Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως που το πήρα πριν δυο εβδομάδες από την WIND με νέα σύνδεση (και χρήση της επιδότησης που προσφέρει) μου έδωσαν κανονική συσκευή, unbranded, χωρίς καν δηλαδή το δεξί πλήκτρο να είναι συντόμευση στο WIND Plus, κουτί SE σφραγισμένο, κτλ κτλ. Μάλιστα, μου είπαν μόνοι τους ότι μπορώ να του κάνω αναβάθμιση από το ίντερνετ ή και στη SE. Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή αν άλλαξαν τελευταία πολιτική.

εσενα σε ξερω. και απο κοντα. (μαλλον δεν καταλαβες ποιος ειμαι...:lol: :lol: :lol: )

Mic is always on line!

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχμ what? σου ανοίγουν το κουτί και τα δοκιμάζεις????

Αν πρόκειται να το αγοράσεις στο ανοίγουν να το δεις.Και πάλι στα περισσότερα μαγαζιά αρκετά hands free είναι στη βιτρίνα και τα βλεπεις οπότε μπορείς να ζητήσεις και να το δοκιμάσεις.

Ούτος ή άλλως καλό είναι πριν αγοράσουμε κάτι (ανεξαρτήτου τιμής) να το ανοίξουμε να δούμε τι περιέχει η συσκευασία.

Σε εμένα προσωπικά μου έχει τύχει να αγοράσω ένα ασύρματο τηλέφωνο και ενώ η συσκευασία ήταν σφραγισμένη από μέσα έλλειπε το ακουστικό του τηλεφώνου.ευτυχώς που το άνοιξα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμένα συνεχίζει να μου κάνει προβλήματα με την ώρα. μόνο στα μηνύματα. στις κλήσεις τίποτα. ενώ στην αρχή μου έρχονται κανονικά και λέει την ώρα κανονικά, την άλλη μέρα τα έχει με άλλη ώρα διαφορά 3 ωρών. εχει κανεις το ίδιο προβλημα; ειναι τελικά της wind ή το κινητό θελει αναβάθμιση ή κάτι;

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

εμένα συνεχίζει να μου κάνει προβλήματα με την ώρα. μόνο στα μηνύματα. στις κλήσεις τίποτα. ενώ στην αρχή μου έρχονται κανονικά και λέει την ώρα κανονικά, την άλλη μέρα τα έχει με άλλη ώρα διαφορά 3 ωρών. εχει κανεις το ίδιο προβλημα; ειναι τελικά της wind ή το κινητό θελει αναβάθμιση ή κάτι;

Το πρόβλημα είναι από την εταιρία.Αν τους πάρεις τηλέφωνο και το αναφέρεις θα το φτιάξουν.Μου έχει τύχει πολλές φορές με την cosmote.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα μου συμβαίνει κάτι άλλο με τα μηνύματα.. μου τα μπερδεύει.. δηλαδή όταν ένα μήνυμα είναι διπλό ή τριπλό, ενώ κατά την πρώτη ανάγνωση μου το έχει κανονικά, μετά μου το μπερδέυει με παλαιότερο διπλό μήνυμα με αποτέλεσμα να μη βγαίνει τελικά νόημα σε κανένα από τα 2.. Καμιά ιδέα?

Εμένα μου συμβαίνει κάτι άλλο με τα μηνύματα.. μου τα μπερδεύει.. δηλαδή όταν ένα μήνυμα είναι διπλό ή τριπλό, ενώ κατά την πρώτη ανάγνωση μου το έχει κανονικά, μετά μου το μπερδέυει με παλαιότερο διπλό μήνυμα με αποτέλεσμα να μη βγαίνει τελικά νόημα σε κανένα από τα 2.. Καμιά ιδέα?

κι εμενα μου το έχει κάνει πολλές φορες

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

ρε σείς.. μου κλέψανε το w810 μου... :( :( :( :@

να #$@^@@% ο @#$%^^ς !

προτείνετε μου κάποιον άξιο αντικαταστάτη του...

να #$@^@@% ο @#$%^^ς !

Παλι w810i ειναι και φθηνο.αλλιως w580i :music:

[sIGPIC][/sIGPIC]

wind εχω. δηλαδή θελετε να μου πειτε οτι αν παρω τηλ εξυπηρετηση πελατων θα μου το φτιαξουν αυτο με τα μηνύματα;

wind εχω. δηλαδή θελετε να μου πειτε οτι αν παρω τηλ εξυπηρετηση πελατων θα μου το φτιαξουν αυτο με τα μηνύματα;

Όσον αφορά την ώρα ναι, θα στο φτιάξουν.Τώρα ίσως διορθωθεί έτσι και το πρόβλημα με τα μηνύματα που μπερεύβει, μιας και η σειρά που τα βλέπεις έχει να κάνει με την ώρα παράδοσεις.Αν δεν διορθωθεί τότε το πρόβλημα έχει να κάνει με το κινητό, κάπου κολλάει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι, απλά ρώτησα γιατί έχω και εγώ το ίδιο δίκτυο..

Στην εξ. πελατών δεν έχουν ιδέα φυσικά για τέτοιο πρόβλημα:zzz:

να #$@^@@% ο @#$%^^ς !

K800...

να #$@^@@% ο @#$%^^ς !

τι λέτε για το W610i ???

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w610-1845.php

τι λέτε για το W610i ???

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w610-1845.php

Καλύτερο το Κ800,και πιο φθηνό

Καλύτερο το Κ800,και πιο φθηνό

πιο ακριβο θελεις να πεις!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας εχω πριξει με το flasharisma το ξερω...αλλα ακομα φοβαμαι να το κανω...μην το κολλησω μια και καλη.

Eρωτηση απο το site του davinci αμα το flasharo απο εκει,θα μπορει μετα κανονικα να γινει update απο το site της S.E η μονο απο το site του DaVinci?

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Σας εχω πριξει με το flasharisma το ξερω...αλλα ακομα φοβαμαι να το κανω...μην το κολλησω μια και καλη.

Eρωτηση απο το site του davinci αμα το flasharo απο εκει,θα μπορει μετα κανονικα να γινει update απο το site της S.E η μονο απο το site του DaVinci?

Κανονικά.Εγώ που το έκανα με το xs++ μπορούσα

παιδια μια βοηθεια!

εχω ενα προβλημα με το τηλεφωναικι μου......Δεν ανοιγει! διεχνει μια λευκη οθονη και μετα τιποταα αλλο.....

εχει κανεις καποια καλη προταση; σε ποιο μερος πρεπει να το παω για να μου το φτιαξουν;;; μενω στα ανω λιοσια,και εχω εγγυηση για κανενα 4μηνο ακομη.

ας με βοηθησει καποιος please γιατι δεν εχω αναλογη εμπειρια, οπως επισης εχω μηδενικο χρονο για να ψαξω σε ολες τις προηγουμενες σελιδες.......

ευχαριστω πολυ///:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

παιδια μια βοηθεια!

εχω ενα προβλημα με το τηλεφωναικι μου......Δεν ανοιγει! διεχνει μια λευκη οθονη και μετα τιποταα αλλο.....

εχει κανεις καποια καλη προταση; σε ποιο μερος πρεπει να το παω για να μου το φτιαξουν;;; μενω στα ανω λιοσια,και εχω εγγυηση για κανενα 4μηνο ακομη.

ας με βοηθησει καποιος please γιατι δεν εχω αναλογη εμπειρια, οπως επισης εχω μηδενικο χρονο για να ψαξω σε ολες τις προηγουμενες σελιδες.......

ευχαριστω πολυ///:cry:

Το κινητό μου είναι για service για τον ίδιο ακριβώς λόγο!Η αιτία?Υπήρχαν μερικές προβληματικές παρτίδες συσκευών του W810 και θα χρειαστεί αλλαγή πλακέτας,πράγμα που θα περαστεί στην εγγύηση!Το τί ταλαιπωρία έχω τραβήξει 1+ μήνα δεν περιγράφεται...

γιατιιιιιιιι τοοοοση ταλαιπωρια ρε παιδια????????

θα μου πει καποιος που να το παω για να το κοιταξουν?????????

]

καποιο σημειο σερβις στα δυτικα προαστια????????ιλιον-πετρουπολη αγιους αναργυρους κλπ?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

]

καποιο σημειο σερβις στα δυτικα προαστια????????ιλιον-πετρουπολη αγιους αναργυρους κλπ?????

Πάρε τηλ εδω να σου πουνε το πιο κοντινο σε ΄σενα SE center.

801-11-810 810

210-89 91 919 (from mobile)

Kαπου ειχα ενα .xls αρχειο με ολα τα se service center...αμα το βρω θα γραψω τα πιο κοντινα σε εσενα.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

]

καλησπέρα.:worry: SE Service Points :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνω μια ερωτηση, μπορει να εχει απαντηθει βεβαια, και ζητω συγνωμη..

Το κινητό κυκλοφορεί και σε άσπρο χρώμα? Στο site της sony ericsson τουλάχιστον λέει πως βγαίνει σε μαύρο και άσπρο...

• The title was changed to Sony Ericsson W810i