Jump to content

Τι Today Screen έχετε στο PPC σας;

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

hxxp://rapidshare.com/files/12980142/Dialpad_iPhone.rar.htm

Εδώ είσαι, αν και άργησε λίγο...

ευχαριστώ πολύ!

Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να και η δικιά μου.

Μου έχει κάτσει λίγο βαρια βέβαια αλλά το παλεύω το θέμα :)

πολύ καλό το spb diary (ιδιως με την ενσωμάτωση των weather και finance) αλλά.... πάρα πολύ βαρυ :( (ξεκινάω με 17mb)

να ρωτήσω? πως εχεις βγαλεις την κατω μπαρα και εχεις αφησει αυτην με τα εικονιδια ειναι μερος του σκιν η με καποιο προγραμμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρώτο που ρωτάς γίνεται με αυτό:

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5800

Το δεύτερο, (εικονίδια στο tray) μερικά προγράμματα (όπως το AlarmPal) σου βάζουν μόνα τους εικονίδια εκεί, αλλά επίσης κάποια είναι απο το πρόγραμμα Pocket Toolman 2.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• 2 weeks later...

Καλημερα

φοβερο θεματακι και δεν το ειχα προσεξει τοσο καιρο.

Να κανω μια ερωτηση γιατι οσο και να εψαξα μπερδευτηκα χειροτερα.

Θα ηθελα μια today screen με εικονιδια να πατιωνται με το δαχτυλο αλλα να ειναι σε ελληνικα οπως τα windows μου?

Και αλλη μια ερωτηση οταν βαζεται εικονιδια για τον καιρο πληροφοριες απο που παιρνει?

Προφανως θελει συνδεση internet?

to prwto ginete me wisbar advance kai wisbar advance desktop.to deytero pou rwtas den einai oikonidia alla programma gia ton kairo,nai thelei syndesh me to internet

http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg

If you’re good at something, never do it for free...

• 1 month later...
Παιδια αυτό το threat πρέπει να καρφιτσωθεί με τα άλλα πάνω ωστέ να μην χάνεται :!::!::!:

υπαρχει κανα προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια με το wisbar advance το συγκεκριμενο καλο δεν λεω αλλα πολυ μπερδεμα
[sIGPIC][/sIGPIC]

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

daospi να σε ρωτίσω...

πώς έβαλες το spb mobile ΠΑΝΩ απ' το htc home?

Δε μπορώ να το βάλω με τίποτα από πάνω....

Ευχαριστώ!

Δεν έκανα τίποτα,από την αρχή εκεί είναι και δε μπορεί να αλλάξει θέση (τουλάχιστον όσο δοκίμασα). Βtw,είναι το spb mobile shell και όχι το spb mobile pocket plus

daospi στο s2unlock πως άλλαξες εικόνα? Σ εμενα έχει ένα νούφαρο

Άλλαξα το theme του s2u2 βάζοντας το καινούριο στο φάκελο gfx που βρίσκεται στο Program Files/s2u2.Μπορείς να βρεις πολλά τέτοια (ακόμα και animated) με λίγο ψάξιμο στο google.

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Δεν έκανα τίποτα,από την αρχή εκεί είναι και δε μπορεί να αλλάξει θέση (τουλάχιστον όσο δοκίμασα). Βtw,είναι το spb mobile shell και όχι το spb mobile pocket plus

Άλλαξα το theme του s2u2 βάζοντας το καινούριο στο φάκελο gfx που βρίσκεται στο Program Files/s2u2.Μπορείς να βρεις πολλά τέτοια (ακόμα και animated) με λίγο ψάξιμο στο google.

Το πρόβλημα μάλλον είναι αλλου σε μενα γιατι οσες εικονες βάζω σ αυτο το φάκελο δε μπορω να τις εμφανίσω!!

Αν μπορεις δώσε μου 1 λινκ απο το προγραμμα μηπως δεν έχω το ίδιο

Exω την 1.21 περασμενη εγω

Λέει πως είναι για wm5

• 2 weeks later...
Το πρόβλημα μάλλον είναι αλλου σε μενα γιατι οσες εικονες βάζω σ αυτο το φάκελο δε μπορω να τις εμφανίσω!!

Αν μπορεις δώσε μου 1 λινκ απο το προγραμμα μηπως δεν έχω το ίδιο

Exω την 1.21 περασμενη εγω

Λέει πως είναι για wm5

Aν αναφέρεσε στο s2u2,χρησιμοποιώ την έκδοση 0.86 και θα τη βρεις στο "γνωστό" μέρος.Αν δε τη βρεις,πμ me.

Στο htc Home τα εικονίδια favorite people, weather, launcher, profile τα αλλάζω με το HΗC customizer; Που μπορώ να βρω άλλα εικονίδια για να τα αλλάξω;

Γιώργος

Galaxy s9+

Στο htc Home τα εικονίδια favorite people, weather, launcher, profile τα αλλάζω με το HΗC customizer; Που μπορώ να βρω άλλα εικονίδια για να τα αλλάξω;

Μέσα από το μενού του HHC μπορείς να συνδεθείς στην ιστοσελίδα του HHC και να κατεβάσεις εικονίδια, backgrounds κλπ.

Aν αναφέρεσε στο s2u2,χρησιμοποιώ την έκδοση 0.86 και θα τη βρεις στο "γνωστό" μέρος.Αν δε τη βρεις,πμ me.

Εχει βγει η v1.00 :D στους XDA !:lol: Go get it!

Nα και δύο δικιές μου από το TyTN II...

http://i124.photobucket.com/albums/p33/gmathio/1.jpg

http://i124.photobucket.com/albums/p33/gmathio/2.jpg

Γιώργος

Galaxy s9+

Εχει βγει η v1.00 :D στους XDA !:lol: Go get it!

Nαι το έχω δει,απλά η v0.86 (αν δε κάνω λάθος) καταναλώνει λιγότερη ram