Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H τιμη του ειναι ηδη χαμηλη. Εγω το πηρα unbranded 1μηνα αψογο με ολα τα συνοδευτικα του στα 250ευρω. Σιγουρα θα πεσει &αλλο..

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

zxr το που παίζει η κάθε εταιρία το γνωρίζω.Μπορείς όμως σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις αυτό με τις κεραίες που αναφέρεις;

Υψηλότερη συχνότητα συνεπάγεται μικρότερη απόσταση διάδοσης του ηλεκτρομαγνητικού κύματος χωρίς απώλεια πληροφορίας. Για το λόγο αυτό, προκειμένου η Cosmote να αναμεταδώσει το σήμα της, πρέπει να εγκαταστήσει περισσότερες κεραίες το οποίο όμως της εξασφαλίζει κάποια πλεονεκτήματα όπως σταθερότερο δίκτυο και, ίσως (δεν είμαι σίγουρος για αυτό) χαμηλότερη ισχύ στους πομπούς της.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Γεια χαρά!

Απο χτες έχω κ εγώ το w810 (κοτσωβολος 349Ε) και έχω πάθει μαζί του!

Πάμε και μερικές ερωτήσεις. Sorry αν έχουν απαντηθεί ήδη, αλλά μέσα σε 66 σελίδες χάνεσαι...

1. Το logo της cosmote δε βγαίνει απο την οθόνη, σωστά?

2. Στο εικονίδιο του σήματος έχω συνέχεια ενα G. Σημαίνει gprs προφανώς, αλλά πως το απενεργοποιώ?

3. Έχω R4CK003. Υπάρχει πιο νέα έκδοση και χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πέρα απο τη διαδικασία του SE site για να τη βάλω?

4. Καμμία ωραία θηκούλα για το κινητό έχει να προτείνει κανείς? Στο 6230 είχα μια πολύ πρακτική και όμορφη Body glove που μου κράτησε το κινητό σα να βγήκε μόλις απο το κουτί του για 3 χρόνια τώρα...

Ευχαριστώ πολύ και sorry αν ρωτάω χιλιοειπωμένα πράγματα.

Θα σου απαντήσω κατά προσέγγιση, γιατί έχει ένας φίλος W810i.

1. Νομίζω πως δε γίνεται.

2.Αυτό το έχω δει και στο K300i, αλλά δεν ξέρω πως απενεργοποιείται.

3.Τελευταία ευρωπαική έκδοση είναι η R4DB005, η οποία βελτιώνει το τηλ. και του επιφέρει και μικρές αλλαγές στο περιβάλλον.

4.Θα σου πρότεινα Krusell θήκες. Ρίξε μια ματιά εδώ --> http://www.krusell.com

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι... :rolleyes:

Γεια χαρά!

Απο χτες έχω κ εγώ το w810 (κοτσωβολος 349Ε) και έχω πάθει μαζί του!

Πάμε και μερικές ερωτήσεις. Sorry αν έχουν απαντηθεί ήδη, αλλά μέσα σε 66 σελίδες χάνεσαι...

1. Το logo της cosmote δε βγαίνει απο την οθόνη, σωστά?

2. Στο εικονίδιο του σήματος έχω συνέχεια ενα G. Σημαίνει gprs προφανώς, αλλά πως το απενεργοποιώ?

3. Έχω R4CK003. Υπάρχει πιο νέα έκδοση και χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πέρα απο τη διαδικασία του SE site για να τη βάλω?

4. Καμμία ωραία θηκούλα για το κινητό έχει να προτείνει κανείς? Στο 6230 είχα μια πολύ πρακτική και όμορφη Body glove που μου κράτησε το κινητό σα να βγήκε μόλις απο το κουτί του για 3 χρόνια τώρα...

Ευχαριστώ πολύ και sorry αν ρωτάω χιλιοειπωμένα πράγματα.

θα πατησεις menou--->ρυθμισεις--->επικοινωνια δεδομενων-->και επιλεγεις μονο gsm.πρεπει ομως να εχω παραλειψει ενα υπομενου.παντως απο κει πας και θελει λιγο ψαξιμο,παρε τις λεξεις κλειδι και θα βρεις την λυση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

melahrinos και RAVER ευχαριστώ που απαντήσατε άμεσα.

Όντως ήταν απλό να βγάλω το gprs, αλλά με τόσο ψάξιμο που κάνω ακόμα για να μάθω τη συσκευή, ολο κ κάτι μου ξεφεύγει!

Και μαι ωραία Krusell που είδα που έχει κ κάλλυμα για το φακο, ξέρετε αν υπάρχει Ελλάδα? Γενικά δε νομίζω οτι είχα ξανακούσει για αυτή τη μάρκα...

Krusell θα βρεις σίγουρα σε κάποιο κατάστημα Πλαίσιο. Μαζί με τις bodyglave θεωρούνται οι 2 κορυφαίες μάρκες όσον αφορά τις θήκες κινητών. Επίσης ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πουλάει krusell ονόματι inter-shop --> http://www.inter-shop.gr . Δεν ξέρω αν θα βρεις τη θήκη που ψάχνεις γιατί έχει πολλά είδη. Από υπερ-προστατευτικές (red label) μέχρι μοντέρνες (blue label). :)

melahrinos και RAVER ευχαριστώ που απαντήσατε άμεσα.

Όντως ήταν απλό να βγάλω το gprs, αλλά με τόσο ψάξιμο που κάνω ακόμα για να μάθω τη συσκευή, ολο κ κάτι μου ξεφεύγει!

Και μαι ωραία Krusell που είδα που έχει κ κάλλυμα για το φακο, ξέρετε αν υπάρχει Ελλάδα? Γενικά δε νομίζω οτι είχα ξανακούσει για αυτή τη μάρκα...

παρακαλω πολυ :) :worry: πλαστικη και σιλικονης.

http://www.play247.gr/images/Palmtops/bw_crystal_case_w800i.jpg

http://www.play247.gr/images/Palmtops/bw_siliconecase_w800i.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως έχει βρει κανένας την παρακάτω θηκούλα? αν ναι πόσο & που? :worry:

http://mobile.brando.com.hk/image/CrystalCaseW810iC_640.jpg

[ATTACH]8453[/ATTACH] [ATTACH]8455[/ATTACH] [ATTACH]8457[/ATTACH]

Mobile Brando [CrystalCase]

...χτύπησε και σε μένα!

Ενώ μέχρι τώρα το κινητό δούλευε άψογα, έκανα φορμάτ (σε 2 υπολογιστές), έβαλα WinXP Pro SP2 και το κινητό πια δεν αναγνωρίζεται από κανέναν!

Μάλιστα έκανα λίγες δοκιμές. Στο ένα πισί έχω τα προγράμματα από το CD της μαμάς SE, ενώ στο άλλο τις τελευταίες εκδόσεις τους από το site της SE.

Όταν συνδέω το κινητό με το USB καλώδιο το βρίσκει σαν "unknown usb device".

Ελπίζω να μην φταίει το κινητό. Στα φόρουμ του MyPhone δεν βρήκα κάτι, ενώ ούτε το site της Μικρομαλακής είχε τίποτα χρήσιμο για τα unknown usb devices.

Δυστυχώς δεν έχω IR ή BT για να δοκιμάσω αν συνδέεται στο πισί με αυτά.

Έχεις κανείς το ίδιο πρόβλημα; Μήπως υπάρχουν κάποιοι "ειδικοί" drivers...;

Σήμερα και το Google με απόγοήτευσε :confused:

BTW, πολύ ωραία η θήκη. Έψαξα στο skroutz όμως και δεν την βρήκα...

Follow the path of the shepherd...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΗΚΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΘΗΚΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΑΝΗ, ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, Κ ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ? ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Κ750 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

Πολύ ωραία η θήκη akis_k:!:

Παπρεπιμπτόντως κανένα νέο για τους δυστυχείς vodafone live κατόχους;

Ξεχασμένοι απο το θεό είμαστε;; :( :worry:

When money talks the world listens..

Μικρομαλακής

:lol: :lol: :lol: Να είσαι καλά φίλε μου! Με έκανες και γέλασα!

Στο device manager η συσκευή φαίνεται; (λογικά θα πρέπει να έχει κάποιο ερωτηματικό στα usb controllers) Αν φαίνεται τότε σβήσε την και ξανά σύνδεσε το κίνητο. Απεγκατέστησε όλους τους drivers και άσε τα windows να εγκαταστήσουν τους δικούς τους drivers.

Πολύ ωραία η θήκη akis_k:!:

Παπρεπιμπτόντως κανένα νέο για τους δυστυχείς vodafone live κατόχους;

Ξεχασμένοι απο το θεό είμαστε;; :( :worry:

και λίγα είπες....

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

:lol: :lol: :lol: Να είσαι καλά φίλε μου! Με έκανες και γέλασα!

Στο device manager η συσκευή φαίνεται; (λογικά θα πρέπει να έχει κάποιο ερωτηματικό στα usb controllers) Αν φαίνεται τότε σβήσε την και ξανά σύνδεσε το κίνητο. Απεγκατέστησε όλους τους drivers και άσε τα windows να εγκαταστήσουν τους δικούς τους drivers.

Μα η φάση είναι ότι το σύστημα είναι καθαρό! Δεν υπάρχουν drivers ειδικοί για το κινητό και manually αυτούς που έχει το CD της SE δεν τους δέχεται.

Θαυμαστικό (όχι ερωτηματικό!) στη συσκευή usb δεν έχει. Απλά την βρίσκει σαν unknown device και στα properties της φαίνεται ότι δουλεύει κανονικά! Για γέλια και για κλάματα δηλαδή! Το κακό είναι ότι δεν την αναγνωρίζει ως W810, οπότε ως Unkown Device ούτε ο Manager της SE το βρίσκει. Θα σκάσω!

Έκανα uninstall τη ρημάδα την unknown device, δοκίμασα σε άλλες θύρες usb, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα να το συνδέσω σαν "λειτουργία τηλεφώνου" και σαν "μεταφορά αρχείων", πάλι τα ίδια... Πάντως αποκλείεται να είναι σύμπτωση που το κάνει σε 2 πισιά ταυτόχρονα. Ίσως τα 'παιξε το καλώδιο...

Το πρόβλημα το είχε και ένας με W800, αλλά δεν γράφει στο φόρουμ αν κατάφερε να το λύσει.

Στο προηγούμενο σύστημά μου, που συνδεόταν κανονικά, είχα άπειρους drivers από 5-6 κινητά! Σκέφτομαι μήπως το σύστημα τότε εγκαθιστούσε αυτόματα κάποιον driver για usb cable άλλης συσκευής.. :wacko:

Άβυσσος η ψυχή των τρανζίστορ... :what:

Ευχαριστώ για όποια απάντηση! :help:

Για να προλάβω τυχόν απαντήσεις...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ!!

Τελικά κάποιο "κόλλημα" του λογισμικού της SE ήταν. Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του Update Service από το site της SE και το πισί το αναγνώρισε κανονικά! :up:

(άντε τώρα να δω πως θα το βάλω και σε Linux :lol: )

και manually αυτούς που έχει το CD της SE δεν τους δέχεται.

Την manually εγκατάσταση την κάνεις από το device manager κάνοντας κλικ στο update driver και ψάχνοντας τους driver στο cd της SE;

Ίσως τα 'παιξε το καλώδιο...

Όταν το συνδέεις πάνω στο pc το κινητό αρχίζει να φορτίζει; Φαντάζομαι ότι για να αρχίσει η φόρτιση δεν χρειάζεται drivers.

Το πρόβλημα το είχε και ένας με W800, αλλά δεν γράφει στο φόρουμ αν κατάφερε να το λύσει.

Μια λύση είναι να του στείλεις pm. Ίσως σε βοηθήσει

Βλέπω πόσο κοντά είναι χρονικά η απάντησή σου!! :)

Βασικά όταν έκανα update driver, το οδηγούσα στο CD και επέλεγα (ένα κάθε φορά προφανώς) όλα τα αρχεία .inf που είχαν στο όνομά τους "w810"! Δεν δέχτηκε κανένα.

Προφανώς χρειαζόταν κάποιος driver που εγκαταστάθηκε αυτόματα με το πρόγραμμα του Update Service.

Πάντως γενικά, τώρα που πέρασε κι αυτό, το κινητό παραμένει άψογο. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Οπότε σκέφτομαι να μην βάλω ούτε το καινούριο firmware, που άκουσα από πολλούς ότι μειώνει την ένταση του μεγαφώνου...

Εχω ψαξει παντου, αλλα δε βρηκα την αυτονομια του τηλεφωνου σε κατασταση walkman ή ραδιο.

Κανεις που να το εχει, μπορει να μας πει ποσο διαρκει η μπαταρια του σε αυτες τις δυο καταστασεις;

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Εχω ψαξει παντου, αλλα δε βρηκα την αυτονομια του τηλεφωνου σε κατασταση walkman ή ραδιο.

Κανεις που να το εχει, μπορει να μας πει ποσο διαρκει η μπαταρια του σε αυτες τις δυο καταστασεις;

Την αυτονομία δεν μπορείς εύκολα να την υπολογίσεις γιατί εξαρτάται από πολλούς περισσότερους παράγωντες από την αναμονή ή την ομιλία.

Σε μένα που το ραδιόφωνο λειτουργεί σχεδόν καθημερινά με χρήση του μεγαφώνου και την ένταση στο "3" κρατάει περίπου 2 μέρες η μπαταρία αλλά με κλείσιμο το βράδυ για 7 ώρες.Οπότε υπολόγισε περίπου η μπαταρία κρατάει 40 ώρες με το ραδιόφωνο να παίζει τις 14 από αυτές.Πιστεύω ότι αν εσύ χρησιμοποιείς τα ακουστικά η διάρκεια θα είναι αρκετά μεγαλύτερη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:worry: sony ericsson w810i. Αναλυτικο preview του συγκεκριμενου κινητου.

Εχει τις πληροφοριες που ζητας :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ.

Ακρως ικανοποιητικη, θα ελεγα, η αυτονομια!

@RAVER: στο preview δεν ειδα να λεει αυτονομια με χρηση mp3 ή radio. Μπορει να μην την προσεξα εγω, αλλα και τωρα που ξανακοιταξα, δεν ειδα κατι τετοιο...

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Ευχαριστω πολυ.

Ακρως ικανοποιητικη, θα ελεγα, η αυτονομια!

@RAVER: στο preview δεν ειδα να λεει αυτονομια με χρηση mp3 ή radio. Μπορει να μην την προσεξα εγω, αλλα και τωρα που ξανακοιταξα, δεν ειδα κατι τετοιο...

Η αυτονομια γενικοτερα παιζει ρολο και σε ποιο δικτυο εισαι και τι χρηση του κανεις.παντως με φουλ μπαταρια και σε λειτουργια walkman ενα w800i που εχω δοκιμασει,κρατησε 9ωριτσες,πραγμα που με ικανοποιησε απολυτως :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

9 ωρες ειναι μια χαρα :D

My Travel Map

• The title was changed to Sony Ericsson W810i