Haik Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 παντως στην πρωτη φορτιση μην το αφηνεις παραπανω απο 4-5 ωρες γιατι μπορει να το καψεις το κινητο :p Απ'ότι φαίνεται τυχερός ήμουν..Συνηθίζα να αφήνω το παλιό μου κινητό όλο το βράδυ να φορτίζει.Χεχε...τη γλίτωσε το κινητάκι μου... :D :lol: :D :p Ας το προσέξουμε λίγο παραπάνω το καινούριο.. Παράθεση When money talks the world listens.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmaingr Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Εγώ να γίνω γραφικός και να ρωτήσω γιατί δεν είναι **STICKY** αυτο το thread? και το ψάχνω σαν το μπούφο? Το κινητάκι είναι κάπου στο δρόμο και λογικά απο αύριο μεθαύριο θα το έχω στα χέρια μου... Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα βγεί πατάτα... Αν μπορεί κάποιος να ξαναματα αναφέρει την τελεύταια έκδοση λογισμικού που έχει κυκλοφορήσει και αν υπάρχουν και τις "βελτιώσεις" της έκδοσης αυτής... Άν δεν μπορεί... εδώ είμαστε να το googlaroume... Cheers.... :} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Εγώ να γίνω γραφικός και να ρωτήσω γιατί δεν είναι **STICKY** αυτο το thread? και το ψάχνω σαν το μπούφο? Το κινητάκι είναι κάπου στο δρόμο και λογικά απο αύριο μεθαύριο θα το έχω στα χέρια μου... Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα βγεί πατάτα... Αν μπορεί κάποιος να ξαναματα αναφέρει την τελεύταια έκδοση λογισμικού που έχει κυκλοφορήσει και αν υπάρχουν και τις "βελτιώσεις" της έκδοσης αυτής... Άν δεν μπορεί... εδώ είμαστε να το googlaroume... Cheers.... :} R4CA026 : release version R4CE012 R4CF002 R4CK003 : appeared 30 April Changes in R4CK003 Flashlight problem repaired Improvements in performance Flash menu liquid Handy boat accelerates Switching on animation liquid παντως απο τη στιγμη που ανακοινωνονται οι νεες εκδοσεις μπορει να μεσολαβησει και διαστημα μεγαλυτερο των 2 εβδομαδων μεχρι να ανεβουν στο επισημο σαιτ της σε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 R4CA026 : release version R4CE012 R4CF002 R4CK003 : appeared 30 April Changes in R4CK003 Flashlight problem repaired Improvements in performance Flash menu liquid Handy boat accelerates Switching on animation liquid παντως απο τη στιγμη που ανακοινωνονται οι νεες εκδοσεις μπορει να μεσολαβησει και διαστημα μεγαλυτερο των 2 εβδομαδων μεχρι να ανεβουν στο επισημο σαιτ της σε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ R4CK003 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ SE ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "UPDATE SERVICE"? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΤΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΧΑΝΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ SERVICE. ΓΙΑΤΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ R4CK003 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ SE ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "UPDATE SERVICE"? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΤΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΧΑΝΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ SERVICE. ΓΙΑΤΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. Όχι ακόμα... Η εγγύηση δεν χάνεται εάν κάνεις αναβάθμιση μέσω του site της SE. Τέλος θα σε συμβούλευα να μην κάνεις αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων για τη δημοσίευση οποιουδήποτε κειμένου. Τα κεφαλαία είναι ενοχλητικά και καθιστούν δυσανάγνωστες τις δημοσιεύσεις. Παράλληλα, η χρήση των κεφαλαίων γραμμάτων στη netiquette του Διαδικτύου, ισοδυναμεί με την αύξηση τόνου. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 paidia thelo na rotiso an iparxei kamia efarmogi gia to kinitaki mas h opoia na kleidonei ta sms k mms wste na mhn ta vlepoun adiakrita matia... Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 paidia thelo na rotiso an iparxei kamia efarmogi gia to kinitaki mas h opoia na kleidonei ta sms k mms wste na mhn ta vlepoun adiakrita matia... Το έχουν ζητήσει πολλά παιδιά εδώ μέσα και γενικά δεν γίνεται (εκτός αν είναι Symbian το κινητό). Κάποτε κάποιος είχε δώσει ένα λινκ με ένα αρχείο για File Protection. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά δεν χάνεις τίποτα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 molis proxtes pira ki egw to w810i sta xeria moy. eimai etypwsiasmenos ap to fovero design, ti stivari kataskeyi, ti foteinotita tis othonis kai ton aisthitira fotos. episeis, to flash tis camera den anavosvinei pote kai to sima xathike stis kliseis moy 2 fores alla otan apenergopoiisa to GPRS stamatise na to kanei! ayto poy pareleipsa einai oti to kinito to pira VL. paratirisa loipon to eksis: i othoni den einai TFT. einai apli LCD alla einai topothetimeni etsi wste an tin koitas apo aristera kai deksia na paramenoun kala ta xrwmata alla an tin koitas apo panw i apo katw fainetai xalia.... eleos.... kata ta alla tha protimoysa to SE menu ap to VL logw eleytherias kinisewn an kai to VL exei ligotera kleidwmena pragmata apo alla kinita... telos, kserei kaneis an to davinci xreiazetai pistwtiki karta i genikws xrima?! καλημερα σε ολους.:) το προβλημα αυτο με τις κλησεις το εχα και εγω και οπωσ αναφερει και ο φιλος nemo_7786 απενεργοποιησα το GPRS και το εχω να λειτουργει μονο με υπηρεσιες GSM. αυτο που παρατηρησα ειναι οντας απο τοτε δεν μου εχει ξαναδημιουργισει προβλημα με το ενω μιλας να κλεινει η γραμμη απο μονη της η να χανονται κλησεις αλλα και το τηλεφωνο νομιζω οτι λειτουργει καλυτερα.:lol: ανοιγει πιο γρηγορα και γενικα η αναμονη μεχρι να "ανοιξει" την γραμμη για να αρχισει να χτυπα το τηλεφωνο του συνομιλητη εχει ελλατωθει σημαντικα. ειναι η ιδεα μου η εχει συμβει και σε αλλους?;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 όχι σε μένα συνέχισε να χάνει τις κλήσεις και τους το ξαναπήγα στο service και τώρα μου λένε ότι συνενοούντε με την SE για να δούνε πως θα λυθεί το πρόβλημα........ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 όχι σε μένα συνέχισε να χάνει τις κλήσεις και τους το ξαναπήγα στο service και τώρα μου λένε ότι συνενοούντε με την SE για να δούνε πως θα λυθεί το πρόβλημα........ το προβλημα αυτο εξακολουθει να στο κανει οταν ενεργοποιησες μονο την επιλογη GSM ή μετα απο αναβαθμιση απο την SE?:blink: γιατι απο οτι γνωριζω η SE εχει βγαλει αναβαθμισει επισημα που τα λυνει αυτα τα προβληματα. αν οχι τοτε πρεπει να δουμε πως θα αντιμετωπιστουν. εγω ακομη ψαχνω χρονο να κανω το update να δω αν θα λυσω και το προβλημα με το flash που εχω.:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 ποιο update να κανεις αφου δεν βγηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 ποιο update να κανεις αφου δεν βγηκε εγω που εχω μιλησει απο το τηλεφωνο με το service της SE μου ειπαν οτι υπαρχει αναβαθμισει. εκτος και αν μου ειπαν μ*****.τι να πω.:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Μάλλον δεν έχει βγει ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 το προβλημα αυτο εξακολουθει να στο κανει οταν ενεργοποιησες μονο την επιλογη GSM ή μετα απο αναβαθμιση απο την SE?:blink: γιατι απο οτι γνωριζω η SE εχει βγαλει αναβαθμισει επισημα που τα λυνει αυτα τα προβληματα. αν οχι τοτε πρεπει να δουμε πως θα αντιμετωπιστουν. εγω ακομη ψαχνω χρονο να κανω το update να δω αν θα λυσω και το προβλημα με το flash που εχω.:mad: Την πρώτη φορα που το πήγα το κρατήσαν μια μέρα για να του κάνουν την αναβάθμιση. Το πρόβλημα με τις κλήσεις το είχε όπως πριν... όσο για το φλας ναι μεν διορθώθηκε όταν το ανάβεις σαν "φακό" αλλά όταν το άναβα μέσα από την φωτογραφική μηχανή μετά από λίγη ώρα έκανε πάλι τα ίδια και το "κόλπο" με το GSM ήταν αυτό που κάναν όταν τους το ξαναπήγα... (για να το κάνουν τους πήρε 1 βδομάδα :lol: ) πλεον δεν με εκνευρίζει όπως παλιότερα το βρίσκω αστείο ή μάλον γελοίο.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Παιδιά πόσο έχει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Παιδιά πόσο έχει το κινητό; Κάπου στα 430 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Παιδιά πόσο έχει το κινητό; απο μια γρηγορη ερευνα αγορας το βρηκα :worry: 405 euro.:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Το μονο προβλημα που εχει το δικο μου ειναι στον ηχο που κανει το κινητο οταν ερχεται η αναφορα παραδοσης στα μηνυματα και οταν μεταφερω κατι με υπερυθρες.Λες και ειναι χαλασμενος ο ηχος:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Στο w810i πώς μπορώ (αν μπορώ) να εγκαταστήσω μια εφαρμογή java από το pc μου;;; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Παιδιά πόσο έχει το κινητό; Κάτω από 400 Ευρώ πλέον Ρίξε μια ματιά εδώ. Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Στο w810i πώς μπορώ (αν μπορώ) να εγκαταστήσω μια εφαρμογή java από το pc μου;;; Ευχαριστώ πολύ! Απλά στέλνεις το αρχείο jar της εφαρμογής στο κινητό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haik Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε το μενού απο vl σε κανονικό.Αλλά χάνουμε ένα χρόμο από την εγγύηση μας.Παρ'όλα αυτά το site της se δίνει 2 χρόνια εγγύηση σε συσκευές της.Γιατί λοιπόν δε μπορεί κάποιος να πάει σε μία se κ ,επί πληρωμή, να του αλλάξουν το μενού;Κ να έχει κ 2 χρόνια εγγύηση.Απλό λογισμικό δεν είναι;Ποιά η δυσκολία; Παράθεση When money talks the world listens.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε το μενού απο vl σε κανονικό.Αλλά χάνουμε ένα χρόμο από την εγγύηση μας.Παρ'όλα αυτά το site της se δίνει 2 χρόνια εγγύηση σε συσκευές της.Γιατί λοιπόν δε μπορεί κάποιος να πάει σε μία se κ ,επί πληρωμή, να του αλλάξουν το μενού;Κ να έχει κ 2 χρόνια εγγύηση.Απλό λογισμικό δεν είναι;Ποιά η δυσκολία; Στις συμφωνίες των εταιρειών... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Την πρώτη φορα που το πήγα το κρατήσαν μια μέρα για να του κάνουν την αναβάθμιση. Το πρόβλημα με τις κλήσεις το είχε όπως πριν... όσο για το φλας ναι μεν διορθώθηκε όταν το ανάβεις σαν "φακό" αλλά όταν το άναβα μέσα από την φωτογραφική μηχανή μετά από λίγη ώρα έκανε πάλι τα ίδια και το "κόλπο" με το GSM ήταν αυτό που κάναν όταν τους το ξαναπήγα... (για να το κάνουν τους πήρε 1 βδομάδα :lol: ) πλεον δεν με εκνευρίζει όπως παλιότερα το βρίσκω αστείο ή μάλον γελοίο.... Αρα δηλαδη η αναβαθμιση υπαρχει??? Μιας και εχεις περασει στο κινητο σου την αναβαθμιση δεν κοιτας λιγο και στο μενου του φλας μηπως εχει καπια ρυθμιση περιεργει και για αυτο αναβοσβηνει το φλας. Γιατι απο οτι γνωριζω την αναβαθμιση θα την εβγαζε και για τις κλησεις και για το φλας.Αυτα ειναι τα σοβαροτερα προβληματα νομιζω μεχρι τωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε το μενού απο vl σε κανονικό.Αλλά χάνουμε ένα χρόμο από την εγγύηση μας.Παρ'όλα αυτά το site της se δίνει 2 χρόνια εγγύηση σε συσκευές της.Γιατί λοιπόν δε μπορεί κάποιος να πάει σε μία se κ ,επί πληρωμή, να του αλλάξουν το μενού;Κ να έχει κ 2 χρόνια εγγύηση.Απλό λογισμικό δεν είναι;Ποιά η δυσκολία; Οσο αφορα το να αλλαξεις το λογισμικο οπως αναφερθικε και παραπανω υπαρχει ειδικη συμφωνια μεταξυ της SE(και οχι μονο) και VODAFONE ωστε οσα τηλεφωνα ερχονται (εισαγει στην ουσια) με το λογοτυπο της VL πρεπει να παραμενουν με αυτο το λογισμικο. Αυτος ειναι και ο μονος λογος για τον οποιο δεν μπορεις (συνηθως) να αλλαξεις το πληκτρο συντομευσης της VL που βρισκεται στο πληκτρολογιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Αρα δηλαδη η αναβαθμιση υπαρχει??? Μιας και εχεις περασει στο κινητο σου την αναβαθμιση δεν κοιτας λιγο και στο μενου του φλας μηπως εχει καπια ρυθμιση περιεργει και για αυτο αναβοσβηνει το φλας. Γιατι απο οτι γνωριζω την αναβαθμιση θα την εβγαζε και για τις κλησεις και για το φλας.Αυτα ειναι τα σοβαροτερα προβληματα νομιζω μεχρι τωρα. :shifty: :shifty: από την προηγούμενη τριτη ξαναείναι στο service και θα βαρεθούν να με βλέπουν μέχρι να λύσουν το πρόβλημα... Αγόρασα κινητό όχι φακό ή mp3player:!: :!: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts