Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες,όσον αφορά το αυτοκόλλητο,το αντάλλαξα με ένα "walkman" με μια φίλη μου το πρωί.Το κινητό τώρα δεν έχει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ της vodafone!Σαν να το πήρα κανονικό!!!!:rotfl: :w00t: :up: :yahoo:

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν παίδες,όσον αφορά το αυτοκόλλητο,το αντάλλαξα με ένα "walkman" με μια φίλη μου το πρωί.Το κινητό τώρα δεν έχει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ της vodafone!Σαν να το πήρα κανονικό!!!!:rotfl: :w00t: :up: :yahoo:

εξωτερικά κανένα vodafone ίχνος..εσωτερικά..αρκετά θα έλεγα..

εξωτερικά κανένα vodafone ίχνος..εσωτερικά..αρκετά θα έλεγα..

εκτος κ αν πεταξε κ τα εσωτερικα κοκκιναδια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

μαλλον θα ψαξω κ εγω για κατι δωρεαν για το π990 γιατι ειναι αθλιο μενου της πορδαφον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ψαξε!εγώ που το κανα(κι ευχαριστώ τον angelodion παρα πολυ)το κινητό είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό.

Hey!

Telika to vrika.Apo katastima tis Tim.Den to eixan epitopou alla 8a to paraggeiloun k 8a me eidopoiisoun.

Omos...

Otan piga sto germano kai eida to kinito(to idio k stin vodafone) itan kapos diaforetiko apo oti stin Tim(ta pliktra ennoo.Se auta ta dio ta pliktra itan ligo diskolo na pati8oun-kyrios ta kentrika- eno sto katastima tis Tim to tilefono itan mia xara)Kserei kaneis giati?I etsi mou fanike? ??

Hey!

Telika to vrika.Apo katastima tis Tim.Den to eixan epitopou alla 8a to paraggeiloun k 8a me eidopoiisoun.

Omos...

Otan piga sto germano kai eida to kinito(to idio k stin vodafone) itan kapos diaforetiko apo oti stin Tim(ta pliktra ennoo.Se auta ta dio ta pliktra itan ligo diskolo na pati8oun-kyrios ta kentrika- eno sto katastima tis Tim to tilefono itan mia xara)Kserei kaneis giati?I etsi mou fanike? ??

Ετσι σου φανηκε.απλα στην vodafone ειναι "πειραγμενο" το κινητο και νομιζω οτι και στην τιμ...κατι αντιστοιχο ισχυει.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετσι σου φανηκε.απλα στην vodafone ειναι "πειραγμενο" το κινητο και νομιζω οτι και στην τιμ...κατι αντιστοιχο ισχυει.:cool:

Στην ΤΙΜ είναι λιγότερο πειραγμένο. Τα εικονίδια και τα χρώματα είναι όπως το κανονικό. Μόνο μια συντόμευση προς το ΤΙΜ Plus έχει εκεί που το κανονικό έχει το Μενού.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

και το αυτοκόλλητο στη πρόσοψη(το 'χει ένας φίλος μου)γράφει τιμ

Το δικό μου στην πρόσοψη δεν γράφει πουθενά ΤΙΜ. Μόνο το κουμπί του plus έχει και αυτό ευτυχώς το "ακύρωσα" και δεν χρεώνομαι κάθε φορά που το πατάω... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση αν μπορώ και γω,

δεν ξέρω αν έχετε προσέξει οτι η Sony στα καινούρια της μοντέλα, μετα το w810i έχει ένα πολυ χρήσιμο χαρακτηριστικό, το TrackID.

γνωριζει κανείς αν μπορουμε με κάποιο τρόπο να χουμε και στο w810 μας αυτή τη λειτουργία???

και μιας και αναφερθήκαμε σε αυτό, μηπως υπαρχει και μέσω υπολογιστή κάποιο τέτοιο προγραμμα για musicID???

H gracenote κατι λέει στο σιτε της αλλά δεν βρήκα καποιο τρόπο για να μπορεί ένας χρήστης να χρησιμοποιήσει αυτή τη λειτουργία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, TrackID (στα κινητά) ή MusicID γενικότερα είναι μια υπηρεσία της gracenote με την οποία μπορείς αν έχεις ενα μερος ενος τραγουδιου για το οποιο δε γνωριζεις τιποτα (ουτε εχει tag το αρχειο, ουτε εχεις τιτλο, ουτε καλλιτεχνη, τιποτα) να αποστειλείς το κομματι αυτο,στην υπηρεσία τους και να στο αναγνωρισουν (με βαση καποια κυματομορφη η κατι τετοιο αν θυμαμαι).

Anyway, απιστευτα χρησιμη υπηρεσια για αυτους που εχουν μπολικη μουσικουλα στο pc και πολλα αγνωστα τραγουδια, και για ολους εμας που εχουμε ηχογραφησει ενα μερος απο κεινο το καταπληκτικο κομματι που ακουσαμε τις προαλλες στο ραδιοφωνο, αλλα εχουμε φαει τον κοσμο (και τα lyrics sites) και ακομα δεν μπορουμε να βρουμε ποιο κομματι είναι!

για δώστε τα φώτα ρε παιδιά οσοι ξέρετε κατι παραπανω!

σας ευχαριστω ολους και καλη συνεχεια

Μη Δεχτείς Να Οριοθετήσεις Τα Όνειρά Σου Στο Πλαίσιο Του Εφικτού

Παιδια μια ερωτηση ,επεσε το w810 της κορουλας μου απο υψος 15 cm !

Εσπασε το εξωτερικο τζαμακι, ευτυχως δεν επαθε τιποτα η οθονη.

Αλλαζει μονο το τζαμακι η παει σετακι; Ευχαριστω.

giannis-rodos-156

Παιδια μια ερωτηση ,επεσε το w810 της κορουλας μου απο υψος 15 cm !

Εσπασε το εξωτερικο τζαμακι, ευτυχως δεν επαθε τιποτα η οθονη.

Αλλαζει μονο το τζαμακι η παει σετακι; Ευχαριστω.

Θα χρειαστεί ν'άλλάξεις το μπροστινό κάλυμμα της πρόσοψης,δεν αλλάζει μόνο το τζαμάκι δυστυχώς.

καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση αν μπορώ και γω,

δεν ξέρω αν έχετε προσέξει οτι η Sony στα καινούρια της μοντέλα, μετα το w810i έχει ένα πολυ χρήσιμο χαρακτηριστικό, το TrackID.

γνωριζει κανείς αν μπορουμε με κάποιο τρόπο να χουμε και στο w810 μας αυτή τη λειτουργία???

και μιας και αναφερθήκαμε σε αυτό, μηπως υπαρχει και μέσω υπολογιστή κάποιο τέτοιο προγραμμα για musicID???

H gracenote κατι λέει στο σιτε της αλλά δεν βρήκα καποιο τρόπο για να μπορεί ένας χρήστης να χρησιμοποιήσει αυτή τη λειτουργία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, TrackID (στα κινητά) ή MusicID γενικότερα είναι μια υπηρεσία της gracenote με την οποία μπορείς αν έχεις ενα μερος ενος τραγουδιου για το οποιο δε γνωριζεις τιποτα (ουτε εχει tag το αρχειο, ουτε εχεις τιτλο, ουτε καλλιτεχνη, τιποτα) να αποστειλείς το κομματι αυτο,στην υπηρεσία τους και να στο αναγνωρισουν (με βαση καποια κυματομορφη η κατι τετοιο αν θυμαμαι).

Anyway, απιστευτα χρησιμη υπηρεσια για αυτους που εχουν μπολικη μουσικουλα στο pc και πολλα αγνωστα τραγουδια, και για ολους εμας που εχουμε ηχογραφησει ενα μερος απο κεινο το καταπληκτικο κομματι που ακουσαμε τις προαλλες στο ραδιοφωνο, αλλα εχουμε φαει τον κοσμο (και τα lyrics sites) και ακομα δεν μπορουμε να βρουμε ποιο κομματι είναι!

για δώστε τα φώτα ρε παιδιά οσοι ξέρετε κατι παραπανω!

σας ευχαριστω ολους και καλη συνεχεια

Πράγματι,πολύ καλή υπηρεσία!Αν για αυτό το θέμα ξέρει κάποιος κάτι,ας μας ενημερώσει,διότι θα ήθελα κι εγώ αυτή την υπηρεσία!

Σε μια συζητηση με καποιον "γνωστο" ακουσα οτι μπορεί να γινει update του firmware του κινητου εστω και αν εχεις Vodafone Live.

Ισχυει κατι τετοιο???

Γιατι στο Ρ910 πριν το κανω unbranded ,οταν δοκιμασα δεν το εκανε....

@joker34

Αλλάζετε σετακι με την μπροστά πρόσοψη..απ ότι είδα στο γνωστο μαγαζι ειχε 35€.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Σε μια συζητηση με καποιον "γνωστο" ακουσα οτι μπορεί να γινει update του firmware του κινητου εστω και αν εχεις Vodafone Live.

Ισχυει κατι τετοιο???

Γιατι στο Ρ910 πριν το κανω unbranded ,οταν δοκιμασα δεν το εκανε....

@joker34

Ανολογως και τι κινητο εχεις.ναι μπορεις να αναβαθμισεις ενα vodafone live w810i απο το site της Sony ericsson.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα χρειαστεί ν'άλλάξεις το μπροστινό κάλυμμα της πρόσοψης,δεν αλλάζει μόνο το τζαμάκι δυστυχώς.

@joker34

Παιδια το ιδιο πραγμα λετε ετσι; Αλλαζει μονο το καλυμμα οχι και η οθονη.

ευχαριστω πολυ. α... πιο ειναι το γνωστο μαγαζι;

giannis-rodos-156

ρε παιδια εχει συναντησει κανεις το εξής προβλημα?

θες να κανεις update firmware,

απο το site sonyericsson κατεβαζεις το update service setup 2.7.4.8.2

κανεις install και μετα πς να τρεξεις το update service.

με το που τρεχει κατεβαζει μερικα mbyte, και σε μενα μολις τα κατεβασει αυτα μετα σταματα!

δεν κανει τιποτα αλλο.

το ξανατρεχω και κανει λιγο η κλεψυδρα οτι φορτωνει και μετα τιποτα αλλο, δεν τρεχει ουτε ανοιγει το προγραμμα.

ξανα και ξανα και δεν κανει τιποτα!!

παιζει κατι λαθος??

anyone?

Μη Δεχτείς Να Οριοθετήσεις Τα Όνειρά Σου Στο Πλαίσιο Του Εφικτού

ρε παιδια εχει συναντησει κανεις το εξής προβλημα?

θες να κανεις update firmware,

απο το site sonyericsson κατεβαζεις το update service setup 2.7.4.8.2

κανεις install και μετα πς να τρεξεις το update service.

με το που τρεχει κατεβαζει μερικα mbyte, και σε μενα μολις τα κατεβασει αυτα μετα σταματα!

δεν κανει τιποτα αλλο.

το ξανατρεχω και κανει λιγο η κλεψυδρα οτι φορτωνει και μετα τιποτα αλλο, δεν τρεχει ουτε ανοιγει το προγραμμα.

ξανα και ξανα και δεν κανει τιποτα!!

παιζει κατι λαθος??

anyone?

Ξαναδοκίμασε το αλλά πρώτα κλείσε τυχόν firewall που έχεις στον υπολογιστή και θα τρέξει μια χαρά.

Είναι ένα γνωστό θέμα με μερικά firewall που δεν αφήνουν την εφαρμογή να τρέχει σωστά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλημέρα,

Υπάρχει τρόπος (με κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου ή με κάποιο πρόγραμμα) να κλειδώσουμε την συσκευή, και να υπάρχει κωδικός πρόσβασης; ( όπως γίνεται στα Nokia; )

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παιδιά καλημέρα,

Υπάρχει τρόπος (με κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου ή με κάποιο πρόγραμμα) να κλειδώσουμε την συσκευή, και να υπάρχει κωδικός πρόσβασης; ( όπως γίνεται στα Nokia; )

Πήγαινε στις ρυθμήσεις>γενικές>κλειδώματα>Κλείδωμα τηλεφώνου.

Πρώτα από όλα πήγαινε και άλλαξε τον κωδικό κλειδώματος (ο αρχικός κωδικός είναι 0000) και βάλε κάτι δικό σου.Έπειτα από την "Προστασία" πάτα το ενεργό και είσαι ΟΚ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγαινε στις ρυθμήσεις>γενικές>κλειδώματα>Κλείδωμα τηλεφώνου.

Πρώτα από όλα πήγαινε και άλλαξε τον κωδικό κλειδώματος (ο αρχικός κωδικός είναι 0000) και βάλε κάτι δικό σου.Έπειτα από την "Προστασία" πάτα το ενεργό και είσαι ΟΚ.

Δεν νομίζω να θέλει τέτοιο κλείδωμα ο φίλος μας, tria12345_. Μάλλον εννοεί όταν είναι σε κατάσταση αναμονής και πατήσεις κάποιο πλήκτρο να σου βγάζει μια οθόνη για εισαγωγή κωδικού πρόσβασης.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει απ' όσο γνωρίζω.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει απ' όσο γνωρίζω.

Οντως δεν υπαρχει.:(

Παντως σημερα "τσιμπησα" το κινητακι καινουργιο 57 ευρο.αυριο θα το εχω στα χερια μου :yahoo:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έσβησα τα παιχνίδια που είχε μέσα το κινητό μου. Πού μπορώ να τα βρω για να τα ξαναπεράσω; Ευχαριστώ!!!

• The title was changed to Sony Ericsson W810i