδη το wifi ειναι βλαβερο Τι ερωτήσεις είναι αυτές? Οτιδήποτε είναι ασύρματο εκπέμπει ακτινοβολία. Πως αλλιώς θα μεταφέρονταν τα δεδομένα? Με περιστέρια? Εκπέμπει αλλα είναι αμελητέα όπως στις περισσότερες συσκευές :lock: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Αθήνα:Τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να σκοτώσουν πολύ περισσότερους ανθρώπους από όσους το κάπνισμα ή ο αμίαντος. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει ο πολυβραβευμένος Βρετανός γιατρός Βίνι Κουράνα, ενώ καλεί τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες να λάβουν για τον περιορισμό της ακτινοβολίας. Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Δευτέρας, ο καθηγητής υποστηρίζει πως πρέπει να αποφεύγουμε όσο μπορούμε τη χρήση των κινητών, καθώς μια δεκαετής χρήση του μπορεί να διπλασιάσει τις πιθανότητες για καρκίνο του εγκεφάλου. Οι καρκίνοι χρειάζονται τουλάχιστον μία δεκαετία για να αναπτυχθούν και το γεγονός αυτό ακυρώνει τις επίσημες διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των κινητών που βασίζονται σε προηγούμενες μελέτες, οι οποίες περιελάμβαναν λίγους αν όχι κανέναν- ανθρώπους που είχαν χρησιμοποιήσει τα τηλέφωνα για τόσο μεγάλο διάστημα. Ήδη, αρκετές χώρες-μέλη της ΕΕ προειδοποιούν για τη χρήση των κινητών, ιδιαίτερα στην περίπτωση των παιδιών. Ακόμα και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Περιβάλλοντος έχει ζητήσει την όσο το δυνατό μικρότερη έκθεση στην ακτινοβολία των κινητών. ΠΗΓΗ΅: IN.GR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Ναι το ακουσα και εγω σημερα το πρωι στο ραδιο να τολενε!!:( αστα...τι μας περιμενει να λες...:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Καλά. Τα ίδια έλεγαν και όταν βγήκε η τηλεόραση. Οτι έχει ακτινοβολία που κάνει κακό και χαλάνε και τα μάτια κτλ. Όλα τα κάνουν τραγικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ....το οτι η κακη χρηση του κινητου κανει ζημια ειναι γεγονος και χιλιοειπομενο....αλλα το τραγικοτερο ειναι οτι εξισωνεται με το τσιγαρο....δημιουργωντας τελειως λαθος συμπερασματα σε καποιον ασχετο..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ego pados den pisteuo pos to kinito ''skotonei'' perissotero apo to tsigaro......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ki omos symvainei oso paralogo kai an akougetai... dystyxos etsi lene oi statistikes kai ta teleutaia porismata ereunwn pollwn panepisthmiwn (ta opoia fonazoun apo to 1999) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Μάλιστα, απο οτι καταλαβα ολοι απο καρκινο θα πεθανουμε. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 δηλαδη καποιος που μιλαει πολυ στο κινητο και καπνιζει κιολας τι πρεπει να κανει? να αρχιζει να παιρνει μετρα? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Δεν μας ειπε ο γιατρος ενας που καπνιζει και χρησιμοποιει και κινητο 10 χρονια τι πιθανοτητες εχει για καρκινο? Εγω πιστευω οτι καρκινο παθαινουν απο ολα τα πραγματα μαζι και το κινητο ειναι μαλλον ενας ακομα παραγοντας. Δεν θελω παλι να αρχισω να λεω ποσες ακτινοβολιες υπαρχουν γυρω μας,ακομα και μεσα στο σπιτι μας. Τελος πιστευω οτι ο οργανισμος καθε επομενης απο εμας γενιας απλα θα συνηθιζει στο περιβαλλον γυρω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Τα κάνουν λίγο τραγικά τα πράγματα και τα ισοπεδώνουν όλα. Μιλάνε για την ΧΡΗΣΗ του κινητού γενικότερα; Καλό είναι να διευκρινίζουν λίγο. Θα πρέπει να πουν για ΟΜΙΛΙΑ στο κινητό, κολημένο στο αυτί. Δεν είναι το ίδιο με κάποιον που μιλάει με ανοιχτή συνομιλία ή με handsfree είτε ενσύρματο ή ασύρματο, πόσο μάλιστα όταν απλά χρησιμοποιούντε για τις λοιπές υπηρεσίες πλην φωνής. Στην ίδια έρευνα είπανε οτι πρέπει να μιλάμε το πολύ 20 λεπτά το μήνα κτλ. Δεν συνίστησαν όμως να χρησιμοποιεί ο κόσμος handsfree. