actorius Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Φίλε zxr σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεις δίκιο, δεν ανέφερα οτι βρίσκομαι Αθήνα αλλά κ εγώ πιστεύω οτι με μια βόλτα σε ένα vodafone ή γερμανό ίσως μπορέσω να δοκιμάσω το κινητό. Όσο για το memory stick, μιλάμε πάντα MS Pro Duo, γι'αυτό και ρώτησα αν θα δει το κινητό τα 2 giga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Φίλε zxr σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεις δίκιο, δεν ανέφερα οτι βρίσκομαι Αθήνα αλλά κ εγώ πιστεύω οτι με μια βόλτα σε ένα vodafone ή γερμανό ίσως μπορέσω να δοκιμάσω το κινητό. Όσο για το memory stick, μιλάμε πάντα MS Pro Duo, γι'αυτό και ρώτησα αν θα δει το κινητό τα 2 giga. Και το 4άρι να του βάλεις δεν θα έχει πρόβλημα:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dios Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Φιλοι μου έχω κολήσει ανάμεσα στο K750 και W810 μπορεί κάποιος να μας πει αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα που έχει το w810 έναντι του k750 για να το προτημήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 to w810 exei elafrws kaliteri othoni-fresko design-512mb mnimi..An exeis ta franga pare to. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Nai isxuei auto! Otan itan na to paro ego...ειχα Vodafone και ειχα επιδοτηση. Πηρα λοιπον τηλεφωνο σε σε 2 μαγαζια της Voda και στο ενα μου ειπαν οτι δεν ειχε ερθει ακομα το κινητο και θα ερχοταν απο μερα σε μερα με vl, ενω στο αλλο μου ειπαν 100% οτι εχουν μια ακομη συσκευη (ειχαν φερει 3) και δεν ειναι vl. Οταν ρωτησα αν θα φερουν και αλλη παραλαβη εντος ημερων (γιατι ηταν το τελευταιο...μη το χασουμε και περιμενουμε) μου ειπε ναι, περιμενουν καινουρια παραλαβη και θα ειναι ολα vl "μην ανυσηχειτε" μου ειπε. Τωρα αρχισα να ανησυχω της ειπα!:blink: diladi osa tha feroun apo edo kai pera tha einai ola vl?????????????????????????????????????????????? kserei kanenas sigoura na mas apantisei?????????????? episis to eide kanenas se kanena vodiafone katastima na mas pei? kai an to dei kapoios as mas pei na to doume ki emeis!!!! (milao gia thessaloniki) Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Και το 4άρι να του βάλεις δεν θα έχει πρόβλημα:) Τώρα που το σκέφτομαι ΤΗΕjB νομίζω ότι μπορώ να φανταστώ ένα μικρό πρόβλημα που θα έχει με την 4GB κάρτα. Αν η κάρτα είναι γεμάτη (δυο φορές το 512) θα ζορίζεται αρκετά να την διαβάζει και μπορεί μερικές φορές να κολλάει.... :confused: :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Τώρα που το σκέφτομαι ΤΗΕjB νομίζω ότι μπορώ να φανταστώ ένα μικρό πρόβλημα που θα έχει με την 4GB κάρτα. Αν η κάρτα είναι γεμάτη (δυο φορές το 512) θα ζορίζεται αρκετά να την διαβάζει και μπορεί μερικές φορές να κολλάει.... :confused: :confused: Κοίτα , για την 4GB κάρτα δεν υπάρχει επίσημη πληροφορία(γιατί ακόμα καλά καλά δεν έχουν κυκλοφορίσει τέτοιες κάρτες)Σίγουρα όμως αναφέρεται ότι υποστηρίζει 2gb.Αλλά δεν σου λέει κανείς ότι δεν θα κολλάει:rolleyes: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Κανένα site με εφαρμογές και παιχνίδια για το κινητάκι ξέρουμε?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Κανένα site με εφαρμογές και παιχνίδια για το κινητάκι ξέρουμε?? Ότι υπάρχει για τα K700, K750, W800 λειτουργεί και στο W810... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Κοίτα , για την 4GB κάρτα δεν υπάρχει επίσημη πληροφορία(γιατί ακόμα καλά καλά δεν έχουν κυκλοφορίσει τέτοιες κάρτες)Σίγουρα όμως αναφέρεται ότι υποστηρίζει 2gb.Αλλά δεν σου λέει κανείς ότι δεν θα κολλάει:rolleyes: Ναι, ναι κατάλαβα τι λες. Το θέμα μας δεν είναι μόνο η υποστήριξη. Σε αυτό πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Τι να την κάνεις όμως την υποστήριξη αν μετά τα δυο GB το κινητάκι θα παραδίδει πνεύμα; Να φανταστείς το Κ700 με 247 φωτογραφίες συνολικού μεγέθους 5,8 ΜΒ ζορίζεται πάρα πολύ να τις ανοίξει. Αναγκάστηκα να τις βάλω σε φακέλους για να ανασάνει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Να κανω μια ερωτηση?:O Απ'οτι ξερω οταν κανεις αναβαθμιση στα SE χανονται τα παντα απο το κινητο (την πρωτη φορα). Κατεβασα ενα PhoneBackup αλλα δε μου φαινετε αξιοπιστο. Ασε που οταν πηγα να το χρησιμοποιησω μου πεταξε ενα παραθυρακι οτι κατα τη διαρκεια του Backup αν κατι παει στραβα μπορει να καταστραφει το κινητο!:blink: Ξερετε κανενα καλο προγραμματακι για να κανω Backup πριν του κανω την αναβαθμιση? Ευχαριστω εκ των προτερο!:rolleyes: Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν ΄χανεις απολύτως τίποτα κατά την αναβάθμιση. Όσον αφορά το back up αυτό που ίσως σε ενδιαφέρει είναι τα τηλέφωνα. Χρησιμοποίησε λοιπόν το PCsuite που έχει το συνοδευτικό CD ή κατέβασε την νεώτερη έκδοση απο το http://www.sonyericsson.com προκειμένου να το συγχρονίσεις με το outlook Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzz750 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πώς θα σταματήσει το άτιμο να χτυπάει κάθε 1 λεπτό από ανίχνευση του Bluetooth του PC?Είναι σπαστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ναι, ναι κατάλαβα τι λες. Το θέμα μας δεν είναι μόνο η υποστήριξη. Σε αυτό πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Τι να την κάνεις όμως την υποστήριξη αν μετά τα δυο GB το κινητάκι θα παραδίδει πνεύμα; Να φανταστείς το Κ700 με 247 φωτογραφίες συνολικού μεγέθους 5,8 ΜΒ ζορίζεται πάρα πολύ να τις ανοίξει. Αναγκάστηκα να τις βάλω σε φακέλους για να ανασάνει. Ναι , αυτό ακριβώς λέω:) Βέβαια , μην συγκρίνεις με το k700.Ήταν αργό στον συγκεκριμένο τομέα. Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 re paidia molis to pira alla exw to eksis problem. exw cosmote, alla leei sinexeia oti einai ektos leipsis k mono epeigouses kleiseis. sima katholou opou sta idia simeia eixa full. merikes fores vgazei to e panw aristera. mallon to edge. pos vgainei??? Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 re paidia molis to pira alla exw to eksis problem. exw cosmote, alla leei sinexeia oti einai ektos leipsis k mono epeigouses kleiseis. sima katholou opou sta idia simeia eixa full. merikes fores vgazei to e panw aristera. mallon to edge. pos vgainei??? εμένα πάλι δεν με αφήνει να μιλήσω πολύ ώρα :confused: Μου κλείνει τις κλήσεις μετά από 2-3 λεπττά λέτε να φταίει η Vodafone ή το κινητό?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 εμένα πάλι δεν με αφήνει να μιλήσω πολύ ώρα :confused: Μου κλείνει τις κλήσεις μετά από 2-3 λεπττά λέτε να φταίει η Vodafone ή το κινητό?? Και εμένα κάνει το ίδιο, και έχω και εγώ vodafone!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 tha to paitakso.mou exei spasei ta neura. ti exei?giati den exei sima???? pos tha to ftiakso???? episis merikes fores exei full sima alla leo mono kleiseis sos. kai trwei fovera kolimata. kolaei apisteuta kai prepei na vgazo tin mpataria kai restart ksana. den einai vodafone.einai sketo. Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 tha to paitakso.mou exei spasei ta neura. ti exei?giati den exei sima???? pos tha to ftiakso???? Τα κλασσικα προβληματα που εχουν τα πρωτα firmware Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχαν (αν θυμασαι) το κ750 και κ700 (κυριως). Με την πρωτη αναβαθμιση θα φτιαξει και αυτο και το bug με το φλας. Aυτος ειναι ο λογος που δεν εχω παρει ακομα το w810 την εχω πατησει πανω απο μια φορα. Τσεκαρε παντως αν εχει βγει κανενα νεο firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 tha to paitakso.mou exei spasei ta neura. ti exei?giati den exei sima???? pos tha to ftiakso???? episis merikes fores exei full sima alla leo mono kleiseis sos. kai trwei fovera kolimata. kolaei apisteuta kai prepei na vgazo tin mpataria kai restart ksana. den einai vodafone.einai sketo. Βάλε του μέσα μια άλλη κάρτα και δες αν κάνει τα ίδια... και αν τα κάνει πήγαινέτο πίσω... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 ta idia kanei k me alli karta..... gia firmware kainourgio pou tha vro? Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Και εμένα κάνει το ίδιο, και έχω και εγώ vodafone!!! Το δίκτυο φταίει. Ή δεν έχει καλή ποιότητα σήματος ή τη συγκερκιμένη στιγμή δεν υπάρχει χωρητικότητα ή υπάρχουν άλλα τεχνικά προβλήματα, με πιθανότερο τα δύο πρώτα... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutelos Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 re paidia, etoimazomai n ato agoraso alla me afta poy diavazo tora axizei to kopo? mporeite na mou pite ti gnomisas? mipos einai kalitero to w900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 to diktio den ftaiei afou amesws to vazo se allo kinito k douleuei wraia. tis perissoteres fores exei full sima k leei mono epeigouses kleiseis. Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 to diktio den ftaiei afou amesws to vazo se allo kinito k douleuei wraia. tis perissoteres fores exei full sima k leei mono epeigouses kleiseis. Ανφέρομαι στο πέσιμο της γραμμής, για το οποίο παραπονιέται ο φίλος lefkal. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Το δίκτυο φταίει. Ή δεν έχει καλή ποιότητα σήματος ή τη συγκερκιμένη στιγμή δεν υπάρχει χωρητικότητα ή υπάρχουν άλλα τεχνικά προβλήματα, με πιθανότερο τα δύο πρώτα... Ξαναλεω οτι για ποιον θυμαται το ιδιο προβλημα ειχαν και τα κ700/κ750 (οπως και αλλα πχ ποιοτητα φωτογραφιας) Eννοειται οτι δε φταει το δικτυο για το οτι μονο το w810 δεν εχει καλο σημα. Ειναι bug του τηλεφωνου. http://www.esato.com εκει θα δεις οτι πολυ κοσμος εχει τα γνωστα bugs φλας και σηματος. Ψαξε να δεις αν εχει βγει καινουργιο firmware που να το διορθωνει (αν και πιστευω οτι ειναι ακομα νωρις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts