konandrio Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Πολύ καλό αλά μπορείς να κινείσαι με joystick, η μόνο με το πενάκι? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Aυτο το απλο και απο εμενα:) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=9382&stc=1&d=1170614321 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanopoulo Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Παιδιά καθ'ότι ασχετίκλα γενικώς να ρωτήσω απο εδω...http://www.pdagold.com/themes/ κατεβάζοντας ένα θέμα, που περνάμε το αρχείο στην συσκευή; Παράθεση http://cineparadisonights.blogspot.com/ Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 αν εχεις win5 το ριχνεις χυμα στην καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanopoulo Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 αν εχεις win5 το ριχνεις χυμα στην καρτα Εχω τον Τιτάνα....τι ενοείς χύμα στην κάρτα; Παράθεση http://cineparadisonights.blogspot.com/ Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanopoulo Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 OK....την βρήκα την άκρη.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση http://cineparadisonights.blogspot.com/ Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Μπορείς να τα βάλεις και χύμα μέσα στο /Windows, εγώ το προτιμώ για να κρατάω καθαρό το root της SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 σωστο και αυτο αλλα σου τρωει χωρο απο την μνημη σου,εκτος αν εχεις λιγα θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Παιδιά μια ερώτηση. Κατέβασα μερικά θέματα απο το σάιτ που έδωσε ένα παιδί πιο πάνω τα βάζω στην κάρτα ανοίγω ρυθμίσεις>σήμερα και δεν υπάρχουν μέσα, πάω απο το θέμα να το ανοίξω αλλά τίποτα, με βγάζει στο σήμερα χωρίς αυτά που κατέβασα τί γινεται, πως μπορώ να βάλω ένα θέμα??? (είμαι και ολίγον άσχετος:D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ναι και οι δικές μου μετά από λίγο ασχολία στο ΣΚ... http://img384.imageshack.us/img384/5812/screen001wk4.th.png http://img206.imageshack.us/img206/6159/screen002gr6.th.png http://img206.imageshack.us/img206/1672/screen003rp4.th.png Απορίες τώρα.. Μπορώ να αλλάζω τη γραμματοσειρά ΌΛΩΝ των χαρακτήρων που εμφανίζονται ?(Θέλω Verdana :D ) Επίσης, πως μπορώ να βάλω icons στην κάτω μπάρα που έχει την επιλογή του BT & WiFi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 http://bumpthat.zlthemes.com/html/images/ppc/kreame/qvga_today_kreame.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Παιδιά μια ερώτηση. Κατέβασα μερικά θέματα απο το σάιτ που έδωσε ένα παιδί πιο πάνω τα βάζω στην κάρτα ανοίγω ρυθμίσεις>σήμερα και δεν υπάρχουν μέσα, πάω απο το θέμα να το ανοίξω αλλά τίποτα, με βγάζει στο σήμερα χωρίς αυτά που κατέβασα τί γινεται, πως μπορώ να βάλω ένα θέμα??? (είμαι και ολίγον άσχετος:D ) Μήπως είναι extended? Στο dellάκι μου, χωρίς το p+ τα extended δεν τρέχουν (τώρα τελευταία το παρατήρησα), δεν ξέρω αν ισχυέι γενικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Το καινουριο look του 9000 μου: http://www.pichotel.com/pic/3600Cnm5/117664.png Μην με ρωτησει κανεις με πιο προγραμμα το εκανα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 omfg! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μην με ρωτησει κανεις με πιο προγραμμα το εκανα! :p Θα σε ρώταγα πως το έφτιαξες... αλλά δεν μου αρέσει :p PS :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ο ορισμός της ευχρηστίας RaZoR333! :lol: Αν και χαόδες φαίνεται καλό στο μάτι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Το καινουριο look του 9000 μου: Μην με ρωτησει κανεις με πιο προγραμμα το εκανα! :p Να φανταστώ οτι για αυτό χρειάζεσαι και ειδικά προγράμματα για linux πχ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ο ορισμός της ευχρηστίας RaZoR333! :lol: Αν και χαόδες φαίνεται καλό στο μάτι. :) Και ομως ειναι πολυ ευχρηστο το linux. Και real vga και παραθυρα και γρηγορο. Αν δεις κατω στην μπαρα εχει τα εικονιδια απο τα progs που τρεχω, απευθειας μπορεις να κανεις switch και να τα χειριστεις ακομα και σε παραθυρα και οχι μονο full screen. Μακαρι να κλεψει καμια ιδεα ο bill για τα επομενα windows mobile. :lol: ->johner, χρειαζεσαι kernel linux, gui linux και bootloader για να το τρεξεις, υπαρχoυν εκδοσεις για αρκετα wm pda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Και ομως ειναι πολυ ευχρηστο το linux. Και real vga και παραθυρα και γρηγορο. Αν δεις κατω στην μπαρα εχει τα εικονιδια απο τα progs που τρεχω, απευθειας μπορεις να κανεις switch και να τα χειριστεις ακομα και σε παραθυρα και οχι μονο full screen. Μακαρι να κλεψει καμια ιδεα ο bill για τα επομενα windows mobile. :lol: ->johner, χρειαζεσαι kernel linux, gui linux και bootloader για να το τρεξεις, υπαρχoυν εκδοσεις για αρκετα wm pda. Όπως το έκοψα πρέπει να είναι έυχρηστο, αλλά με χρήση stylus. Οι συσκευές μας όμως είναι κινητά και αυτό που χρειάζονται είναι δυνατότητα χρήσης με το χέρι χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσεις και stylus και να ψάχνεις να στοχεύσεις. Ελπίζω λοιπόν ο bill να κλέψει καμιά ιδέα από τον steve!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Όπως το έκοψα πρέπει να είναι έυχρηστο, αλλά με χρήση stylus. Οι συσκευές μας όμως είναι κινητά και αυτό που χρειάζονται είναι δυνατότητα χρήσης με το χέρι χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσεις και stylus και να ψάχνεις να στοχεύσεις. Ελπίζω λοιπόν ο bill να κλέψει καμιά ιδέα από τον steve!:lol: Το opie κτλ... ειναι για handhelds και θυμιζει πολυ desktop linux, καποιοι τρεχουν στο sharp zaurus μεχρι και το gimp, δεν νομιζω το iphone να τρεχει photoshop... Επισεις το linux δεν εχει phone δυνατοτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Το opie κτλ... ειναι για handhelds και θυμιζει πολυ desktop linux, καποιοι τρεχουν στο sharp zaurus μεχρι και το gimp, δεν νομιζω το iphone να τρεχει photoshop... Επισεις το linux δεν εχει phone δυνατοτητες. Aν έτρεχε το photoshop στο iphone δεν ξέρω πόσο αποδοτικός θα ήμουν με το δάχτυλο!:p Τώρα που τρέχεις το opie στο ppc σου δεν μπορείς να κάνεις/δεχτείς τηλέφωνα;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Aν έτρεχε το photoshop στο iphone δεν ξέρω πόσο αποδοτικός θα ήμουν με το δάχτυλο!:p Τώρα που τρέχεις το opie στο ppc σου δεν μπορείς να κάνεις/δεχτείς τηλέφωνα;:worry: Οσο τρεχω το opie τα wm5 δεν δουλευουν, πρεπει να κανεις reboot με εντολη ή απο το μενου ή απλα να πατησεις reset :p για να ξαναγυρισεις στα wm. Το opie δεν εχει phone δυνατοτητες. PS: Πολλα πραγματα δεν θα δουλευουν σωστα μονο με τα δακτυλα, θα με θυμιθεις μια μερα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Παιδιά μιά ερώτηση. Χρησιμοποίησα το AEButton plus και άλλαξα ένα soft key, όλα ώραια μέχρι εδώ, πώς φεύγει το speed dial απο την οθόνη που ήταν συνχρονισμένο με το soft key που άλλαξα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Παιδιά μιά ερώτηση. Χρησιμοποίησα το AEButton plus και άλλαξα ένα soft key, όλα ώραια μέχρι εδώ, πώς φεύγει το speed dial απο την οθόνη που ήταν συνχρονισμένο με το soft key που άλλαξα???? To change the application launched by the Today screen Left soft key: HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\112\Open = "\Windows\Calendar.exe" (REG_SZ string, including quotes) To change the title of the Left soft key: HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\112\(Default) = "Calendar" (REG_SZ string, no quotes) To change the application launched by the Today screen Right soft key: HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\113\Open = "\Windows\Start Menu\Programs\Contacts.lnk" (REG_SZ string, including quotes) To change the title of the Right soft key: HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\113\(Default) = "Contacts" (REG_SZ string, no quotes) Αν δεν υπάρχει 112 ή 113, τα δημιουργείς. Απλά πράγματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 ΑΑΑΑ τόσο απλά :) Θα το δοκιμάσω αργότερα γιατί τώρα έπεσε δουλειά:D :D Ευχαριστώ Πάνο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts