Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα. Ενας φιλος μου εχει ενα se w810 και θα παει στην Αμερικη σε λιγες μερες. Λειτουργει το κινητο εκει? Συμβαδιζουν οι μπαντες δικτυου του συγκεκριμενου κινητου με τις αμερικανικες? Με 1900Mhz δουλευουν εκει?

Καλησπερα. Ενας φιλος μου εχει ενα se w810 και θα παει στην Αμερικη σε λιγες μερες. Λειτουργει το κινητο εκει? Συμβαδιζουν οι μπαντες δικτυου του συγκεκριμενου κινητου με τις αμερικανικες? Με 1900Mhz δουλευουν εκει?

Το w810i αν θυμάμαι καλά είναι Quad Band οπότε δεν θα έχει πρόβλημα.

Στην Αμερική παίζουν σε 850 MHz και στα 1900Mhz.

• 1 month later...
βρε παιδια δεν το θελει κανεις? :) κριμα ειναι... μην το πεταξω...

( το στελνω και με κουριερ οπου θελετε, αλλα με δικη σας χρεωση..)

ρε'συ θα θελα και εγω καποια ανταλλακτικα...Εγω την οθονη θελω.αν βεβαια και το αλλο το παιδι θελει την οθονη δεν υπαρχει προβλημα ας την παρει αυτος!

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

ρε'συ θα θελα και εγω καποια ανταλλακτικα...Εγω την οθονη θελω.αν βεβαια και το αλλο το παιδι θελει την οθονη δεν υπαρχει προβλημα ας την παρει αυτος!

Επειδή έχω πήξει στη δουλειά δεν έχω προλάβει να το πάρω.

Εμένα με ενδιαφέρει η πρόσοψη βασικά. Οπότε μπορούμε να τα βρούμε.. :p

• 2 weeks later...
Παιδια το ψαχνω απεγνωσμενο ακομα αυτο το κινητακι... Οποιος το εχει και ενδιαφερεται να το δωσει ας μου στειλει ενα pm... Δυστυχως δεν εχω τον αριθμο των μηνυματων που χρειαζεται για να βαλω το μηνυμα στην αντιστοιχη κατηγορια...
Dust in the wind, all we are is dust in the wind..............

• 3 weeks later...

Επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό εδώ και 4 χρόνια υπάρχει κάποιο μαγαζί ή Αθήνα ή ηλεκτρονικά στο internet που να το πουλάει σε οικονομική τιμή (pm)?

Ευχαριστώ

Στο internet θα μπορουσες να το βρεις στο ebay... Αλλα ετσι εκανα και εγω και την πατησα καθως μου εστειλαν ενα κινητο Frankenstein.... Ιmitation προσοψη και σασι, σκονισμενη και λερωμενη οθονη..... Φυσικα το εστειλα πισω και μου εκαναν κατευθειαν refund... Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις μια αγγελια σε φορουμς και να το ζητας. Καινουριο δεν νομιζω να βρεις.... Εγω το βρηκα παντως μεταχειρισμενο απο ενα φορουμ και μαλιστα σε παρα πολυ καλη κατασταση -χωρις handsfree και συσκευασια αλλα με ολα τα υπολοιπα παρελκομενα, καλωδιο usb καρτα 512mb...- 50€!!!!

Tελικα ειναι απο τα καλυτερα κινητα που εχουν βγει μου φαινεται, και σε καμια περιπτωση δεν τα συγκρινω με τα σημερινα Sony Ericsson....

Dust in the wind, all we are is dust in the wind..............

• 2 weeks later...

εχω cosmote και εδω και κανα 2ημερο μου εμφανιζει 'Καμια προσβαση δικτυου' ενω οταν δοκιμαζω την καρτα σε αλλο κινητο εμφανιζει κανονικα cosmote..

Εχει προβλημα η κεραια του κινητου??

επισης χτες με πηρε αριθμος κινητου (αρχιζε 697) με 8 ψηφια !!!!!?????

εχει τυχει σε καποιον αλλο?

• 2 weeks later...

Παιδιά έχω αυτό το τηλέφωνο εδώ και 4 χρόνια και είμαι τόσο ευχαριστημένος που σκέφτομαι να το αγοράσω... Δεν βρίσκω όμως πωλητές ούτε από ebay αλλά ούτε και από πουθενά αλλου...

Μήπως έχετε καμμιά ιδέα?

Παιδιά έχω αυτό το τηλέφωνο εδώ και 4 χρόνια και είμαι τόσο ευχαριστημένος που σκέφτομαι να το αγοράσω... Δεν βρίσκω όμως πωλητές ούτε από ebay αλλά ούτε και από πουθενά αλλου...

Μήπως έχετε καμμιά ιδέα?

ενω το εχεις...θελεις να το ξαναγορασεις??? :blink: :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενω το εχεις...θελεις να το ξαναγορασεις??? :blink: :wacko:

Εννοείται, γιατί εάν π.χ. σε 6 μήνες τα φτύσει (γιατί το έχω 4 χρόνια) πού θα βρω ίδιο, όταν δεν πουλιέται πουθενά??? ΟΕΟ?

Εννοείται, γιατί εάν π.χ. σε 6 μήνες τα φτύσει (γιατί το έχω 4 χρόνια) πού θα βρω ίδιο, όταν δεν πουλιέται πουθενά??? ΟΕΟ?

τοτε θα ψαξεις στο ebay ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 5 months later...

Παιδιά έχω το συγκεκριμένο μοντέλο από το 2007 και δουλεύει ακόμα μια χαρά , με εξαίρεση το ότι η ένταση του ακουστικού είναι εκνευριστικά χαμηλή! Σε βαθμό που να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω οπουδήποτε έχει έστω και λίγη φασαρία γιατί δεν ακούω καθόλου τον συνομιλητή μου. Τι μπορεί να φταίει για αυτό? Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο?

ΥΓ. Εννοείται πως έχω ρυθμίσει την ένταση του ακουστικού (από τα πλαινά κουμπιά) στην μέγιστη τιμή της.

Παιδιά έχω το συγκεκριμένο μοντέλο από το 2007 και δουλεύει ακόμα μια χαρά , με εξαίρεση το ότι η ένταση του ακουστικού είναι εκνευριστικά χαμηλή! Σε βαθμό που να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω οπουδήποτε έχει έστω και λίγη φασαρία γιατί δεν ακούω καθόλου τον συνομιλητή μου. Τι μπορεί να φταίει για αυτό? Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο?

ΥΓ. Εννοείται πως έχω ρυθμίσει την ένταση του ακουστικού (από τα πλαινά κουμπιά) στην μέγιστη τιμή της.

και εμενα το ακουστικο απο την πολυχρησια τα εχει παιξει.μαλλον θα θελει αλαγη ακουστικου.

κατ'τ'αλλα το κινητο δουλευει αψογα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εμένα το ίδιο, εδώ και κάμποσους μήνες, απο ακουστικό τίποτα, ευτυχώς υπάρχει το bluetooth.

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Κάπου το έχω σε ένα συρτάρι δουλεύει τέλεια αλλά λιγάκι ταλιπωρημένο, αν συμβεί τίποτα με το δικό σου (που το απεύχομαι) πες μου να το ξεθάψω :p...

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Κι εγώ το έχω για το 2ο νούμερό μου και είναι μια χαρά εκτός του ακουστικού... νόμιζα ότι το δικό μου έφταιγε από το πολλά νερά που έχει πιεί αλλά τώρα ακουώ ότι το έχουν κι άλλοι το πρόβλημα...

Κατα τάλλα μια χαρά , κι η μπαταρία του κρατάει άνετα 3-4 μέρες...

Κι εγώ το έχω για το 2ο νούμερό μου και είναι μια χαρά εκτός του ακουστικού... νόμιζα ότι το δικό μου έφταιγε από το πολλά νερά που έχει πιεί αλλά τώρα ακουώ ότι το έχουν κι άλλοι το πρόβλημα...

Κατα τάλλα μια χαρά , κι η μπαταρία του κρατάει άνετα 3-4 μέρες...

Καλά η μπαταρία του είναι απλά απίστευτη και κρατάει πολλές ωρές ακόμη καιβμετά από τόσο χρόνια!

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ζητήσω αν κάποια/ος έχει το κινητό sony ericson w810i σε οποιοδήποτε χρώμα, να λειτουργεί και δεν το χρειάζεται να μου το χαρίσει ή να μου το πουλήσει σε συμβολική τιμή. Το είχα και το έχασα και το είχα βολευτεί πολύ σαν κινητό.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ζητήσω αν κάποια/ος έχει το κινητό sony ericson w810i σε οποιοδήποτε χρώμα, να λειτουργεί και δεν το χρειάζεται να μου το χαρίσει ή να μου το πουλήσει σε συμβολική τιμή. Το είχα και το έχασα και το είχα βολευτεί πολύ σαν κινητό.

Ευχαριστώ

Αποσύρω το ενδιαφέρον για το κινητό θα κοιτάξω μέσω ebay ή χε

Ευχαριστώ πολύ

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλησπέρα παιδιά. Το w810 μου έχει κάψει πλακέτα(λογικά μιας και εδώ και μήνες δεν ανοίγει) και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει σε τιμές κυμαίνεται η αντικατάσταση πλακέτας του...το είχα 6 χρόνια, αλλά το 2ο πάλι είχε καεί και το επισκεύασα δωρεάν μιας και με κάλυπτε η εγγύηση του...

ευχαριστώ. :)

Αν βρεις ανταλλακτικό ίσως να μην αξίζει η επισκευή του λόγω κόστους. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις σε κάποιο Sony Ericsson Service Point.

Καλώς ήρθες!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλώς σας βρήκα.

Λέτε να κοστίσει πάρα πολύ ε?

αλλά δε μπορώ να βρω στην αγορά κάτι αξιόλογο και προσιτό...κινητά αφής και smartphones δεν είναι και πολύ του γούστου μου...:rolleyes:

Elm, Hazel, zylo, cedar, spiro, W995, W705 είναι κοντά στο στυλ που ζητάς. Κάνε μια αναζήτηση αλλά θα παρακαλέσω να μην επεκταθούμε άλλο σε αυτό το θέμα. Μπορούμε να συνεχίσουμε στο [Επίσημο] Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Ericsson W810i