Jump to content

[Επίσημο] Motorola SLVR L7

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είνα καθαρά θέμα hardware, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιαυτό!(ετός από το να πειραματιστείς και να το φτιάξεις μόνος σου)

Δηλαδή δεν μπορεί να το πάει στο service?:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 446
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:lol::lol::lol:

αυτο το ενδεχομενο το απορριπτουμε, γτ .... ξοδευεσαι!!;)

Πίστεψέ με, ο πειραματισμός μπορεί να κοστίσει περισσότερο:lol:

Πάντως, αν το τηλέφωνο έχει πάρει υγρά δεν έχει πολλά ψωμιά ακόμα...Όλο και κάτι κουλό θα κάνει

Έχει κάνει κουλά λόγω των υγρών που πήρε. (ένα από τα ledάκια φωτισμού της οθόνης αναβόσβηνε) αλλά το πρόβλημα έπαψε να υφίσταται μετά από ένα διάστημα 2 μηνών μετά την πτώση στον καφέ. Άρα μάλλον στέγνωσε τελείως πια η πλακέτα.

Έχει κάνει κουλά λόγω των υγρών που πήρε. (ένα από τα ledάκια φωτισμού της οθόνης αναβόσβηνε) αλλά το πρόβλημα έπαψε να υφίσταται μετά από ένα διάστημα 2 μηνών μετά την πτώση στον καφέ. Άρα μάλλον στέγνωσε τελείως πια η πλακέτα.

Η πλακέτα στεγνώνει, αλλά το υγρό που πέρασε αφήνει άλατα.

Αυτά τα άλατα καταστρέφουν τα κυκλώματα αργά αλλά σταθερά;)

• 5 weeks later...

Μολις ανακαλυψα πως το thread του L6 δεν υπαρχει πια!!και δεν ξερω αν υπηρχε καν!Απευθυνομαι σε αυτο το Thread γιατι ειναι πανομοιοτυπα κινητα ..Επισης βρηκα κατι αλλο που με σοκαρε πραγματικα!

Βρηκα 2 κινητα + το L6:

1. Motorola V280 http://www.mobile.am/phones/349.gif

2. Motorola V270 http://www.mobile.am/phones/350.gif

3. Motorola L6 http://www.conita.com/files.php?file=Motorola-L6_381129960.jpg

Ποια ειναι η διαφορα??:hypno::shock:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Κατ'αρχάς να τονίσω ότι το L6 και το L7 δεν είναι πανομοιότυπα κινητά.

Πχ. το L6 έχει 128x160 CSTN οθόνη 65Κ χρωμάτων ενώ το L7 έχει 176x220 TFT οθόνη 262Κ χρωμάτων. Επίσης το L7 παίρνει και transflash κάρτα μνήμης ενώ το L6 όχι.

Όσο για τα specifications των άλλων δύο κινητών έχουμε και λέμε:

V270 = L2

http://www.motorola-mobile.co.uk/phones/mobile-phone/specifications/42.html?brand=Motorola&model=V270

V280 = L6

http://www.motorola-mobile.co.uk/phones/mobile-phone/specifications/42.html?brand=Motorola&model=V280

• 3 months later...
Το χει ο αδερφος μου 2 χρονια κ δν εχει παθει τπτ χωρις κανενα προβλημα!Αψογη κατασκευη και πολυ στιλατο!
Δημήτρης

• 1 month later...
Πως μπορώ να κάνω το κινητό να έχει μονιμη αναφορά παράδοσης μηνυμάτων??Ψάχνω να βρω ποιο είναι το κατάλληλο seem αλλά μάταια...
ALFA ROMEO rulezzzzz

Πως μπορώ να κάνω το κινητό να έχει μονιμη αναφορά παράδοσης μηνυμάτων??Ψάχνω να βρω ποιο είναι το κατάλληλο seem αλλά μάταια...

Αν υπάρχει,εδώ θα είναι.

http://modmymoto.com/forums/forumdisplay.php?f=41

• 2 weeks later...
Παίδες sos.Εκανα ******* κ με το το skiman περασα στο L7 ενα skin για L7e.Μόλις δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω το κινητό κόλλησε.Βλακεία εκείνη τη στιγμή που δεντο απεγκατέστησα...το κινητό τώρα μόλις το ανάβω κολλάει πριν μου ζητήσει pin...υπάρχει σωτηρία ????????Μπορώ να κάνω κάτι μόνος ή πάω για service center?????
ALFA ROMEO rulezzzzz

κλείσε το κινητό,άνοιξε το σε bootloader mode,δηλαδή πατάμε * και # και ΝΟ ταυτόχρονα.

Αν μπει σε bootloader mode,φλάσαρε του ένα stock monsterpack του L7 και είσαι έτοιμος.

Αν δεν μπαίνει,δοκίμασε το ίδιο ΕΝΩ βάζεις την μπαταρία.

σ'ευχαριστω πολύ.το κινητό ξαναδούλεψε κ πλέον μπορώ να βάζω ringtones από τη κάρτα.δεν έχει όμως ελληνικά...δεν με στεναχωρεί ιδιαίτερα αφού χρησιμοποιώ greeklish αλλά αν δεν είναι κόπος πες μου από που κατεβάζω ελληνικά κ πως τα περνάω.ευχαριστώ εκ των προτέρων
ALFA ROMEO rulezzzzz

Θα χρειαστείς ένα ελληνικό langpack (πχ lp0031 ή lp0039)

Το περνάς πάλι με rsd

Το που πάλι στα γνωστά μέρη.Κοίταξες στα downloads του modmymoto?

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

σ'ευχαριστω πολύ.το κινητό ξαναδούλεψε κ πλέον μπορώ να βάζω ringtones από τη κάρτα.δεν έχει όμως ελληνικά...δεν με στεναχωρεί ιδιαίτερα αφού χρησιμοποιώ greeklish αλλά αν δεν είναι κόπος πες μου από που κατεβάζω ελληνικά κ πως τα περνάω.ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να μη χρησιμοποιείς Greeklish αλλά Ελληνικά! :D

http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=378 Το φλασάρεις με RSD Lite.

Το κινητό είναι όπως πριν κ ακόμα καλύτερο αφού πλέον δεν χρειάζεται να κόβω-ραβω τα Mp3s για να χωράνε στη περιορισμένη μνήμη του τηλεφώνου.Ελληνικά περάστηκαν(αμφιβάλω αν θα τα χρησιμοποιώ:X).Εκτός απ'το το modmymoto υπάρχει κάνα άλλο site να βρω κάνα skin???Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεία γιατί αλλιώς μέχρι τώρα θα πάλευα...:lol::lol:
ALFA ROMEO rulezzzzz

• 1 month later...

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Έχω αγοράσει μια Sandisk 1Gb(έχω γεμίσει σχεδόν τη μισή) και την χρησιμοποιώ με το L7.Εδώ και μερικές μέρες μετά από κάποια ώρα από τη στιγμή που ανοίγω το κινητό(καμιά 20αριά ώρες) χάνονται τα περιεχόμενα της κάρτας,με restart του κινητού φτιάχνει.Η βλακεία είναι έχω βάλει κάποια seems και χρησιμοποιώ ήχους κλήσης και εικόνες σε κάθε επαφή απο τη κάρτα.Όταν πήρα τη κάρτα απλά την έβαλα στο κινητό και άρχισα να περνάω πράγματα, έπρεπε να κάνω κάτι άλλο??

Τι με συμβουλέυετε να κάνω??

ευχαριστώ εκ των προτέρων

ALFA ROMEO rulezzzzz

Κ επιπλέον πρόβλημα.Έκανα φορματ στην μνήμη my computer->removable disk δεξι κλικ ->format FAT.Δοκίμασα κ με FAT32 αλλά το κινήτο δεν την βλέπει.Πέρασα τα ίδια πράγματα με πριν αλλά όταν πάω στο phonebook το κινητό σέρνεται...καμιά λύση?
ALFA ROMEO rulezzzzz

Το πρόβλημα είναι όχι ότι δεν βλέπει τη κάρτα(sandisk 1gb) αλλά ότι παρόλο που έχω στην κάρτα τα ίδια πράγματα με πριν(σχεδόν 500Mb) όταν πάω στο τηλ. κατάλογο η πλοήγηση ανάμεσα στις διάφορες επαφές είναι εξαιρετικά αργή(πχ κατεβαίνω μερικές επαφές,κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα,συνεχίζω να κατεβαίνω,ξανακολλάει...).Πριν κάνω format πήγαινε μια χαρά.Υπάρχει καμιά λύση???
ALFA ROMEO rulezzzzz

• 3 weeks later...
Έχει φορτώσει κανείς σας ένα αρχείο από το site hackthel7.com με το οποίο οι τελευταίες εισερχόμενες-εξερχόμενες κλήσεις από 20 γίνονται 50;

Δεν ξέρω τι είναι το αρχείο που λές, εγώ το έχω κάνει seem edit

Seem 0050_0001/0051_0001

No bit manupulation, change the value of the offsets

No. of calls in Recentcalls list

> offset 8F (14 for 20calls, 32 for 50 calls, 3C for 60 calls)

> offset 93 (14 for 20calls, 32 for 50 calls, 3C for 60 calls)

Για λεπτομέρειες δες modmymoto.com

ALFA ROMEO rulezzzzz