Jump to content

Τι Today Screen έχετε στο PPC σας;

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλό αλά μπορείς να κινείσαι με joystick, η μόνο με το πενάκι?

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Παιδιά καθ'ότι ασχετίκλα γενικώς να ρωτήσω απο εδω...http://www.pdagold.com/themes/

κατεβάζοντας ένα θέμα, που περνάμε το αρχείο στην συσκευή;

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

αν εχεις win5 το ριχνεις χυμα στην καρτα

Εχω τον Τιτάνα....τι ενοείς χύμα στην κάρτα;

OK....την βρήκα την άκρη.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Μπορείς να τα βάλεις και χύμα μέσα στο /Windows, εγώ το προτιμώ για να κρατάω καθαρό το root της SD.

Παιδιά μια ερώτηση. Κατέβασα μερικά θέματα απο το σάιτ που έδωσε ένα παιδί πιο πάνω τα βάζω στην κάρτα ανοίγω ρυθμίσεις>σήμερα και δεν υπάρχουν μέσα, πάω απο το θέμα να το ανοίξω αλλά τίποτα, με βγάζει στο σήμερα χωρίς αυτά που κατέβασα τί γινεται, πως μπορώ να βάλω ένα θέμα??? (είμαι και ολίγον άσχετος:D )

Ναι και οι δικές μου μετά από λίγο ασχολία στο ΣΚ...

http://img384.imageshack.us/img384/5812/screen001wk4.th.png

http://img206.imageshack.us/img206/6159/screen002gr6.th.png

http://img206.imageshack.us/img206/1672/screen003rp4.th.png

Απορίες τώρα.. Μπορώ να αλλάζω τη γραμματοσειρά ΌΛΩΝ των χαρακτήρων που εμφανίζονται ?(Θέλω Verdana :D )

Επίσης, πως μπορώ να βάλω icons στην κάτω μπάρα που έχει την επιλογή του BT & WiFi?

Παιδιά μια ερώτηση. Κατέβασα μερικά θέματα απο το σάιτ που έδωσε ένα παιδί πιο πάνω τα βάζω στην κάρτα ανοίγω ρυθμίσεις>σήμερα και δεν υπάρχουν μέσα, πάω απο το θέμα να το ανοίξω αλλά τίποτα, με βγάζει στο σήμερα χωρίς αυτά που κατέβασα τί γινεται, πως μπορώ να βάλω ένα θέμα??? (είμαι και ολίγον άσχετος:D )

Μήπως είναι extended? Στο dellάκι μου, χωρίς το p+ τα extended δεν τρέχουν (τώρα τελευταία το παρατήρησα), δεν ξέρω αν ισχυέι γενικά...

Μην με ρωτησει κανεις με πιο προγραμμα το εκανα! :p

Θα σε ρώταγα πως το έφτιαξες... αλλά δεν μου αρέσει :p

PS :lol: :lol: :lol: :lol:

Κωνσταντίνος

Ο ορισμός της ευχρηστίας RaZoR333! :lol:

Αν και χαόδες φαίνεται καλό στο μάτι. :)

129026.png?1640591734

Το καινουριο look του 9000 μου:

Μην με ρωτησει κανεις με πιο προγραμμα το εκανα! :p

Να φανταστώ οτι για αυτό χρειάζεσαι και ειδικά προγράμματα για linux πχ;

Ο ορισμός της ευχρηστίας RaZoR333! :lol:

Αν και χαόδες φαίνεται καλό στο μάτι. :)

Και ομως ειναι πολυ ευχρηστο το linux. Και real vga και παραθυρα και γρηγορο.

Αν δεις κατω στην μπαρα εχει τα εικονιδια απο τα progs που τρεχω, απευθειας μπορεις να κανεις switch και να τα χειριστεις ακομα και σε παραθυρα και οχι μονο full screen. Μακαρι να κλεψει καμια ιδεα ο bill για τα επομενα windows mobile. :lol:

->johner, χρειαζεσαι kernel linux, gui linux και bootloader για να το τρεξεις, υπαρχoυν εκδοσεις για αρκετα wm pda.

Και ομως ειναι πολυ ευχρηστο το linux. Και real vga και παραθυρα και γρηγορο.

Αν δεις κατω στην μπαρα εχει τα εικονιδια απο τα progs που τρεχω, απευθειας μπορεις να κανεις switch και να τα χειριστεις ακομα και σε παραθυρα και οχι μονο full screen. Μακαρι να κλεψει καμια ιδεα ο bill για τα επομενα windows mobile. :lol:

->johner, χρειαζεσαι kernel linux, gui linux και bootloader για να το τρεξεις, υπαρχoυν εκδοσεις για αρκετα wm pda.

Όπως το έκοψα πρέπει να είναι έυχρηστο, αλλά με χρήση stylus.

Οι συσκευές μας όμως είναι κινητά και αυτό που χρειάζονται είναι δυνατότητα χρήσης με το χέρι χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσεις και stylus και να ψάχνεις να στοχεύσεις. Ελπίζω λοιπόν ο bill να κλέψει καμιά ιδέα από τον steve!:lol:

Όπως το έκοψα πρέπει να είναι έυχρηστο, αλλά με χρήση stylus.

Οι συσκευές μας όμως είναι κινητά και αυτό που χρειάζονται είναι δυνατότητα χρήσης με το χέρι χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσεις και stylus και να ψάχνεις να στοχεύσεις. Ελπίζω λοιπόν ο bill να κλέψει καμιά ιδέα από τον steve!:lol:

Το opie κτλ... ειναι για handhelds και θυμιζει πολυ desktop linux, καποιοι τρεχουν στο sharp zaurus μεχρι και το gimp, δεν νομιζω το iphone να τρεχει photoshop...

Επισεις το linux δεν εχει phone δυνατοτητες.

Το opie κτλ... ειναι για handhelds και θυμιζει πολυ desktop linux, καποιοι τρεχουν στο sharp zaurus μεχρι και το gimp, δεν νομιζω το iphone να τρεχει photoshop...

Επισεις το linux δεν εχει phone δυνατοτητες.

Aν έτρεχε το photoshop στο iphone δεν ξέρω πόσο αποδοτικός θα ήμουν με το δάχτυλο!:p

Τώρα που τρέχεις το opie στο ppc σου δεν μπορείς να κάνεις/δεχτείς τηλέφωνα;:worry:

Aν έτρεχε το photoshop στο iphone δεν ξέρω πόσο αποδοτικός θα ήμουν με το δάχτυλο!:p

Τώρα που τρέχεις το opie στο ppc σου δεν μπορείς να κάνεις/δεχτείς τηλέφωνα;:worry:

Οσο τρεχω το opie τα wm5 δεν δουλευουν, πρεπει να κανεις reboot με εντολη ή απο το μενου ή απλα να πατησεις reset :p για να ξαναγυρισεις στα wm. Το opie δεν εχει phone δυνατοτητες.

PS: Πολλα πραγματα δεν θα δουλευουν σωστα μονο με τα δακτυλα, θα με θυμιθεις μια μερα. :lol:

Παιδιά μιά ερώτηση. Χρησιμοποίησα το AEButton plus και άλλαξα ένα soft key, όλα ώραια μέχρι εδώ, πώς φεύγει το speed dial απο την οθόνη που ήταν συνχρονισμένο με το soft key που άλλαξα????

Παιδιά μιά ερώτηση. Χρησιμοποίησα το AEButton plus και άλλαξα ένα soft key, όλα ώραια μέχρι εδώ, πώς φεύγει το speed dial απο την οθόνη που ήταν συνχρονισμένο με το soft key που άλλαξα????

To change the application launched by the Today screen Left soft key:

HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\112\Open = "\Windows\Calendar.exe" (REG_SZ string, including quotes)

To change the title of the Left soft key:

HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\112\(Default) = "Calendar" (REG_SZ string, no quotes)

To change the application launched by the Today screen Right soft key:

HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\113\Open = "\Windows\Start Menu\Programs\Contacts.lnk" (REG_SZ string, including quotes)

To change the title of the Right soft key:

HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\113\(Default) = "Contacts" (REG_SZ string, no quotes)

Αν δεν υπάρχει 112 ή 113, τα δημιουργείς.

Απλά πράγματα :D