Jump to content

Τι Today Screen έχετε στο PPC σας;

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://img147.imageshack.us/img147/9310/screen02br5.th.png

μηπως ξερει κανεις πως θα βγαλω το εικονιδιο της μπαταριας απο την επανω μπαρα και πως θα κανω την ημερομηνια να εμφανιζετε σε μια σειρα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ημερομηνία γίνεται μια σειρά στο HP6815 μου όταν βάλω το ρολόι να φαίνεται στην πάνω μπάρα μόνιμα.

Αυτό γίνεται με τον εξής τρόπο:

Πας στη registry στο HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell

Αναζητάς το ShowTitleBarClock και αλλάζεις την τιμή του σε 1

Εαν το ShowTitleBarClock δεν υπάρχει τότε δημιούργησε ένα νέο Dword με τιμή 1 (decimal)

Όσο για την μπαταρία, εγώ χρησιμοποιώ την μπάρα του spb pocket plus το οποίο την αντικαθιστά με μια διακριτική μπάρα στην πάνω μεριά της οθόνης

Για την ημερομηνία κάνεις αυτό:

http://www.htc.com.gr/forum/showpost.php?p=41477&postcount=20

Για την μπαταρία νομίζω μπορείς με το AdvancedConfig. Ουσιαστικά κάνεις αυτό που σου λέει ο deyan, πας πανω την ώρα αν θυμάμαι καλά.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

ολα αυτα που λετε τα ειχα δοκιμασει στα wm5 και wm6 τωρα εχω τα wm6.1 η ημερομηνια την διόρθωσα, η μπαταρια πάντως δεν φευγει η πλακα ειναι οτι ειναι λειτουργικη και δειχνει οτι ακριβώς και το εικονιδιο του spb pocket plus οταν πατηθει και η 2 πλακα ειναι οτι ακυρώνει το εικονιδιο του spb. εν αναμονή των wm7 λοιπον. παντως ειναι απιστευτα γρηγορα. τυφλα να εχει ο sergio koke
[sIGPIC][/sIGPIC]

εν αναμονή των wm7 λοιπον. παντως ειναι απιστευτα γρηγορα.

που τα ειδες????ακομη δεν εχουν κυκλοφορησει(επισημα) τα 6.1:blink::blink::blink:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Για τα 6.1 που έχει φαντάζομαι πως λέει γιατρέ μου ;)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Για τα 6.1 που έχει φαντάζομαι πως λέει γιατρέ μου ;)
ακριβός. ακυρη η ανομονη των 7. προς το παρον :sick:ποτε θα ρθει η αυριανη μερα.ελπιζω ο μπαγιεβιτς και οι παικτες να μην :hunter: πουλια. κατα το 40min να ειμαι:yahoo: στο 75 ξανα:yahoo:ο κασναφερης να μην μας :kill:και στο 90:up:
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια εντυπωσιαστηκα με τα καινούργια προϊόντα της Lakeridge. Ριξτε μία ματιά άν και είναι σε πειραματικό στάδιο το wad .

Απο κατανάλωση μνήμης πάντως μου αρέσαν πολύ....!

LiteStep User

Παύλος :p

Μου αρεσει η απλοτητα..

Το κοκκινο χρωμα ειναι για το..κυπελο που πηραμε χθες:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Πωσ την ανεβάζετε βρε παιδια την εικόνα?

Συνδέω το κινητο με το active και μετά?

Πως μεταφέρω απο το ρ.ρc την εικόνα στον υ/η?

Πωσ την ανεβάζετε βρε παιδια την εικόνα?

Συνδέω το κινητο με το active και μετά?

Πως μεταφέρω απο το ρ.ρc την εικόνα στον υ/η?

Πηγαινε στη πιο κατω διευθυνση και βαλε αυτο το προγραμματακι

http://www.spbclub.com/forum/viewtopic.php?p=68885

Ειναι Free και μπορεις να τραβας screenshoot την οθονη Today Screen του κινητου σου,την αποθηκευεις στο PC σου και μετα την ανεβαζεις σα συνημενο εδω:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

παιδια εντυπωσιαστηκα με τα καινούργια προϊόντα της Lakeridge. Ριξτε μία ματιά άν και είναι σε πειραματικό στάδιο το wad .

Απο κατανάλωση μνήμης πάντως μου αρέσαν πολύ....!

Τί είναι αυτά? Πού τα βρίσκουμε?

Τί είναι αυτά? Πού τα βρίσκουμε?

wisbar advance 3 και wisbar advance desktop 2.....

εγώ ήταν τα μόνα προγράμματα παραμετροποιήσης desktop και γενικότερα εμφάνισης που χρησιμοποιησα απο την αρχή με το ppc μου.

με ενοχλούσε λίγο η κατανάλωση μνήμης στο wad . σε αυτήν την εκδοση όμως φαίνεται ότι λύνεται αυτό το πράγμα.....!

τα βρίσκεις εδώ

εμένα επειδή με βόλεψαν τα έχω πληρώσει και τα δύο και μάλιστα το wisbar advance x 2 φορές καθότι το φοράνε δύο συσκευες.

LiteStep User

Παύλος :p

Ρε παιδια, μια βοηθεια εαν ξερετε...

Εχω φαει τα λυσακα μου... Οσες φορες εχω στησει το weatherpanel, μετα το πρωτο reboot το ppc μου (Polaris με udK ROM 6.1 - αλλα και με αλλες rom παλιοτερα) μου κολαει στην οθονη του Boot και μενει εκει... για παντα.

Χρειαζομαι hard reset για να το κανω να παιξει...

Μπορει καποιος να βοηθησει?

Υποψην, το κανω setup, παιζει θαυμασια, αλλα στο πρωτο reboot ...μενει εκει:X

Ρε παιδια, μια βοηθεια εαν ξερετε...

Εχω φαει τα λυσακα μου... Οσες φορες εχω στησει το weatherpanel, μετα το πρωτο reboot το ppc μου (Polaris με udK ROM 6.1 - αλλα και με αλλες rom παλιοτερα) μου κολαει στην οθονη του Boot και μενει εκει... για παντα.

Χρειαζομαι hard reset για να το κανω να παιξει...

Μπορει καποιος να βοηθησει?

Υποψην, το κανω setup, παιζει θαυμασια, αλλα στο πρωτο reboot ...μενει εκει:X

Γιωργο

δοκιμασες επανεκινηση με το weather panel να μην ειναι στην today screen? δλδ να το απενεργοποιησεις απο το ""σημερα"" ?

τσεκαρισε την επιλογη ""disable checking for new versions""

το dll το εχεις βαλει τν σωστη στιγμη κατα την εγκατασταση του προγραμματος η απλα το αντικαθιστας στο τελος του setup?

περιμενω απαντηση γιατι θα λειπω σε κανα τεταρτο για καμια ωρα (να μην περιμενεις)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Γιωργο

δοκιμασες επανεκινηση με το weather panel να μην ειναι στην today screen? δλδ να το απενεργοποιησεις απο το ""σημερα"" ?

τσεκαρισε την επιλογη ""disable checking for new versions""

το dll το εχεις βαλει τν σωστη στιγμη κατα την εγκατασταση του προγραμματος η απλα το αντικαθιστας στο τελος του setup?

περιμενω απαντηση γιατι θα λειπω σε κανα τεταρτο για καμια ωρα (να μην περιμενεις)

Χμ... οχι. Το εχω παντα στην today screen. Αμα το βγαλω ποιος ο λογος υπαρξεις του :lol::lol::lol:

Να δοκιμασω το ""disable checking for new versions"".

Το dll το βαζω στο τελος για να μου διξει τον κωδικο μου.

Εχω βρει ομως και αλλη εκδοση, που το κανει νομιμο μονο του και δεν θελει αλλαγη dll.

Εχω προσπαθησει να το στήσω και χωρις να του κανω μαιμουδια, απλα να το εχω, παλι δεν ξεκiναει το ppc....

Χμ... οχι. Το εχω παντα στην today screen. Αμα το βγαλω ποιος ο λογος υπαρξεις του :lol::lol::lol:

Να δοκιμασω το ""disable checking for new versions"".

Το dll το βαζω στο τελος για να μου διξει τον κωδικο μου.

Εχω βρει ομως και αλλη εκδοση, που το κανει νομιμο μονο του και δεν θελει αλλαγη dll.

Εχω προσπαθησει να το στήσω και χωρις να του κανω μαιμουδια, απλα να το εχω, παλι δεν ξεκiναει το ppc....

μην παιδευεσαι αλλο ;)

εχεις λαθος εκδοση του προγραμματος!!

εχεις πμ σε λιγο :)