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 δηλαδη καποιος που μιλαει πολυ στο κινητο και καπνιζει κιολας τι πρεπει να κανει? να αρχιζει να παιρνει μετρα? Να πάρει μέτρα ο νεκροθάφτης του μάλλον :) Το θέμα ειναι πολύ σοβαρό και όλοι πλέον ξέρουμε την αναγκαιότητα χρήσης bluetooth. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Μ' αρέσει που το νέο δεν μπήκε στην πρώτη σελίδα του myphone.gr :confused: Αλλά, βγάλτε άκρη... μόλις πριν 2 μήνες :wacko: " Λιγότερο επικίνδυνα τα κινητά από τσιγάρα και ποτά " (4-2-2008) http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=6425&subid=2&tag=4885&pubid=772404 Έκανα μια γρήγορη έρευνα.. Μετράω απο καλοκαίρι 4 ειδήσεις πάνω σ' αυτό το θέμα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, με καθησυχαστικές τις 2 απο αυτές.... :!: στις 31-3-08 : http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080331&nid=8025214&sn=&spid=877 στις 8-10-07 : http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20071008&nid=6251163 στις 7-2-08 : http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20080207&nid=7407432 στις 14-9-07 : http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20070914&nid=5991879 Όλοι πάντως μιλούν για ανησυχητικές ενδείξεις για όσους τα χρησιμοποιούν 10 χρόνια ! Πρέπει να μιλάμε με ανοιχτή ακρόαση νομίζω τελικά...;) Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gprs Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Υπάρχει κάποιο σιτε να έχει όλα τα τηλε΄φωνα με to SAR tous; Ευχαρηστώπ πολύ. Παράθεση Mobiles I had as primery phones: NOKIA 5110, 6130, 6150, 7110, PANASONIC GD 93, NOKIA 6310, 7650, SONYERICSSON P800, P900, QTEK 9090, QTEK 9100 HTC P3300 TOUCH CRUISE SAMSUNG OMNIA, I-PHONE 3GS, 4S, 5S,SAMSUNG GALAXY S7 S9+,Sony Xperia 5 II Mobiles I had as secondary phones: ERICSSON GH 688, NOKIA 8850, 3510i, SONYERICSSON T310, NOKIA 2650, SE K750i,K770i, ZTE mimosa,K770i, LG G4C, Sony Galaxy A41 Tablets: PIPO M9 pro SAMSUNG galaxy a10/17 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Υπάρχει κάποιο σιτε να έχει όλα τα τηλε΄φωνα με to SAR tous; Ευχαρηστώπ πολύ. Για τα Nokia υπάρχει αυτό: Nokia - SAR Information Επίσης μπορείς να δεις και εδώ. Edit: Δες και εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 me hands free nomizo kaneis den kindyneuei. as einai kala oi etairies kai oi paroxoi kinhths pou exoun kanei sike ereunes kai mperdeuoun ton kosmo kanontas ton telika na mhn dinei shmasia sto zhthma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BioXY Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Παιδιά επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα για την ακτινοβολία των κινητών και τις επιπτώσεις για την υγεία, διαβάστε αυτή τη συνέντευξη του καθηγητή μου στο Βιολογικό κ. Μαργαρίτη. Ο άνθρωπος έχει χρόνια που κάνει έρευνα και έχει αποτελέσματα. Μας έκανε και επίδειξη στο Βιολογικό (αλλά βγαίνει και στην tv), και γω προσωπικά έχω πεισθεί και ευαισθητοποιηθεί... Υπάρχουν τρόποι προφύλαξης http://www.physics4u.gr/news/2006/scnews2606.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts