Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα!Τελικα αγορασα το κινητο το σαββατο και ειναι τελειο!Μια ερωτηση μονο εχω..στην οθονη στην κατασταση αναμονης δε γινεται να μου εμφανιζει κατι?(πχ στο παλιο μου ειχα ενα ρολο'ι)..Γιατι τωρα σβηνει τελειως και δεν καταλαβαινω αν λειτουργει η αν εχει κλεισει κατα λαθος...

Δυστηχώς αυτό δεν αλλάξει.Έτσι λειτουργεί το τηλέφωνο για εξοικονόμηση μπαταρίας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μηπως υπαρχει κανενα theme που στην κατασταση αναμονης να δειχνει τιποτα και να μην σβηνει τελειως η οθονη?
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t:

Μηπως υπαρχει κανενα theme που στην κατασταση αναμονης να δειχνει τιποτα και να μην σβηνει τελειως η οθονη?

Το ότι σβήνει η οθόνη είναι θέμα software.Οπότε αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με κανένα θέμα.Μόνο αν αλλάξει ο κώδικας του λειτουργικού του τηλεφώνου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η εκδοση λογισμικου μου ειναι η R4ce012 ..Eιναι η τελευταια? Επεισης οταν μπω στο κρυφο μενου - πληροφ.υπηρεσ.-πληροφορ.λογισμικου, κατω κατω λεει "update service SW εκδοση VA ........(κατι νουμερα).......2006-15-02 17:05 " Tι ειναι αυτη η περσινη ημερομηνια???Μηπως τοτε το κανανε update??
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t:

Η εκδοση λογισμικου μου ειναι η R4ce012 ..Eιναι η τελευταια? Επεισης οταν μπω στο κρυφο μενου - πληροφ.υπηρεσ.-πληροφορ.λογισμικου, κατω κατω λεει "update service SW εκδοση VA ........(κατι νουμερα).......2006-15-02 17:05 " Tι ειναι αυτη η περσινη ημερομηνια???Μηπως τοτε το κανανε update??

Available firmwares:

R4EA031 CID49

R4DB005 CID49

R4CK003 CID49

R4CF002 CID49

R4CE012 CID49

όχι δεν είναι η τελευταία! η πρώτη είναι! απορώ...η τελευταία είναι η R4EA031 CID49

Aρα να το παω για update?

καλώδιο λογικά έχεις, dsl επίσης λογικά έχεις... θα μπείς εδώ

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10376&fid=21839&esi=true

και θα το αναβαθμίσεις μόνη σου. ελληνικά τα γράφει..κάτι δύσκολο δεν σου ζητάει να κάνεις. οπότε κάντο.

Aρα να το παω για update?

καλώδιο λογικά έχεις, dsl επίσης λογικά έχεις... θα μπείς εδώ

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10376&fid=21839&esi=true

και θα το αναβαθμίσεις μόνη σου. ελληνικά τα γράφει..κάτι δύσκολο δεν σου ζητάει να κάνεις. οπότε κάντο.

Αρκεί να μην είναι vodafone γιατί δεν έχει βγεί αναβάθμιση..:(

egw tha sou protina na mhn to kaneis update akoma,... an se ikanopoiiei h poiothta tou hxou sta mp3 kai h entash klhshs klp kai den exeis kapoio provlima me kollhmata tou thlefwno klp mhn to kaneis update giati sto teleutaio firmware peftei aisthita h entash tou hxeiou kahtws kai i piothta tou mp3 player einai psiloxalia. :)

paidia mipos borite na me bohthisete exo to w810 me to tim plus menu mipos xerete kapoion tropo na to bgalo?kanena firmware i kati tetoio?

Αν υποθέσουμε οτι είναι κάτι ίδιο με το Vodafone Live ,τότε άμα το βγάλεις θα χάσεις την εγγύηση του κινητού.

Υπάρχουν 2~3 links για το πως να το κάνεις....αλλα θέλει προσοχή,μην κολλήσει κάπου το κινητό και μετά πάει κατευθείαν αντιπροσωπεία.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Αν υποθέσουμε οτι είναι κάτι ίδιο με το Vodafone Live ,τότε άμα το βγάλεις θα χάσεις την εγγύηση του κινητού.

Υπάρχουν 2~3 links για το πως να το κάνεις....αλλα θέλει προσοχή,μην κολλήσει κάπου το κινητό και μετά πάει κατευθείαν αντιπροσωπεία.

Αλλά μπορείς για να μην χρεώνεται συνέχεια και κατά λάθος η σύνδεση του κινητού μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμήσεις της ΤΙΜ όσο αφορά την σύνδεση wap και έτσι ποτέ να μην μπορεί να συνδεθεί οπότε και να μην χρεώνει.Γιατί αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Αρκεί να μην είναι vodafone γιατί δεν έχει βγεί αναβάθμιση..:(

Ακόμα??????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

re c cellphone gia steile kanena link an xereis gia to pos tha to kano oso gia tin eggieisi pou mou eipes to xero den me aposxoli apla to exo allaxi tis rithmiseis alla an to patas pali perimeneis mexri na sou bgalei oti i sindesi den einai dinati einai ligo eknebristiko

re c cellphone gia steile kanena link an xereis gia to pos tha to kano oso gia tin eggieisi pou mou eipes to xero den me aposxoli apla to exo allaxi tis rithmiseis alla an to patas pali perimeneis mexri na sou bgalei oti i sindesi den einai dinati einai ligo eknebristiko

Πήγαινε εδώ και διάβασε από εκεί που λέει FAR MANAGER και κάτω.Αλλά όταν πας να αλλάξεις το λειτουργικό μεγάλη προσοχή γιατί δεν χαράει λάθος η όλη διαδικασία.Αν τυχών και σου κολλήσει οτ κινητό (που το απέυχομαι) δεν θα το αναλάβει κανένα service να το φτιάξει.Τις unbranded εκδόσεις των τηλεφώνων μπορείς να τις βρεις είτε στο 9volvo είτε στο davinci.Χρειάζεται μια μικρή πληρωμή (ήταν 10€, τώρα δεν ξέρω) αλλά τα λειτουργικά που δίνει λειτουργούν σωστά και χωρίς προβλήματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απέκτησα κι εγώ το W810i και θέλω να μάθω ποιά η διαφορά το update απο την συσκευή και αυτού που μπορείς να κάνεις απο το PC με το SonyEricsson updater; Θέματα που μπορώ να βρώ να κατεβάσω, παιχνίδια και εφαρμογές java;
-Δημήτρης-

Απέκτησα κι εγώ το W810i και θέλω να μάθω ποιά η διαφορά το update απο την συσκευή και αυτού που μπορείς να κάνεις απο το PC με το SonyEricsson updater; Θέματα που μπορώ να βρώ να κατεβάσω, παιχνίδια και εφαρμογές java;

Για τα update δεν ξέρω να σου απαντήσω, αφού ευτυχώς το δικό μου δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, οπότε και δεν χρειάζεται να το κάνω κάτι τέτοιο.

Για παιχνίδια και εφαρμογές... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79372

Όταν τα τερματίσεις αυτά, ξαναρωτάς για άλλα... :wacko: :lol: :lol: :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αν πατήσεις στην Αναζήτηση Ενημέρωσης στην συσκευή σου θα δεις ότι προσπαθεί να συνδεθεί στο δίκτυο (το κινητό). Αυτό σημαίνει ότι κάνει το update μέσω wap.

H διαφορά είναι κάμποσα Ευρώ στο λογαρισμό σου σε σχέση με το update μέσω του PC!!! :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αν πατήσεις στην Αναζήτηση Ενημέρωσης στην συσκευή σου θα δεις ότι προσπαθεί να συνδεθεί στο δίκτυο (το κινητό). Αυτό σημαίνει ότι κάνει το update μέσω wap.

H διαφορά είναι κάμποσα Ευρώ στο λογαρισμό σου σε σχέση με το update μέσω του PC!!! :p

Και για συμπλήρωμα στο σχόλιο του zxr ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο w810i VL που εχω εχει καποια default πραγματα ,οπως ηχους και εικόνες.

Οτι δεν μπορώ να τα διαγραψω το γνωριζα,αλλα στο Ρ910 μπορουσα να τα μεραφερω τουλαχιστον σ'ενα Folder ,για να μην τα βλεπω.

Τωρα στο w810i δεν μπορω ουτε να τα κανω Copy/Paste σ΄ενα folder για να μην τα βλεπω.

Καμια ιδεα πως να τα μεταφερω (οχι δεν βγαζω το live *ακομα*)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

παιδια ξερω οτι το εχετε συζητησει αλλα αντε να το βρω στις 167 σελιδες που ειναι το θρεντ.

μπορειτε να μου πειτε το κινητο αυτο πως παει απο μπαταρια???

ευχαριστω προκαταβολικα !

παιδια ξερω οτι το εχετε συζητησει αλλα αντε να το βρω στις 167 σελιδες που ειναι το θρεντ.

μπορειτε να μου πειτε το κινητο αυτο πως παει απο μπαταρια???

ευχαριστω προκαταβολικα !

Μια χαρά, όπως τα περισσότερα se.

3ήμερο άνετα με αρκετή χρήση.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μια χαρά, όπως τα περισσότερα se.

3ήμερο άνετα με αρκετή χρήση.

ευχαριστω φιλε μου γιατι ειμαι ετοιμος να το παρω και η μπαταρια ειναι πολυ σημαντικη για μενα

Παιδιά SOS... Μόλις τώρα κάτι έγινε. Πατάω το κουμπί της κάμερας,μπαίνει για 2 δευτερόλεπτα στο μενόυ της κάμερας και μετα με βγάζει στην αρχικη οθόνη. Κάπου είχα διαβάσει για ένα κρυφό μενού που πατώντας κατευθύνσεις του ''joystick'' εμφανίζεται και χρησιμοποιείται για να ελέγξεις αν το κινητό λειτουργεί σωστά. Επίσης δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το πρόγραμμα της SE για τα update να δουλέψει... Έχω κατεβάσει όλα τα flash packs αλλά τίποτα.. Ευχαριστώ

βρήκα το μενού και όταν πατάω στο camera test δεν γίνεται τιποτα... Το πάω πίσω? Το κινητό το έχω απο τα χριστούγεννα και είναι όπως βγήκε απο το κουτί. Ούτε πέσιμο ούτε γρατζουνιά

βρήκα το μενού και όταν πατάω στο camera test δεν γίνεται τιποτα... Το πάω πίσω? Το κινητό το έχω απο τα χριστούγεννα και είναι όπως βγήκε απο το κουτί. Ούτε πέσιμο ούτε γρατζουνιά

To πας σε ένα σέρβις της se αύριο το πρωί.

Μην αγχώνεσαι.Συμβαίνουν αυτά.

Στα se λίγο συχνότερα, αλλά γενικά συμβαίνουν:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• The title was changed to Sony Ericsson W810i