Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω αλλα παντωντας απο το μενου δεξι βελακι

με παει στις συντομευσεις

τι λαθος κανω?

Πάτα τα κουμπιά με τη σειρά που στα έδωσα και μην ανυσηχείς για τις συντομεύσεις που ανοίγει.Έτσι λειτουργεί.Στο τέλος θα δεις το μενού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ειναι η τελευταια εκδοση.

Και δεν εχει δημιουργησει προβληματα απ οσο ξερω.

αρα δεν ισχυει αυτο που ειπε ο RAVER πιο πανω οτι το κανουν για να διωξουν στοκ τηλ.με παλια εκδοση λογισμικου..ασε που το πλαισιο πιστεψτε με εχει τοσες πωλησεις που σπανιως του μενει κατι σε στοκ.παντως ειναι η 1η φορα στη ζωη μου που αγοραζω κινητο και εντος ολιγων ημερων αυξανετε τοσο πολυ η τιμη του.ουτε μετοχη να αγοραζα...χε,χε.καλο για εμενα για αυτο γιατι θα το κρατησω κανα μηνα ακομα και μετα θα το δωσω να παρω το 850 που λογικα θα εχει πεσει η τιμη του εως τοτε

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

παντα τα μαγαζια κανουν τετοιες κινησεις,μην γελιομαστε οτι το w810i βγηκε τον απριλη και 8 μηνες κυκλοφοριας του η SE εχει κυκλοφορησει αλλα 6 νεα μοντελα παρομοια.το πλαισιο εριξε την τιμη του για να :worry: την κινηση της αγορας.αυτα ειναι παιχνιδια marceting.παντως οταν θελω να βρω ενα παλιο κινητο (stock) το πλαισιο το εχει(προσφατα αγορασα ενα τ630!! :blink: :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

παντα τα μαγαζια κανουν τετοιες κινησεις,μην γελιομαστε οτι το w810i βγηκε τον απριλη και 8 μηνες κυκλοφοριας του η SE εχει κυκλοφορησει αλλα 6 νεα μοντελα παρομοια.το πλαισιο εριξε την τιμη του για να :worry: την κινηση της αγορας.αυτα ειναι παιχνιδια marceting.παντως οταν θελω να βρω ενα παλιο κινητο (stock) το πλαισιο το εχει(προσφατα αγορασα ενα τ630!! :blink: :)

Απο ποιο Πλαισιο το αγορασες γιατι εδω και ενα χρονο δεν υπαρχει ουτε καν στις αποθηκες που ρωτησα!!!:confused:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Απο ποιο Πλαισιο το αγορασες γιατι εδω και ενα χρονο δεν υπαρχει ουτε καν στις αποθηκες που ρωτησα!!!:confused:

ναι απο το πλαισιο στην Θεσσαλονικη,φετος τον ιουνιο την εκανα την αγορα.οπως και να'χει το πλαισιο εχει παντα κινητα stock και ειναι και ενα καταστημα στην Αθηνα που εχει αποκλειστικα stock προιοντα και σε τιμες πολυ χαμηλες.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Τ630; Τι μου θύμισες τώρα βρε RAVER!!!

Θα ξανά γίνει τέτοια προσφορά ή όποιος πρόλαβε;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

To πλαίσιο κάνει τέτοιες προσφορές τους τελευταίους μήνες απροειδοποίητα. ΑΠλά πρέπει να είσαι έτοιμος. Έχει αδειάσει τα στοκ του επανειλλημένως με ευτελιστικές τιμές σε διάφορα προϊόντα αλλά πάντα είναι όποιος πρόλαβε τον Κύριον οίδε

Καλησπέρα.

Αγόρασα και έβαλα στο κινητό μια κάρτα sony ms duo pro 2giga high speed.

Απο τότε μου φαίνεται οτι η μπαταρια του κινητού διαρκεί πιο λίγο.

Λέτε να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση η πιο μεγάλη κάρτα (που εμένα δεν μου φαίνεται λογικό γιατί η τροφοδοσία της είναι η ίδια)

Ή να είναι λόγω του κρύου που πάει να κάνει αυτές τις μέρες..:confused:

Μια ερωτησούλα και εγώ..το Tim plus που έχουν μερικα w810 φεύγει ή θέλει αναβάθμιση :confused: ? Πάτημα και 0,35ε!!!!

Για να μην χρεώνεσαι άλλαξε μέσα από το μενού τις ρυθμήσεις του TIM PLUS για τη σύνδεση του στο internet και βάλε κάποιες άσχετες.Έτσι κάθε φορά που θα το πατάς κατά λάθος αυτό δεν θα συνδέεται πουθενά.

Όσο αφοτά το μενού συλονικότερα που είναι TIM PLUS αυτό θα φύγει μόνο αν αλλάξεις firmware και περάσεις ένα unbranded.Αλλά να ξέρεις ότι θα χαθεί και η εγγύηση της συσκευής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mporei kapoios na mou pei ti CDA exoun ta ellhnika W810i gia na "ftiaxo" ena kineziko W810i meso wotanserver ????

opoios mporei na mou apantisi AMESA (to exo enosei kai perimeno thn apantisi sas)...

PLZZZZZZZZ

thx

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Mporei kapoios na mou pei ti CDA exoun ta ellhnika W810i gia na "ftiaxo" ena kineziko W810i meso wotanserver ????

opoios mporei na mou apantisi AMESA (to exo enosei kai perimeno thn apantisi sas)...

PLZZZZZZZZ

thx

CDA 102555/4 R2A

CXC 1250324 R4ED001

MEDITERR

Το Τ630; Τι μου θύμισες τώρα βρε RAVER!!!

Θα ξανά γίνει τέτοια προσφορά ή όποιος πρόλαβε;

και μαλιστα το πηρα σε μαυρο και σε τιμη 39 ευρο,ετσι για την πλακα το πηρα και το κινητο τα εχει :worry: ολα αυτο το καλοκαιρι και δουλευει περιφημα και το joystic ειναι μια χαρα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια χαρά σε όλα τα μέλη!

πήρα και γω το καταπληκτικό κινητό w810i και είμαι ενθουσιασμένη:lol:

όμως αυτό που με έχει χαλάσει αρκετά είναι τα λαστιχένια ακουστικά τα οποία δεν κάθονται καλά στα αυτιά μου με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνω την μουσική και το ραδιόφωνο όπως θα ήθελα.

Πήγα να πάρω άλλα όμως γι αυτό το μοντέλο δεν έχει "παραδοσιακά" ακουστικά....:mad: έχει αυτά τα βασανιστικά λαστιχένια....:mad: :mad: :(

μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά απλά ακουστικά να κάνω την δουλειά μου?

Πήγα σε vodafone shop και βρήκα μονό ακουστικό [όχι της sony ericsson, αλλά της vodafone, όμως μια χαρά παίζει]. Τα διπλά ακουστικά είναι λαστιχένια, δεν έχουν παραδοσιακά.

Ηθελα να ξερα ποιος ειπε στην sony ericsson οτι τα λαστιχενια ακουστικα ειναι ανετα και ευχρηστα! εμενα μου εχουν σπασει τα νευρα!:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

όμως αυτό που με έχει χαλάσει αρκετά είναι τα λαστιχένια ακουστικά τα οποία δεν κάθονται καλά στα αυτιά μου με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνω την μουσική και το ραδιόφωνο όπως θα ήθελα.

Πήγα να πάρω άλλα όμως γι αυτό το μοντέλο δεν έχει "παραδοσιακά" ακουστικά....:mad: έχει αυτά τα βασανιστικά λαστιχένια....:mad: :mad: :(

μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά απλά ακουστικά να κάνω την δουλειά μου?

Πήγα σε vodafone shop και βρήκα μονό ακουστικό [όχι της sony ericsson, αλλά της vodafone, όμως μια χαρά παίζει]. Τα διπλά ακουστικά είναι λαστιχένια, δεν έχουν παραδοσιακά.

Ηθελα να ξερα ποιος ειπε στην sony ericsson οτι τα λαστιχενια ακουστικα ειναι ανετα και ευχρηστα! εμενα μου εχουν σπασει τα νευρα!:mad:

τα ακουστικά αυτά και γώ τα θεωρώ πολύ μούφα και μου σπάει τα νεύρα που μπαίνουν ολόκληρα μέσα στα αυτιά με αηδιάζουν και δεν πολυκάθονται κιόλας....

αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάρεις sony ericsson ακουστικά ή vodafone. Πήγενε σε έναν γερμανό ή όπου αλλού θέλεις και πάρε κανονικά ακουστικά για mp3,walkman και βάλτα στο βύσμα. αφού παίρνει όλα τα ακουστικά.

ποιό είναι το πρόβλημα σου?

Εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια (διότι δεν έχω το W810) ότι τα ακουστικά αυτά στη συσκευασία περιέχουν 3 λαστιχένια ζευγάρια, μικρά μεσαία και μεγάλα.

Αν τοποθετήσεις τα μεγάλα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημμα.:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

τα ακουστικά αυτά και γώ τα θεωρώ πολύ μούφα και μου σπάει τα νεύρα που μπαίνουν ολόκληρα μέσα στα αυτιά με αηδιάζουν και δεν πολυκάθονται κιόλας....

αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάρεις sony ericsson ακουστικά ή vodafone. Πήγενε σε έναν γερμανό ή όπου αλλού θέλεις και πάρε κανονικά ακουστικά για mp3,walkman και βάλτα στο βύσμα. αφού παίρνει όλα τα ακουστικά.

ποιό είναι το πρόβλημα σου?

Αυτή η πατέντα που έχει κάνει η SE είναι ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις όπου δεν σου αρέσουν τα ακουστικά της συσκευασίας.

Εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια (διότι δεν έχω το W810) ότι τα ακουστικά αυτά στη συσκευασία περιέχουν 3 λαστιχένια ζευγάρια, μικρά μεσαία και μεγάλα.

Αν τοποθετήσεις τα μεγάλα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημμα.:)

Δυστηχώς η συκευασία περιλαμβάνει μόνο ένα μέγεθος, αυτό των ακουστικών χωρίς να σου δίνει άλλο ζευγάρι από τα "μαξιλαράκια".Στη δικία μου τουλάχιστον δεν είχε μέσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα αγόρασα τα stereo bluetooth ακουστικά της Sony Ericsson HBH-DS970 και περιείχαν στη συσκευασία 3 διαφορετικά ζευγάρια λαστιχένια μαξιλαράκια.

Τα μικρά ήταν αηδιαστικά καθώς εμπαιναν πολύ μέσα και μου γαργαλούσαν το τύμπανο, τα μεσαία λίγο καλύτερα αλλά τα μεγάλα μου κάθησαν μια χαρά.

Κρίμα που στο W810 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Λαθος στο δικο μου W810 ΜΕΣΑ στην συσκευασια ειχε ενα σακουλακι και ειχε 2 ζευγαρια λαστιχακια διαφορετικου μεγεθους!

Εσείς που είστε κάτοχοι του W810 αποφασίστε, έχει τελικά ανταλακτικά λαστιχάκια διαφορετικού μεγέθους ή όχι?

Πιο πάνω ο tria12345_ γράφει πως δεν περιέχει.

Αν όντως περιέχει βάλτε το μεγαλύτερο μέγεθος.

Κι εμένα πάντως είχε στη συσκευασία ένα σακουλάκι μ'άλλα 2 μεγέθη για τα ακουστικά.Η συσκευή μου είναι unbraded, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό
It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Κι εμένα πάντως είχε στη συσκευασία ένα σακουλάκι μ'άλλα 2 μεγέθη για τα ακουστικά.Η συσκευή μου είναι unbraded, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό

Κι εμένα!:D (πάντως κι εγώ unbranded το πηρα)

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Το πηρα εδω και μια εβδομαδα.Μου αρεσει πολυ εχει καλο ηχο και τωρα ψαχνω για κλιπάκι (μανταλάκι )Bluetooth headset

τεχνικα.

Supports Bluetooth headset, handsfree, A2DP and AVRCP

Ξερω οτι δεν υποστηριζεται απο το w810ι to A2DP.

Ερωτηση τι μπορει να γινει γι αυτο ;υπαρχει λύση ;

Το πηρα εδω και μια εβδομαδα.Μου αρεσει πολυ εχει καλο ηχο και τωρα ψαχνω για κλιπάκι (μανταλάκι )Bluetooth headset

τεχνικα.

Supports Bluetooth headset, handsfree, A2DP and AVRCP

Ξερω οτι δεν υποστηριζεται απο το w810ι to A2DP.

Ερωτηση τι μπορει να γινει γι αυτο ;υπαρχει λύση ;

Καλημερα.μεγια και το κινητο :p Για ερωτησεις,καλυτερα να γραφεις στο επισημασμενο Sony ericsson w810i :lock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W810i