toledo Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 pira simera tilefono tin vodafone (logo epidotisis) mou eipan arxiki timi 440 eyro kai me tin epidotisi tha katebei sta 308 eyro kai an paro kai 3g syskeyi exo alla 30 eyro epipleon epidotisi. kai skeftomai apo to proi to eksis: giati na doso 308 eyro gia to w810 pou tha einai kai brandet me vl menou (apo oti akoustike) kai na min paro to k750 (pou exei kai ta idia xaraktiristika) me 200 eyro peripou? idou i aporia!!!!! bebea to ena einai 2 xronon kai to allo freskadoura, alla basizontai sta idia xaraktiristika me atou (to k750) to kalima tis kameras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink: ti lete? den leo polli kalo kinito giayto to exo kai sto avatar mou alla re paidia 440 eyro pos na to kanoume EINAI POLLA simioteon oti to w900 exei 460 eyro me poly kalliteres epidoseis kameras kai video!!!!!! pisteyo oti tha meini sto rafi arketo kairo mexri na pesoun oi times!!!!!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 mporei kapoio palikari na postari ta xaraktiristika ton: w990 w810 k750 gia kapia theoritiki kai praktiki sygrisi metaksi tous? kamera, othoni, frame rate video, klp klp!!!!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Φιλος ρωτησε στο mediamarket στο μαρουσι για το w810 και του ειπαν παραλαβες απο τον ιουνιο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 pira simera tilefono tin vodafone (logo epidotisis) mou eipan arxiki timi 440 eyro kai me tin epidotisi tha katebei sta 308 eyro kai an paro kai 3g syskeyi exo alla 30 eyro epipleon epidotisi. kai skeftomai apo to proi to eksis: giati na doso 308 eyro gia to w810 pou tha einai kai brandet me vl menou (apo oti akoustike) kai na min paro to k750 (pou exei kai ta idia xaraktiristika) me 200 eyro peripou? idou i aporia!!!!! bebea to ena einai 2 xronon kai to allo freskadoura, alla basizontai sta idia xaraktiristika me atou (to k750) to kalima tis kameras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink: ti lete? den leo polli kalo kinito giayto to exo kai sto avatar mou alla re paidia 440 eyro pos na to kanoume EINAI POLLA simioteon oti to w900 exei 460 eyro me poly kalliteres epidoseis kameras kai video!!!!!! pisteyo oti tha meini sto rafi arketo kairo mexri na pesoun oi times!!!!!!! Η καμερα δεν ειναι ιδια οπως του κ750,w800 w810 στο w900;Μονο το βιντεο ειναι καλυτερο και το w900 εχει ενα λεντακι για φλας ,το w810 εχει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Η καμερα δεν ειναι ιδια οπως του κ750,w800 w810 στο w900;Μονο το βιντεο ειναι καλυτερο και το w900 εχει ενα λεντακι για φλας ,το w810 εχει 2 Δεν έχει σημασία ο αριθμός των leds αλλά το συνολικό αποτέλεσμα του φωτός που παράγεται, Το ένα led για παράδειγμα του w900 βγάζει περισσότερο φώς από τα 6 του z800;) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 1on) ti frame rate video exei to w810? (to w900 ksero oti exei 30 frame) einai idio me to k750? 2on) to w810 einai pio mikro kai pio finetsato apo to w900 kai einai sxedon idio me to k750 opote kai logo timis an einai idia (frame rate, kamera klp) tha protimiso na paro to k750 3on) osoi pistoi prolabete to media marhkt (i kapos etsi) exei prosfora skliros eksoterikos diskos 250G usb mono 117 eyro timi souper (ego pira 2) 4on) aytaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Το 9volto το εβαλε στην σελιδα του με τιμη 440 ευρω και ημερομηνια διαθεσης την δευτερα 17/4;) Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Το 9volto το εβαλε στην σελιδα του με τιμη 440 ευρω και ημερομηνια διαθεσης την δευτερα 17/4;) Τελικά αρκετά υψηλή η τιμολόγησή του, σε σχέση με τις καινοτομίες που φέρει, αλλά και τις τιμές των ήδη υπαρχόντων μοντέλων. Το βασικότερο επίσης πλεονέκτημά του, το EDGE, είναι αδύνατο να το εκμεταλευτεί κάποιος στην Ελλάδα. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Οπως συμβαινει με ολα τα κινητα της se νομιζω οτι σε κανενα μηνα(μπορει και πιο γρηγορα) η τιμη του θα πεσει,μια τιμη γυρω στα 380 ειναι πιο σωστη για αυτο το κινητο. Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Γιατι νομιζεις οτι η σωστη τιμη πρεπει να ειναι ιση με αυτην του 6280? Μα ακριβως για αυτο τον λογο,για να ανταγωνιστει το 6280,γιατι καποιος να παρει το w810 με 440 και να μην παρει το 6280 με 60 ευρω πιο φθηνα δεν νομιζω να προσφερει κατι το εξαιρετικο που να αξιζει να δωσεις πιο πολλα λεφτα (και μεταξυ μας γιατι καποιος αν θελει se να μην παρει το w800 με 340 ευρω που κανει τωρα):rolleyes: Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Μα ακριβως για αυτο τον λογο,για να ανταγωνιστει το 6280,γιατι καποιος να παρει το w810 με 440 και να μην παρει το 6280 με 60 ευρω πιο φθηνα δεν νομιζω να προσφερει κατι το εξαιρετικο που να αξιζει να δωσεις πιο πολλα λεφτα (και μεταξυ μας γιατι καποιος αν θελει se να μην παρει το w800 με 340 ευρω που κανει τωρα):rolleyes: Αυτό ακριβώς έκανα εγώ, μετά την απώλεια του Κ700 μου, περίμενα λίγο καιρό κάνοντας χρήση του παλιού καλού μου Τ29 και αφού είδα στο περίπου την τιμή του W810, τελικά αγόρασα το W800 :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Εδω που τα λεμε η διαφορα τους ειναι στην τεταρτη μπαντα (για αυτους που ταξιδευουν στην Oklahoma! :p ), στο EDGE (ανυπαρκτο στην Ελλαδα, μαλλον αχρηστο με την υπαρξη του 3G) και στην αντικατασταση του joystick με joypad (το μονο χρησιμο). Εγω υποστηριζω οτι και στα 380Ε ειναι σαφως προτιμοτερο το 6280. Η τιμη ομως των 440Ε ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ κλεψιμο! Το EDGE πέραν την παρούσης ανυπαρξίας του, δεν πρόκειτε ποτέ να έρθει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που οι πάροχοι επενδύουν και αναπτύσουν UMTS δίκτυα. Επίσης η ευχρηστία joypad, είναι θέμα υποκειμενικό. Το joystick με βολεύει καλύτερα, βέβαια έχει τα γνωστά προβλήματα που προκύπτουν μετά από καιρό χρήσης του... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια που αναφέρεις φίλε μου, είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις άδειες του UMTS. Στις άδειες μιλάνε για πλυθυσμιακή κάλυψη, πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλύτερα να τους υποχρέωναν για παροχή υπηρεσιών, βάση γεωγραφικής καλύψεως. Τα νησιά για παράδειγμα, θα αργήσουν πάρα πολύ να καλυφθούν από το δίκτυο τρίτης γενιάς, κρίμα διότι ανάπτυξη δεν νοείται χωρίς ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό δίκτυο επικοινωνιών, που εξασφαλίζει την αποτελεσματική και γρήγορη μεταφορά πληροφορών και επειδή η Ελλάδα είναι μια νησιωτική χώρα θα έπρεπε να είχαν ληφθεί πρωτοβουλίες και μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Παντως η βονταφον το εφερε.Πηγε ο φιλος μου σε μια βονταφον και το ειδε και ηταν και σκετο..δηλαδη οχι βονταφον ...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Παντως η βονταφον το εφερε.Πηγε ο φιλος μου σε μια βονταφον και το ειδε και ηταν και σκετο..δηλαδη οχι βονταφον ...:wacko: Τιμη σου ειπε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Τιμη σου ειπε; 440. και με το 120 νομιζω 303-308..Ακριβως δεν θυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 440. και με το 120 νομιζω 303-308..Ακριβως δεν θυμαμαι. Σε 3 ωρες θα το εχω και το βραδυ θα πω εντυπωσεις.Οχι live φυσικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Σε 3 ωρες θα το εχω και το βραδυ θα πω εντυπωσεις.Οχι live φυσικα:) Απο βονταφον?Εγω περιμενω να το φερει ο Γερμανος να το κανω με συνδεση αλλα κοιμαται λιγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Oχι απο τον stars.Γλυτωνω και 40 euro;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Oχι απο τον stars.Γλυτωνω και 40 euro;) Α ναι το ειδα :) Καλοριζικο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Α ναι το ειδα :) Καλοριζικο :p Eυχαριστω περιμενε εντυπωσεις:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 ρε παιδια θα μου πει καποιος γιατι το κινητο αυτο κοστιζει 440?μηπως ειναι υπερτιμημενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 ρε παιδια θα μου πει καποιος γιατι το κινητο αυτο κοστιζει 440?μηπως ειναι υπερτιμημενο? Τόσο πολύ τελικά ε? Είναι σίγουρα υπερτιμημένο.:mad: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Και σε κατι που ειπα και πιο πανω.. ο Γερμανος θα το εχει απο την επομενη εβδομαδα. Ναι παιδια ειναι ακριβο..αλλα εγω εχω παρει ολα τα αλλα και μου εμεινε αυτο... :p για καποιον αλλον δεν συμφερει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Και σε κατι που ειπα και πιο πανω.. ο Γερμανος θα το εχει απο την επομενη εβδομαδα. Ναι παιδια ειναι ακριβο..αλλα εγω εχω παρει ολα τα αλλα και μου εμεινε αυτο... :p για καποιον αλλον δεν συμφερει.. Έχεις όλα τα w?:confused: Ποιό είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη σου? Υπάρχει υπομενού "περιήγηση" στο μενού του bt στο w800?? Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts