denial Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Re paidia gia na e3afanisw to logotupo ths voda h na valw diko mou alla apo oti eida den to vlepei to logomanager. uparxei kati allo pou mporei na kanei allagh logotupou? an gnwrizei kapoios kai mporei as to steilei sto modshq@yahoo.com h pm me ! Efxaristw !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCeDeViL Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Hello!!Exw ena t610 k aurio tha paw na kanw antallagi ( kata 99% ) k tha parw to 5140... mipws kserei kaneis an exoun bgei games gia to 5140 k an nai pou tha ta brw???? thx :rolleyes: Παράθεση †iCeMaN† Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iCeDeViL (29 Ιούλ. 2004 , 03:49) Hello!!Exw ena t610 k aurio tha paw na kanw antallagi ( kata 99% ) k tha parw to 5140... mipws kserei kaneis an exoun bgei games gia to 5140 k an nai pou tha ta brw???? thx :rolleyes: Απο τη στγμή που το κινητό είναι series 40 τότε θα ψάξεις στην ανάλογη περιοχή το θέμα με τίτλο παιχνίδια.. ή καλύτερα κάνε κλίκ εδώ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Pantws re paidia to plhtkro "0" den patietai me tipota.Pws ekanan tetoia ******* den katalavainw. Oson afora to gps shell akousa oti paizei na to ferei o germanos mesa sthn evdomada.Twra avgoustiatika ti na perimenei kaneis alla pote den 3ereis :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Οποιος θέλει 5140 πάει στα 350 ευρώ χωρίς ταχυδρομικά. Απο έξω. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acutidens Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος denial ( 2 Αύγ. 2004 , 09:19) Pantws re paidia to plhtkro "0" den patietai me tipota.Pws ekanan tetoia ******* den katalavainw. Καλά και εσύ τι το θες να το πατάς το "0", πολύ παράξενος είσαι, αμάν! :p Ας ελπίσουμε ότι θα μαλακώσει με την χρήση γιατί αλλιώς θα κάνουμε ομαδική μήνυση στην ΝΟΚΙΑ για θλάση στον αντίχειρα. Τώρα που την είπα και εγώ την ****** μου να σας πω και γιατί έγραψα αυτό το post. Μερικές φορές (δεν έχω καταλάβει από τι εξαρτάται) το κινητό δεν εμφανίζει στην οθόνη τις αναπάντητες και τα μηνύματα (δηλ το μήνυμα π.χ. "2 αναπάντητες κλήσεις") αλλά όταν πάω στην λίστα με τις αναπάντητες (ή τα μηνύματα αντίστοιχα) φαίνονται κανονικά. Πολλές παρενθέσεις ε? Αδυναμία έκφρασης το έλεγε η φιλόλογός μου. Τέσπα, το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ή να πάω στα "απίστευτα και όμως αληθινά"; Παράθεση If it works, don't fix it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amon Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Καλησπερα, παιδια μια ερώτηση: Έχει μία φίλη το 5140 και δεν ξέρει πώς να στείλει φωτος απο το κινητό σε laptop. Χρειάζεται να έχεις εγκαταστήσεις το Νοκια PC Suite ή όχι? Ενεργοποίησα τις IR από το κινητό και το Νοκια PC Suite μου έβγαλε "Δεν υπαρχει σύνδεση". Πρέπει να γίνει κάτι άλλο? Ποια είναι τα βήματα για αποστολή jpg? Είμαι εντελώς άσχετος με νοκια και δεν γνωρίζω τί παίζει εδω με τις IR. :whistle: Thnxs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acutidens Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Όταν βλέπεις την εικόνα στην Έκθεση πατάς επιλογές>αποστολή>με υπέρυθρες, σου λένε τα win xp ότι έρχεται ένα αρχείο και αν θέλεις να το αποδεχτείς... πατάς ναι, και αυτό ;) Παράθεση If it works, don't fix it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amon Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Το εκανα αυτο που λες με τις IR, αλλα δεν εμφανίζεται τίποτα στο PC (έχει ΧP home edition) και στην οθονη του κινητου εμφανίζεται το μήνυμα, μετά από πολλές προσπάθειες, "η αποστολή απέτυχε". Τί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eye Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Καλημέρα σε όλους! Το5140 το κράτησα ακριβώς μια ..... μέρα. Και αυτό γιατί το Νοκια club έκλεισε νωρίς, και δεν μπόρεσα να το επιστρέψω αυθημερών. Έχω αγοράσει όλη τη σειρά των "σκληρών" της Νοκια, 5210, 5100, και τώρα 5140. Οι παρατηρήσεις μου: 5210: παλαιολιθικό μενού, και εντελώς entry level. Για την εποχή του όμως πολύ καλό, με ΚΟΡΥΦΑΙΑ αίσθηση και απόκριση πλήκτρων. 5100: Series 40, ΚΟΡΥΦΑΙΑ κατασκευή εσωτερικού module (πραγματικά πολύ στιβαρό ρε παιδιά, το κρατούσες και σου έδινε την εντύπωση ότι μπορείς να το λειτουργήσεις και χωρίς shells). ΑΛΛΑ: λόγω σχεδιασμού πληκτρολογίου, σχετική ασάφεια στα ομαδοποιημένα πλήκτρα (πχ: αριστερό soft key, πράσινο ακουστικό, πλήκτρο αριστερά). Και μην ξεχνάμε το τραγικό πλήκτρο on-off. Βγαίνει λοιπόν το 5140, και περιμένω ένα κινητό που πέρα από εφετζίδικα gadgets όπως πυξίδες, GPS shells, αλφάδια κλπ θα αντιμετώπιζε τα προβλήματα των προκατόχων του. Και τι βλέπω: -Κάμερα, καλοδεχούμενη μεν, αλλά χωρίς προστασία από το "ανθεκτικό" shell. -Κάκιστη εφαρμογή των shells (δοκίμασα 2 κινητά), τόσο που έχεις την εντύπωση ότι θα μαζεύει περισσότερη σκόνη από τα νορμάλ κινητά. -ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΑΦΕΙΑ στο πολυπλήκτρο (πλέον). -ΤΡΑΓΙΚΟ πλήκτρο 0. Κάθε space στο SMS μας φέρνει πιο κοντά στον ορθοπεδικό. -Υπερβολικά δύσκολο άνοιγμα των shells. -Σε σχέση με το 5100 ελαφρώς πιο πρόχειρη κατασκευή εσωτερικής μονάδας. Για μένα, το κορυφαίο ανθεκτικό από Νοκια παραμένει το 5100, σαν χρυσή τομή ανάμεσα σε δυνατότητες, κατασκευή, και πλέον τιμή αγοράς. Τονίζω ότι όλα τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις. Επίσης, θα παρατηρήσατε ότι όλα τα σχόλια επικεντρώνονται στην κατασκευή, και όχι στις λειτουργίες τηλεφώνου, αλλά για μένα αυτό είναι το ζητούμενο, όταν μιλάμε για ένα τέτοιο τηλέφωνο. Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ, καλή συνέχεια. Φιλικά, Γιώργος. :) Παράθεση Don't think you are, know you are... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eye ( 6 Αύγ. 2004 , 10:50) Καλημέρα σε όλους! Το5140 το κράτησα ακριβώς μια ..... μέρα. Και αυτό γιατί το Νοκια club έκλεισε νωρίς, και δεν μπόρεσα να το επιστρέψω αυθημερών. Έχω αγοράσει όλη τη σειρά των "σκληρών" της Νοκια, 5210, 5100, και τώρα 5140. Οι παρατηρήσεις μου: 5210: παλαιολιθικό μενού, και εντελώς entry level. Για την εποχή του όμως πολύ καλό, με ΚΟΡΥΦΑΙΑ αίσθηση και απόκριση πλήκτρων. 5100: Series 40, ΚΟΡΥΦΑΙΑ κατασκευή εσωτερικού module (πραγματικά πολύ στιβαρό ρε παιδιά, το κρατούσες και σου έδινε την εντύπωση ότι μπορείς να το λειτουργήσεις και χωρίς shells). ΑΛΛΑ: λόγω σχεδιασμού πληκτρολογίου, σχετική ασάφεια στα ομαδοποιημένα πλήκτρα (πχ: αριστερό soft key, πράσινο ακουστικό, πλήκτρο αριστερά). Και μην ξεχνάμε το τραγικό πλήκτρο on-off. Βγαίνει λοιπόν το 5140, και περιμένω ένα κινητό που πέρα από εφετζίδικα gadgets όπως πυξίδες, GPS shells, αλφάδια κλπ θα αντιμετώπιζε τα προβλήματα των προκατόχων του. Και τι βλέπω: -Κάμερα, καλοδεχούμενη μεν, αλλά χωρίς προστασία από το "ανθεκτικό" shell. -Κάκιστη εφαρμογή των shells (δοκίμασα 2 κινητά), τόσο που έχεις την εντύπωση ότι θα μαζεύει περισσότερη σκόνη από τα νορμάλ κινητά. -ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΑΦΕΙΑ στο πολυπλήκτρο (πλέον). -ΤΡΑΓΙΚΟ πλήκτρο 0. Κάθε space στο SMS μας φέρνει πιο κοντά στον ορθοπεδικό. -Υπερβολικά δύσκολο άνοιγμα των shells. -Σε σχέση με το 5100 ελαφρώς πιο πρόχειρη κατασκευή εσωτερικής μονάδας. Για μένα, το κορυφαίο ανθεκτικό από Νοκια παραμένει το 5100, σαν χρυσή τομή ανάμεσα σε δυνατότητες, κατασκευή, και πλέον τιμή αγοράς. Τονίζω ότι όλα τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις. Επίσης, θα παρατηρήσατε ότι όλα τα σχόλια επικεντρώνονται στην κατασκευή, και όχι στις λειτουργίες τηλεφώνου, αλλά για μένα αυτό είναι το ζητούμενο, όταν μιλάμε για ένα τέτοιο τηλέφωνο. Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ, καλή συνέχεια. Φιλικά, Γιώργος. :) Καλοδεχούμενες οι απόψεις σου και σε ευχαριστούμε για την εμπεριστατομένη γνώμη σου πάνω στο κινητό ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acutidens Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Amon ( 5 Αύγ. 2004 , 15:11) Το εκανα αυτο που λες με τις IR, αλλα δεν εμφανίζεται τίποτα στο PC (έχει ΧP home edition) και στην οθονη του κινητου εμφανίζεται το μήνυμα, μετά από πολλές προσπάθειες, "η αποστολή απέτυχε". Τί να φταίει? Οι Fast Infrared φτάνουν μέχρι 4Mbps και εννοείται ότι πέφτουν σε μικρότερη ταχύτητα για να επικοινωνήσουν με πιο αργές υπέρυθρες όπως αυτές στα κινητά. Μόνο που αυτό δεν φαίνεται να δουλεύει στις θύρες υπερύθρων στα ΝΟΚΙΑ (το δοκίμασα σε 2 laptop και σε 3 κινητά ΝΟΚΙΑ). Η λύση είναι να θέσεις speed limit στην θύρα υπερύθρων στον υπολογιστή. Δοκίμασε τα 576kbps, σε εμένα δουλεύουν μια χαρά. :) Παράθεση If it works, don't fix it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amon Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Και πως γινεται να ρυθμίσω τις υπερυθρες στα 576ΚΒς στο laptop? Εχω ΧP Home. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acutidens Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Amon (11 Αύγ. 2004 , 11:33) Και πως γινεται να ρυθμίσω τις υπερυθρες στα 576ΚΒς στο laptop? Εχω ΧP Home. Control Panel > Wireless Link > Hardware > Properties, προφανές δεν είναι; Ψάξτο και εσύ λίγο βρε Amon, μην ρωτάς αμέσως. Έχουμε κατακλύσει το thread με μια θύρα υπερύθρων :o Παράθεση If it works, don't fix it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Re paidia ginetai na paroume apo to kinhto tous hxous pou vriskontai ston katalogo HXOI? Mallon prostatevontai :( Uparxoun pou8ena gia download an den ginetai na tous paroume apo th suskevh? Efxaristw !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Παιδιά, επειδή το πλέον 5210 μου το πάτησαν 5 συγκρουόμενα, αποφάσισα να "χτυπήσω" το 5140. Μου φαίνεται οτι είναι μια χαρά κινητό, για μένα που του κάνω φοβερά σκληρή χρήση...έχει και ραδιόφωνο που το θεωρώ must για ένα κινητό. Ξέρει κανείς σας τιμές και προσφορές με σύνδεση; Επίσης...μου το συνιστάτε γενικώς; Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 CRASH ΤΕΣΤ για το 5140. Οι Ρώσοι ξαναχτυπούν. http://www.mforum.ru/phones/tests/005872.htm Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xarisp (17 Αύγ. 2004 , 13:44) CRASH ΤΕΣΤ για το 5140. Οι Ρώσοι ξαναχτυπούν. http://www.mforum.ru/phones/tests/005872.htm Πάει.. το μαμήσανε το κινητακι! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 As to valoun na to pathsei kai forthgo. P.S. Giati mas leei to site otan mpainoume oti kollhsame ious? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 phra k egw to 5140 alla de me entypwsiase poli proxeirokataskevh poli kalitero to 5100.kai fisika epistrefw sto p800. programmata yparxoun gia to 5140? xathike o kosmos na baloun kai mia karta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el_dimitris Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 πήρα και εγώ το 5140 απο τον Γερμανό και μου είπαν πρώτη φόρτιση 16 ώρες. Είναι δυνατόν; Στο μεταξύ, όταν το έβαλα για την πρώτη φόρτιση, η ένδειξη της μπαταρίας ενώ αναβόσβηνε όλη , μετά από μια ώρα περίπου είχα απο την συσκευή το μηνυμα -μπαταρία φορτισμένη-. Συνέβη σε κανέναν απο εσας το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis Hourdakis Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος el_dimitris (17 Αύγ. 2004 , 22:09) πήρα και εγώ το 5140 απο τον Γερμανό και μου είπαν πρώτη φόρτιση 16 ώρες. Είναι δυνατόν; Στο μεταξύ, όταν το έβαλα για την πρώτη φόρτιση, η ένδειξη της μπαταρίας ενώ αναβόσβηνε όλη , μετά από μια ώρα περίπου είχα απο την συσκευή το μηνυμα -μπαταρία φορτισμένη-. Συνέβη σε κανέναν απο εσας το ίδιο; Αυτό συμβαίνει πάντα, τουλάχιστον στα ΝΟΚΙΑ. Ασ'το να φορτίσει όση ώρα σου είπαν. Πάντως απογοητεύτηκα μετά το crash test... Παράθεση Keep on rocking in the dream world! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Παιδιά, να κάνω μια ερώτηση, είμαι λίγο άσχετος...Μη με φάτε, αν είναι λάθος το post μου ας μεταφερθεί αλλού... Λοιπόν. Έχω Cosmote και δικαιούμαι αναβάθμιση συσκευής της τάξης των 100 euro. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω, αν θέλω να αγοράσω το 5140; Με δεσμεύει η επιδότηση να το πάρω από κάποιο κατάστημα Cosmote; Αν ναι, ξέρει κανείς πόσο στοιχίζει; ή αν όχι ακριβώς, την τάξη μεγέθους της τιμής; Αν το πάρω απο το Γερμανό (που λέτε οτι στοιχίζει 120 ευρώ) δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση της c-ote; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el_dimitris Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Εκανα καινούργια σύνδεση ΤΙΜ με την αγορά του 5140. Όταν καλώ οποιονδήποτε αριθμό πρίν την κλήση η συσκευή βγάζει το μηνύμα ' Σημείωση : ενεργές προωθήσεις εισερχομένων κλήσεων΄ . Υπ'όψιν ότι από της ρυθμίσεις του τηλ/νου έχω ακυρώσει την προώθηση κλήσεων και ότι καλώ και δέχομαι κλήσεις κανονικά. Γνωρίζει κανεις τίποτε για αυτό; Συμβαίνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwnios_foititis Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 el_dimitris den einai tipota afto kai emena mou to vgazei pou exw cosmote min anisixeis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts