Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν μπορείς να βάλεις κωδικό ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή. Αν θυμάμαι καλά υπήρχαν κάποια προγραμματάκια που το έκαναν αυτό αλλά δεν ήταν κια ιδιαίτερα αποτελεσματικά.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα σε ένα w810 πατώντας το κουμπί για να ανοίξει αρχίζει να δείχνει μια άσπρη οθόνη που αναβοσβήνει. Ψάχνοντας στο net βρήκα ότι λέγεται white screen of death (wsod). Υπάρχει καποια λύση για να φτιαχτεί; Η μπαταρία είναι γεμάτη από άλλο κινητό γιατί σε αυτό δεν φαίνεται να φορτίζει. Παλαιότερα είχε πέσει και στα νερά αλλά λειτουργούσε κανονικά μετά. Το είχα πάει στο service και μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι από τα νερά. Αλλά πιστεύω οτι δεν φταίει αυτό. Στο πρόγραμμα της Sonyericsson δεν το βρίσκει για να του έκανα αναβάθμιση

Πρέπει να το βρει... Προφανώς δεν εγκαταστάθηκαν σωστά οι οδηγοί.

Το είχα πάθει, πάντως κι εγώ. Και με αναβάθμιση λύθηκε :)

Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα σε ένα w810 πατώντας το κουμπί για να ανοίξει αρχίζει να δείχνει μια άσπρη οθόνη που αναβοσβήνει. Ψάχνοντας στο net βρήκα ότι λέγεται white screen of death (wsod). Υπάρχει καποια λύση για να φτιαχτεί; Η μπαταρία είναι γεμάτη από άλλο κινητό γιατί σε αυτό δεν φαίνεται να φορτίζει. Παλαιότερα είχε πέσει και στα νερά αλλά λειτουργούσε κανονικά μετά. Το είχα πάει στο service και μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι από τα νερά. Αλλά πιστεύω οτι δεν φταίει αυτό. Στο πρόγραμμα της Sonyericsson δεν το βρίσκει για να του έκανα αναβάθμιση

Aναβαθμιση θελει..ξανα περασμα το λειτουργικο απο την αρχη.

αυτη τη διαδικασια..σε "κολλημενο" κινητο,δεν μπορεις να την κανεις μονος σου..και θα χρειαστει να το στειλεις σε ενα sony ericsson service.

επισης αν το κινητο εχει υγρασια..απο παλιοτερη φορα..φυσικο και επομενο ειναι να ξανακολλησει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
Μπααααα, δεν νομίζω. Η SE ποτέ δεν θεώρησε το συγκεκριμένο θέμα ως πρόβλημα οπότε δεν θα έκανε κάτι για να το διορθώσει. Άσε που δεν το κάνουν όλα αλλά κάποια που είναι κατασκευασμένα στο.... Τιμπουκτού!

Παιδιά σόρρυ για το πολύ καθυστερημένο ποστ αλλα κοιταγα το ...παρελθόν και έπεσα πανω στο πρόβλημα του ραδιοφώνου στο 810

Η λύση (προσωρινη δυστυχώς) για αυτούς που ακόμα χρησιμοποιούν το πραγματικό καλό W810 είναι η εξής:

Κλείνετε τελείως το κινητο. Το ανοίγετε και ΧΩΡΙΣ να κάνετε καμία κλήση (ούτε να ....δεχτείτε) αρχίζεται να ακούτε ραδιόφωνο. Ο εκνευριστικός αυτός ήχος (σαν σήματα μορς) δεν θα εμφανιστεί μέχρι να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο σαν ... τηλέφωνο (κλήσεις , μηνύματα)

Προφανώς το τιουνερ του δέκτη FM επηρεάζεται απο τον πομποδέκτη GSM και κάνει κάποια παρασιτική αυτοταλάντωση.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ

• 3 weeks later...

Λοιπόν,θέλω να ακούσω καμιά άποψη για το θέμα μου που είναι το εξής:

Το κινητό μου,sony ericsson w810,έπεσε θύμα ποτού!Δηλαδή το Σάββατο το βράδυ 2 φορές βράχηκε από ποτό,αλλά κανονικό μπάνιο,όχι μέσα στο ποτήρι αλλά αρκετή ποσότητα.Την πρώτη το κατάλαβα και το σκούπισα αλλά τη δεύτερη όχι.Έτσι το κατάλαβα όταν έφτασα σπίτι μετά από κάνα δίωρο δηλαδή.Εξωτερικά δε φαινόταν υγρασία αλλά η οθόνη ήταν πολύ θολή.Το στέγνωσα λίγο με ένα πιστολάκι και συνήλθε αλλά στο λεπτό έπαθε το ίδιο.Το ξαναστέγνωσα συνήλθε αλλά σύντομα ξαναθόλωσε.Μετά από λίγη ώρα έβγαλα την μπαταρία και το στέγνωνα με την βοήθεια του air condition του αυτοκινήτου.Η οθόνη συνήλθε πλήρως όχι όμως και το τηλέφωνο,έκλεινε πολύ γρήγορα.Μετά από καμιά 6 ώρες επανέλαβα την ίδια διαδικασία με το air condition.Δεν είδα κάποια άλλη βελτίωση.Το κινητό μετά "εγχειρίστηκε" και καθαρίστηκε με μπλε οινόπνευμα.Εν τέλει έχω το εξής αποτέλεσμα:Όταν ανοίγω το κινητό και το λειτουργώ(δηλαδή να μιλάω,να στέλνω μηνύματα,να ακούω μουσική,να το φορτίζω και λοιπά)δουλεύει κανονικά αν όμως κλειδώσω το πληκτρολόγιο και το αφήσω "ανενεργό" τότε το κινητό ξεφορτίζει και κλείνει σε κάνα 2λεπτο.Αν όταν μειώνεται η μπαταρία το λειτουργήσω πριν κλείσει ανεβαίνει ξανά η στάθμη της μπαταρίας...Μπορείτε να σκεφτείτε που μπορεί να οφείλεται αυτό;;;;

Υ.Γ.:Κατά την φόρτιση μία δείχνει ότι η μπαταρία είναι στο τελευταίο στάδιο φόρτισης και μιά ότι γεμίζει όλη από το "μηδέν".

Προστατέψτε το περιβάλλον.

Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα!

Δυο πράγματα μπορώ να σκεφτώ. Είτε έχει συμβεί κάποιο βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα της μπαταρίας (αυτό είναι το κακό σενάριο) ή τα στοιχεία της ίδιας της μπαταρίας έχουν υποστεί ζημιά, βραχυκυκλώνουν και αυτο-καταναλώνεται (αυτό είναι το καλό σενάριο). Βάλε μια άλλη μπαταρία να δεις αν συμβαίνει το δεύτερο κι αν είσαι τυχερός μπορεί και να το γλιτώσεις.

Πάντως είναι απίστευτο που δουλεύει ακόμα!!!

Πραγματικά απίστευτο.Απλά αρνούμαι να αποδεχτώ πως μετά απ'όλα αυτά θα βγει εκτός λειτουργίας!!Το έχω και πάνω από 3 χρόνια,με καλή μεταχείριση αλλά προχθές έγινε το "κακό"...

Πήρα καινούρια μπαταρία του κουτιού,το δοκίμασα και τα ίδια...Αυτό που λες δεν φτιάχνεται;;;

Απλά απορώ πως μιά η μπαταρία όταν το λειτουργώ είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και όταν δεν το λειτουργώ "πέφτει" και κλείνει τόσο γρήγορα...

• 2 weeks later...
Πραγματικά απίστευτο.Απλά αρνούμαι να αποδεχτώ πως μετά απ'όλα αυτά θα βγει εκτός λειτουργίας!!Το έχω και πάνω από 3 χρόνια,με καλή μεταχείριση αλλά προχθές έγινε το "κακό"...

Πήρα καινούρια μπαταρία του κουτιού,το δοκίμασα και τα ίδια...Αυτό που λες δεν φτιάχνεται;;;

Απλά απορώ πως μιά η μπαταρία όταν το λειτουργώ είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και όταν δεν το λειτουργώ "πέφτει" και κλείνει τόσο γρήγορα...

Είχα παρατηρήσει οτι στο w810i ο δείκτης της μπαταρίας μεταβαλλόταν ανάλογα με την κατανάλωση-χρήση που γινόταν, άρα όταν λειτουργείς η κατανάλωση είναι κανονική ενώ όταν το αφήνεις κάπου σπαταλιέται ενέργεια! Τώρα πως γίνεται αυτό μη ρωτήσεις γιατί κάποια λογική απάντηση δεν έχω να σου δώσω εκτός απο αυτό της μπαταρίας που προείπατε...

Μήπως έχει να κάνει με την φθορά της μπαταρίας; Υποθέτω ότι ο δείκτης είναι ρυθμισμένος να ακολουθεί κάποιες παραμέτρους που ισχύουν όταν είναι καινούργια η μπαταρία. Με τον καιρό η συμπεριφορά της μπαταρίας αλλάζει οπότε δεν ισχύουν οι παράμετροι αυτοί και άρα ο δείκτης κάνει τα δικά του.
Read The F...ing Manual First

Μήπως έχει να κάνει με την φθορά της μπαταρίας; Υποθέτω ότι ο δείκτης είναι ρυθμισμένος να ακολουθεί κάποιες παραμέτρους που ισχύουν όταν είναι καινούργια η μπαταρία. Με τον καιρό η συμπεριφορά της μπαταρίας αλλάζει οπότε δεν ισχύουν οι παράμετροι αυτοί και άρα ο δείκτης κάνει τα δικά του.

Δεν είναι ο δείκτης το πρόβλημα μόνο.. Του κλείνει κιόλας..:worry:

zafevolution και XPhys λόγω της υγρασίας προφανώς εμφάνισε αυτό το πρόβλημα.Μόνο που είναι φορές που μπορεί για κάποιες ώρες να δουλεύει κανονικά και ξαφνικά εμφανίζει το πρόβλημα(δηλαδή πέφτει η μπαταρία)και πολύ σύντομα κλείνει.Δηλαδή έχει "βελτιωθεί",ώρες ώρες λειτουργεί μιά χαρά.Οπότε πιστεύω πως δεν είναι μάλλον θέμα πλακέτας αλλά ότι κάποιο σημείο του κινητού κάποια στιγμή ίσως βραχυκυκλώνει και εμφανίζει το πρόβλημα.Μπορεί κάποτε μελλοντικά να δουλέψει κανονικά,χαχαχα.Προς το παρόν,περιμένω το w902 που έχω παραγγείλει...

Υ.Γ.:Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Αν εμφανιστεί κάποια περαιτέρω βελτίωση θα σας ενημερώσω!!!

• 2 weeks later...
Εγώ πάντως έχω να πώ οτι μετά απο 2.5 χρόνια συνήπαρξης με το w810i, αποφάσισα να αντικαταστήσω το κάλυμά του αγοράζοντας ενα ίδιο απο το εβαυ με 7 ευρώ, και να πάρω άλλη μια συσκεή λευκή αυτη τη φορά, καινούργια, με 110 δολάρια μαζί με τα μεταφορικά... Εψαχνα καλα κινητά και φτηνά, και δεν έβρισκα... Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο το κινητο αυτό.

Και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος, εχω και ενα δευτερο ιδιο σαν εφεδρικο. Εχει πολυ καλη αυτονομια και αντοχη.

• 2 weeks later...
Το κινητάκι μου ήρθε :) Απο HongKong με ελληνική γλώσσα και Τ9, με όλα τα παρελκόμενα του, και με δώρο μια 2η μπαταρία.

Το κινητάκι μου ήρθε :) Απο HongKong με ελληνική γλώσσα και Τ9, με όλα τα παρελκόμενα του, και με δώρο μια 2η μπαταρία.

Μεγιες!:) Η μπαταρια ειναι γνησια? και ποσο σου κοστισε συνολικα?

• 2 weeks later...
παιδια εχω ενα μπροβλημα...το κινητο μου επεσε πριν απο μερικες μερες και απο τοτε δν ανοιγει ,κα8ε φορε που το ανοιγω η ο8ονη αναβοσβηνει.καμια ιδεα?

παιδια εχω ενα μπροβλημα...το κινητο μου επεσε πριν απο μερικες μερες και απο τοτε δν ανοιγει ,κα8ε φορε που το ανοιγω η ο8ονη αναβοσβηνει.καμια ιδεα?

μαλλον απο την τουμπα ξεκολλησε η ταινια της οθονης και δεν κανει καλη επαφη.

τι να σου πω..μονο σε service point θα βρεις απαντηση :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ??W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ W810 ΠΟΥ ΕΧΩ . Η ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ.

:O

Καλώς ήρθες στο forum!

Ρίξε μια ματιά εδώ

Θα σε παρακαλέσω επίσης θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. :)

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλα ο τρόπος που μου προτήνεις δεν μου κάνει γιατι το CDA το δικό μου είναι 102555/110 R2A και οχι χχχχ-χχχχ RxA . Υπάρχει κατι άλλο ή αν το κάνω θα δουλέψει ????

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ??W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ W810 ΠΟΥ ΕΧΩ . Η ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ.

:O

Ορίστε! ;)

Main Firmware R4EA031

Πληροφόρίες μπορείς να δεις και στο [Επίσημο] W810i: Flashing και Customization (xs++)

Edited by zafevolution

υπαρχει καπου καινουργιο? το εχει δει καποιος παιδια? ενδιαφερομαι..

Δεν νομιζω να το βρεις πουθενα αλλου περα απο ebay.... Το ψαχνω και εγω αλλα πουθενα.....:(

Dust in the wind, all we are is dust in the wind..............

• The title was changed to Sony Ericsson W810i