RAVER Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να αφαιρέσω τον κωδικό που εμφανίζει όταν θέλω να συνδεθώ μέσω bluetooth με άλλο κινητό; Ο προκαθορισμένος είναι 0000. Αυτο νομιζω οτι το κανει μονο οταν κανεις συγχρονισμο με vodafone live συσκευη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να αφαιρέσω τον κωδικό που εμφανίζει όταν θέλω να συνδεθώ μέσω bluetooth με άλλο κινητό; Ο προκαθορισμένος είναι 0000. Κατά 99% όχι. Καθαρά για λόγους ασφαλείας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos21 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Οκ, σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 παιδια υπαρχει περιπτωση να βρω ασπρα πλαστικα για το κινητο?παλια κατι υπηρχε στο 9βολτο τωρα δε βρησκω τιποτα Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 παιδια υπαρχει περιπτωση να βρω ασπρα πλαστικα για το κινητο?παλια κατι υπηρχε στο 9βολτο τωρα δε βρησκω τιποτα Ρίξε μια ματιά και στο ebay. Όλο και κάτι θα βρεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 γεια σας... θελω να κάνω μια ερώτηση. εχω το κινητό κοντά 8 μήνες. τώρα τελευταια, μου κάνει το εξής περίεργο. Στα εισερχόμενα μηνύματα, σε όλα ομως, λεει ασχετη ώρα που ελήφθη σε μένα. και όταν πάω στα στοιχεία μηνύματος λεει στάλθηκε 23:37 ελήφθη 02:37 απάντησε 02:40. ενώ το συγκεκριμένο το πήρα 23:37. σε όλα αυτο μου κάνει. άσχετες ώρες. εντάξει δεν ειναι πρόβλημα δε με νοιαζει αλλα δε μπορω να καταλαβω το γιατι. το κάνει σε κανέναν απο εσάς; ευχαριστώ Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Κάτι μου λέει ότι έχεις wind !!! Είναι το προσωρινό (ελπίζω) μεταβατικό στάδιο για την αλλαγή του λογότυπου στα κινητά μάλλον, δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 ναι! έχω WIND!!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Κάτι μου λέει ότι έχεις wind !!! Είναι το προσωρινό (ελπίζω) μεταβατικό στάδιο για την αλλαγή του λογότυπου στα κινητά μάλλον, δεν έχεις πρόβλημα. Κι εγώ Wind έχω αλλά δεν έχω παρατηρήσει τέτοια περίεργα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Αυτή η ιστορία που προέκυψε τις τελευταίες μέρες με την απορύθμιση της ώρας συμβαίνει απ'οτι ακούω μόνο στα καρτοκινητά της wind αλλά όχι στα συμβόλαια. Υπομονή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Δυστυχώς συμβαίνει και στα συμβόλαια. Εγώ έχω ψιλοπροβληματάκια στο 1 καρτοκινητό (από τα 2 που έχω) και στο 1 συμβόλαιο (από τα 2 επίσης) ... :lol: Προφανώς και είναι θέμα τύχης... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnak Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Γεια σας. Θα προχωρήσω άμεσα στην αγορά του εν λόγω κινητού, κάνοντας νέο συμβόλαιο στην WIND. Γνωρίζετε ποιοι είναι οι περιορισμοί που έχει ένα κινητό WIND Plus; Απ' όσο έψαξα, είδα τα εξής: Δεν έχει κάποιο αυτοκόλλητο ή άλλο σήμα της WIND. Η συσκευή εξωτερικά είναι ίδια. Το δεξί πλήκτρο αντιστοιχίζεται μόνιμα στην συντόμευση WIND Plus. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα flash themes. Δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω του προγράμματος της SE. Ισχύουν όλα αυτά, έτσι; Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι το (3). Αλλά η διαφορά με το να το πάρω unbranded (237,5€ στο http://www.e-shop.gr) είναι μεγάλη. Σκέφτομαι να το πάρω έτσι, και στην πορεία μπορεί να το κάνω unbrand από το http://www.davinciteam.com με 10€. Αλήθεια, δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνω back-up κάπου το firmware που θα έχει το κινητό, ή να κάνω την αντίστροφη δουλειά από το http://www.davinciteam.com, αν χρειαστεί να το πάω στο service της SE, ώστε να κάνω χρήση της εγγύησης; Προτείνετε σχετικά, και κυρίως αν μπορεί κάποιος κάτοχος συσκευής w810i WIND Plus να επιβεβαιώσει ότι δεν παίζουν flash themes στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Η μοναδική διαφορά που έχει ένα branded της wind από ένα unbranded, είναι στο κουμπάκι του plus... Κατά τα άλλα όλο το μενού είναι το ίδιο της Sony Ericsson... Για το 3 που λες δεν έχω ακούσει κάτι για τα TIM/Wind παρά μόνο για τα Vodafone Live κινητά. Σίγουρα κάποιος γνώστης θα μας κατατοπίσει καλύτερα :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Γεια σας. Δεν έχει κάποιο αυτοκόλλητο ή άλλο σήμα της WIND. Η συσκευή εξωτερικά είναι ίδια. Το δεξί πλήκτρο αντιστοιχίζεται μόνιμα στην συντόμευση WIND Plus. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα flash themes. Δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω του προγράμματος της SE. Κατά 99% τα flash themes παίζουν. Στα VL δεν παίζουν. Στη θέση σου θα με ενοχλούσε περισσότερο το 4 γιατί δεν χρειάζεται να τρέχεις στα service centers. Για το αν μπορείς να κάνεις την αντίστροφη διαδικασία δεν γνωρίζω. Υποθέτω πως μάλλον όχι (απλή υπόθεση, τίποτα σίγουρο) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulge Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ρε παιδια ξερει κανεις αν το W810i που εχω αν συνεργαζεται με ενα bluetooth που εχω μαρκας Velo ? Το εχω αγορασει προσφατα απο ενα καταστημα WIND αλλα ενω στο παλιο μου κινητο μαρκας Sharp ανιχνευθηκε αμεσως απο την συσκευη ( παρολο που το bluetooth ηταν κλειδωμενο για ολες τις αλλες ενεργειες μεσω bluetooth εκτος απο το να συνδεεται με handsfree ) στο W810i που αγορασα προσφατα δεν ανιχνευεται. Σημειωτεον εχω ηδη ανταλαξει αρχεια με bluetooth αλλα δεν μπορει να μου ανιχνευση το handsfree.Γνωριζεται αν υπαρχει καμια ιδιαιτεροτητα με το συγκεκριμενο ( VELO ) αξεσουαρ? Παράθεση Nikos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ρε παιδια ξερει κανεις αν το W810i που εχω αν συνεργαζεται με ενα bluetooth που εχω μαρκας Velo ? Το εχω αγορασει προσφατα απο ενα καταστημα WIND αλλα ενω στο παλιο μου κινητο μαρκας Sharp ανιχνευθηκε αμεσως απο την συσκευη ( παρολο που το bluetooth ηταν κλειδωμενο για ολες τις αλλες ενεργειες μεσω bluetooth εκτος απο το να συνδεεται με handsfree ) στο W810i που αγορασα προσφατα δεν ανιχνευεται. Σημειωτεον εχω ηδη ανταλαξει αρχεια με bluetooth αλλα δεν μπορει να μου ανιχνευση το handsfree.Γνωριζεται αν υπαρχει καμια ιδιαιτεροτητα με το συγκεκριμενο ( VELO ) αξεσουαρ? Θα πας bluetooth --->handsfree---> και θα κανεις προσθηκη συσκευης handsfree για χρηση με το τηλεφωνο. επισης τσεκαρε το bluetooth να το εχεις ανιχνευσιμο.επισης αν δεν δουλεψει και με αυτο το tip τοτε δεν ειναι συμβατο με αυτο το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnak Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Τελικά υπάρχει κάποιος κάτοχος WIND/TIM Plus συσκευής που να ξέρει αν δουλεύουν ή όχι τα flash themes; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fr33dom Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Παιδια υπαρχει κανενα καλο Bluetooth που να ειναι συμβατο με το w810i,να στεκεται καλα στο αφτι και να ειναι οικονομικο? Παράθεση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Ρε παιδια ξερει κανεις αν το W810i που εχω αν συνεργαζεται με ενα bluetooth που εχω μαρκας Velo ? Το εχω αγορασει προσφατα απο ενα καταστημα WIND αλλα ενω στο παλιο μου κινητο μαρκας Sharp ανιχνευθηκε αμεσως απο την συσκευη ( παρολο που το bluetooth ηταν κλειδωμενο για ολες τις αλλες ενεργειες μεσω bluetooth εκτος απο το να συνδεεται με handsfree ) στο W810i που αγορασα προσφατα δεν ανιχνευεται. Σημειωτεον εχω ηδη ανταλαξει αρχεια με bluetooth αλλα δεν μπορει να μου ανιχνευση το handsfree.Γνωριζεται αν υπαρχει καμια ιδιαιτεροτητα με το συγκεκριμενο ( VELO ) αξεσουαρ? Συνεργάζεται κανονικότατα με τον τρόπο που προαναφέρθηκε. Το έχω και εγώ το Velo, αλλά δεν το χρησιμοποιώ καθόλου πλέον... το γιατί θα το καταλάβεις όταν προσπαθήσεις να συνενοηθείς μέσω αυτού... Η μόνη ιδιεταιρότητα που πρόσεξα εγώ είναι ότι δε με ακούνε σχεδόν καθόλου !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo251 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Hello... ξέρω οτι κάπου θα έχει αναφερθεί, αλλά μπορεί κάποιος να δώσει μια εύκολη απάντηση στην ερώτηση, "Με ποιά εφαρμογή μπορώ να μετατρέψω βίντεο στο κατάλληλο φορμά, για να πάιζει στο κινητό?" Thanks guys! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnak Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από κάρτα 4GB στο κινητό; Κολλάει καθόλου αν γεμίσει; Αν το Memory Stick είναι high speed, αλλάζουν τα πράγματα; Σκέφτομαι να χτυπήσω μία, μιας και θα ακούω πολύ μουσική, αλλά είμαι σε δίλημμα μεταξύ 2 και 4 GB. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Hello... ξέρω οτι κάπου θα έχει αναφερθεί, αλλά μπορεί κάποιος να δώσει μια εύκολη απάντηση στην ερώτηση, "Με ποιά εφαρμογή μπορώ να μετατρέψω βίντεο στο κατάλληλο φορμά, για να πάιζει στο κινητό?" Thanks guys! Ψάχνεις για το Xilisoft 3GP Video Converter. Την υπόλοιπη διαδικασία την ξέρεις. ;) Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από κάρτα 4GB στο κινητό; Κολλάει καθόλου αν γεμίσει; Αν το Memory Stick είναι high speed, αλλάζουν τα πράγματα; Σκέφτομαι να χτυπήσω μία, μιας και θα ακούω πολύ μουσική, αλλά είμαι σε δίλημμα μεταξύ 2 και 4 GB. Τι λέτε; Από όσο έχω διαβάσει και με την 4αρα μια χαρά τα καταφέρνει. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker34 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Παιδια εχει τυχει σε κανεναν να σβηνει μονο του το κινητο; συμβαινει για κανα μηνα περιπου, σβηνει σχεδον καθε μερα. Εχω βαλει χαρτακι στη μπαταρια για καλυτερη επαφη. Εχω κανε αναβαθμιση απο το site της SE αλλα τιποτα! Τα ιδια.:worry: :cry: Παράθεση giannis-rodos-156 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Παιδια εχει τυχει σε κανεναν να σβηνει μονο του το κινητο; συμβαινει για κανα μηνα περιπου, σβηνει σχεδον καθε μερα. Εχω βαλει χαρτακι στη μπαταρια για καλυτερη επαφη. Εχω κανε αναβαθμιση απο το site της SE αλλα τιποτα! Τα ιδια.:worry: :cry: μάλλον έχει πρόβλημα το κινητό..αμα σβήνει σχεδόν κάθε μέρα να το πάς στην ericsson...γιατί κάτι δεν πάει καλά... Παρεπιπτόντως ΓΙΑΤΙ δεν βγάζουν καμιά αναβάθμιση για το κινητό? Στην ΝΟΚΙΑ βγάζουν κάθε 2μηνο...και γι'αυτό το κινητό τίποτα! αααααι σιχτίρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 μάλλον έχει πρόβλημα το κινητό..αμα σβήνει σχεδόν κάθε μέρα να το πάς στην ericsson...γιατί κάτι δεν πάει καλά... Παρεπιπτόντως ΓΙΑΤΙ δεν βγάζουν καμιά αναβάθμιση για το κινητό? Στην ΝΟΚΙΑ βγάζουν κάθε 2μηνο...και γι'αυτό το κινητό τίποτα! αααααι σιχτίρ Γιατι ειναι απο τα πιο σταθερα.εκτος κατι προβληματα για "χαμενες" κλησεις..τιποτα δεν εχει αυτο το κινητο.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts