Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια. 2 αποριες στα γρηγορα. αν ξερει κανεις θα ηταν καλο να βοηθουσε.

1. Εχω σβησει ολες τις επαφες της SIM και τωρα που προσπαθω να κοπιαρω τις καταχωρησεις του τηλεφωνου στη SIM τις βγαζει αλαμπουρνεζικα...

2. Πως βεβαιωνομαι οτι το κινητο αναβαθμιστηκε? Κατεβασα το software που κανει το update [30mb] κατεβασε την καινουργια εκδοση και μετα μου εδειχνε οδηγιες για να κανω την αναβαθμιση. Εκλεισα το τηλ, εβγαλα τη SIM, πατησα το C και μετα εβαλα το usb. Ανοιξε και απλα περιμενα να σταματησει η μπαρα στο software στο pc. Μολις ξαναγυρισε στην αρχικη οθονη εβγαλα το usb και το τηλ ξεκινησε κανονικα χωρις ομως να αναφερει τπτ. Τωρα εγινε ή οχι αναβαθμιση??

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια βοηθεια!εκανα update μεσω internet και αφου κολλησε την πρωτη φορα,την δευτερη πηγε κανονικα και μου περασε την R4DB005.εχασα ομως την ελληνικη γλωσσα,δηλαδη ελληνικο μενου δεν υπαρχει παρολο που του λες επιλογη γλωσσα sim,ενω στα μηνυματα υπαρχει επιλογη ελληνικων αλλα μονο κεφαλαια!what?τι παιχτηκε ρε παιδια,help me!!!!!!!

δοκιμασε να κανεις ενα master reset και πιθανοτατα θα εμφανιστουν τα ελληνικα.

Εγώ πάλι θυμάμαι από ένα παιδί που έλεγε πως αν μείνει αρκετό καιρό το κινητό στο service και δεν μπορούν να στο επιδιορθώσουν, σου αντικαταστούν τη συσκευή. Ψήνομαι να το κάνω εφόσον δεν έχει βγει ακόμα η αναβάθμιση για Vl συσκευές γιατί πλέον έχω αρχίσει να βαριέμαι να περιμένω........

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

καλησπερα παιδια. 2 αποριες στα γρηγορα. αν ξερει κανεις θα ηταν καλο να βοηθουσε.

1. Εχω σβησει ολες τις επαφες της SIM και τωρα που προσπαθω να κοπιαρω τις καταχωρησεις του τηλεφωνου στη SIM τις βγαζει αλαμπουρνεζικα...

2. Πως βεβαιωνομαι οτι το κινητο αναβαθμιστηκε? Κατεβασα το software που κανει το update [30mb] κατεβασε την καινουργια εκδοση και μετα μου εδειχνε οδηγιες για να κανω την αναβαθμιση. Εκλεισα το τηλ, εβγαλα τη SIM, πατησα το C και μετα εβαλα το usb. Ανοιξε και απλα περιμενα να σταματησει η μπαρα στο software στο pc. Μολις ξαναγυρισε στην αρχικη οθονη εβγαλα το usb και το τηλ ξεκινησε κανονικα χωρις ομως να αναφερει τπτ. Τωρα εγινε ή οχι αναβαθμιση??

1.Αλαμπουρνέζικα εννοείς ανακατεμένες ή δεν καταλαβαίνεις τι λέει;

2.Την έκδοση του λειτουργικού που έχεις θα την δεις από το μενού Ρυθμίσεις>Γενικές>Update service>Έκδοση λογιμικου.Θα πρέπει να λέει για έκδοση R4DB005.Αυτή είναι η τελευταία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

egw na kanw mia allh erwthsoula poy de vrhka apanthsh se olo to thread?

tha mporw na sundesw to kinhto me to kassetofwno toy autokinhtou kanonika opws sundew to mp3 player pou exw me to eidiko kit?

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

egw na kanw mia allh erwthsoula poy de vrhka apanthsh se olo to thread?

tha mporw na sundesw to kinhto me to kassetofwno toy autokinhtou kanonika opws sundew to mp3 player pou exw me to eidiko kit?

Πρωτη φορα το<ακουω αυτο..!πολυ καλη μαγκια αυτο που λες!

μακαρι να υπηρχε ενα τετοιο κιτ.

για ριξε μια ματια στο http://www.expansys.com

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει και η Sony-Ericsson έναν μικρό πομπό FM (MMR-60, εκπέμπει τα τραγούδια από το κινητό και τα πιάνεις στο ραδιόφωνο) αλλά στην Ελλάδα δεν έρχεται...
Read The F...ing Manual First

Καλησπέρα σε όπους.

Αντέγραψα 6 CD σε mp3, μέσω της εφαρμογής Real Jukebox. Στο tag των τραγουδιών έχουν περαστεί κανονικά ο καλλιτέχνης, το άλμπουμ και το είδος, (ο Media Player τα εμφανίζει.

Στο 810, δεν μπορώ να τα ομαδοποιήσω ανά καλλιτέχνη και άλμπουμ, μια και οι πληροφορίες μάλλον δεν αναγνωρίζονται (ούτε στην οθόνη του "αναπαραγωγή του")

Ποιά είναι η διαδικασία για να ομαδοποιηθούν, ΧΩΡΙΣ τη χρήση του Disk2Phone που δεν μου παίζει???

Ευχαριστώ πολύ!:)

Don't think you are, know you are...

παιδια SOS εχω εδω και μερικες μερες το w810 και ενω δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα σημερα το εκλεισα κανονικα εβγαλα την μπαταρια του και οταν την ξαναεβαλα και το ανοιξα αρχισε η οθονη να αναβοσβηνει χωρις φυσικα να δειχνει τιποτα. να σημειωσω πως δεν κλεινει απο το κουμπι, πως οταν το συνδεω με τον φορτιστη ανοιγει μονο του και αναβοσβηνει παλι και τελος οταν το συνδεω στο pc με το καλωδιο της συσκευασιας το κανει εγκατασταση σαν usb flash drive αλλα και παλι τιποτα δεν την τελειωνει την εγκατασταση. καποια βοηθεια? ευχαριστω...

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και όποιος μπορεί να μου απαντήσει ..

Κάποτε είχα διαβάσει (νομίζω απ'τον lefkal αν δεν κάνω λάθος) πως αν το κινητό μου βρίσκετε πάνω από 3 εβδομάδες στο service της Sony Ericsson, και δεν μπορέσουν να επιδιορθώσουν το πρόβλημά μου, υποχρεούνται να μου αντικαταστήσουν την συσκευή. Αυτό αληθεύει;

Σκέφτομαι (μια και τα νεύρα μου είναι πλέον πάνω απ'το κεφάλι μου) να πάω στο Service της Sony Ericsson και να πω πολύ απλά με θράσσος πως έχω πρόβλημα με τις dropped calls και εδώ και δύο + μήνες δεν έχει βγει σχετική αναβάθμιση για τις Vl συσκευές του συγκεκριμένου μοντέλου, και να ζητήσω αντικατάσταση αν δεν μπορέσουν να μου λύσουν το πρόβλημα (αν είναι 3 εβδομάδες).

Τι λέτε;

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

παιδια SOS εχω εδω και μερικες μερες το w810 και ενω δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα σημερα το εκλεισα κανονικα εβγαλα την μπαταρια του και οταν την ξαναεβαλα και το ανοιξα αρχισε η οθονη να αναβοσβηνει χωρις φυσικα να δειχνει τιποτα. να σημειωσω πως δεν κλεινει απο το κουμπι, πως οταν το συνδεω με τον φορτιστη ανοιγει μονο του και αναβοσβηνει παλι και τελος οταν το συνδεω στο pc με το καλωδιο της συσκευασιας το κανει εγκατασταση σαν usb flash drive αλλα και παλι τιποτα δεν την τελειωνει την εγκατασταση. καποια βοηθεια? ευχαριστω...

Αποψη μου ειναι,μιας και ειναι και λιγον ημερων να το πας σε service με την εγγυηση..Μαλλον (εαν και εφοσον δεν εκανες κακη χρηση)να ειναι ελατωματικο..παρτους τηλ και ρωτα..

Για τα κινητά τηλέφωνα της εταιρίας Sony - Ericsson μπορείτε να απευθύνεστε στο εξουσιοδοτημένο service TELESERVICE 2105197562-513 ή στην αντιπροσωπεία στο τηλ. 801-11-92000

Και καλη τυχη..:scared:

IMPOSSIBLE IS NOTHING....

Εφόσον δεν το έχεις κάνει τίποτα, θα στο αντικαταστήσουν. Είναι μέσα στην εγγύηση. Τουλάχιστον στην Vodafone απ'όπου πήρα εγώ την συσκευή μου είπαν ότι μέσα σε 7 ημέρες μπορεί να γίνει αντικατάσταση. Ψάξτο. Α, και πάνε από εκεί που το πήρες, ή σε ένα service της Ericsson γιατί αν πάρεις στο παραπάνω τηλέφωνο, το μόνο που θα σου πούνε, θα είναι να το πας σε ένα service τους, οπότε τζάμπα το τηλέφωνο.

Thomas Edison

Καλημέρα σε όλους.Σου έχουν απαντήσει και άλλα παιδιά πιο πάνω αλλά αν θες άκουσε και μια άλλη γνώμη αν δεν έχεις ήδη πάει στο service.Το πρόβλημα σου είναι στο λειτουργικό.Αφου στην αρχή το κινητό λειτουργούσε κανονικά αν θες κάνε ένα master reset.(επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις).Στη συνέχεια από το site της SE κάνει την αναβάθμηση στην τελευταία έκδοση και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και όποιος μπορεί να μου απαντήσει ..

Κάποτε είχα διαβάσει (νομίζω απ'τον lefkal αν δεν κάνω λάθος) πως αν το κινητό μου βρίσκετε πάνω από 3 εβδομάδες στο service της Sony Ericsson, και δεν μπορέσουν να επιδιορθώσουν το πρόβλημά μου, υποχρεούνται να μου αντικαταστήσουν την συσκευή. Αυτό αληθεύει;

Σκέφτομαι (μια και τα νεύρα μου είναι πλέον πάνω απ'το κεφάλι μου) να πάω στο Service της Sony Ericsson και να πω πολύ απλά με θράσσος πως έχω πρόβλημα με τις dropped calls και εδώ και δύο + μήνες δεν έχει βγει σχετική αναβάθμιση για τις Vl συσκευές του συγκεκριμένου μοντέλου, και να ζητήσω αντικατάσταση αν δεν μπορέσουν να μου λύσουν το πρόβλημα (αν είναι 3 εβδομάδες).

Τι λέτε;

Το πρόβλημα όπως έχει αναφερθεί δεν είναι της SE σαν εταιρία αλλά της vl που δεν βγάζει την αναβάθμηση για τα κινητά της.Γιατί παρόλου που το τηλέφωνο είναι της SE, για το δικό σου(και όχι μόνο αλλά και για όλα τα vl) τα δικαιώματα επέμβασεις και αναβάθμησης του λειτουργικού ανοίκουν στην vodafone η οποία είναι και υπεύθυνη να το βγάλει στην αγορά.Οπότε αν θες πήγαινε στην SE αλλά με ήρεμο τρόπο γιατί δεν είναι δικαιωδόσια τους να επέμβαινουν στο κινητό σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και πως θα κανω το master reset? επισης μετα απο μια προσφατη δοκιμη, το αφησα λιγη ωρα ανοιχτο και αναβοσβηνε παλι ενω καποια στιγμη εκλεισε η οθονη του και ανοιξε το κοκκινο φωτακι στις υπερυθρες. Πειτε μου τουλαχιστον πως γινεται το master reset να το δοκιμασω.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Mipws exei dokimasei kaneis sas na valei 4gb memory stick duo pro sto w810i ? Mporeite na mou peite an douleyei giati skeftomai na agorasw mia kartoula kai den 8elw na paei xamenh..

everyone can see things.

few can see into things...

Πρωτη φορα το<ακουω αυτο..!πολυ καλη μαγκια αυτο που λες!

μακαρι να υπηρχε ενα τετοιο κιτ.

για ριξε μια ματια στο http://www.expansys.com

πάντως το sharp v902 που έχει ο αδερφός μου μπορώ και το βάζω και παίζει μέσω hands free κανονικότατα καθώς το hands free είναι σε 2 μέρη, το βύσματάκι που μπαίνει στο κινητό και τα ακουστικά που αποσπώνται, βγάζω τα ακουστικά και το συνδέω κανονικα με το κιτ που εχω για το mp3 player. όπως είδα τα hands free του w810i στη φωτογραφία νόμιζα ότι θα είναι πάνω κάτω τα ίδια. δυστυχώσ όχι ε..:(

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

και πως θα κανω το master reset? επισης μετα απο μια προσφατη δοκιμη, το αφησα λιγη ωρα ανοιχτο και αναβοσβηνε παλι ενω καποια στιγμη εκλεισε η οθονη του και ανοιξε το κοκκινο φωτακι στις υπερυθρες. Πειτε μου τουλαχιστον πως γινεται το master reset να το δοκιμασω.

Για να κάνεις επαναφορά στις εργοσταισκές ρυθμίσεις πας μενου>ρυθμίσεις >γενικές>επαναφορά ρυθμίσεων.Αλλά να ξέρεις ότι πριν κάνεις την επαναφορά κράτα ένα backup τηλεφώνων ή ότι άλλο θες γιατί θα διαγραφούν τα πάντα και το τηλέφωνο θα επανέλθει στην κατάσταση όπως ήταν όταν το αγόρασες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mipws exei dokimasei kaneis sas na valei 4gb memory stick duo pro sto w810i ? Mporeite na mou peite an douleyei giati skeftomai na agorasw mia kartoula kai den 8elw na paei xamenh..

Τα 4GB memory stick τα διαβάζει κανονικά όπως έχει πει η SE.Οπότε δεν έχεις πρόβλημα.Θα τη δει κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όπους.

Αντέγραψα 6 CD σε mp3, μέσω της εφαρμογής Real Jukebox. Στο tag των τραγουδιών έχουν περαστεί κανονικά ο καλλιτέχνης, το άλμπουμ και το είδος, (ο Media Player τα εμφανίζει.

Στο 810, δεν μπορώ να τα ομαδοποιήσω ανά καλλιτέχνη και άλμπουμ, μια και οι πληροφορίες μάλλον δεν αναγνωρίζονται (ούτε στην οθόνη του "αναπαραγωγή του")

Ποιά είναι η διαδικασία για να ομαδοποιηθούν, ΧΩΡΙΣ τη χρήση του Disk2Phone που δεν μου παίζει???

Ευχαριστώ πολύ!:)

Να σημειώσω ότι έχω τηρήσει την δομή των φακέλλων:

-Καλλιτέχνης \ Άλμπουμ \ Τραγούδι

και πάλι δεν παίζει η ομαδοποίηση.

Thanx!

Don't think you are, know you are...

Να σημειώσω ότι έχω τηρήσει την δομή των φακέλλων:

-Καλλιτέχνης \ Άλμπουμ \ Τραγούδι

και πάλι δεν παίζει η ομαδοποίηση.

Thanx!

Την ομαδοποίση πρέπει να την κάνεις στον υπολογιστή σου και όχι στο κινητό.Το κινητό θα κρατήσει την ομαδοποίηση που του περνάς τα τραγούδια και δεν μπορεί να την αλλάξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

...ερωτήσεων συνέχεια! :p

Κάτι εκνευρηστικά και άχρηστα αρχεία ήχου και folders (προεγκατεστημένα) που είναι κλειδωμένα κ δε διαγράφονται με τίποτα, δεν υπάρχει κάποιος τροπος να τα στείλουμε, ε? :(

Επίσης, κάποια εφαρμογούλα για mp3 player υπάρχει που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί του default και πααααρα πολύ απλοϊκού player?

Thanx!

molis simera epatha ki ego to idio pragma,

to fortisa kai meta piga na to anoikso kai den anigi apla anabosbini aspri othoni kai otan to bazo ston ypologisti moy grafei agnosto flash drive!!!

den ksero ti na kano mallon tha to pao sto service alla re paidia mesa exo sto imerologio douleies pou an tis xaso katastrafika,

yparxei tropos na mou kanoun backup to imerologio??????????

please help help help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

...ερωτήσεων συνέχεια! :p

Κάτι εκνευρηστικά και άχρηστα αρχεία ήχου και folders (προεγκατεστημένα) που είναι κλειδωμένα κ δε διαγράφονται με τίποτα, δεν υπάρχει κάποιος τροπος να τα στείλουμε, ε? :(

Επίσης, κάποια εφαρμογούλα για mp3 player υπάρχει που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί του default και πααααρα πολύ απλοϊκού player?

Thanx!

Καλημερα.δεν μπορεις να σβησεις οτι προεγκατεστημενο αρχειο στο κινητο σου(κλειδακι).επισης δεν μπορεις να βαλεις και διαφορετικο player απο τον ηδη υπαρχον! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W810i